View tracker

Vid denna tid på året för 2år sen tog jag tag i något som jag hade gått och tänkt på länge 🤔. Jag hade även gått och mått dåligt 😞 över visa delar av min kropp. Så jag slog slag 👊 i saken och tog hjälp av en PT. Jag hade tur. För PT:n var en vän till mig 👭💞 😊. Vi börja med att väga och mäta mig 📏⚖️. Sen la vi upp ett kostschema 🍲 som gjorde att jag gick ned ⬇️ i vikt och som funka i mitt liv ✔️.

Vi gjorde en kolla även över min träning.

Dessa 2 år har verkligen varit en berg & dal bana 🔃 och är fortfarande berg & dal bana. För min resa fortsätter fortfarande 🔜👊🙂 Men jag har otroligt mycket verktyg idag 🔨👍. Jag är lite bitter 😕 för att jag inte har nått mitt mål än⭐️🔚. Men det är bara att fortsätta 🔜 kämpa 👊😤🙂. Idag har jag även kärleken vid min sida med 💞😃 och det tror jag hjälper mig mycket i min resa 🔜. Idag har jag uppdelat i mitt tränings program. 3 olika program. Sen kör jag spinning då och då. Kosten idag funkar bra 😋👍 Jag vet vad jag ska hålla mig till 🙋💪👍 Ibland går det bra och ibland mindre bra. Det är den där självdisciplinen som spökar ibland ↘️😤. Men man ska få leva med 😊.

Så nu bara att köra vidare och kämpa 👉👊😊👍

Det var lite om mitt liv 2år är bakåt ⬅ Men Många År Framåt! ➡

Idag har jag jobbat. Igår hade jag en inte så rolig mage. Smärtor och gaser 😒Men idag är det betydligt bättre 😊

Efter jobbet idag hämta jag min jacka 😍 som har varit på en sy butik här i stan. Dem har gjort ett Toppen jobb 👍😊 Jag lämna in jackan före jul och fick tillbaka den nu. Så ca 1 månad tog det. Helt okej tycker jag 👍
Sen åkte jag och handla lite på ICA. Jag skickade även iväg min gamla router med posten. Sen åkte jag hem.

Här hemma har det blivit villa. Jag behövde den vilan inför i morgon och helgen. Men det är åxå frustrerande ibland. Men jag måste tänka på mig själv!

Jag känner mig lite nere nu. Det kanske kan vara PMS. Det är bara en gissning och magkänsla jag har. Så det får vissas å se med tiden.

Ha det nu så bra och ha en bra helg kära läsare 💜

Likes

Comments

Ja, då har ny vecka startat igen. Det går så fort!

Morgonen för mig börja inte så bra. För det första var jag grymt trött 💤. Sen blev Godingen hemma idag med huvudvärk ❤😔 men nu verkar det vara bättre 😊👍. Jag tappa en burk på golvet så det kom ut lite på golvet. Sen glömde jag kortet till jobbet 😒. Så det blev lite krångligt. Men det gick bra ändå.

Efter jobbet handla jag bland annat till en ny maträtt som jag ska göra i morgon. Sen hade mitt router kommit 😃. Så jag hämta ut den med.
Åkte hem installera routern, packa upp och sen käka. Vila sen lite. Routern verka funka 😃👍

Vid 16 drog jag till gymmet.
Där blev det 10min på rodd. Sen körde jag båda mina program. Rygg, Bröst och mage. För i morgon väntas nytt program som det ser ut nu. Trodde det skulle ta längre tid 🕛. Men jag höll mig runt 1 timma. Som jag brukar göra. Sen trodde inte jag att jag skulle orka 😥 Men min vilja, pannbenet och energin fanns där 👊💪😊

Åkte hem. Diska, käka och nu chill. Snart blir det sängen. Ska bli skönt 💤

 

Likes

Comments

Jag hade funderingar på att gå ut på stan idag. Men hade ingen lust. Jag tror jag behövde vara hemma och repa mig efter veckans svajiga mående som jag har haft i veckan. Nu en rädsla har släppt med 😊. Sen var jag rett trött.

Vid 15.40 fixa jag mig inför att åka iväg vid halv 5.
Jag köpte blommor på vägen till en resturang där jag träffa 2 Goa vänner 💜. Maten var jättegod! 😋 Jag käka lax. Det blev en choklad efterrätt med. Den var inte meningen att jag skulle ta den ❌ men kunde inte hejda mig ✋😟.

Sen gick vi på stans nyårs revy. Den var jättebra!! 😁👏👏👍 Den tar upp aktuella saker på ett humoristiskt vis. Som har hänt mesta i år 2016 å så.

Nu är jag hemma och sitter i soffan och ser tv. Blir snart sängen.

Kram på er!

  • 29 readers

Likes

Comments

Jaha....denna dag sägs ju vara oturs dag. Å denna dag har faktiskt gett mig det 😟

Det hela börja igår kväll när jag blev butter på Kent. När jag blir nere och butter så sover jag inte så bra. Jag sov bra till ca halv 5. Sen börja hjärnan att snurra av tankar.

Jag gick upp ca 6.15 idag. Upptäckte då att mitt wi-fi inte var igång. Testa å starta om å så.
Men jag släppte det och åkte och jobba.

På jobbet gick det bra. Blev mycket snack. Jobb passet gick väldigt fort. Rett som det var så var klockan 12 och dags för först käk och sen dra ifrån jobbet för min del.

Åkte ner med bussen till stan och gick in på gymmet och körde ett Styrke pass. Idag stod rygg och mage på schemat. Det gick bra! 🙂 Var inte alls lika trött som jag brukar vara. Så det var skönt 😊

Kom hem. Ringde Telia om mitt wi-fi. Det kunde inte lösas 😞 Så i helgen blir det 4G, ladda batteriet ofta och ingen dator för min del. Drygt som Faan! 😒 Jag får en ny router senast tisdag. Hoppas jag.

Sen vill min mobilen att jag gör en programuppdatering. Men det vågar jag inte göra 😟 Teknik å jag är inte överens. Jag får panik när tekniken inte funkar som den ska å så😱😞 Det bästa är när det flyter på och funkar. Då slipper jag oroa mig.

Ikväll har jag sett på handboll då Sverige spela. Dem vann överlägset 👏😀👍

Nu ligger jag i sängen. Är så trött 😴 å det är så skönt att krypa ner i sängen 😊

Ha en bra helg! Kram

  • 38 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag här och ser på tv, på "Farmen" som nu har börjat igen.

I lördags ringde jag en vän. Men hon ville inte träffas. Så det hände inte så mycket. Var hemma och tog det lugnt framför massor med skidor.
Söndag blev med lugn fram till halv 4 då mamma kom och hämta mig. Vi åkte då på något som jag inte hade varit på 20år säkert. Julgransplundring 🎄 Syrran med barn var där med. Det var trevligt.

Nu har 2 stenar släppts från mina axlar. Den ena stenen prata jag med Kent om och det gick Bra 😊😘. Den 2a stenen släpptes idag. Min stämpling på jobbet strular. Så jag kan inte stämpla ut elr in. Störande. Då kom tankarna på om min lön kommer påverkas. Men det kommer den inte att göra. Så det var skönt att höra. Så där släpptes sten nr 2 😊

Mina lurar som jag fick i julklapp av Kent ❤ fick jag för första gången ladda när jag kom hem ifrån gymmet idag. Så dem räckte i ca 3 gym pass. Så det var bra tyckte jag 👍.

Idag när jag åkte hem så var det skitväder ute. Blåst och snö och ca nollan i temperatur. Å blåsten var mot mig. Så det var drygt 💨💦😒

Nu får ni hade det så bra. Kram

Likes

Comments

View tracker

Gött med fredag och ledigt!! 😃 Men jag valde inte att ligga kvar i sängen halva dagen. Jag bestämde mig för att dra och träna.

Jag var på gymmet halv 11 i förmiddags. Idag stod bröst och mage på programmet. Det gick bra💪👏👍. Tyvärr var jag trätt💤. Men det fanns orsaker till det. Dels 3:dje dagen på gymmet på raken. Lika bra å köra på så man sätter igång ordentligt med förbränningen.  Sen dels för lite sömn. Kunde ha varit strängare. Men var för snäll. Men så är det 😊👊

Jag åkte hem. Käka och tog det lugnt.

Nu ikväll har jag bjudit på mat till mamma och 2 systrar och 2 barn. Det var trevligt 😊.

Nu sitter jag här och chillar. Blir nog sängen och sova snart för jag känner att tröttheten börjar göra mig påmind 💤.

Helgen får se vad som händer.

Ha det bra läsare och ha en trevlig helg! kram

Likes

Comments

I tisdags var det dags att börja att jobba igen efter jul ledigheten. Det gick bra. På kvällen var jag med pappa till farmor och fira henne på hennes 77års födelsedag 🌸. Även en syrra kom dit. Kul att träffa henne med 😊. Jag var hemma vid halv 8.
Jag hade en sån ånger när jag kom hem. Käka åter igen onyttigt 😒 suck. Men bara att ta tag i träningen och hård kost strikt.

Igår var jag skit trött!! 💤 på jobbet. Åkte hem. käka och sen vila jag. Drog sen till gymmet för mitt första gym pass för året. Det kändes skönt att vara tillbaks på gymmet igen. Ta bort lite ånger. 😊💪. Testade mina nya hörlurar med musik i 🎶. Jag hade fått ifrån min älskling ❤ i julklapp. Det krångla lite. Men det tar nog några gånger på gymmet innan jag vänjer mig med dem. Jag åkte hemifrån vid kvart i fyra. Jag var hemma ca halv 8 😍. Jag snacka med 2 pers där HIHI.

Idag jobb. Sista dagen innan 3 dagars ledighet, långhelg! 😃👍. Så denna veckan blev bara 3 dagars jobb. Skönt. Men jobb veckan gick väldigt snabbt så att kroppen inte är redo för helg. Det är bra för då har jag energi kvar.
Nu ikväll var jag iväg på spinning. Det var ett bra pass. En go vän, maria S var med på passet. Kul 😊

Det är riktigt kallt nu i vårt avlånga land. Här är det ca 10-15 minus. Men uppe i norr är det ca 40minus Brrrr😰. Men jag gillar sån här kyla. Det behöver inte blåsa med. Vi har med fått lite snö. Men inte ens i närheten vad det har fått uppåt i landet. Men så är det. Vi har ett avlångt land. Å det skiljer sig. Inte konstigt alls.

Skönt att sitta uppe lite längre idag. Jag hoppas att det är något bra på tv bara. Det visar sig.

Ni får ha det så bra i kylan och helgen! Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag här hemma och ser på tv.

Resan hem gick smidigt och bra. Kom till Skövde och blev så glad när jag insåg att tåget stanna på spår 1 😃.

Jag kom hem. Packa upp alla grejer, värmde käk som var stel fruset. Sen käka jag och vila.

Vid halv 3 tiden. Då slängde jag lite skit och käka lite mellis innan jag tog med mig soppåsen ut. Slängde den och sen åkte jag iväg till stan och frissan.

Så nu har jag lite kortare hår och tunnare hår. Känns skönt 😊💇👍.
Jag åkte sen och handla. Jag missbedömde det lite....Hihi. kassen blev full och tung. Men det gick bra.

Jag kom hem. Moster kom över med alla min post som hade kommit medans jag hade varit borta.
Jag har diskat och fixat.
Nu är det slapp i soffan. Det är lite ensamt och tomt när man är van vid att någon rör sig i samma lägenhet/rum. Men snart är man väl van å vara själv igen, så. Å snart ses jag och godingen igen, så ❤

Ni får ha det så bra. kram 😊

Likes

Comments

Ja, välkommen 2017. Får se vad detta år kommer med och vad som händer. Jag går in i året med förväntningar i alla fall. Så det känns bra 🙂👍

Jag sitter nu på tåget hem från min goding 😘 Det är tungt. Men så är det. Vi ses ju snart igen, så 😊

Jag och Kent kom hem ifrån Hallstavik i onsdags förra veckan. På tisdagen hade det kommit snö där uppe. I Västerås var det inget.

I torsdags var vi på Erikslund köpcenter. Där köpte jag en kjol till nyår. På kvällen låg jag själv i soffan å myste å såg på Harry Potter. Kent var nere i källaren å greja med fisk jiggar. Jag skick ner honom dit istället för att han skulle sitta med mig å va rastlös 😜.

Fredagen så åkte jag å Kent å två vänner till han å köpte mat å dryck inför nyår. Fick då se lite mer av Västerås 😛👍

Nyårsafton🎉✨💥🍹Var jag och Kent hos en vän till han med två par till och en vän. Så totalt var vi 8 pers. Vi gjorde mat. Käka 3-rätters och spela ett spel "ryktet går". Vi hade skitkul!! 😂 👍
Vid 12 slaget gick vi upp på en höjd. Så vi såg ut över hela stan. Det var coolt 💥💫. Det kom annat folk sen. Så då tog vi taxi hem jag och godingen. Vi var hemma runt 3 på natten. Jag la mig med en väldigt god känsla i kroppen. Jag hade haft det jätttetrevligt! 😃

Igår söndag blev det inte mkt knopp. Jag och godingen ❤️ var rett sega. Så det blev film och hämt mat. Precis som det ska va på nyårsdagen. Skönt var det. 

Så skönt att ha en extra ledig dag idag. I morgon är det dags för jobb igen efter jul ledigheten.

Hoppas att er vecka börjar bra. Ha det bra! Kram

  • 41 readers

Likes

Comments

Ja, nu är julen 2016 över. I morgon är vanlig vardag.

Sitter nu å chillar framför "Pirates of the Caribbian. Godingen 😊❤️ sitter å pusslar bakom mig.

Det har inte varit mycket rörelse på mig de senaste dagarna. Å ingen ordning på kosten. Men det är inte lätt här när allt onyttigt är tillgänglig på ett lätt sätt 😜Å frestelserna blir större. Man ska ju unna sig med! Å det gör jag nu. Sen får jag ta tag i rörelse/träning å kosten när man är hemma igen 😊👍

Här har det mest hälsat på folk och tagit det lugnt. Precis som det skulle bli 🙂.

Idag blev det en liten promenad ute. Det var skönt ute i solen ☀️. Det blev åxå besök på marken med SUCK 😒😒.
Sen åkte jag å godingen 💞 å hälsa på ett par. Jag å tjejen klicka bra snabbt. Så det kändes bra 😊👍. När vi åkte hem så var det glashalt! 😯 lite läskigt. Men vi kom hem helskinnade.

Hoppas att ni är lediga i mellandagarna. Så ni kan fortfarande njuta av ledigheten.

Ha det bra!

  • 79 readers

Likes

Comments