Hvis i kender mig personligt, så ved i nok godt, at jeg tit farver mit hår. 

Jeg skifter meget mellem blond og brunt. Lige nu har jeg blond hår, hvilket også er min naturlige hårfarve. Jeg Elsker mørkt hår til mig, men det koster bare mange penge at vedligeholde. 

Og jeg er broke af. 

Jeg kan godt lide det blonde til mig, men jeg synes bare, at brunt passer bedre til min hovedeform.  

Jeg er selv rigtig splittet lige pt. For jeg overvejer at farve det tilbage til brunt. 

Jeg får tit af vide, at både mørkt og blond klær mig. Og det gør det bestemt ikke nemmere for min overvejelse. 

Der vil være nogen billeder af mig med lyst og mørkt hår. 

kys, kys


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey guys.

Det er efterhånden længe siden, at jeg har lavet et dagens outfit indlæg.

Så det gør jeg idag, haha.

Alt mit tøj er linket under det første billede, hvis i nu skulle være intra.Likes

Comments

Der er ikke mange måneder til, at 2016 slutter.

Og derfor vil jeg gerne have et lille tb, til dengang solen skinnede, og jeg var ude hele natten.

Sommeren 2016 har på mange måder været den bedste sommer.

Jeg tilbragte så meget tid med mine venner og veninder. Vi tog på bryggen og badet tusind gange. Vi har også været ude og spise frokost mange gange. Vi var self også til fester osv.

Udover alt den tid jeg tilbragte med mine venner og veninder, så var jeg self. også ude og rejse som de fleste andre nok også var. Jeg var i Prag, som jeg også var i sommeren 2015. Jeg elsker at være i Prag. Det er en fantastisk by. (Prag lægger i Tjekkiet) Jeg var dernede med min mor, og nogen venner af familien.

Det er altid rat at tænke sig tilbage til de varme dage. Hvor man kunne gå i nederdel og t-shirt uden jakke. For den her vinter er allerde ekstrem kold. 

I får lige nogen dejlige billeder fra sommeren med på vejen:)


kys, kys

Likes

Comments

hey guys.

Det her indlæg bliver nok ikke så langt, men jeg vil bare gerne lige forklare, hvorfor jeg ikke har skrevet nogen indlægs i lang tid.

Der er mange grunde til at det har stået stille her på bloggen. En af grundene er, at jeg er gået lidt tør for ideer. Jeg prøver self at få nogen ideer, så jeg kan komme igang igen. 

Så har jeg også haft mange tester de sidste par uger, så jeg har skulle forberede mig for dem. 

Der har også været mange private grunde, men det er ikke noget jeg vil komme ind på. 

Men fremover kan i 100% se frem til flere indlæg her på bloggen

kys, kys 

Likes

Comments

hvem elsker ikke, at bruge sin søndag på bare at ligge hjemme i sengen og se en god film?

Jeg elsker det i hvert fald. Søndag er min slap af dag.

Dagen hvor jeg bare kan være i min seng hele dagen. - Måske lave lidt lektier enda.

Idag brugte jeg min søndag på at være sammen med familien. drikker noget varm kakao og se film.

xoxo jessie

​sociale medier & kontakt:

​e-mail:​ jessieklang@hotmail.dk

​facebook: ​jessie lorentzen

instagram: ​jessielorentzen

snapchat: ​griltime

Likes

Comments

I dag læste jeg en artikel på skrivunder.net (artiklen er her, hvis i får lyst til at læse den: http://www.skrivunder.net/ekstremt_groft_misbrug_af_14_arigt_barn )

Artiklen handler om den her 14-årige pige, som er blevet udsat for voldtægt, tæsk osv. (generelt bare grov misbrug) 

Pigen er blevet udsat for det her i en længere periode. - og af flere forskellige mænd.

Det første jeg tænkte da jeg læste det her, var self "mændene bag det er skal have livstid" 

De har ødelagt den her 14-årige piges liv ​for altid​. ​Jeg har så ondt af den her pige. MEN, det der får mig til at skrive det her indlæg, det er faktisk, at ham der har  "stået for det hele" kun får 4 års fængsel. 4 ÅR?! nogen gange kan jeg skamme mig over, hvor bløde vi er her i dk, når det kommer til sådan noget. Manden har ødelagt hendes liv, men han får kun 4 års fængsel?! Det er absurd. Der er desuden også blevet taget mange pornografiske billeder af hende...

Det er ligefør man får en længere fængselstraf for at stjæle en bil. 

Manden vil intet lære på de 4 år. Han kan egentlig bare gå ud, og blive ved med det han var igang med, inden han kom i fængsel. puha.  

At man kan komme aftsed med det her, og ​kun ​få 4 år i fængslet. Det fortæller meget om den danske domstol. 

Jeg er ikke selv stor fan af dødssprøjten, men jeg synes uden tvivl, at nogen mennersker burde få den. Og de her mænd er 100% en af dem. 

at bruge 4 år af sit liv på at sidde i fængsel er da self også meget. 

Men de her mænd har ødelagt hendes liv fuldkommen. De burde ærligt bare sidde inde resten af deres usle liv.

Tænk på hvordan faren til pigen må have det. Dem der har udsat hans pige får alt det her. Og om 4 år kan de i realiteten, bare gå ud og gøre det samme igen mod en anden uskyldig pige.

Det var alt jeg havede til jer idag. 

kys, kys

​sociale medier & kontakt:

​e-mail: ​jessieklang@hotmail.dk

​facebook:​ jessie lorentzen

​instagarm: ​jessielorentzen

​snapchat: ​griltime  

Likes

Comments

Det her indlæg vil nok blive lidt negativt, men jeg har virkelig brug for at komme ud med nogen ting.

Jeg er uden tvivl ikke blevet den person jeg er idag, uden en helt masse problemer i fortiden, hjælp fra mine tætteste, og generelt bare en masse fejltagelser i min fortid.

Jeg har aldrgi forstået - og vil nok aldrig forstå. Hvorfor nogen mennesker så gerne vil ødelægge andres liv. - mit i det her tilfæde.

Ja, jeg ved da godt, at jeg ikke er guds bedste barn. Langt fra enda. Men at folk stadig kan blive ved med at dømme mig pga af ting, som er sket for flere år siden. Det får en masse tanker frem i mig. Jeg er udemærket godt klar over, at jeg har lavet nogen fuckt up ting engang. Men folk er simpelthen nød til at forstå, at det er et OVERSTÅET kapitel i mit liv. Jeg har lært af mine fejl. Jeg har også lært at indse, når jeg laver en fejl. (hvilket mange andre kællinger ikke kan)

Forskellen på mig og dem (i ved jo nok godt, hvem i er) er at, jeg er kommet vider i livet, jeg har lært af mine fejl, og jeg er ikke mindst blevet et bedre menneske netop pga. mine fejltagelser. Jeg tror at grunden til, at der stadig er nogen, som "holder fast" i den gamle mig er fordi, du i bund og grund er jaloux på mig. Det er virkelig ikke for at lyde selvglad overhovedet, men det tror jeg virkelig er grunden.

Jeg har formået at komme vider i livet, hvilket de fleste åbenbart stadig ikke har.

Når jeg tænker tilbage på min fortid, kan jeg virkelig bare få kvalme. Når jeg tænker på alle de mennesker, som har skabt så mange løgne og rygter om mig. Og som ikke mindst har haft skabt en helt masse splid mellem mig og mine veninder. Jeg har gang på gang tilgivet dem, fordi jeg egentlig bare var så naiv. Heldigvis har jeg indset nu, hvem af mine venner der er værd at beholder, og hvem der ikke er.

At folk den dag i dag stadig skaber så mange løgne og rygter om mig, pga. det jeg lavede for like 1-3 år siden. Det kan jeg egentlig kun grine af. Jeg ser dem overhovedet ikke som nogen "modstand" for hvordan folk opfatter mig som person nu. Det fortæller 100% også mere om dem, som stadig hænger fast i fortiden, end det gør om mig som person nu. Jeg har som sådan ikke noget imod dem, som stadig laver rygter af mig. Men det er nok også fordi, at jeg er blevet en så stræk person på det seneste stykke tid. Jeg har lært at alle laver fejl, og det må vi jo bare acceptere. Self. der er da også mange som ikke kan lide mig, selvom de godt ved hvilken person jeg er i dag - men det er også helt okay! Jeg er overhovedet ikke udefter, at alle skal kunne lide mig.

Det eneste jeg faktiks ønsker er, at folk giver slip på den person jeg engang var, og alle de rygter og løgne der er om mig. Og bare giver mig en chance for at vise, hvilken person jeg er blevet til. Jeg er langt fra den samme person længere. Og jeg er så inderligt ked af, at der alligevel sidder nogen derude, som bare har så ondt i røven. Jeg vil heller aldrig forstå, hvordan nogen kan have så ondt i røven. Det forstår jeg virkelig ikke. Jeg vil nok heller aldrig få svar på hvorfor. - jeg vil dog heller ikke have svaret. Jeg tror ikke, at jeg ville kunne acceptere svaret. Hvis jeg overhovedet fik det.

Det var egentlig bare det, som jeg havde brug for at komme ud med. 

Jeg kunne sagtens have nævnt en helt masse navne, MEN som den fornuftige person jeg er blevet til, så lader jeg self. vær. 

kys, kys.

​sociale medier & kontakt:

​email: ​jessieklang@hotmail.dk

facebook:​ jessie lorentzen

instagram: ​jessielorentzen

snapchat: ​griltime
Likes

Comments

Valentino er helt klart et af mine ynglings sko mærker. Jeg har selv et par af deres sneakers. (du kan få dem her), som er meget populære (der er et billede af dem i indlægget) Jeg har dem i farven tea green. Farven kan ikke fås lige pt i deres butik på strøget, da jeg tog den sidste i den farve. Jeg havde længe gået og tænkt på hvilken farve jeg skulle købe dem i, men pga. Mia valgte jeg dem i grønne. Jeg fortyder overhovedet ikke, at jeg valgte dem i den farve. Jeg er glad for, at jeg ikke har dem i en farve, som alle andre også har. Jeg går lidt med tanken om at købe et nyt par. Men jeg er ikke helt sikker på, hvilken farve jeg vil have dem i. (Deres sneakers koster 3500 kr. hvis i ville vide det, haha)

Under Paris fashion week havde Valentino helt klart min store opmærksomhed. Normalt plejer jeg faktisk ikke at kunne lide deres tøj, men nogen af de kjoler de havde med i paris fashion week var ikke andet end smukke!

Jeg har altid drømt om at eje et par af deres stiletter. De er et par stiletter, som man bare er nød til at eje. Deres stiletter er så enkelte, hvilket jeg virkelig elsker ved dem! Også er har de jo (som stort set alle Valentino sko) spikes. Det er en virkelig fed detalje. Man kan nok også godt sige, at det er Valentinos kendetegn ( Det hjælper i hvert fald mig, når jeg skal spotte et par Valentino stiletter på Strøget, haha)

Valentino er jo ikke billigt, men det er helt klat pengene værd. Man går fantastisk i de helt alm. Valentino sneakers. Jeg ved self ikke med siletterne, da jeg kun har sneakersne.

Jeg håber det her indlæg, måske har givet noget inspiration og lyst til at investere i et par Valentino
'


Likes

Comments


Dagens outfit.

Jeg tænkte det kunne være hyggeligt lige at vise jer mit outfit fra idag, haha.

(mit tøj er linket under 2 af billederne. Hvis i selv for lys til at købe det) 

kys, kys

kontak & sociale medier:

email: jessieklang@hotmail.dk 

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

snapchat: griltime

Likes

Comments

Jeg var i Silkeborg med min klasse i sidste uge. Det var meningen, at jeg ville ha lavet det her indlæg lige da jeg kom hjem, men fik dsv. ikke tid. Så derfor vil jeg nu fortælle om min lille tur til Silkeborg. (vi tog afsted mandag)

alle billeder fra turen vil være nederest i indlægget:)

Turen derned varede ca 6 timer. Jeg sov det meste af turen derned, så lagde ikke mærke til, at det var en så lang tur, hahah. Da vi endelig kom ned til der hvor vi skulle bo, blev vi hurtigt fordelt på værelserne. Noget af det første jeg lagde mærke til dernede var, at internettet var lige til at lukke op og skide i, haha. Det var simpelthen så skrald. Efter vi havde pakket ud osv. fik vi lov at tage ned til byen og kigge lidt. Med byen dernede mener jeg en gågade. Man kan godt sige, at det var en mindre udgave af strøget - meget mindre. Det var egentlig fint nok, at det ikke var så stort. Tirsdag og torsdag var vi på 3 forskellige museer. Først papir muset, derefter Silkeborg muset, og tilsidst Asger John musset. Ingen af de ture var specielt interessante - but i was forced to go, haha. Tirsdag eftermiddag var Hilem og jeg taget på cafe, og fik drukket lidt kaffe. Det var supper hyggeligt. Tror også det var godt for os begge, at vi lige fik en pause væk fra de andre. Onsdag aften fik jeg presset mit kraveben, så jeg brugte det meste af min torsdag på at være på hospitalet. Jeg fik en meget "pæn" mintgrøn slynge til min arm, som i også kan se i billederne i slutningen af indlægget. Imens jeg sad på hospitalet med min dansk lære, var min klasse taget på Himmelbjerget. Jeg er egentlig ret glad for, at jeg ikke var med. For da de andre kom tilbage fra Himmelbjerget, var de plask våde, fordi det havde regnet så meget. Torsdag aften skulle vi ud og bowle - hvilket var super hyggeligt. Jeg havde dog lidt problemer med at være med pga. mit kraveben. Men det var stadig virkelig hyggeligt. Da vi kom hjem fra bowling skulle vi pakke. Selv om det har været super hyggeligt at være afsted med min klasse, så kunne jeg godt mærke, at jeg rigtig gerne ville hjem. Jeg tror lidt, at vi alle havde det sådan. Det er fint nok bare at se dem i skoletiden, men at man ligepludselig skal bo med dem i 5 dage kan godt blive lidt for meget.

Fredag morgen stod vi bare op som vi havde gjort de andre dage. Vi fik lige pakket de sidste ting, og spiste morgenmad. Også var det ellers bare hjem ad. Jeg havde virkelig lovet mig selv, at jeg ikke ville sove på vej hjem, men det gjorder jeg anyway, haha.

kontakt & sociale medier:

Email: jessieklang@hotmail.dk

Facebook: Jessie Lorentzen

Instagram: Jessielorentzen

Snapchat: Griltime


Likes

Comments