hey og velkommen tilbage.

De fleste af mine venner, er godt klar over, at jeg ikke er særlig begejstret for jul, og faktisk helst ville undvære den, men næsten ingen ved hvorfor. Derfor har jeg valgt at skrive dette indlæg, hvor jeg vil gå mere i dybden med, hvorfor jeg ikke er så vild med juletiden osv.

Jeg har ekstremt mange grunde til, at jeg helst ville være for uden juletiden. En af den største grund, og nok den jeg ligger mest af mine argumentationer på, er det med, at ALLE bliver så ekstremt grådige og utaknemlige i juletiden - mest børn self. Jeg ved ikke, om det er fordi, at jeg bare omgås de helt forkerte mennesker, eller hvad fanden det er. Men jeg synes virkelig, at folk bliver så grådige og utaknemlige. Fx. Så høre jeg tit på det med: "Ej jeg fik ikke den nyeste iPhone eller macbook i julegave" osv. - Og det er virkelig sådan noget, som kan gøre mig så pisse sur, for julen handler om så meget andet end kun gaver, men det synes jeg virkelig, at folk har en tendens til at glemme

Det er self okay, at være skuffet over en gave, for det har alle jo prøvet. Jeg føler bare virkelig, at hvad julen rigtigt går ud på, er blevet overskygget med sådan noget som gaver. generelt så syntes jeg bare det med at få gaver i julen, er noget, som bliver taget ekstremt forgivet.

Jeg ser heller ikke grunden til overhovedet at give gaver. De fleste familier er ikke kristne, eller går i krike, men alligevel kan de godt bruge jesus fødsel som en undskyldning til at få gaver. Jeg er ikke kristen, men hvis jeg var, tror jeg virkelig, at jeg ville være pissed på alle de vantro, som bruges jesus fødsel som undskyldning til at få gaver. Jeg kan self godt se det fede i det, fra et barns synspunkt, men så alligevel, så ser jeg ikke grunden til det.

Den tredje og sidste ting er nok den ting, som jeg hader aller mest Nemlig sne. Jeg kan slet ikke beskrive mit had til sne. Jeg har altid hadet sne. Jeg har altid været typen, som sad i klasselokalet proppet med varmt tøj, huer og halstørklæder, imens mine venner var ude og lege snekamp. Jeg har aldrig forstået grunden til at man gerne vil gå ud og rulle rundt i sne??? virkelig, det er så ekstremt koldt, og man er bare våd efter. Det er nok en ting, som jeg aldrig kommer til at forstår.for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

For rigtig at få skudt julestemningen igang, så har jeg lavet en Tumblr torsdag - Christmas edition :)
for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

hey og velkommen tilbage.

Inden jeg hovedet begynder dette indlæg, skal jeg lige understrege, at dette indlæg på ingen måde er sponsoreret af beauty and style.

Men som i nok allerede har regnet ud fra overskiften, så har jeg fået farvet hår igen, igen, igen.

Men det er egentlig ikke selve hårfarvningen, som ette indlæg skal handle om. Det skal nemlig handle om beauty and style, stedet jeg fik det lavet. Jeg kan stærkt anbefalde at få farvet hår, hos deres dygtige frisører. Udover at deres kvalitet bare er i top, så er prisen uden tvivl i bund. Jeg gav 365 kr. for at få farvet hele mit hår, hvilket er sindsygt billigt.

De lave også mange andre ting end bare hår. De har nemlig også en kosmetologis afdeling, hvor der bliver lavet vipper, bryn, ansigtsbehandlinger og givet massage. Ingen af disse ting er heller ikke dyre. En full body massage i 45 min koster fx. kun 210. ALTSÅ 210??? det er så billigt. Jeg har også fået bestilt en tid igen D. 7 hvor jeg skal ind og have en full body massage og en full ansigtsbehandling. Får massagen og ansigtsbehandlingen samlet har jeg kun givet lidt under 400kr for. Hvilket jo igen er så ekstremt billigt. Så jeg synes helt klart, at i burde tage et kig forbi deres hjemme side http://beautyandstyle.dk De har buttikker i både København, Aarhus, Aalborg, Koldning, og Odense. Så de er godt fordelt rundt omkring i Danmark.
for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

hey og velkomme tilbage. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle billeder fra en yderst vellykket tur i tivoli:)
for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

hej og velkommen tilbage.

I dag skal vi snakke om noget, som jeg normalt ikke går og fortæller særlig mange. Nemlig at jeg døjer med ekstreme søvnproblemer. Jeg får ingen søvn om natten, og har meget svært ved at komme igennem en 7 timers skoledag. Og fordi jeg ved, at der er så mange derude, som mig, som også døjer med søvnproblmer, så har jeg samlet en liste med tips & tricks, som jeg selv benytter mig af, til at falde i søvn.


Drop facebook.

Der er mange som ikke ved det, men at kigge på ens mobil lige inden man går i seng er faktisk med til, at du bliver mindre træt. Selvom det er den fedeste følelse bare at ligge i sin seng, med en dejlig varm dyne og telefonen i hånden, så er det virkelig et nogo, hvis du har planer om at sove. Jeg lægger altid min mobil fra mig højst en halv time inden jeg har tænkt mig, at gå i seng.

Flytilstand

Altid ha din mobil på flytilstand, når du sover. Når du ligger og sover, opfanger hjernen hurtigt de små snapchat lyde, og fordi hjernen er vant til at høre den, så tvinger den dig faktisk til at vågne, så du kan tjekke din snapchat. Så altid ha den på flytilstand, så du i din underbevidsthed ikke opfanger de lyde. Du kan evt. også bare slukke din mobil helt.

Dyp ro meditation

Hvis man som mig, gør de overstående ting, men stadig døjer med søvnproblmer, så er dyp ro meditation, nok den mest effektive måde at falde i søvn på. Dyb ro meditation er en youtube video for unge med tankemylder. Videoen fungere ikke altid for mig, men nogen dage kan den være ydrets effektiv, så det er altid et forsøg værd. Link til videoen:

https://www.youtube.com/watch?v=mmPwI4ohesc


Medicinsk behandling

En anden mulighed er også at få medicin mod søvnproblmer. Der skal dog ret meget til, før at man får det godkendt af sin læge, men hvis det er virkelig slemt, og har stået på i flere år, så kan medicin være løsningen.

Apps

Der findes utallige Apps på Appstore, som kan hjælpe med søvnproblmer. De fleste af programmerne er egentlig ligesom dyp ro meditation, men det er altid et forsøg værd.


Det var alt, som jeg havde til jer this time. Håber virkelig at i finder nogle af de her tips & tricks hjælpfulde.for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

velkommen tilbage :)

Dette indlæg er et indlæg, som jeg længe gerne har ville lave, men dsv ikke haft tiden til at skrive det, men eftersom jeg er strandet på landet de næste 5 dage, så har jeg massere af tid nu. heh

Jeg vil i dette indlæg snakke om, hvorfor jeg er feminist. For der er mange, som ikke rigtigt forstår hvorfor jeg er det, og hvad det indebære.

Jeg tænker, at jeg først vil forklare hvorfor jeg er feminist.

Man kan godt lidt sige, at jeg faktisk blev feminist fra den ene dag til den anden. Jeg havde længe haft den meningen, at jeg ikke synes at det er fair, at bare fordi drenge er drenge, så kan de tillade sig mere end vi piger fx kan. Jeg havde dog ikke tænkt på feinisme på det tidspunkt. Jeg betegnede mere mig selv som et hvert andet menneske, som egentlig bare havde en normal mening. For jeg gik egentlig bare udfra, at det er alm. menneskelighed at synes, at den kønsforskel der er mellem mænd og kvinder, ikke er okay. Jeg fandt så ud af, at det ikke er alle, som synes det (hvilket jeg egentlig stadig ikke forstår) Og det var så derfra, jeg blev feminist.

Mange tror, at feinisme bare går ud på at hade mænd. Hvilket kan gøre mig så pisse sur, når folk tror, at det kun går ud på at hade mænd. Jeg hader på ingen måde mænd. Jeg synes bare ikke, at det er fair, at kvinder i fx. i Arabien først i år, har fået lov til at køre bil, eller at mænd har en større chance for at blive mere succesfulde, når det kommer til de mere højtplaceret stillinger, også selvom det er bevist, at kvinder klare sig bedre på skolebænken end mænd gør.

Noget der virkelig også kan sætte mit pis i kog er, når så mange mennesker kan sidde og sige, "amen det er ikke okay, at kvinder blev behandlet, som de gjorder i gamle dage osv." Men alligevel har de ikke noget problem med den kæmpe forskel der stadig er på mænd og kvinder nu. Jeg ved godt, at forskellen dengang var voldsomt mere voldelig osv. Men det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi nu i 2017, stadig er nød til at kæmpe for kvinders rettigheder.

Noget jeg heller ikke forstår er, hvorfor society gør det til sådan en stor og dårlig ting, hvis man fx. kan se en kvindes nippels. Altså mænd kan rende rundt topløse så meget de vil, uden nogen siger noget, men så snart man kan se en kvindes nippels igennem en trøje, så er det nærmest trejdeverdenskrig der bliver udløst på de sociale medier. Altså, tag jer lige sammen her. Det er et par fucking nippels.


kys, kys


for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

hej og velkommen tilbage til min blog. Dagens indlæg bliver nummer 3 i række følgen af "lady crush". Det er meget langt tid siden, at jeg sidst lavet et "lady crush" indlæg - så jeg tænkte, at det var på tide, at jeg fik lavet et :) Ugens lady crush er selveste Marilyn Monroe. Hun er den sejeste kvinde der længe har levet på jorden. Jeg har faktisk et billede af hende hængene ved mit spejl. 


for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

hej og velkommen tilbage til bloggen.

Jeg vil lige dele min lykke med jer omkring mine "nye" solebriller. De her solbriller er meget gamle og 80´er agtige, men alligevel er jeg virkelig blevet forelsket i det her classy og stil frie look, som solbrillerne har. Jeg synes selv, at de her solbriller virkelig afspejler min egen stil, og hvordan jeg som person er.


for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

Jeg kan umuligt være den eneste som år efter år, ender op med verdens dårligste skolefoto. Og det er bare hver evig eneste år - Jeg har aldrig fået taget et godt skolefoto.

Heldigvis var i år sidste gang, at jeg skulle ha taget skolefotos ( i hvert fald i folkeskolen)

Men udover at jeg skulle ha taget de helt alm. skolefotos, så skulle jeg self også ha taget fjollebillede (til dem der ikke ved hvad fjollebillede er, så er det at man sammen med sin klasse får taget et ´fjollebillede´ det er ligesom et klassefoto, men man skal bare klæde sig ud.)

Derfor har jeg valgt, at dele nogle billeder fra da min klasse skulle ha taget fjollebilede.


kontakt & sociale medier:

e-mail: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen
for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

hej allesammen.

inden jeg begynder på hvad dette indlæg faktisk handler om, så vil jeg lige undeskylde for, at jeg har været ekstremt inaktiv på bloggen. Jeg ved godt, at jeg ikke har opdateret så meget her den sidste månedstid, men det vil der blive ændret på nu:)

som i kan læse på overskriften, har jeg fået langt hår på blot 3 timer - og ja, hvordan kan de så lade sig gøre? svaret er hår exstensions. Jeg har længe gået og været meget ked af det, over at mit hår var så kort. Det gjorder mig til en vis grad også meget usikker på mig selv og mit udseende. (det skal lige siges, at det ikke er fordi jeg synes, at kort hår er grimt på nogen måde. Jeg er bare mere til det lange hår)

Så jeg havde endelig fået taget mig sammen til at få sat noget ekstra og længere hår på. Jeg fik det lavet hos min mors veninde, som er uddannet frisør. Jeg havde det super hyggeligt i de 3 timer, jeg fik lavet hår i.

Jeg var meget nervøs inden jeg skulle ha lavet håret, da mit hår har en masse forskellige farver i sig. MEN, heldigvis passede de farver frisøren havde helt perfekt.

Jeg er ekstremt glad for mit lange hår. Jeg føler at langt hår passer meget bedre til mit ansigt og hovedeform. Det er dog ekstremt tungt at rende rundt med, hvilket dsv. medføre at jeg har en smule ondt i hovedet pga. håret. - men det lever jeg gerne med.

Jeg har postet nogle billeder af mit nye lange hår, for i skal self. også have lov til at se hvor fantastisk resultatet er blevet.

forretnings kontakt & sociale medier

e-mail: jessieklang@outlook.dk

instagram: jessielorentzen

facebook: jessie lorentzen


for contact: jessieklang@outlook.dk

xoxo, jessie lorentzen

Likes

Comments

Instagram@jessielorentzen