Ja, idag är det ju då jag åker på kurs i Skövde. Jag är fortfarande inte så glad på att jag måste åka på det. Men jag kämpar på vidare 👊👍.
Jag hade tur med bussarna idag iaf😊. Hann med en tidigare buss från kursen å på så vis hann med en buss som gick 16.10 ifrån Skövde. Var bara en slump att jag såg bussen. För jag trodde jag hade missat den. Men det var att det gick en buss kl. 16. Hade jag varit smart hade jag hunnit med den till och med. men, men. Kom hem här vid 17.15.

Hoppa in i duschen. Gjorde käk och satte mig i soffan framför tv och datorn.

Jag var väldigt hungrig. Men det berodde på för lite intag av lunchen idag. Inte bra.

I helgen hade jag ännu en gång en grymt mysig helg 😊. Godingen kom hit❤ Jag var rett lugn innan han kom denna gång. Brukar vara pirrig. Men eftersom veckan inte hade varit på min sida. Så var det nog därför.

Vi gjorde en variant av "Paella". Det blev gott.

Lördag blev en mysig, skön sovmorgon 😊😍
Vid kl. 16.15 tog vi upp rullisen och sen åkte vi iväg mot en dans kväll. Vi körde fel dit. Så hade ju inte en så glad kille bredvid mig då. Men där var det jättetrevligt med god mat och trevligt folk 😘 Hem körde vi med fel. mådde inte så bra på vägen hem och sen hemma. Men vi prata om det hemma. Sen var det bra.

Söndag åkte godingen hem. Det var riktigt tufft denna gång 😢. Men det är väl för att det hade varit mkt känslor iblandat innan.
Svårt det där med att han har varit här och vaknat med honom. Sen åker jag iväg på spinning på kvällen. Gör det för mig själv. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar?? :)

I måndags var med tuff. Blev heller inget Box pass. Jag behövde ha det för att tänka på annat. Men jag träna själv istället. Denna gång stod bröst och mage på programmet. 17,5kg, 2*8 repetitioner i bröst press. Jag vart nöjd efteråt 😊💪

Igår sent på eftermiddagen drog jag med min granne till en lägenhet här som dem har renoverat om. Mest var det i köket och badrummet. Det var fint. Men hyran sen blev lite dyr sen, när man är själv.

Nu sitter jag och väntar på att "Bonde söker fru" ska börja 😊👍

Denna bild nedanför får avsluta detta inlägg 👍

Ha det bra läsare! kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja, nu sitter jag här och väntar på att golven ska torka som jag har dammsugit och torkat. Så tänkte skriva lite här medans jag väntar 😊.

Jag berättade ju i förra inlägget att jag packa för förra helgen. Jag åkte till godingen❤ på fredag eftermiddag. Resan upp gick bra. Han hämta mig med bilen. På vägen hem köpte vi mat på en kina restaurangen "Spice"👍 Det var gott. Hemma käka vi och myste.

På lördag tog vi det väldigt lugnt och det var väldigt skönt. Vi gjorde fisk i ugn på kvällen. Det var en "havsöring" som Kent hade fiskat upp en vecka innan. Så det kändes lyxigt att käka en färsk fisk. Kent drog sen å handla lite. Då passa jag på att diska åt han. Det uppskattades mycket. Kul 😊😘

På söndag sken äntligen solen. Vi var bjudna till lite kalas. Det var trevligt där. Inte var jag hungrig sen på flera timma för, Oj! vad hon bjöd på godsaker 😲😊 Sen åkte jag hem.
Färden hem gick bra. Syrran kom å hämta mig vid stationen här istan. Var hemma vid 20 tiden. Packa upp lite, fixa lite. Sen i sängen.

Då var det måndag igen och ny start på ny vecka.

Dags för ett nytt Box pass. Denna gång boxades jag med min jobb kollega och det var lika kul denna gång som förra veckan. Det gick bättre denna gång med 😊💪

I tisdags hände det en liten olycka😢. Jag skar bröd och skar mig i fingret med kniven. Oj! så det blödde och det var ganska djupt 😱. Men jag blev omplåstrad av sjuksköterska på jobbet. Jag är glad att dem finns på jobbet. Blev rädd att jag behövde sy. Men det behövde jag inte göra Phuu skönt.

Det var inte nog med olyckor denna veckan. Igår onsdags var jag på väg till bussen efter jobbet och snubbla och slog upp knät. Så det blev en fläck på byxorna 😔 suck. Å jag skulle inte hem heller. Det var ju kurs dag dags med. Men jag plåstra om mig när jag kom fram till Hab och kursen.

Kursen kändes bättre denna gång. Men jag känner mig fortfarande bättre än de andra. både bra och inte.

Kom hem duscha och diska. Det gick bra med fingret. Skönt.

Idag handlat inför helgen. Sen varit iväg och pumpat lite däck. Så nu går det lite lättare och snabbare 😊

I morgon blir det gymmet och köra mitt program och det ska bli skönt. Det var ett tag sen jag träna med mitt programmet eftersom träningen får ligga lite åt sidan nu pg.a, kursen. Sen blir det en mys och trevlig helg. Hoppas jag.

Nu skrivit lite igen här. Så nu har ni lite att läsa igen. Önskar er en trevlig läsning och en trevlig helg! Kram

​Mat ifrån "Spicy"

Likes

Comments

Mm...det var skönt att åka hem idag efter jobbet. Idag på jobbet var segt. Ute var det dystert, mörkt och mulet och det liva ju inte upp det direkt 😌.
Åkte hem. käka och vila. Sen packa jag inför helgen lite. Det var inte så mycket jag kunde packa idag. Det mesta blir ner packad i morgon när jag kommer hem ifrån jobbet innan jag ska dra iväg.

Nu ska jag berätta lite vad som har hänt här i mitt liv. Det är en del. Så var beredda på ett långt inlägg idag. Har inte hunnit, tänkt eller orkat skriva. Men nu så 😊

Förra helgen, lördagen så blev det bestämt tidigt att en tur till Örebro och äventyrs badet Gustavsvik skulle ske. De som åkte var jag, mamma, syrrorna J och V. V:s barn var med 🏊.
Vi åkte vi halv 11.

Det var trevligt. Men jag är ingen äventyrs bad tjej. Har sagt det förr. Men jag följde med för att ha något att göra. För vädret var grått och trist ute. När vi åkte hem och när jag kom så var jag helt slut. Jag var hemma vid halv 8.


I söndags var en jobbig dag 😢 Så det blev en lugn och vilo dag. Jag behövde det med.

I måndags börja en ny vecka med jobb och vad veckan skulle innehålla.

Måndag innehöll ångest för mitt första Box pass. Men efter lite puch av personer 😘 så genomförde jag passet med syrran L. Men det var kul! 😊 Jag är nöjd att jag gjorde det.

Jag är sån som person. Jag får ångest och oro till saker som jag ska göra första gången. Framför allt när jag är osäker på om jag kan det eller inte. I detta fall med Boxen så ville jag inte svika syrran heller.
Men när jag inser att det går bra så växer jag och självkänslan höjs. Det är en underbar känsla 😊👊👍

I tisdags käka jag på jobbet. Sen drog jag upp till gymmet för att ställa mig på vågen. Det var ingen rolig syn. Jag viste att jag hade fuskat lite. Så några hekto plus. Men det var lite över 1kg plus. Å det var inte så bra. Nu har jag 1 månad på mig att gå ner minst 1,5kg.
Den 15/11 är det dags för ny vägning. Jag måste ha press på mig. Det sista har jag inte haft det och då har jag överskridit. Det känns inte bra. Men nu är det bara att se framåt 👍▶

Senare på em var jag på fotvård. Det var skönt.

Igår onsdag var jag på kurs i Skövde. Så jag käka på jobbet. Sen tog jag bussen till Skövde.
Kursen går ut på att spara energi och planera sina dagar. Deras tanke är att använda "Kalender".
​Det använder redan jag en del till olika saker. Sen kände jag att jag var rett bra och duktig mot vad de andra var. Så jag är fortfarande skeptisk till kursen. Tänk om jag inte får något ut av kursen och lagt en summa. Då kommer det ju kännas surt. Jag har varit på grejer förut som inte gett mig så mycket. Jag känner igen känslan inom mig från förr. Men det får kurstiden visa framåt ➡.

På bussen träffa jag en tjej som jag följer på olika sociala media. Men det var trevligt och intressant att prata med henne och lära känna henne lite mer 😊.

Jag var hemma runt 18 tiden. Så en lång dag.

Nu avslutar jag detta inlägg för denna gång.

Ha det så bra. Önskar er en bra helg med😊 Kram


Likes

Comments

HÖSTEN är här!!
Allt vad det innebär. Från starka vindar, regn/rusk, bitande kyla till fina dagar med sol, löven som ändrar sin färg, fina soluppgångar och solnedgångar. Alla årstider har sin tjusning 😊💨💦✴

I lördags hade pms kommit till mig. Vädret var fint med sol. Jag gick ut på stan. Fick inte så bra bemötande på vm, där jag handlar mest kläder på :(. Jag var där å lämna tillbaks mina byxor jag köpte mig i fredags. Jag kände att de passa inte mig.

När man har en dålig dag och går ut och går in i någon affär. Man får ett bra bemötande så kan "dåliga dagen" ändras till en bättre dag. Men inte denna dag. Gick sen till apoteket och sen till Lindex. Känner mig mitt i mellan. Inte ung och inte gammal. Men eftersom jag gillar kläderna på vm så kommer jag nog handla där ändå.

Köpte lite mat på ica innan jag åkte hem. Käka och tog det lugnt fram till att jag skulle fixa den nya rätten.

Den nya rätten bestod av bland annat Pasta, kyckling och kvarg. Den blev god. Hade fått tips av en tjej på nätet.
Jag är ingen "kokbok" tjej. Jag är tjejen som blir inspirerad av människor som lägger upp och delar med sig av sina recept. För de har ju gjort maten själva och kan säga om det var gott, enkel och så kan man fråga. Det gillar jag. I en kokbok har du inte dem möjligheterna 😊👍

I söndags åkte jag till farmor. Så nu har jag gjort alla nöjda. Kl. 18. var jag, syrrorna V och J på bio med mamma. Mamma hade glömt. Men kom precis när bion börja 😃. Vi såg på "Bridget Jons" filmen.
Jag hade inga förväntningar på den och var lite skeptiskt. Men den hade många skrattiga inslag och den var bra 😃👍. Vi gick sen och käka på en restaurang.
Jag var i sängen vid 21.45. Lite sent blev det denna söndag.

Igår var jag på dubbel pass. Först ett rett hårt styrke pass💪. Nu när jag kör nytt program så kör jag färre rep och 2ggr t.ex. 8*2. Så då kan man köra rett tungt med vikterna.
Kl.18 var det dags för ett svettigt och grymt bra spinnings pass 😊. Hemma vid 19.30. Gött med lite käk och sen sova.

I natt vakna jag vakna jag inte kunde somna om. drygt😡 Så självklart var jag supertrött när jag skulle gå upp. Så jag gick upp senaste tiden, 6.30 Zzz.
Idag var det jag som hade go fikat på jobbet. Kollegorna vart nöjda och överraskade tror jag. Kul! 😊
Efter jobbet drog jag faktiskt och köpte en kanelbulle. Det har ju trotts allt varit "Kanelbullens dag" idag. Sen åkte jag och köpte nya tränings handskar. För de gamla hade hål. Får se hur de nya går. Det får de bevisa i morgon.

Åkte hem. Satte på en tvätt maskin. Har blivit 3 maskiner under eftermiddagen. Den 3:dje är igång nu. Käka. Sen har jag bara tagit det lugnt. Hängde upp tvätt när dem har varit klara. Diskat, stekt upp kyckling och nu käkat lite.

Snart blir det sängen. Ska bli skönt.


Den nya rätten

Mitt go fika

Likes

Comments

Ja, nu har det gått från september månad till oktober månad. En riktig höst månad. Kan vara fin. Men kan även vara dryg, trist 🍂🍃☀️🌦🌬✨😊

September var varm och skön. Jag har fyllt år. Jag hade tur med vädret i år. Ca 20grqder och sol ☀️😃 på min dag
Oktober är det ingen som fyller i min närhet vad jag vet. Jag kommer börja en kurs. Det blir 2 flytt för 2 i släkten. Det kommer bli en förändring! Får se vilket håll det kommer luta åt 🙂.
Det är kanelbullens dag, den 4de.

I veckan som har varit så har den varit rett lugn. Jag har jobbat som vanligt och tränat.
I onsdags var jag på gymmet mellan 16 - ca 19.30 så ca 3.5 timma. Först träna jag själv. Sen kom syrran L.

Jag blev hennes PT 😃 Det var kul 💪🏻👍 Kul att visa något som jag brinner för och som JAG kan 🙋✌️ Hon var duktig. Klaga inte, lyssna på vad jag sa å så 😃👏😘

Denna veckan har jag fått jobbat med godingen ❤️ med. Åkt till ställe å vart på kurs. Inte det roligaste. Men så är livet ibland.

Idag var jag rett pigg på morgon. Det sista tiden på jobbet var tung 😒
Men med lite käk och sen till gymmet så ändrades kroppen. Från seg till rett pigg igen faktiskt 😊. Det gör rett mkt att en person skojar med en med när man kommer till träningen.

Träningen gick bra! 😀💪🏻👍 duscha, köpte bars. Sen drog till VM. Köpte ett par byxor. Fick 20% på dem, trodde sen att jag hade kvar pengar på presentkortet jag fick av godingen❤️ när jag fyllde. Men kortet var tomt. Snopet😱. Men så är det.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Sett på Idol. Det var en otippad som fick åka hem. Men så är det med det med.

Morgon dagen blir som den blir. Måste iaf handla till en maträtt som jag har tänkt att göra i morgon kväll. Så blir nog en tur in till stan.

Nu ska jag sova 😴💤😊👍
Ha det så bra! Kram

Likes

Comments

Ja, då var vecka 38 klar. Redo för vecka 39. Den blir lugn mot vad andra veckor har varit bakåt. Så ska bli skönt 🙂

I fredags tog jag mig an 2km på rodden och sen det nya programmet på gymmet. Då stod rygg och ben på schemat. Det kändes bra 💪🏻👌

Jag var jättetrött när jag kom hem. Så skönt att helgen stod för dörren 🙂👍. Det blev en lugn kväll med Idol. Tänkte gå i säng tidigt. Men blev vid 1 tiden.

I lördags vakna jag 9.40. Gick då upp med. Trodde jag skulle vakna tidigare. Men så blev det inte.
Vädret var super härligt ute med strålande sol ☀️😃👍
Jag drog ut på stan. Var på VM och köpte lite. Använde presentkort av godingen ❤️ så det kändes bra 😊👍
Träffa sysslingen å hon följde med till "Intersport". Där var jag ute efter nya skor. Det blev det med. De första jag tog i å tyckte såg snygga ut med 😀👍.
Vi gick sen å hälsa på syrran V. Sen till ett café för att få i oss en sen lunch.

Igår kväll var det jättetråkigt på tv. Så satte mig å titta på en serie på datorn som går på tv "Riktiga Karlar". Det är bra. La mig vid 1.

Idag har jag rensat på kläder. Satte på en tvätt när jag gick upp idag. Gjort köttfärs limpan igen men i större statts. Fick 6 lådor ➕ att jag åt 😋 Mummss. Stekte upp kyckling med.

Halv 6 åkte jag på spinning. Idag kändes det bra. Ett bra pass med 🚴😊
Kom hem. Käka. Kolla tv. Nu ligger jag i sängen.
Ladda för en ny vecka med jobb å träning är det tänkt.

Hoppas ni läsare har haft en bra helg? Kram 😊

Likes

Comments

Hej på er!

För en gång skull sitter jag nu ner och softar lite. Så skönt att andas lite mellan grejer som sker.

Nu har man blivit ett år äldre med närmare bestämt 31 år. Allt klaffa jättebra i fredags. Jag var skit nervös. Men på jobbet gick det bra. På träningen gick det bra. Förutom att min vän skulle köra spinningen. Det gjorde hon inte. Utan det var en annan person. Men det gjorde inget för jag hade i alla fall någon gång tänkt att köra med den personen. Så blev bra ändå. Sen körde jag styrka 😥💪😊

Kom hem. vila en stund. Sen satte jag igång med maten. Det skulle bli Renskavsgryta med ris och en sallad. Den första som kom var kent 😊❤vid halv 6. Sen kom yngsta syrran L. Trodde hon skulle komma först. Men så blev det inte. pappa, farmor, syrran J och syrran V med familj kom vid halv 7. De var nöjda med maten. Till efterrätt blev det äppelkaka med vaniljsås 😍. I present fick jag presentkort, en parfym, pengar och lotter. Jag vann 60kr på en dubbel tris. De drog vid 21.
Jag och kent slappa lite innan det var dags å sova. På lördagen blev det en lång sovmorgon. Det var så skönt! och mysigt 😊 på eftermiddagen drog vi till vännen J. Där blev det med Äppelkaka med vanlijsås 👍 Av henne fick jag choklad och lotter. Vi gick sen och köpte hämt mat. Jag köpte en sallads rulle. Vi åkte hem vid halv 9 på kvällen.

På söndag åkte kent hem. jag vila lite innan jag drog och körde spinning. Kom hem. Dö trött. Men jag bädda rent i sängen för den hade jag rivit ur när vi gick upp. Sen satte jag mig och käka. Sen var det jättetomt att lägga sig i sängen.

I måndags var jag ass trött. jobba. sen åkte jag hem och vila. Sen iväg på rullstols dans. Var hemma här vid halv 9.

Igår tisdag var jag något piggare. Jobba. Sen åkte jag med en kollega till Skövde. Där hade jag ett möte på Hab om kommande kurs jag ska gå på i höst här nu. Det ska bli intressant.
Jag var hemma här igen vid halv 6 tiden på kvällen. Hemifrån hela den dagen. Så var rett trött när jag kom hem.

Idag jobb. Det var lite rörligt på jobbet idag. Vissa av korten som vi använder på jobbet hade gått ut. Så det var lite rörligt. Flexa lite. Åkte hem. käka och vila.

Var på gymmet kl.14 för lite uppdatering av program. Nu fick jag det uppdelat lite. Så får se hur det känns. Så mycket träningen blev det inte. Duscha. Sen drog jag och handla lite.
Nu ska jag göra köttfärslimpa på nyttigt sätt och fixa lite.

Ha det gött läsare! Kram


Likes

Comments

Ja, denna veckan har varit lugn mot förra veckan då det hände grejer. Så det har varit skönt.

I måndags var jag på ett grymt spinnings pass. Energin fanns där från start till mål. Var lite trött i mitten. Men hitta energin igen 😃 Tekniken fanns där med och musiken var bra. Schlager i 45min 👍

Igår onsdag jobb. Sen iväg på ett riktigt svettigt 😥💪 styrke pass på gymmet. Men skönt var det 😊.

I eftermiddag har jag dammsugit och torkat golv och lite så. Snart blir det att diska å fixat lite käk.

I morgon händer det grejer 😊 Jag hoppas att allt klaffar och blir bra. Men det är säkert något som ställer till det lite. Jag har någon dragning av det. Vill jag att allt ska klaffa och inga störningar. Så blir det störningar 😖 Men det visar sig i morgon.

Ha ett bra slut på veckan och bra start på helgen läsare. Håll med utskick för nästa inlägg 😊. Kram kram

Likes

Comments

Hej på er!

Nej. händelserna här är inte slut. Trodde att det var lugnt efter tisdagens händelser.

Som jag sa så hoppades jag på att mina ansiktsprodukter ifrån Mary Kay skulle komma igår.
När jag skulle dra till gymmet igår. Då låg dem där 😃 Jippi! Jag känner att jag får kanske ta och berätta om Mary Kay någon gång. För det är verkligen ett märke jag gillar och kan rekommendera 😊

På gymmet gick det bra igår. Kom hem vid 18.45. Fixa käk och sen såg tv.

​​Idag kändes det lite i kroppen efter gymmet. Men framför allt supertrött i morse. När jag satt å åt frukost. Då börja brandlarmet att tjuta. Jag försökt att stänga av det. Men det sluta av sig själv efter ett tag.
Jag drog till jobbet. Sen får jag meddelande av grannen att det hade börjat igen. Jag ringde runt lite. Men hon fick rädda mig i denna situation. Så tack! 💟 😊

Inatt/idag började ett nytt arrangemang på tv ifrån Rio. Nämligen "Paralympics" Ett OS för dem som har olika funktionshinder/funktionsneds-ättningar. Så nu kommer det bli mycket tv tittande igen för min del. Sist var det "vanliga" OS.

Äntligen Fredag i morgon då och sen helg! Ska bli skönt 😊
Jag har inga planer för denna helg. Men jag förmodar att det blir stan på lördag. Lördagen i alla fall ska bli riktigt fin. Så det hoppas jag på ✴

Ha det så bra! kram


Likes

Comments

Ja, nu sitter jag här i soffan och är lättade och har ro i själen.

Igår gick jag upp till gymmet för att köra dubbelpass. Skulle logga in och hittade inte gym kortet. Jag tänkte "det ligger säkert hemma".
Först körde jag helkropp styrkepass. Sen körde jag 30min spinning. Både passen gick mycket bra. Känns skönt att ha kommit igång igen😊💪

Kom hem och hittade inte mitt gym kortet. Då börja det snurra i hjärnan på mig😖

I morse får jag ett sms från kent om att han har krokat 😱. Allt gick bra. Men mörbultad. Så skönt! 😊👍
På jobbet gick det bra. Det är ju tisdag. Då är det go fika. Idag blev vi bjudna på "Chiapudding" med bär och frön. Det var gott. För en gång skulle kunde jag äta hela go fikat. Inte skippa något. Utan ta samma som alla andra 😊

När jag åkte ner med bussen till stan så körde en vän. Jag berättade att jag hade tappat mitt gym kort. Han råka titta i sitt fack. Där låg det ett exakt sånt gym kort jag har.
Så jag var ju bara tvungen att åka upp gymmet å kolla om det var mitt. Å vet ni vad?!! Det var mitt!!!! 😃👍 Så jävla skönt. Jag började på att installera mig på att slänga ut en slant för nytt kort som jag inte hade lust med nu.

I söndags var jag ju på 1års kalas. Syrrans lilla tjej fyllde år. Det var mycket trevlig med go mat, fika, trevligt folk och med helt underbart väder ☀ ✨ 🎂 😊
Jag var där mellan kl. 11-17. Så jag var rett trött i slutet där. Men jag åkte hem och diska och stekte upp kyckling sen.

Jag väntar på produkter ifrån "Mary Kay". Jag hoppas att det kommer i morgon.


Ha det nu så bra läsare! Kram

Likes

Comments