Header

Idag myser jag med vovvarna innan jag ska aka in till kalmar med min trasiga telefon. Hoppas jag få en ny idag! :D Skriver mer sen, kram!

Likes

Comments

Idag gav jag och Klara oss ut på en ridtur i skogen. Snön föll och hästarna såg spöken överallt! Till höger och till vänster.

- Nej uhhh, kolla! (Det var ju bara klara) xD

Vi var påväg hem när en fågel trillade ner från en tall. Som en sten. Jag hoppade av (Djurvän japp) och skulle kolla om den levde. Och den bara lyfte och flög iväg. Snacka om lurad! ):< XD

Vi kom helskinnade tillbaka iallafall! (: Hoppas ni har ett bra lov!

Likes

Comments

Mejla din bild till Jessicaklosprivat@hotmail.com. Glöm inte att berätta om den inte får användas på sidor eller så. Om du har några speciella önskningar om ändringar var vänlig att berätta det. Jag hör av mig vanligtvis inom 1 vecka. Men tiden kan bli längre om det kommer in många bilder, då meddelar jag er via epost. Annars så är det bara att skicka in er bild och få den fixad. Helt gratis!

Likes

Comments

*Man går upp för att snacka med rektorn om mobbning. Hen är inte där.... Hen är aldrig där... Man sätter sig och väntar... Någon frågar vad man vill...*


- Snacka med rektorn om mobbning, det verkar ju inte vara så jävla viktigt här?! säger ens kompis som kokar av ilska. Man får svaret:

- Jo,jo, det är jätteviktigt!

MEN VARFÖR IN I HELVETET GÖR MAN INGET ÅT DET DÅ??!!

Nu börjar vi tröttna, vår rektor är en jäkla smitare. Hen är aldrig på skolan och pratar aldrig med oss, hen lyssnar inte på oss. Är det inte rektorns ansvar att göra något åt mobbningen?? Vi vill ha en skola utan mobbning, är det för mycket begärt? Ja, tydligen!

Det så så jäkla dumt att ingen bryr sig, det är inte ens lönt att säga om någon mobbar någon. Det händer ju inte något! Jag tycker fan det är dags att vår rektor tar tag i detta jävla problemet och slutar gömma sig. SÅ JÄVLA ARG!!

Likes

Comments

Likes

Comments