Header
View tracker
View tracker

Stackars Jessie går runt och gnäller nu när ungarna har börjat springa omkring. Hon är så orolig för dom 😕.  Även fast de fortfarande är i hagen...

Igårkväll var de så pigga. Då fick de vara med oss i soffan, det är spännande 😉. 

Likes

Comments

View tracker

Inatt fyllde katterna 3 veckor så igår flyttade vi dem till hagen. Så nu kan de testa att äta kattmat och gå på lådan, om de vill. Och om någon vecka ska vi försöka lära dem det i vilket fall. 😊

Likes

Comments

Stackars Bubbles och Buttercup har båda råkat ut för infektion i ena ögat. Så nu har vi varit hos veterinären och fått ögondroppar. I en vecka ska de ha ögondroppar flera gånger varje dag, Bubbles ska också ha med antibiotika. Sen blir det återbesök om en vecka. Tråkigt och jobbigt men det är sånt som händer.

Här är bilderna jag tog i söndags när de var två veckor gamla:

Buttercup. Vår favorit just nu. Hon har så bra temperament, så lugn och snäll och nyfiken ❤

Blossom. Hon har öppnat båda ögonen nu och hon är så söt ❤. Jätteliten är hon, hon väger 100 gram mindre än de andra två, men hon mår bra ändå. Har fått höra att hon kan ha hypertyreos, men veterinären trodde inte det idag när hon kollade på henne i alla fall.

Bubbles. Hon har så himla fin färg och är så söt ❤. Stackarn, tycker så synd om henne, hoppas att ögat blir bättre snart.

Likes

Comments

Åh, är så orolig idag. Vi ska åka till veterinären med alla kissarna eftersom Bubbles har fått en infektion i ögat. Hon öppnade det igår men då var det helt kladdigt och nu har hon stängt det igen... Buttercup har också bara öppnat ena ögat så de kan väl kolla på henne också för säkerhets skull. Vi tror också att den minsta tjejen Blossom kan ha hypertyreos, så hoppas att jag kan få svar på alla mina frågor om det också.

Hoppas det går bra med alla, det får inte hända något ❤

Likes

Comments

Fina mamman Jessie!

De tre småtjejerna har fått namn efter tre små tjejer, powerpuffpinglorna. En vecka gamla är de idag med. :)

Buttercup (svartsilvermönstrad)

Bubbles (svartsilvermönstrad)

Blossom (brunmönstrad med vitt)

Likes

Comments

Inatt dog lillen.

Har kämpat hela natten med att försöka mata och värma men tillslut orkade han inte mer. Det känns så hemskt och otäckt.

Känns så jobbigt. Vi har inte fått någon bra start på kattuppfödningen. Först föds en missbildad unge som inte överlever, sen detta. Nu får det inte hända något mer.

R.I.P ❤

Likes

Comments