Varför försvinner en del dagar bara så där? Man stiger upp o vips är det dags att gå o lägga sig igen. Inte bara för att man i princip bara har matat barn bytt blöjor o plockat leksaker hela dan..man hann ju dammsuga,diska,tvätta,hänga tvätt,kasta sopor,laga middag o trösta också. Tror jag hann med nåt toalett besök emellan. .

I morgon ska jag bara...
  • 17 Readers

Likes

Comments

Livet med småbarn handlar mycket om att fånga ögonblicket,dels för att tiden springer iväg och ett tu tre är de stora dels för att de just lever i nuet. Allt som de gör sker nu inget senare existerar om det handlar om mat eller nåt annat så är det nu som gäller. Det är dock inte lika lätt att leva så själv alla gånger man fastnar gärna i sen och då..både på gott och ont. En del saker måste man planera i förskott det funkar inte annars men även då seglar man iväg i tankarna och de små busarna märker med en gång att mamma är på en annan planet. .då brukar de flesta tokigheterna också komma :-)

Men hur som helst är det viktigt att ta vara på tiden med dem för den kommer aldrig tillbaka! Så lite carpe diem i vardagen skadar aldrig.

  • 20 Readers

Likes

Comments

Om någon orkat läsa den korta presentationen har ni kanske upptäckt att det är ett stort hopp mellan barnen närmare bestämt 14 år mellan barn nummer tre o fyra. Inget planerat det blev faktiskt bara så. Det är vad bloggen också kommer handla om i stora drag barnen men främst de båda småttingarna.

Aliss är alltså bara fem veckor så det är inte så mycket rutiner som funkar här hemma just nu. Försöker dock att hålla några så gott det går så Jamie inte blir helt galen på mamma :-)

Full rulle varje dag :-) men det är härligt!!
Så med detta inlägg tar jag mina första stapplande steg in i bloggens värld..
  • 19 Readers

Likes

Comments