Jag försöker ständigt att hålla igång bloggandet, men ibland vill det sig liksom inte. Har inte riktigt kommit underfund med vad jag ska skriva och inte skriva. Hur mycket jag ska dela med mig av det privata och inte. Men jag får helt enkelt känna mig för.

I Söndags åkte vi till Mariestad för att hejja på Melwin som hade match och de tog hem alla matcher :) Melwins vann med 4-0. Riktigt bra !
Måndagen kom och vi vände skutan mot Långnäs för några dagar tillsammans med syster, svåger och barnens kusiner.
kom hem igen på Skärtorsdag i rimlig tid så att vi fick endel gjort på hemma plan samt handla inför helgen.

Påskhelgen.
vaknade upp till massa snö på Långfredagen så mina påskkänslor var som bortblåsta. fast å andra sidan har jag aldrig varit speciellt mycket för att fira just påsk. förutom när jag var 7-8 år då jag alltid firade den med min barndomsvän T som nu brutit all kontakt tack vare mitt ex.
Men iaf så har helgen varit lugn, nästan för lugn. Barnen klädde ut sig och gick ut och "påska" och har ätit massa godis som hör till. för övrigt bara en massa mys. Skönt.

Likes

Comments

Påskafton lider mot sitt slut.

Vi har målat påskbrev tillsammans, jag maken, Mel & N. Liss är hos pappan. Utklädda till kärring och gubbe gick de ut för att knacka dörr och överlämna sina påskbrev som sedan avslutades med en fika hos Mummu där även kussen H med lilla Z var på besök. Under tiden tog jag med mig Charlie ut och kastade lite boll och blev en kaffe hos M.

Ska precis duka fram lite smått och gott till de små så att de får lite myspys.


Likes

Comments