Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

hej bloggen

Er du altid på udkig efter billige designer vare? Eller elsker du måske bare, at gå og kigge på tøj og få noget inspiration? Så er designer forum lige noget for dig!

de fleste ved det nok ikke, men jeg arbjeder i forum - Der hvor designer forum bliver holdt, haha. Jeg elsker selv designer forum, og er altid derinde. I år skal jeg dog være på arbejde til designer forum, men mon ikke der bliver tid til lige at kigge på tingene. Designer forum er en virkelig god mulighed for, at spare en masse penge på mærke som fx: Kenzo, Armani osv.

Udover alle de gode mærke, så er der også mulighed for forums virkelig gode mad. Man kan købe sandwichs osv. Og tro mig, deres sandwichs er virkelig gode.

Designer forum afholdes D. 31. marts til D. 2. april i forum, sjovt nok haha. Det koster vist noget at komme ind, jeg ved faktisk ikke hvad det koster, da jeg altid kommer gratis ind, fordi jeg jo arbejder der. Jeg tror ikke at det koster såden vildt meget. Nok omkring de 20kr.

Likes

Comments

Hey bloggen.


Som dansk blogger på en side som fx. nouw.com eller bloggersdelight, er det faktisk ikke særlig svært at tjene penge på at blogge. Man skal bare kende de rigtige tricks.
Derfor vil jeg dele nogle tips & tricks til, hvordan man kan blive en stor blogger og tjene penge på det.

1. Vær aktiv!

Jo mere du poster på din blog, jo flere visninger vil du få. For folk er mere interesseret i dem som poster ofte, end dem som kun poster én gang om ugen.

2. Sponsoreret indhold

Hvis du læser nogle af de store blogs i blogland, kender du helt sikkert allerede til denne måde at tjene penge på. Sponsoreret indhold på din blog går kort fortalt ud på, at en virksomhed eller organisation betaler dig for at skrive et blogindlæg om dem eller deres produkter.

3. Lav noget unikt og spænende

Som blogger tjener man også penge, når folk går ind på ens hjemme side eller på et blogpost. Derfor er det vigtigt, at poste nogle unikke og spænede indlægs, så flere folk har lyst til at gå ind og læse på din blog.

4. Brug andre sociale platformer.

Som blogger er det godt at have alle mulige forskellige sociale medier. Så kan du både reklamere for din blog på Instagram, Facebook, Snapchat osv. Og på den måde, har du en større chance for, at flere mennesker vil blive opmærksomme på din blog.


det var alt jeg havde til jer i dag.


kontakt og sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzenLikes

Comments

hej bloggen.

Jeg elsker at udforske københavns mange gode cafeer.

At tage på en god cafe i københavn er virkelig afslappende for mig. Og at jeg samtidig kan nye det med mine venner og veninder, gør det jo kun endnu bedre. Så derfor har jeg samlet en liste over gode cafeer i københavn.


The Log Lady.

The Log Lady er en ekstemt hyggelig cafe, som lægger på en sidegade til strøget. De har verdens bedste kaffe. - uden tvivl! De sælger også tærter, som sikkert er virkelig gode. Jeg har bare ikke smagt dem, da jeg ikke er en største tærte person.


Cafe zalt.

cafe zalt er en cafe, som lægger i en af de lidt dyer ende af kbh. Det er ikke fordi at selve cafeen er super dyr, men der er billigere cafeer i kbh uden tvivl. Deres kaffe osv. er dog helt fantastiske.


Original coffee.

OC er uden tvivl mit ynglingsted at drikke kaffe i hele kbh. Det er der jeg tager hen største delen af tiden. Energien på OC er virkelig fantastisk. - Også er deres kaffe altså bare fantastisk.

Eafe Europa

cafe Europa er en helt vildt hyggelig cafe i hjertet af københavn. Man kan hverken klage over deres service eller kaffe, så stedet er jo bare perfekt!


Det var alt jeg havde til jer i dag. Jeg håber i har fået lyst til at gå ud og udforske københavns spænede cafeer.

kontakt & sociale medier

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

hej bloggen.

I dag har mit skoleskema set en hel del anderledes ud, end hvad det plejer. Normalt møder jeg kl. 08:00 på Buddinge Skole Ude foran min klasse. Og har fri kl. 15:00

I dag og i morgen skal jeg dog møde på GG ( Gladsaxe gymnasium). kl. 08:00. Jeg har kun 2 moduler. fysik & engelsk. Så jeg har allerde fri 13:35

Inden vi skulle inddeles i de forskellige fag, så blev lige præsenteret for alle de studielinjer, som der nu er på et normalt gym. Den linje som fangede min opmærksomhed mest var den naturfagligelinje med biologi på A og fysik på B. Hvilket også er den linje, som jeg besluttede mig for at tage for længe siden.

Meningen med det her lille besøg hos GG er, at gøre mig - og resten fra min klasse ofc. klar til gymnasiet, da vi jo snart skal ud af folkeskolen og vider i verden

Jeg må ærligt indrømme, at det er meget hårdere at gå på gym, end jeg lige troede. Man får så meget viden på en gang i forhold til folkeskolen. Jeg har allerde taget flere noter i fysik på den her halvanden time på gg, end jeg ville gøre på et halvt år i folkeskolen, haha. Men udover det, så kan jeg slet ikke vente med at starte på gym. sammenholdet og det sociale er så anderledes. Jeg kun ikke kende forskel på en 1.g´er og en 3.g´er. Alle var bare sammen. Hvor at man jo på en folkeskole holder sig mest til sin egen årgang.

Som sagt havde vi kun 2 moduler i dag. ( Moduler er fagene. Vi havde engelsk & fysik, så altså 2 moduler. Et modul vare halvanden time ca) Så det er jo ikke nogle lange dage vi har, men det er alligevel en oplevelse. Jeg fik ikke taget så mange billeder af selve gg, da vi brugte det meste af tiden på at nå til time, haha.

gg er virkelig et forvirrende gym, når man ikke lige kende gangene osv. Men i morgen vil jeg helt klart tage nogle billeder, som jeg vil dele med jer, da de egentlig har en meget flot bygning, HAHA.

Det eneste billede som jeg lige fik taget, var af min veninde og jeg, imens vi havde fysik.


Likes

Comments

Hey bloggen.
Som i nok har læst på overskriften, så var jeg i dag på cafe med bloggeren Katrine Loa. Vi valgte at sætte os cafe zalt, som lægger i en gågade i kbh - og som klart kan anbefales! Det var super hyggeligt. Jeg nød virkelig Katrines selskab.
Vi fik snakket en helt masse om, hvad det vil sige at være blogger, hvad det kræver osv.
Bare de basic blogger ting.
Efter Katrine og jeg var færdige med at sidde på cafeen gik vi en tur i kbhs smukke gader. Vi fik taget nogle virkelig smukke billede, som både vil komme op på bloggen og min Instagram i løbet af den jer weekend :)

Mange kys og kram fra mig

Kontakt & sociale medier:

E-mail: jessieklang@outlook.dk

Facebook: jessie Lorentzen

Instagram: jessielorentzen


Likes

Comments

Hej bloggen. Jeg ville lige dele nogle billede af mit nye designer ur fra Skagen. Jeg er helt vild med designet på dette ur. Jeg elsker, at uret er så tyndt.

Kontakt & sociale medier:

E-mail: jessieklang@outlook.dk
Facebook: jessie lorentzen
Instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

Hej bloggen


hej bloggen.

Jeg ville lige dele mine to ynglings billeder fra gårsdagens tur til kbh med jer:)

kontakt & sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessielorentzen

Likes

Comments

hey bloggen

ugens lady crush er Michelle Obama.

Hun er nok den kvinde, som jeg har aller mest respekt for. Jeg havde håbet så meget på, at hun havde meldt sig til præsident posten. - det gjorder hun så dsv ikke.

Likes

Comments

Hey bloggen

hey bloggen.

vil lige dele mit outfit fra i søndags med jer:))
Likes

Comments

Hey bloggen.
I søndags var jeg på Papirøen med en ven. Det var en super hyggeligt tur, så derfor vil jeg dele nogle af billederne fra turen med jer.

Likes

Comments

Sponsoreret


Hey bloggen.

Sommeren er jo ikke langt væk efterhånden, selvom det kan virke såden med alt den sne:/

Men i anledningen af, at sommeren ikke er alt for langt væk, så kan i nu få 15% på alle bikinier og badedragter hos https://elsaandrose.com/ hvis i bruger rabatkoden 'JESSIELORENTZEN'

Jeg lover jer for, at deres bikinier og badedragter er helt vildt smukke!!

Så hvis i skal nå, at have en ny bikini eller badedragt inden sommeren. Så brug rabatkoden.


OBS. Rabatkoden gælder kun i en måned!


Mange kys og kram Jessie

Likes

Comments

det var så sent som i går, at det første afnist af paradise hotel 2017 rullede ind over vores tv´er. Jeg har efterhånden glædet mig rigtigt meget til, at det første afsnit ville blivet sendt i fjernsynet.

MEN, aldrig i mit liv har jeg været så skuffet over valg af deltagere. Jeg ELSKER det med, at det i år handler om at tage chancer, fantastisk ide. Dog er jeg utrolig skuffet over deltagerne. De er så tørre. Fx. da de skulle holde fest der med kagen osv. Så stod de bare i en rundkreds og snakkede. Like the fuck, gå ud og dans for helvede da. Jeg ved ikke, om det bare var mig, men jeg synes virkelig, at det første afsnit var langtrukket og kedeligt. Det var egentlig ikke specielt spændene.

Den eneste dreng som jeg bare fandt den mindste smule tiltrækende, var Boris. Og normalt synes jeg altså ikke, at han er pæn. En anden virkelig nederen ting er, at jeg synes, at deltagerne bliver ældre og ældre. I år er der nogen, som er helt oppe i 30´erne. Jeg synes paradies hotel er et program for unge dumme mennesker i alderen 18-28. Man er på ingen måde ung og dum som 30-årig. Man kan sikkert godt give den gas som 30-årig, det er slet ikke det. Men de er bare meget mere voksende - Og 99% af grunden til at jeg ser ph er pga af dramaet, ahah

Som de fleste nok ved, så er onanicaro med igen i år. Jeg kan personligt ikke fordrage hende, men hun er da godt nok mit håb for, at der vil komme en masse drama på hotellet.


Det var så min mening om paradise hotel 2017 indtil videre. Jeg håber virkelig, at det bliver bedre!!

kontakt & sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jessuelorentzen

Likes

Comments

Hey Bloggen.

Jeg har valgt, at starten en serie op på bloggen, som vil handle om mit lady crush of the week. Disse slags indlæg, vil komme op hver mandag.

Mit lady crush i denne uge er: Gigi Hadid.

Gigi Hadid er i mine øjne en af verdens smukkeste kvinder. Hun er naturlig smuk.

Også har hun også 29,8 mio følgere på instagram, ahah. 

Likes

Comments

hej bloggen.

Jeg vil lige dele nogle billeder af dette Poul Pava termokrus, som jeg har købt til kun 119kr!! Jeg er virkelig forelsket i den.

Likes

Comments

Hej bloggen.

Inden jeg overhovedet begynder med selve indlægget, så skal jeg lige gøre det klart, at dette indlæg er betalt og sponsoreret af monkeymobil.dk. Jeg vil også lige understrege, at jeg aldrig nogen sinde, ville lyve om et produkt, bare fordi jeg fik det betalt. Det vil så sige, at jeg kun har lavet samarbejde med brands, som jeg personligt kan lide.

Men lad os nu gå igang:)

Jeg kan umuligt være den eneste, som altid er på udkig efter nye covers til min mobil. For mig er det vigtigt, at mit cover passer til min stil. Derfor er dettte hvide cover med sten fra monkeymobil.dk lige det rette for mig. De sælger covers til alle iphones, som er lavet. Og det bedste af det hele?? Det er super billigt! Det dyreste cover, som jeg kunne finde derinde kostede 109 kr. og ellers lå de andre på omkring de 69 kr. - Hvilket jo er super billigt!

De har en rimelig stor mængde af covers, som man kan vælge mellem. Jeg faldt dog over dette hvide gummi cover med sten på. Det passer perfekt til min stil, da det er hvidt og glitre en smule, hihi. Og noget som jeg blev rigtig positivt overrasker over er at på forsiden af telefonen, så dækker coveret næsten helt ind til hvor selve skærmen begynder. Det er meget vigtigt for mig, at det cover jeg har, dækker næsten helt ind til skærmen.

Nu tror jeg vi har fået fastslået hvor god en side monkeymobil.dk det er.

Men noget som også er super godt er, at min pakke ankom efter 2 dage. Jeg elsker, at man kan bestille sinde ting, også få dem efter så kort tid:) Noget andet overraskende var, at der hørte en gratis telefon holder med, som de kalder den. På beskrivelsen står der, at den også kan bruges til, at vikle ens hovedetelefoner ind i, så det er jo bare fantastisk, da mine altid bliver til en stor knude. Der hørte også 2 chokolader med. Jeg spiser dsv ikke sådan noget chokolade, så min lillebror fik glæden af dem istedet for mig:)

Så hvis du vil finde dit drømme til en billig pris cover så er https://www.monkeymobil.dk lige stedet!!

jeg håber i kunne lide disse slags indlægs:)

kontakt& sociale medier:

email: jessieklang@outlook.dk

facebook: jessie lorentzen

instagram: jesselorentzen


Likes

Comments

Hey bloggen.

Nu er det endelig weekend. Derfor vil jeg nu, poste en masse af mine ynglings billeder fra ugen der gik:)

Likes

Comments