​En liten sneak peak på min studentklänning. Idag är det 41 dagar kvar tills jag tar studenten! Nervöst!!

Likes

Comments

Beatrice kom till mig vid 12-tiden, vi fixade lite mat och sen har vi bara legat i min säng och snackat massa. Bäst är hon!

Likes

Comments

Köpte denna jackan för ungefär två veckor sen. Ni hittar den HÄR! Har dock inte hunnit att använda den ännu, men den kommer att användas flitigt. 

Jag har verkligen blivit en liten shopaholic det senaste. Beställer hem kläder och smink hela tiden. Det är ju alltid roligt med nya kläder och nytt smink, men det svider i plånboken.. 


Likes

Comments

​Älskar verkligen min lilla sminkhörna, blir så mycket roligare att sminka sig när man har bra ljus och sitter ner. 


Likes

Comments

​Hej på er! I lördags jobbade jag 10-19, sedan åkte jag till Alex & Becca där det var fest, med världens bästa gäng! I söndags vaknade jag upp med migrän och feber, så jag blev sängliggandes exakt hela dagen. Idag är jag fortfarande inte helt 100, men mår bättre idag än igår iallafall. Har precis fixat lite lunch som jag nu ska försöka få i mig. 


Likes

Comments

Ojjj vad jag är dåligt på att blogga. Har inte orkat prioritera bloggen det senaste, men det ska bli skärpning på det nu. Idag var den en hyfsat kort dag i skolan, när vi hade slutat åkte jag hem till Rasmus och var där en stund. Åkte sedan hem och gosade med min lilla kusin som var på besök. Älskar att sitta och lyssna på hennes killproblem som hon har på dagis. Killarna springer runt och jagar henne och vill pussas, haha gulligt. Jaja, nu ska jag dra på mig träningskläder och träna. Hörs sen.


Likes

Comments

​Förra veckan var jag och familjen på Mio och beställde en nya säng till mig, wiiihhoo! Jag får hem den om ungefär 2 veckor. Kommer bli perfekt i mitt nya rum. 

Idag har jag varit väldigt seg. Gick upp sent och har inte gjort något vettigt alls. Jag och Emma drog oss iallafall ut på en promenad. Nu ska jag åka till lägenheten och hämta de sista av mina saker som är kvar. Puss


Likes

Comments