Header

Vi tror att det är tre honor 😊.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inatt dog lillen.

Har kämpat hela natten med att försöka mata och värma men tillslut orkade han inte mer. Det känns så hemskt och otäckt.

Känns så jobbigt. Vi har inte fått någon bra start på kattuppfödningen. Först föds en missbildad unge som inte överlever, sen detta. Nu får det inte hända något mer.

R.I.P ❤

Likes

Comments

Tre stycken äter och går upp i vikt. Den fjärde verkar inte hitta maten riktigt, så vi har börjat stödmata honom. Hoppas han kryar på sig. ❤

Vi har gissat att färgerna är smoke, smoke med vitt, svartsilver spotted och svartsilver spotted med vitt.
Kön har jag inte kollat än. Bara på den som vi får stödmata, vi tror det är en hane. 

Likes

Comments

Det blev 4 friska kattungar och en liten som fick åka till katthimlen. ❤

Likes

Comments

Nu har vi väntat i 10 timmar. Det blir nog en lång natt. Hoppas bara allt går bra. Jessie verkar må bra, trött och lite orolig och håller koll på oss så vi är i närheten.

Likes

Comments

det verkar vara dags nu! hon har lagt sig i tvättkorgen och ligger där och spinner. så spännande!!!!

Likes

Comments

Jessie är trött, hon sover och äter mest. Vi längtar ihjäl oss efter kattungarna. Nästa vecka kommer de, beräknade till den 20de oktober. 😊

Likes

Comments

Det är två veckor sen vi hämtade Jessie hos hanen. Nu är det bara en vecka kvar sedan kan vi förhoppningsvis se att hon är dräktig. Om spenarna är rosa då så är hon dräktig. Jag tycker att det verkar som att hon är det eftersom hon är latare och äter mer än vanligt, hon stör inte mig lika mycket på nätterna utan sover mycket då också. Dock så såg inte Hugos matte och husse några parningar under tiden jessie var där, men de kan ju inte hålla koll hela tiden.. Sen blev jessie dålig i magen av hanens foder så vi fick hämta henne tidigare... Men hon kan ju ändå vara dräktig, hoppas på det! Annars blir det omparning på nästa löp.

Likes

Comments

I lördags lämnade vi Jessie på parning, roligt! Men det känns tomt utan henne hemma... Hon får nog komma hem onsdag - lördag någon gång. Det går bra i alla fall och hon och killen är vänner. Vet dock inte om de har parat sig än.

Likes

Comments