hvem elsker ikke, at bruge sin søndag på bare at ligge hjemme i sengen og se en god film?

Jeg elsker det i hvert fald. Søndag er min slap af dag.

Dagen hvor jeg bare kan være i min seng hele dagen. - Måske lave lidt lektier enda.

Idag brugte jeg min søndag på at være sammen med familien. drikker noget varm kakao og se film.

xoxo jessie

​sociale medier & kontakt:

​e-mail:​ jessieklang@hotmail.dk

​facebook: ​jessie lorentzen

instagram: ​jessielorentzen

snapchat: ​griltime

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

I dag læste jeg en artikel på skrivunder.net (artiklen er her, hvis i får lyst til at læse den: http://www.skrivunder.net/ekstremt_groft_misbrug_af_14_arigt_barn )

Artiklen handler om den her 14-årige pige, som er blevet udsat for voldtægt, tæsk osv. (generelt bare grov misbrug) 

Pigen er blevet udsat for det her i en længere periode. - og af flere forskellige mænd.

Det første jeg tænkte da jeg læste det her, var self "mændene bag det er skal have livstid" 

De har ødelagt den her 14-årige piges liv ​for altid​. ​Jeg har så ondt af den her pige. MEN, det der får mig til at skrive det her indlæg, det er faktisk, at ham der har  "stået for det hele" kun får 4 års fængsel. 4 ÅR?! nogen gange kan jeg skamme mig over, hvor bløde vi er her i dk, når det kommer til sådan noget. Manden har ødelagt hendes liv, men han får kun 4 års fængsel?! Det er absurd. Der er desuden også blevet taget mange pornografiske billeder af hende...

Det er ligefør man får en længere fængselstraf for at stjæle en bil. 

Manden vil intet lære på de 4 år. Han kan egentlig bare gå ud, og blive ved med det han var igang med, inden han kom i fængsel. puha.  

At man kan komme aftsed med det her, og ​kun ​få 4 år i fængslet. Det fortæller meget om den danske domstol. 

Jeg er ikke selv stor fan af dødssprøjten, men jeg synes uden tvivl, at nogen mennersker burde få den. Og de her mænd er 100% en af dem. 

at bruge 4 år af sit liv på at sidde i fængsel er da self også meget. 

Men de her mænd har ødelagt hendes liv fuldkommen. De burde ærligt bare sidde inde resten af deres usle liv.

Tænk på hvordan faren til pigen må have det. Dem der har udsat hans pige får alt det her. Og om 4 år kan de i realiteten, bare gå ud og gøre det samme igen mod en anden uskyldig pige.

Det var alt jeg havede til jer idag. 

kys, kys

​sociale medier & kontakt:

​e-mail: ​jessieklang@hotmail.dk

​facebook:​ jessie lorentzen

​instagarm: ​jessielorentzen

​snapchat: ​griltime  

Likes

Comments

Det her indlæg vil nok blive lidt negativt, men jeg har virkelig brug for at komme ud med nogen ting.

Jeg er uden tvivl ikke blevet den person jeg er idag, uden en helt masse problemer i fortiden, hjælp fra mine tætteste, og generelt bare en masse fejltagelser i min fortid.

Jeg har aldrgi forstået - og vil nok aldrig forstå. Hvorfor nogen mennesker så gerne vil ødelægge andres liv. - mit i det her tilfæde.

Ja, jeg ved da godt, at jeg ikke er guds bedste barn. Langt fra enda. Men at folk stadig kan blive ved med at dømme mig pga af ting, som er sket for flere år siden. Det får en masse tanker frem i mig. Jeg er udemærket godt klar over, at jeg har lavet nogen fuckt up ting engang. Men folk er simpelthen nød til at forstå, at det er et OVERSTÅET kapitel i mit liv. Jeg har lært af mine fejl. Jeg har også lært at indse, når jeg laver en fejl. (hvilket mange andre kællinger ikke kan)

Forskellen på mig og dem (i ved jo nok godt, hvem i er) er at, jeg er kommet vider i livet, jeg har lært af mine fejl, og jeg er ikke mindst blevet et bedre menneske netop pga. mine fejltagelser. Jeg tror at grunden til, at der stadig er nogen, som "holder fast" i den gamle mig er fordi, du i bund og grund er jaloux på mig. Det er virkelig ikke for at lyde selvglad overhovedet, men det tror jeg virkelig er grunden.

Jeg har formået at komme vider i livet, hvilket de fleste åbenbart stadig ikke har.

Når jeg tænker tilbage på min fortid, kan jeg virkelig bare få kvalme. Når jeg tænker på alle de mennesker, som har skabt så mange løgne og rygter om mig. Og som ikke mindst har haft skabt en helt masse splid mellem mig og mine veninder. Jeg har gang på gang tilgivet dem, fordi jeg egentlig bare var så naiv. Heldigvis har jeg indset nu, hvem af mine venner der er værd at beholder, og hvem der ikke er.

At folk den dag i dag stadig skaber så mange løgne og rygter om mig, pga. det jeg lavede for like 1-3 år siden. Det kan jeg egentlig kun grine af. Jeg ser dem overhovedet ikke som nogen "modstand" for hvordan folk opfatter mig som person nu. Det fortæller 100% også mere om dem, som stadig hænger fast i fortiden, end det gør om mig som person nu. Jeg har som sådan ikke noget imod dem, som stadig laver rygter af mig. Men det er nok også fordi, at jeg er blevet en så stræk person på det seneste stykke tid. Jeg har lært at alle laver fejl, og det må vi jo bare acceptere. Self. der er da også mange som ikke kan lide mig, selvom de godt ved hvilken person jeg er i dag - men det er også helt okay! Jeg er overhovedet ikke udefter, at alle skal kunne lide mig.

Det eneste jeg faktiks ønsker er, at folk giver slip på den person jeg engang var, og alle de rygter og løgne der er om mig. Og bare giver mig en chance for at vise, hvilken person jeg er blevet til. Jeg er langt fra den samme person længere. Og jeg er så inderligt ked af, at der alligevel sidder nogen derude, som bare har så ondt i røven. Jeg vil heller aldrig forstå, hvordan nogen kan have så ondt i røven. Det forstår jeg virkelig ikke. Jeg vil nok heller aldrig få svar på hvorfor. - jeg vil dog heller ikke have svaret. Jeg tror ikke, at jeg ville kunne acceptere svaret. Hvis jeg overhovedet fik det.

Det var egentlig bare det, som jeg havde brug for at komme ud med. 

Jeg kunne sagtens have nævnt en helt masse navne, MEN som den fornuftige person jeg er blevet til, så lader jeg self. vær. 

kys, kys.

​sociale medier & kontakt:

​email: ​jessieklang@hotmail.dk

facebook:​ jessie lorentzen

instagram: ​jessielorentzen

snapchat: ​griltime
Likes

Comments

Valentino er helt klart et af mine ynglings sko mærker. Jeg har selv et par af deres sneakers. (du kan få dem her), som er meget populære (der er et billede af dem i indlægget) Jeg har dem i farven tea green. Farven kan ikke fås lige pt i deres butik på strøget, da jeg tog den sidste i den farve. Jeg havde længe gået og tænkt på hvilken farve jeg skulle købe dem i, men pga. Mia valgte jeg dem i grønne. Jeg fortyder overhovedet ikke, at jeg valgte dem i den farve. Jeg er glad for, at jeg ikke har dem i en farve, som alle andre også har. Jeg går lidt med tanken om at købe et nyt par. Men jeg er ikke helt sikker på, hvilken farve jeg vil have dem i. (Deres sneakers koster 3500 kr. hvis i ville vide det, haha)

Under Paris fashion week havde Valentino helt klart min store opmærksomhed. Normalt plejer jeg faktisk ikke at kunne lide deres tøj, men nogen af de kjoler de havde med i paris fashion week var ikke andet end smukke!

Jeg har altid drømt om at eje et par af deres stiletter. De er et par stiletter, som man bare er nød til at eje. Deres stiletter er så enkelte, hvilket jeg virkelig elsker ved dem! Også er har de jo (som stort set alle Valentino sko) spikes. Det er en virkelig fed detalje. Man kan nok også godt sige, at det er Valentinos kendetegn ( Det hjælper i hvert fald mig, når jeg skal spotte et par Valentino stiletter på Strøget, haha)

Valentino er jo ikke billigt, men det er helt klat pengene værd. Man går fantastisk i de helt alm. Valentino sneakers. Jeg ved self ikke med siletterne, da jeg kun har sneakersne.

Jeg håber det her indlæg, måske har givet noget inspiration og lyst til at investere i et par Valentino
'


Likes

Comments


Dagens outfit.

Jeg tænkte det kunne være hyggeligt lige at vise jer mit outfit fra idag, haha.

(mit tøj er linket under 2 af billederne. Hvis i selv for lys til at købe det) 

kys, kys

kontak & sociale medier:

email: jessieklang@hotmail.dk 

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

snapchat: griltime

Likes

Comments

Jeg var i Silkeborg med min klasse i sidste uge. Det var meningen, at jeg ville ha lavet det her indlæg lige da jeg kom hjem, men fik dsv. ikke tid. Så derfor vil jeg nu fortælle om min lille tur til Silkeborg. (vi tog afsted mandag)

alle billeder fra turen vil være nederest i indlægget:)

Turen derned varede ca 6 timer. Jeg sov det meste af turen derned, så lagde ikke mærke til, at det var en så lang tur, hahah. Da vi endelig kom ned til der hvor vi skulle bo, blev vi hurtigt fordelt på værelserne. Noget af det første jeg lagde mærke til dernede var, at internettet var lige til at lukke op og skide i, haha. Det var simpelthen så skrald. Efter vi havde pakket ud osv. fik vi lov at tage ned til byen og kigge lidt. Med byen dernede mener jeg en gågade. Man kan godt sige, at det var en mindre udgave af strøget - meget mindre. Det var egentlig fint nok, at det ikke var så stort. Tirsdag og torsdag var vi på 3 forskellige museer. Først papir muset, derefter Silkeborg muset, og tilsidst Asger John musset. Ingen af de ture var specielt interessante - but i was forced to go, haha. Tirsdag eftermiddag var Hilem og jeg taget på cafe, og fik drukket lidt kaffe. Det var supper hyggeligt. Tror også det var godt for os begge, at vi lige fik en pause væk fra de andre. Onsdag aften fik jeg presset mit kraveben, så jeg brugte det meste af min torsdag på at være på hospitalet. Jeg fik en meget "pæn" mintgrøn slynge til min arm, som i også kan se i billederne i slutningen af indlægget. Imens jeg sad på hospitalet med min dansk lære, var min klasse taget på Himmelbjerget. Jeg er egentlig ret glad for, at jeg ikke var med. For da de andre kom tilbage fra Himmelbjerget, var de plask våde, fordi det havde regnet så meget. Torsdag aften skulle vi ud og bowle - hvilket var super hyggeligt. Jeg havde dog lidt problemer med at være med pga. mit kraveben. Men det var stadig virkelig hyggeligt. Da vi kom hjem fra bowling skulle vi pakke. Selv om det har været super hyggeligt at være afsted med min klasse, så kunne jeg godt mærke, at jeg rigtig gerne ville hjem. Jeg tror lidt, at vi alle havde det sådan. Det er fint nok bare at se dem i skoletiden, men at man ligepludselig skal bo med dem i 5 dage kan godt blive lidt for meget.

Fredag morgen stod vi bare op som vi havde gjort de andre dage. Vi fik lige pakket de sidste ting, og spiste morgenmad. Også var det ellers bare hjem ad. Jeg havde virkelig lovet mig selv, at jeg ikke ville sove på vej hjem, men det gjorder jeg anyway, haha.

kontakt & sociale medier:

Email: jessieklang@hotmail.dk

Facebook: Jessie Lorentzen

Instagram: Jessielorentzen

Snapchat: Griltime


Likes

Comments

Jeg synes det er vigtigt, at have nogle future dreams, som man kan bruge som motivation. Hvis man ikke ved hvad man vil med livet, så vil man aldrig komme langt - især ikke nutildags. Så her er nogen af mine mange future dreams:

Jeg har mange future dreams. Om jeg kommer til at opnå dem alle er uvist, men jeg håber da, at det kommer til at lykkes for mig en dag. En af mine største drømme - og nok også en af de vigtigste. Er at jeg får en god uddannelse. Hvis i har læst nogen af mine andre indlægs så ved i, at jeg rigtig gerne vil tage en advokat uddanelse på Niels Brock. Man skal mindst have et snit på mindst 4 for at komme ind, så det burde ikke være så svært, da jeg faktisk får gode karakterer. Efter min uddanelse hos Niels Brock satser jeg da på at blive gift og få nogle børn. Jeg vil (som mange andre nok også vil) have en pige og en dreng. Tror det er meget normalt, at man vil have et af hvert køn. Efterfølgende vil jeg bare gerne være en selvstændig kvinde, med mand og børn. At leve lykkeligt er også noget jeg lægger meget vægt på. Jeg synes heller ikke, at man vil komme så langt i livet uden lykke.

En ting som kan være rigtig god til altid holde dig motiveret er et wishing board. Det er egentlig bare en tavle (eller hvad man nu vælger at bruge), hvor man hænger billeder på af ting man gerne vil opnå - fx. Jeg vil som sagt rigtig gerne på Niels Brock, så det ville være oplagt at hænge et billede op af Niels Brock. (håber i nu forstår hvad en wishing board er)

Selvom man måske godt ved, at ens drømme ikke vil gå i opfyldelse. Så er det ALTID godt bare at have noget man tror på. Uden tro og håb ville vi heller ikke komme så langt i livet.


kys kys

kontakt & sociale medier:

Email: Jessieklang@hotmail.dk

Facebook: Jessie lorentzen

Insta: Jessielorentzen

Snap: griltime


Likes

Comments

okay, okay. Jeg var på strøget idag, aka jeg var self. i ZARA. Hvor jeg fandt VERDENS sødeste nederdel og trøje. Så det bliver jeg simpelthen nød til at dele med jer. Først så fandt jeg den her trøje, (som i kan se på det øverste billede. og der er også et lidt bedre billede af trøjen i slutningen af indlægget) Trøjen koster kun 99kr. hvilket jo er super billigt. Den er sådan ret meget gennemsigtig, så man skal nok lige tænke sig lidt om, omkring hvad man tager på indenunder til den. Jeg ville nok bare tage en sort bh på eller noget i den stil.

Man kan også få trøjen i sort, men den her lidt svag brune, lyserrøde, bace farve er bare mere min stil. For jeg prøver virkelig, at begynde at købe noget andet en sort tøj. For 90% af alt mit tøj er sort. Så tænkte at det skulle være i den her farve og ikke den sorte. 

Jeg fandt også den sorte nederdel, som i nok allerrade har set på billederne. Jeg var in love med den her nederdel, lige da jeg så den. Den er lavet i noget ekstremt blødt stof. Bagi er der en lynlås, men den kan i ikke se på billederne. Nederdelen har to metal ringer, som holder stoffet sammen. Det er en virkelig fed detalje, og jeg elsker det. Nederdelen koster kun 299kr. Hvilket jeg heller ikke synes er specielt dyrt.

alt tøjet er linket under det første billede. Hvis i nu var intra i at købe det selv. 


kys kys fra jessie:) 

kontakt: 

email: jessieklang@hotmail.dk 

facebook: jessie lorentzen

Likes

Comments

Hvis i følger mig på instagram eller snapchat, så ved i godt, at jeg er på oc (orginal coffe) virkelig tit. Næsten hver dag faktisk. Jeg synes oc er en helt fantastisk cafe. Den er hyggelig, fordi man kan sidde og kigge ud over kbh, imens man nyder en kop caffe, eller hvad man nu drikker. Man kan også sidde indenfor, i deres ekstremt bløde stole. Jeg ELSKER, som i virkelig elsker, at sidde på oc og lave mine lektier, imens jeg drikker noget kaffe. Stemningen på oc er altid virkelig hyggelig og afslappet. Det er ikke sådan en cafe (som så mange andre cafeer i kbh) Hvor der er meget larm osv. Folk er helt stille og rolige, og det elsker jeg virkelig. - Også er de fleste af deres medarbejdere pisse lækre, hihi. Deres kaffe koster nærmest ingenting. Hvilket jeg virkelig er glad for, fordi jeg næsten aldrig har mere end like 30-40 kr. på mig, haha.

Om sommeren plejer jeg at købe deres iskaffe med et kaffeshot i, som koster 39 kr. Om vinteren kan jeg godt lide at købe en varm kakao, som jeg virkelig ikke kan huske hvad koster. - men det er nok lidt over 40 kr. hvis jeg husker rigtigt. Der ligger 2 oc cafeer i Illum. Der er den nye og den gamle. Jeg kan bedst lide den gamle, for der er der altid plads udenfor. Og det synes jeg ikke der er så tit på den nye. Den gamle er også en smule mere gammeldags, hvor den nye er meget moderne. De sælger jo det samme osv. det er bare indretningen, som er lidt anderledes. Servicen der inde er også helt i top. Og det er udentvivl et sted, som er værd at komme og besøge op til flere gange.

Hvis du aldrig har være på oc i Illim, så kan det Virkelig anbefales, som i virkelig meget.

Hvis jeg skulle give oc stjerner fra 1-5. Så er det udentvivl 4,5-5.

i får lige nogle billeder af mig, som sidder på oc og drikker min sædvandlige iskaffe:)

(det tøj jeg har på, på billederne vil være linket under billederne)

Likes

Comments

hey guys.

Det her indlæg vil handle om, hvordan det er at være skilsmissebarn. Jeg tror mange ser på det, som værne en dårlig ting - det synes jeg virkelig ikke selv. Self. ville jeg da nogen gange ønske, at mine forældre ikke var skilt.

SÅ, i det her indlæg vil jeg sætte fokus på de gode ting ved at være skilsmissebarn. Jeg vil om nogle dage, også lave et indlæg som bliver lidt mere negativt. Vil nemlig sætte fokus på ulemperne ved at være skilsmissebarn.

flere gaver.

my number one favorite. Når ens forældre er sammen, så giver de jo gaver sammen, MEN som skilsmissebarn, så får man både fra pappa & mamma, hihi.

Når det kommer til penge.

Jeg får både penge af min far og min mor. Jeg tror ikkeengang, at de ved, at jeg får af dem begge - håber ikke min forældre læser det her hahah.

Man har to værelser.

hvilket jeg virkelig er stor fan af. Det gir mig en mulighed for at kunne prøve to forskellige slags designs.

støre vennekreds

fordi mine forældre bor i to forkskellige byer, (Gladsaxe & Rødovre). Det gir mig en større mulighed for at lære flere mennesker at kende, netop fordi jeg bor i to forskellige byer

hvis man bliver træt af den ene forældre.

Tror alle skilsmissebørn kender det, at man bliver uvenner med sin mor eller far. Også er det jo meget godt, at man som skilsmissebarn bare kan smutte over til den anden forældre.


ferier

Man får flere ferier. Fx de sidste mange ferier, har jeg været på ferie med både min far og mor. Det er så bare pisse nederen hvis ferierne går indover hinanden, been there done that.


selvstændighed

Man bliver uden tvivl mere selvstændig. Fx. jeg skal selv huske og pakke mine ting, ellers er det sur røv for mig, hvis jeg lige glemmer mit makeup osv. Så man tar mere ansvar, som skilsmissebarn.
Likes

Comments