Ja, nu har halv veckan gått. Å halva veckan kvar. Det känns bra 😊👌

Förra veckan, söndagen avslutade jag med ett spinnings pass.

I måndags börja jag veckan med ett spinnings pass 😅👍
Jag körde först mitt egna tränings pass med ben och rygg. Sen kl. 19 var det dags för spinnings passet med "Per Gessle" som huvudperson ur högtalarna 🔊😊👍. Sen var jag riktigt mör i min kropp 💪.

Igår tisdag var det fullt upp på jobbet till ca 11.15.
Väl hemma blev det lugnt. Jag ändrade lite i mina "gym" listor på Spotify.
Sen gjorde jag en 🐟 gratäng. Som jag inte hade gjort förut. Jag smaka på den idag. Den blev god 😋👍 Så den kommer jag göra igen någon gång.

I morse när jag titta ut så öste snön 🌨 å det låg säkert 10cm på marken. Mitt på dagen hade det mesta smält å ☀️ lyste ifrån i stort sett blå himmel 😀👍
Sen senare på eftermiddagen var det ☁️ Mm just det 😐 mulet.

Jag drog till gymmet i riktigt motvind 💨. Gymmet gick bra. Lyssnade 🎧 på nya låtarna. Det gick och bra att träna. Idag bröst 🏋😊👍 Var med sen på ett "Stretch" pass med Goa Sandra å Lotta 💕😅

Lite stressigt hem. Men värt det. Nu chill i soffan och mätt i magen och sköntrött 💤😊💪. Det möra sitter fortfarande i min kropp.

Detta inlägg innehöll mycket träning. Men det tillhör i mitt liv 💪❤️😅👍


Ha det nu så bra läsare. Kram på er!

Testa denna till tisdagen mellis på jobbet. Smaka inte vad jag förvänta mig. Saknade äppelkaka smaken. Men den var god ändå 😋👍

  • 10 readers

Likes

Comments

Ja, nu har ca halva månaden gått.

Idag som de 3 dagarna innan har vädret varit strålande sol med blå himmel ☀😃 Så det är svårt och undvika att man känner lite vårkänslor inom sig. HÄRLIGT!! 😃🌷😍👏👍

Åter igen idag plocka en kollega upp mig och vi åkte till jobbet. Det var riktigt kallt i morse. Säkert 8 minus. Så det skiljer sig väldigt i temperaturer på dagarna.

På jobbet gick det bra. Sluta 15min innan för jag kom 15min tidigare i morse. Så jag kompensera det lite 😊.

Kom hem. Käka. Vila. Sen fick jag besök kl. 14.

Jag fick besök av Hab.
Vi prata om struktur, lära känna min kropp ännu mer, mer små korta vilor under dagarna. För att få mer energi balans. Detta ska utredas om 1 månad och se hur det går för mig. Så får se hur det går.

Sen valde jag mellan att åka och träna elr stanna hemma. Jag valde att stanna hemma och ta det lugnt. Det känns lite skamligt. Men det är med något jag måste lära mig. Att det inte är skamligt att hoppa över träningen ibland.

Så det blev att titta på serien och ta det lugnt. Diska det som fanns att diska. Käka och se tv.

Ha det bra läsare! Kram

Likes

Comments

Denna dag är mest riktat till Par som är ihop. Men den kan även riktas till familjer, vänner. De som inte är ihop med någon eller har den familjen tycker att det är skitjobbigt eller inte bryr sig alls eller vill inte höra något om "Alla hjärtans dag".

Jag förstår dem för jag var där själv för några år sedan. Men som ni har förstått så har mitt liv förändrat. Så idag tycker jag att den är värd att fira lite i alla fall. Speciellt när man har distansförhållande eller inte träffas så ofta annars. Så kan denna dag bli en rett viktig dag för visa.

Men å andra sida som Halloween är så kommer det från USA och ännu en grej för affärer att tjäna pengar på. Det är lite fel faktiskt. Tycker jag.
För man ska ju kunna ta igen tid för varann vilken dag som helst på året.
HEHE......Ni märker väl att jag är lite förvirrad om denna dag 😃😜

Helgen som var, var jättemysig. Kent kom hit vid 3 på fredag eftermiddag 😃❤. Då hade jag precis blivit färdig med det jag skulle hinna innan han kom....phuu 😊.
Vi chilla, myste och kolla på "män som hatar kvinnor". Till käk gjorde vi det som jag äter när jag kommer hem ifrån träningen oftast. Äggröra, Chicken naggets och saltgurka till 👍. Är det nu som gäller.

Lördagen tog vi en lång sovmorgon. Det var så skönt. Sov inte jättebra eftersom kent började bli förkyld.
Vi gick till VM för att jag behövde byta några byxor. Sen handla vi käk på ICA oxen och sen gick vi hem. Hemma chilla vi, fortsatte att se på "Män som hatar kvinnor" serien.
När det var slut så gjorde vi en maga pizza. På den hade vi Tomatsås, championen, skinka, ananas, salami och ost. Den blev mega god 😊 å jag fick 6 matlådor. Gött! 👍
Båda blev ass trötta. Så det blev en liten lur på soffan innan vi gick in till sängen och la oss. Sov inte så bra denna natt heller eftersom godingens förkylning hade förvärrats 😢. Stackaren 😘.

På söndagen gick vi upp halv elva. Halv tolv åkte vi till syrran på kalas för sonen Algot som IDAG fyller 3 år 🎁🎈 Det blev god mat med "Pull Pork". Sen tårta. Gott. När vi var där så åkte kent hem.

Jag var hemma runt kl. 16. jag chilla lite vid tv och vart ass trött. Men jag bädda rent i min säng och sen diska jag. Sen la jag mig i ren bäddad sängen, men ensam. men det är som det är. Jag och kent kommer ses snart igen ❤


Igår drog jag med syrran Linnea på ett Box pass. Jag var inte sugen på att träna själv och jag var inte sugen på att köra spinning. Box var lagom och vad jag behövde. Det var en del på passet och passet var bra.

Godingen blev hemma igår och idag p.g.a. sin förkylning. Får se hur länge han blir hemma. Stackaren 😢.

Jag fick ett blom bud av min älskling idag och jag gav honom en nalle i fredags 😍

Nu har jag fått ner några rader här igen.

Ni får ha det så bra! KramVarit underbart Vår väder idag 😃☀🙌👍

Likes

Comments

Nu sitter jag här i soffan och kollar tv och tänkte skriva här lite om min vecka. Det känns nice 😊

Nu är vi inne i andra månaden på året, Februari. Första månaden på året, januari är över. Bara å se framåt ▶

Vädret de senaste 2 veckorna har varit dödens. Mulet, diset, små kyligt. Så deprimerande och tröttsamt 😒💤. Jag hoppas att SOLEN snart kommer fram ☀.

Ni som läste mitt inlägg i lördags läste ju ett inte så glatt inlägg. I söndags orkade inte jag hålla i mot längre. Jag brast. Mina tårar föll 😭. Prata med mitt ❤ å sen kändes det bättre 😊. Men det tog rejält på mig. Så var sen seg.

Denna veckan börja bra. Jobba och träna i måndags.

I tisdags vakna jag 7.35 😄💤. jag går upp annars 6.25. Jag hade glömt att ställt radioklockan på alarm på måndag kvällen. Suck 😒. Men jag kände mig inte direkt stressad tack vare att jag har flex. Men jag slöa inte heller. Struntade i frukosten. Drack en ProPud Check innan jag drog till bussen och jobbet. Kom 30min senare till jobbet. Inte så bra dag att försova mig på eftersom vi har go fika då.
Kom efter med disken. Men det löste jag med att jobba lite över. Var ju för att komplettera morgonen lite med 😊.

Drog hem och kolla på serien som jag ser på. Sen blev det att se på fiske tävling på datorn. Det var rätt lag som vann till slut 😊👊👍.

Igår onsdag var jag med på ett nytt pass för mig. Det var ett "stretch" pass. Min goa vän Sandra hade passet. Jag var lite nervös innan passet. Det är jag alltid inför nya pass som jag ska prova. För jag vet inte hur mycket jag kan hänga med. Men jag hängde med rett bra! 😊👍. Kul! Så är redan bokad för nästa vecka. Ett väldigt bra pass. Att strecka ut kroppen och musklerna.
Det blir lite stressigt hem. Men det får jag ta. Hemma här, gjorde käk och satt mig i soffan så var klockan halv 8.

Idag hade jag bra energi. Fattar inte vad den kom ifrån. Jag tar alltid i mot mkt energi. Jag fixa mackor och så inför en grupp som skulle vara på eftermiddagen idag. Jag var lite nervös när jag gick hem. För om jag har gjort allt rätt eller om det går bra med gruppen. Det får jag reda på i morgon.

Hemma här tog jag bort mitt nagellack. Det var dags nu.
Sen drog jag iväg på ett O tänkt spinnings pass. Hade bokat mig på det i fall jag hade lust och energi till det. Å det hade jag ju som sagt 😊. Det var ett bra pass och energin försvann ju lite då. Det är ju det som är meningen med att träna. I alla fall för mig. Så nu känner jag mig sköntrött och nöjd 😊.

Jag hoppas att läs stunden var trevlig. Ha det bra! kram


Serien jag ser på

Likes

Comments

Sitter här nu och lyssnar på musik. Tröttnade å ha på tv å ville ha på lite lugn musik när jag nu ska skriva detta inlägg.

Varning! Detta inlägg blir inte så glatt inlägg. Men såna inlägg blir det ibland med.

Det är nu rett tufft nu psykiskt 😔.

Jag och min mamma har inte så mycket gemensamt att prata om. Ingen av oss har lätt att ta upp samtal. Så vi säger det som är viktigt just då till varann. Ibland kan vi prata på.
Sen har jag 2 syskon som jobbar elr är i branschen bland vården och det är mamma med. Så de pratar ju mycket om vården och sen om personer som de vet om men inte jag inte har en aning om. Där hamna jag lite utanför. Det känns inom mig.

Igår kom som sagt pappa hit en kortis. Vi prata om att åka en sväng och sen åka hem till farmor idag lördag. Jag såg faktiskt fram i mot det.

Idag när jag var på stan så ringde pappa. Han vågade inte köra för att han var bakis. Då blev jag besviken 😞 på honom. Då tyckte jag att. Vet man att man ska köra dagen efter så tar man det lugnt dagen innan med drickande.

Jag är så trätt på att det ska vara så tyst om det. Det är så vanligt idag att folk dricker å så.

Jag saknar godingen som faan! ❤😔 han är den ända som jag kan lägga mig på och släppa allt och vara den jag är. Sen är det nu ett tag sen vi umgicks. Rättare sagt den 2/1-17 som vi sågs sist.
Men jag vet inom mig åxå att han mår bra och hämtar ny energi i fisket som han faktiskt har gjort i 3 helger i rad nu 😊👍.
Så heller umgås med han när han är lugn och glad än rastlös å sur 😊.
När saknar blir stor, så kommer det upp i hjärnan bilder av stunder som har skett när jag och godingen är tillsammans. Å vissa är så grymt mysiga! 😍 så jag vill uppleva dem om och om igen 😊
Det är ofta jag tänker och längtar den dagen jag bor med honom. Att få åka hem hit till M-stad och sen åka ifrån och släppa. Men då är det säkert något annat som känns jobbigt. Alltid är det något 😔

Nu säger jag Tack för mig för denna gång 🌟😘

Likes

Comments

Go´kväll!

I morse när jag gick upp vid 6.15 var jag skit trött och kände mig lite små sjuk 😪. Men jag käka frulle, packa väskan och sen drog till gymmet.
Där var det stängt så fick gå in med kortet. Lämna väskan och sen drog till bussen.

Ute var det dimmigt och ruggigt. Brrrrrr.

Kom till jobbet.
På jobbet gick det bra. Jag fick ordning på lappen idag 😃 som jag igår höll på med och blev en aning butter på 😠. Idag fick jag även se med egna ögon att vissa tror att "deras mamma jobbar på jobbet". Det är en som jobbar hos oss tillfälligt som tog det sista päronet och inte slängde asken. Jag slängde asken. Det var såå skönt att dra ifrån jobbet idag kan jag säga!

Kom till stan. Gick in på VM och sen åkte till en restaurang. Där möte jag upp mamma och syrran för att käka lunch.

Var på gymmet strax innan 15. Idag stod armar💪 på programmet. Hade träningsvärk efter i onsdags. Så det kändes redan i armarna å bröstet å skuldror 😝. Det blev ett bra pass. Räknar med träningsvärk i morgon 😊.

"Som jag alltid gör, så duschar jag på gymmet. Men idag hängde min handduk så fint hemma. Jag blir så trött på mig själv 😒😃 så det blev ingen dusch på gymmet.

Var hemma här vid 16.30. kändes lite konstigt att vara hemifrån så många timmar. Men så blir det ibland 👍. Packa upp, fixa mellanmål och satt mig och kolla på min serie. Det var nice 😊 Pappa kom förbi en kortis.

Jag fixa sen lite mat vid 19 tiden. Det var gott med lite mat i magen.
Jag har sett på "Fångarna På Fortet" och nu har jag på "Jönssonligan".

Nu är jag grymt seg. Så det dröjer nog inte länge innan det blir sängen här 💤.

Så god natt och ha det bra läsare 🌟🌙😘

Likes

Comments

Ja, hej på er! 👋

jag sitter här och kollar tv och är rett seg. Men det gör inget 😊

Idag på jobbet gick det okej. Försökte få till ett papper med text på och få ut det ur skrivaren. Tog över 50min och jag var inte färdigt när jag var tvungen att göra annat 😒. Så sammanfattat så sluta det inte det bra. Men i morgon är det bara att ta tag det igen. Då ska jag få det fixat 👊

Drog hem. Satte på en tvättmaskin, käka och kolla tv. När det gäller mig så brukar det inte bara bli en maskin tvätt utan flera på en gång.......HIHI 😁. Idag blev det 2!

Satte mig och sen kolla min serie. Det var nice 😊

I måndags gjorde jag mitt första träning på det nya programmet. Då stod det rygg på schemat. Det gick bra.

I tisdags när jag sluta jobbet så åkte jag och handla. Det blev en del handlat och tungt å bära hem 😓. Men det gick bra. Blir så ibland.
Kom hem. Satte på en tvättmaskin. Då blev det faktiskt bara 1 😊. Sen blev det att städa och sen göra matlådor. Det blev köttfärslimpa. Den blev god.
Mådde inte så bra då psykiskt. På det viset somna jag sent den kvällen med 😔💤.

Det var svårt att välja program på kvällen på tv var det handbolls match. Sverige spela. Tyvärr förlora de. På datorn var det en fiske tävling. Men jag hade på båda skärmarna 👍

Igår onsdag hade jag möte på jobbet. Jag var lite nervös inför det får jag villigt erkänna. Men det kändes bra när jag gick därifrån 😊. Det kändes som en ny start 🌟👍. Så får se hur det blir. Lite senare på dagen blev det ett rett hårt bröst pass på gymmet. Trotts en liten förkylning i mig. Det kändes bra trotts allt 😃💪. Men det känns idag 😊 träningsvärk.

Tog tjuren i hornen å ringde några samtal för att reda ut icke mående när jag kom hem ifrån gymmet. Samtalen gick över förväntan bra 😃👏👍.
Så igår somna jag gott 😊💤.

Snart har då denna arbets vecka gått. Helgen blir lugn som det ser ut nu. Ladda inför nästa vecka som ser ut nu att bli mycket att göra på.

Ha en fortsätt bra kväll och han e bra helg läsare! 😘

Likes

Comments

Denna helg höll jag mig i Skaraborg i alla fall. Åkte hemifrån till vännen Frida.

Jag kom till henne fredag kväll vid 18. Vi fixa mat till mig. Sen satt vi bara å chilla resten av kvällen. Vid 12 gav vi oss och la oss i sängen. Båda två somna rett snabbt.

Lördagen var vi uppe ur sängen vid halv 10. Käka frulle och sen drog till affären och köpte lite käk å så. Det var underbart tidigt vår väder ute ☀ 😃.

Jag och Frida blev sen upplockade hos henne. Vi åkte till en skytte lokal.
Där fick jag prova å skjuta både seende skytte och icke seende skytte. Men seende skytte var roligast och lättast. Inte konstigt eftersom jag är seende 😊.
Det var jag Frida och en vän till hos som sköt och sen kom en till vän till oss. Vi sköt med luftgevär. Vi sköt 3 serie. Det gick bra för mig 😃. Jag har bara testat någon gång innan, så.
Det var roligt.

På kvällen käka vi gott käk med två vänner till mig och Frida. Vi spela åxå 2 spel. Det var en trevlig kväll 😊

Jag och Frida somna nog vid halv 3 i natt. Jag var ass trött 💤.

Idag gick jag upp ca halv 11. Skit seg var jag. Jag och Frida käka frukost börja koll på en serie som heter OC. Sen gick vi till tåget. Jag tog med mig sesong 1-2 hem.

Jag kom till stan. Gick och handla och sen hem och käka och kolla serien. Det gick inte så bra med dvd skivorna jag låna. Men jag hitta serien på Netflix. Så jag har suttit å plöjt några avsnitt i eftermiddag nu 😊. Det är bra.

Det kan jag rekommenderar till er läsare om ni söker serie å vill ha en serie med Intriger, kärlek, vänskap och följa ungdomar i deras liv.


Ha en bra start på veckan läsare! 😘
Likes

Comments

Vid denna tid på året för 2år sen tog jag tag i något som jag hade gått och tänkt på länge 🤔. Jag hade även gått och mått dåligt 😞 över visa delar av min kropp. Så jag slog slag 👊 i saken och tog hjälp av en PT. Jag hade tur. För PT:n var en vän till mig 👭💞 😊. Vi börja med att väga och mäta mig 📏⚖️. Sen la vi upp ett kostschema 🍲 som gjorde att jag gick ned ⬇️ i vikt och som funka i mitt liv ✔️.

Vi gjorde en kolla även över min träning.

Dessa 2 år har verkligen varit en berg & dal bana 🔃 och är fortfarande berg & dal bana. För min resa fortsätter fortfarande 🔜👊🙂 Men jag har otroligt mycket verktyg idag 🔨👍. Jag är lite bitter 😕 för att jag inte har nått mitt mål än⭐️🔚. Men det är bara att fortsätta 🔜 kämpa 👊😤🙂. Idag har jag även kärleken vid min sida med 💞😃 och det tror jag hjälper mig mycket i min resa 🔜. Idag har jag uppdelat i mitt tränings program. 3 olika program. Sen kör jag spinning då och då. Kosten idag funkar bra 😋👍 Jag vet vad jag ska hålla mig till 🙋💪👍 Ibland går det bra och ibland mindre bra. Det är den där självdisciplinen som spökar ibland ↘️😤. Men man ska få leva med 😊.

Så nu bara att köra vidare och kämpa 👉👊😊👍

Det var lite om mitt liv 2år är bakåt ⬅ Men Många År Framåt! ➡

Idag har jag jobbat. Igår hade jag en inte så rolig mage. Smärtor och gaser 😒Men idag är det betydligt bättre 😊

Efter jobbet idag hämta jag min jacka 😍 som har varit på en sy butik här i stan. Dem har gjort ett Toppen jobb 👍😊 Jag lämna in jackan före jul och fick tillbaka den nu. Så ca 1 månad tog det. Helt okej tycker jag 👍
Sen åkte jag och handla lite på ICA. Jag skickade även iväg min gamla router med posten. Sen åkte jag hem.

Här hemma har det blivit villa. Jag behövde den vilan inför i morgon och helgen. Men det är åxå frustrerande ibland. Men jag måste tänka på mig själv!

Jag känner mig lite nere nu. Det kanske kan vara PMS. Det är bara en gissning och magkänsla jag har. Så det får vissas å se med tiden.

Ha det nu så bra och ha en bra helg kära läsare 💜

Likes

Comments

Ja, då har ny vecka startat igen. Det går så fort!

Morgonen för mig börja inte så bra. För det första var jag grymt trött 💤. Sen blev Godingen hemma idag med huvudvärk ❤😔 men nu verkar det vara bättre 😊👍. Jag tappa en burk på golvet så det kom ut lite på golvet. Sen glömde jag kortet till jobbet 😒. Så det blev lite krångligt. Men det gick bra ändå.

Efter jobbet handla jag bland annat till en ny maträtt som jag ska göra i morgon. Sen hade mitt router kommit 😃. Så jag hämta ut den med.
Åkte hem installera routern, packa upp och sen käka. Vila sen lite. Routern verka funka 😃👍

Vid 16 drog jag till gymmet.
Där blev det 10min på rodd. Sen körde jag båda mina program. Rygg, Bröst och mage. För i morgon väntas nytt program som det ser ut nu. Trodde det skulle ta längre tid 🕛. Men jag höll mig runt 1 timma. Som jag brukar göra. Sen trodde inte jag att jag skulle orka 😥 Men min vilja, pannbenet och energin fanns där 👊💪😊

Åkte hem. Diska, käka och nu chill. Snart blir det sängen. Ska bli skönt 💤

 

Likes

Comments