det var så sent som i går, at det første afnist af paradise hotel 2017 rullede ind over vores tv´er. Jeg har efterhånden glædet mig rigtigt meget til, at det første afsnit ville blivet sendt i fjernsynet.

MEN, aldrig i mit liv har jeg været så skuffet over valg af deltagere. Jeg ELSKER det med, at det i år handler om at tage chancer, fantastisk ide. Dog er jeg utrolig skuffet over deltagerne. De er så tørre. Fx. da de skulle holde fest der med kagen osv. Så stod de bare i en rundkreds og snakkede. Like the fuck, gå ud og dans for helvede da. Jeg ved ikke, om det bare var mig, men jeg synes virkelig, at det første afsnit var langtrukket og kedeligt. Det var egentlig ikke specielt spændene.

Den eneste dreng som jeg bare fandt den mindste smule tiltrækende, var Boris. Og normalt synes jeg altså ikke, at han er pæn. En anden virkelig nederen ting er, at jeg synes, at deltagerne bliver ældre og ældre. I år er der nogen, som er helt oppe i 30´erne. Jeg synes paradies hotel er et program for unge dumme mennesker i alderen 18-28. Man er på ingen måde ung og dum som 30-årig. Man kan sikkert godt give den gas som 30-årig, det er slet ikke det. Men de er bare meget mere voksende - Og 99% af grunden til at jeg ser ph er pga af dramaet, ahah

Som de fleste nok ved, så er onanicaro med igen i år. Jeg kan personligt ikke fordrage hende, men hun er da godt nok mit håb for, at der vil komme en masse drama på hotellet.


Det var så min mening om paradise hotel 2017 indtil videre. Jeg håber virkelig, at det bliver bedre!!

kontakt & sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessuelorentzen

Likes

Comments

Hey Bloggen.

Jeg har valgt, at starten en serie op på bloggen, som vil handle om mit lady crush of the week. Disse slags indlæg, vil komme op hver mandag.

Mit lady crush i denne uge er: Gigi Hadid.

Gigi Hadid er i mine øjne en af verdens smukkeste kvinder. Hun er naturlig smuk.

Også har hun også 29,8 mio følgere på instagram, ahah. 

Likes

Comments

hej bloggen.

Jeg vil lige dele nogle billeder af dette Poul Pava termokrus, som jeg har købt til kun 119kr!! Jeg er virkelig forelsket i den.

Likes

Comments

Hej bloggen.

Inden jeg overhovedet begynder med selve indlægget, så skal jeg lige gøre det klart, at dette indlæg er betalt og sponsoreret af monkeymobil.dk. Jeg vil også lige understrege, at jeg aldrig nogen sinde, ville lyve om et produkt, bare fordi jeg fik det betalt. Det vil så sige, at jeg kun har lavet samarbejde med brands, som jeg personligt kan lide.

Men lad os nu gå igang:)

Jeg kan umuligt være den eneste, som altid er på udkig efter nye covers til min mobil. For mig er det vigtigt, at mit cover passer til min stil. Derfor er dettte hvide cover med sten fra monkeymobil.dk lige det rette for mig. De sælger covers til alle iphones, som er lavet. Og det bedste af det hele?? Det er super billigt! Det dyreste cover, som jeg kunne finde derinde kostede 109 kr. og ellers lå de andre på omkring de 69 kr. - Hvilket jo er super billigt!

De har en rimelig stor mængde af covers, som man kan vælge mellem. Jeg faldt dog over dette hvide gummi cover med sten på. Det passer perfekt til min stil, da det er hvidt og glitre en smule, hihi. Og noget som jeg blev rigtig positivt overrasker over er at på forsiden af telefonen, så dækker coveret næsten helt ind til hvor selve skærmen begynder. Det er meget vigtigt for mig, at det cover jeg har, dækker næsten helt ind til skærmen.

Nu tror jeg vi har fået fastslået hvor god en side monkeymobil.dk det er.

Men noget som også er super godt er, at min pakke ankom efter 2 dage. Jeg elsker, at man kan bestille sinde ting, også få dem efter så kort tid:) Noget andet overraskende var, at der hørte en gratis telefon holder med, som de kalder den. På beskrivelsen står der, at den også kan bruges til, at vikle ens hovedetelefoner ind i, så det er jo bare fantastisk, da mine altid bliver til en stor knude. Der hørte også 2 chokolader med. Jeg spiser dsv ikke sådan noget chokolade, så min lillebror fik glæden af dem istedet for mig:)

Så hvis du vil finde dit drømme til en billig pris cover så er https://www.monkeymobil.dk lige stedet!!

jeg håber i kunne lide disse slags indlægs:)

kontakt& sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jesselorentzen


Likes

Comments

Hey bloggen.

Nu er det endelig weekend. Derfor vil jeg nu, poste en masse af mine ynglings billeder fra ugen der gik:)

Likes

Comments

Hey bloggen.

Nu er ugen i Blåvand gået, og det er på tide at vende tilbage til dagligdagens stress.

Min familie og jeg har haft et fantastisk ophold i sommerhuset. Vores tid gik primært med at bade, hygge og shoppe. Vi var så heldige, at der var en lille hyggelig gågade, med nogle få butikker. Butikkerne var fine nok, og jeg fik også købt en masse nyt tøj. Min lillebror fik også købt to splatterpistoler, så noget af tiden gik også med, at vi stod i haven og skød med dem.

En normal dag gik nogenlunde sådan her:

jeg stod op ved 10 tiden. Så spiste vi morgenmad, og efter det gjorder vi os klar til at gå ned i gågaden. Efter vi havde været i de butikker vi skulle, så tog vi hjem og spiste frokost. Når vi havde spist frokost hoppede vi lige i poolen i en times tid. Efter poolen var vi bare hjemme og hyggede.

Det var sådan nogenlunde hvordan vores dag gik.

Vi var også i Blåvand Zoo en af dagene. Det er et super hyggeligt sted, og det kan klart anbefales, hvis man alligevel er i nærheden. Det var ikke ligeså stort som Københavns Zoo, men det var stadig super hyggeligt.

Det bedste ved Blåvand zoo var, at de havde mini grise. Jeg ELSKER mini grise, og jeg vil selv virkelig gerne have en. Man kunne også gå ind til mange af dyrene, så det er jo godt, hvis man har mindre børn.

Så hvis man har brug for en stille og rolig ferie, med en pause væk fra københavn, så er Blåvand lige stedet!

Jeg glæder mig dog ogå til at komme tilbage til kbh og vennerne.

Det var alt jeg havde til jer i dag. Der er lige nogle billeder fra min ferie i slutningen af indlægget:)

Kontakt & sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

hey bloggen.

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele dagens outfit med jer. Som i kan se, så havde jeg to forskellige trøjer på i dag, haha.

Håber i har haft en fantastisk dag!!

kys, kys

kontakt og sociale medier:

email: jessiekang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

hey bloggen.

I dag bliver indlægget lidt anderledes, men jeg er simpelthen nød til at komme ud med det her. Det er indlæg er lidt en efterfølger af : The past, jealousy and rumors. som i kan finde her: http://nouw.com/jessielorentzen/the-past-jealousy-and-rumors-27322082

Hvis i har læst det indlæg, så ved i nok nogenlunde, hvad det her kommer til at handle om.

Men hvis i ikke har, så er der her lige en kort forklaring på det, haha: I bund og grund, så handler det om den her flok piger, - eller det er faktisk næsten en hel årgang, som går og snakker så dårligt om mig. Problemet bunder i, at ingen af dem kender mig personligt. De har aldrig snakket med mig før, og når jeg ser dem på gaden, så kan de ikke engang kigge mig i øjenene. Det her har stået på i godt og vel snart 2 år. Jeg troede egentlig, at det var stoppet for længe siden, men det er det så tydeligvis ikke.

Jeg fik for nyligt fortalt, at der stadig er en hel masse mennesker, som har så ondt i røven over mig. Og som stadig går og snakker så dråligt om mig, fordi jeg gjorder nogle dumme ting for flere år siden.

Jeg er så pisse træt af, at jeg er forventet til at skulle pakke det hele ind, og bare lade som om, at det hele ikke går mig på. Men jeg er virkelig kommet til grænsen nu. Jeg er træt af at skulle pakke det ind. Jeg ved udemærket godt, at det stort set er alle pigerne fra søborg skole, som bare har så umådeligt ondt i røven. - og ja, det er sikkert ikke det klogeste, at jeg vælger at skrive, at det er jer fra søborg skole, men jeg er simpelthen bare kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg bare ikke har mer til overs for de her mennesker. Og jeg er egetligt fuldkommen ligeglad med dem. Jeg har virkelig prøvet alt, for at overbevise dem om, at jeg er anderledes, Og at de ikke kender mig som person. Jeg har endda tilbudt mange af dem, at vi kunne mødes og snakke om det, men ingen af dem har dsv nosser nok til det, øv, øv;(;

Og nu har jeg vel bare givet op. Jeg føler ikke, at jeg kan gøre mere. Jeg synes dog heller ikke, at de fortjener min indstats længere. Jeg føler virkelig, at jeg kun har gjort mig selv mere til grin, ved at prøve at stoppe det her. For det er ligemeget hvad jeg gør, så vil de vende den om imod mig. Og bare forsat køre på det lort, som jeg lavde long time ago. Jeg har endda konfronteret nogen af dem, hvor jeg havde en video af dem, som stod og snakket så dårligt om mig. And guess what, de kunne ikke engang indrømme det, selvom jeg havde en fucking video. Jeg synes også lige, at det er vigtigt, at jeg for understreget det fact, at INGEN af dem nogen sinde har haft en samtale med mig før. Aka, de kender mig ikke som person. Men alligevel synes de at det er okay, det som de gør.

Til tider kan jeg ikke lade vær med at tænke på, om de overhovedet har den mindste ide om, hvad de gør ved mig, når de vælger at sige de ting om mig, som de nu gør.

Det er bare vigtigt for mig, at komme ud med de her følelser. For jeg kan ikke beskrive, hvor meget det går mig på, at de efter snart 2 fucking år stadig har ondt i røven. Jeg føler, at folk har forventet - og forventer stadig, at jeg skal tage alt det her med et smil, og bare grine af dem for de ved jo tydeligvis ikke bedre. Og jeg føler mig skam også så dum, for at lade dem gå mig på.

Jeg tror bare ikke, at folk kan sætte sig ind i min sitation. Ja, det var det en smule komisk til at starte med, netop fordi de jo ikke kender mig. Jeg synes bare, som tiden den gik, så blev det på en måde mere og mere personligt. Og at få at vide flere gange om ugen, at disse mennesker bliver ved med at snakke om en. Det ødelægger dig bare til sidst.

Jeg håber så inderligt, at jer der står bag alt det her, i læser det her indlæg.

Inden jeg siger farvel osv, så vil jeg lige sige, til alle dem som sikkert tænker "ej, det er godt nok for dårligt, at hun siger de er fra Søborg skole" Well, Husk nu at jeg sagtens kunne ha nævnt deres navne osv. Men det har jeg valgt ikke at gøre. Så at jeg siger hvilken skole de kommer fra, er ikke så tæt på at være slemt:)


Kys, kys.

Kontakt:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

hey bloggen.


Kan vi lige tage 2 sek. stilhed for Guccis nye collection??? Jeg er virkelig forelsket i de her tasker.

Derfor har jeg også lige valgt at dele dem med jer her på bloggen. Håber i kommer til at elske dem ligeså meget, som jeg gør.

Jeg har self ikke sat et billede ind af alle deres nye tasker, da det ikke er dem alle, som jeg bryder mig så meget om.

Men jeg har lagt et billede ind af dem, som jeg virkelig gerne vil eje!

kontakt:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

mit tøj er linket under et af billederne som normalt.

OBS: jeg kunne ikke linke min trøje da det er en meget gammel model fra Saint Tropez.

kontakt:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg håber i er i ligeså godt humør, som jeg er!! Jeg er virkelig i det bedste humør.

Jeg er nu model hos pralamodels:) Jeg har ventet på at komme på deres hjemmeside, lige siden fotoshootet hos Aller.

Og nu er jeg enelig kommet på forsiden:))

I kan finde mig på deres hjemmeside her: http://www.pralamodels.dk/profil/17808?ref=search


ha en god dag: kys, kys

kontat:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen


Likes

Comments

hey bloggen.

inden jeg overhovedet begynder det her indlæg, så vil jeg gerne lige sige, at jeg håber, at I også har fået en så god start på ferien, som jeg har.<3

Jeg er lige ankommet til vores sommerhus som lægger i Blåvand. Vi ankom for omkring halvanden time siden. Sommerhuset lægger meget afsides, men det er virkelig hyggeligt. Jeg tænkte, at jeg lige ville opdater jer på, hvad vi skal lave af spænende ting i løbet af vores ophold i Blåvand. I dag skal vi ikke lave det store, da vi jo næsten lige er kommet. Mig og mine søskende har allerde være ude og bade i de to indendøres pools vi har.

Vi er lige kommet op af vandet, så lige nu sidder jeg og varmer mig med en kop te, imens jeg skriver det her indlæg.

Imorgen skal vi til tyskalnd, og handle en masse gotter ind. Hvilket jo kun kan blive godt, for hvem elsker ikke, at købe en masse billig slik????? haha- Der vil self. komme et indlæg om det imorgen, når jeg er kommet tilbage til Danmark.

Vi skal også ind på Esbjergs gågade, og se hvilke spændene butikker de har at tilbyde. Hvilken dag vi tager derind, ved jeg dog ikke endnu. Resten af dagene, skal vi bare hygge med en masse god mad, leg i vores svømningpoolerne og hygge med familien. Jeg har self. postet nogen af billederne, som jeg har taget i slutningen af indlægget.

Det var det jeg havde til jer i dag. Jeg håber, at I alle får en super god vinterferie.

- kys og kram jessie.

kontakt:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instgram: jessielorentzen


Likes

Comments

hej bloggen.

Jeg er simpelthen nød til at dele mit heldige fund med jer.

I går da jeg skulle pakke mine ting, fandt jeg min gamle pinke sweater. Jeg havde fuldkommen glemt, at jeg havde den. Jeg tror, at vi alle kender det, når man finder nogle ting, som man troede var væk. Det viste sig så, at min elskede sweater, har lægget på en hylde, som jeg ikke rigtig kigger så meget på, haha. Men jeg er simpelthen så glad for, at jeg nu har fundet den igen. Den er ikke sådan specielt varm, da der er lidt huller i, men den er stadig super behagelig at have på.

det var alt jeg havde for til jer denne gang.

kontakt

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg har længe gået med tanken om at dele mine planer omkring bloggen med jer.

Så det er det, som jeg så gør i det her indlæg, aha.

Mine planer for bloggen er nok de samme som de flestes. Jeg ser gerne min blog vokse sig endnu større i løbet af 2017. Og jeg satser på, at jeg en skønne dag kan blive fuldtidsblogger. Hvilket jo godt kan blive muligt, hvis jeg bare holder mig aktiv.

Jeg er igang med at få et samarbjede igennem med et ret stort firma, så det er jo kun godt. Og i kan helt klart se frem til en masse samarbejde på bloggen.

Her på bloggen vil der komme rigtig mange samarbejds indlæg, da det er vejen til en stor blog. Der vil jo self. også komme indlægs som der plejer, så det ikke kun er samarbejde. Jeg har også besluttet med mig selv, ay jeg skal begynde at poste mindst et indlæg om dagen. Det kan god være lidt svært, da det ikke altid lige er så nemt at få ideer til indlægs. Men jeg håber bare, at det kan lade sig gøre:) Haha

Lige da jeg lavede den her blog, tog jeg det ikke særlig seriøst. Jeg postede kun lige hvis der var noget super spændene i mit liv. Men jeg er 100% begyndt at tage det mere seriøst. For mig fylder blogging meget. Her kan jeg komme ud med min mening, om lige det emne jeg vil. Hvilket kan være en stor lettelse nogen gange. I starten var min blog på ingen måde noget seriøst for mig. Nu har jeg heldigvis fået et helt andet indblik på bloggen.

Jeg er igang med mange forskellige store indlægs. Det er også grunden til, at jeg lige fortiden ikke poste hver dag. Netop fordi de her indlægs tager lidt længere tid og energi.

men i løbet af februar vil der komme en masse nye indlægs:)

Jeg håber i har fået et bedre indlæg i, hvad jeg vil med bloggen:)

konatkt: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

hey bloggen.

jeg tænkte, at jeg lige ville dele min redigerings rutine med jer:)

hvis i har lyst til at tage et kig forbi min insta, så kan i gøre det her: https://www.instagram.com/jessielorentzen/

Nogen af jer har måske lagt mærke til, at jeg har haft fjernet det her indlæg. Det har jeg valgt at gøre, fordi jeg har fundet en ny måde at have min instagram feed på. Så det her er vel en slags ´update´.

Jeg bruger kun to apps. VSCOcam & instagram. I kender nok alle sammen VSCOcam. Det er virkelig min ynglings app. - og den er gratis!!

Men lad os komme igang:)

Det første jeg gør er at vælge filteret T1. Jeg justere filteret, så det kommer til at stå på plus 8

Efter det, går jeg væk fra filtrerne, og ind til justeringerne. Jeg tager justeringen Saturation og sætter den på minus 2. Så vælger jeg den der hedder skin tone bagefter, og sætter den på minus 3. Derefter går jeg ind under contrast og sætter den på plus 1. Og nu til den sidste ting inde i VSCOcam. Jeg går ind under den der hedder exposure og sætter den på minus 1. Når jeg er færdig med at bruge VSCOcam, så gemmer jeg det i fotos.

OBS:

det er vigtigt, at i gemmer det som original størelse. For ellers bliver billedet underligt.


Så går jeg bare ind på instagram og gør billedet lidt lysere og justere skarpheden.

Det er pretty much, hvad jeg gør ved mine billeder.

I får som sidste gang self. lige et billeder fra før og efter, så i kan se forskellen.

det var alt, som jeg havde til jer for denne gang. jeg håber i har haft en ligeså god dag, som jeg har. kys

kontakt:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen


Likes

Comments

hej bloggen.

Tidligere i dag var der en ven, som sagde noget til mig, der virkelig fik mig til at tænke, haha. Vi snakkede om det der med at tilgive og komme vider i livet. Alle mine venner synes, at man altid burde tilgive folk.

MEN, det er så her, at jeg er ekstrem uenig. Ja, man skal ikke gå og være pigefornærmet overfor hinanden. Jeg synes bare heller ikke, at det er alle som fortjener en second chance. Jeg kunne sagtens nævne mange navne på folk, som ikke fortjener (og heller ikke får) en second chance. Vi har alle givet en second chance til en eller flere, som ikke havde fortjent det. Og det tror jeg bunder i det, at vi altid høre på hvor vigtigt det er at tilgive hinanden. Jeg føler ikke, at det er vigtigt at tilgive hinanden. Jeg føler, at det er vigtigere, at komme vider i livet.

Nu vil nogen sikkert tænke, "man kan jo ikke komme vider i livet, hvis man ikke har tilgivet den anden" Og det synes jeg lige ud sagt, er noget lort. Man kan sagtens komme vider i livet. Om man har tilgivet den anden eller ej. Nogen fortjener bare ikke en tilgivelse, og sådan er det bare. Og der vil altid være nogen mennesker, som bare vil fucke alting om omkring en op.

Man skal ikke sidde fast i fortiden, bare fordi man ikke kan tilgive en person. Den fejl har jeg lavet alt for meget. Jeg har følt, at jeg var nødt til at tilgive folk for at komme vider. Også er jeg kommet til at tilgive de forkerte mennesker. Man kan ikke komme ordentligt vider i livet, hvis man alligevel er omgivet af det forkerte.

Grunden til at jeg laver det her indlæg er fordi, jeg synes, at det er et vigtigt budskab. Det er så sørgeligt, at se nogen som ikke kan komme vider i livet, netop fordi de tror, at det er en nødvendighed at tilgive den anden.

Mange kys & kram Jessie lorentzen.

konatkt:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen


Likes

Comments

hey bloggen.

Det her indlæg vil egentlig bare være et lidt afslappet et. Det er søndag, hvilket også betyder SLAP AF DAG, juhuu

Jeg tænkte, at jeg ville poste nogen af billederne fra ugen der gik. Og bare lige fortælle om mine planer for næste uge:)

Jeg har egentlig ikke lavet så meget i den her uge. Jeg har været hjemme, og hygge med mine veninder osv.

I fredags skulle jeg ha været på fisketorvet med nogle veninder, men det blev så ikke til noget alligevel, haha.

Om lørdagen var jeg på strøget med mine to bedste venner. Sofus & Robin, hihi. Vi spiste bare frokost derinde og gik lidt rundt.

Vi gik faktisk op i rundetårn, hvilket lyder lidt plat, for hvem har ikke allerde været deroppe? Men det havde Robin ikke, så vi tænkte, at han skulle prøve det. Og det koster kun 5 kr. at komme ind.

Det var meget længe siden jeg sidst havde været oppe i runde tårn. Og jeg havde fuldkommen glemt, hvor pisse fucking hårdt det er at gå derop. Puha, det var virkelig hårdt haha. Men vi kom derop, og det pisse hyggeligt. Vi fik også taget en helt masse billeder, som vil være i slutningen af indlægget. Efter vi havde været på strøget, tog jeg hjem til min farmor og farfar og sov der sammen med min lillesøster. - super hyggeligt!

Indtil videre er planerne for næste uge, at jeg skal ind i Matas og klage over et produkt, som overhovedet ikke virkede, øv:/ (Der vil nok komme et indlæg om det i løbet af næste uge)

Udover det så har jeg besluttet at jeg lige skal ha købt en lille notesbog. For jeg føler at jeg har så mange ideer til min blog, men når jeg så endelig sidder med min computer, så kan jeg ikke huske nogen af dem;/ Derfor skal jeg væne mig til, at have en bog med mig. Så jeg kan skrive mine ideer ned, ahah. Jeg forstår heller ikke helt, hvorfor jeg ikke købte en lille bog for længe siden haha.

Ellers regner jeg bare med, at jeg bare skal være sammen med mine veninder, som jeg plejer haha

Det var alt for denne gang:)

kontakt: Jessieklang@outlook.dk

sociale medier:

instagram: jessielorentzen

facebook: jessie lorentzen

Likes

Comments

Hey guys.

Eftersom jeg er lidt af en træningsnakom, så ville jeg lige give jer nogle øvelser, som kan gøre jeres kondition MEGET bedre. Så hvis i elsker at træne - like me, haha. Så er det her indlæg nok lige noget for dig:)

Lav hver af de fire øvelser i 30 sekunder med 10 sekunders pause mellem hver øvelse. Gennemfør 2 gange, og hold så 2 minutters pause.Det vil tage i alt ca. 15 min. Det er vigtigt at de små pause holdes små, så en puls ikke falder.

OBS...

For at kunne få det bedste resultat fra de her øvelser, kræver det, at du ingen skader har. Og hvis du får ondt, imen du laver øvelserne, så skal du holde en pause på ca. 10 min.

1. øvelse.

Den første øvelse er helt alm. spurt. Sæt nogle kegler op i fx. din have, eller måske i din stue hvis den er stor nok, hahah. Der skal være omkring 3-5 meter mellem de 2 kegler. Nu skal du bare spurte mellem de to kegle.


2. øvelse.

Den næste øvelse er finnespark. Læg dig på maven med armene strakt. Løft armene og benene fra jorden hurtigt op og ned, uden at de helt ned og rør gulvet. Jeg er ret sikker på, at den her øvelse også bliver kaldt supermand, eller noget i den dur. Husk at det er vigtigt, at i spænder i maven og ballerne imens i gør øvelsen.


3. øvelse.

Den tredje øvelse er helt almendelige englehop. Jeg trot, at de fleste godt kender øvelsen. I skal kort forklaret bare gå ned i knæ, også hoppe så højt som i overhovedet kan. Jeres arme skal også være lige oppe i luften, når i hopper.


4. øvelse.

Den fjerde og sidste øvelse hedder reaktionsøvelse. Lig på ryggen med armene strakt over hovedet. Kom nu så hurtigt som muligt om på maven, og stræk armene frem. Derefter ommer du så hurtigt som muligt op og stå med et hop. Ned på igen på ryggen og gentag. Det er vigtigt, at i stoppe den her øvelse med det samme, hvis i får ondt i knæet.

kys, kys.

kontakt: jessieklang@outlook.dk

sociale medier:

instagram: jessielorentzen

facebook: jessie lorentzen
Likes

Comments

hey guys.

I dag har jeg valgt at tage et lidt mere seriøst emne op. Min fremtid og alle underemner, som høre med det emne.

Der er ikke specielt langt tid til, at jeg skal beslutter, om jeg vil i gym eller måske bare tage en hurtig erhvervsuddanelse. Jeg ved egentlig godt hvad jeg vil med mit liv lige pt. - Men hvis jeg kender mig selv ret, så er mine planer sikkert anderledes, når jeg går ud af niende klasse.

Jeg ved godt, at det måske lyder lidt nørdet osv. men jeg vil rigtig gerne arbejde med bioteknologi, når jeg bliver stor. Jeg har altid haft interesse for biologi og kroppen. Jeg vil gerne arbejde med medicin. Altså prøve at finde en kur på fx. kræft. Det betyder meget for mig, at jeg har et arbejde, som jeg gerne vil stå op til om morgnen, når jeg bliver stor. Jeg tror ikke, at jeg vil have det store problem i, at få den uddanelse jeg gerne vil have, eftersom jeg får 12 og 10 i biologi. Og det er det fag, hvor mine karakterer bare SKAL lægge højt.

problemet er bare, at selvom jeg rigtig gerne vil studere sygdomme. Så tror jeg bare ikke, at jeg kan overskue at gå på gymnasium efter niende klasse. Derfor havde jeg også overvejet et sabbatår, hvor jeg så ville arbejde som fuldtidsblogger. Problemet er bare, at jeg vil komme for langt bagud i min uddanelse i forhold til mine venner. - Og det øsnker jeg heller ikke. Derfor er jeg lidt splittet.

Men jeg ved, at jeg ender med at vælge, hvad der er det rigtige for mig. Derfor tænker jeg faktisk ikke så meget over hvordan min fremtid ser ud. For jeg ved, at jeg nok skal opnå hvad jeg gerne vil. Og hvis jeg ikke gør det, så skal jeg nok finde en anden drøm.

Kys, kys.

Kontakt: Jessieklang@outlook.dk

Sociale medier:

Facebook: Jessie Lorentzen

Instagram: jessielorentzen
Likes

Comments