Länge sen sist som jag skrev men nu kände jag för att skriva av mig lite. Tänker inte skriva nått om mitt ''kärleksliv'' i detta inlägg denna gången för att det är så mycket som är upp & ner i kärleken just nu. Saker som inte går och fixa sen saker som går att fixa men ingenting händer så vill faktiskt inte ens skriva om det just idag.

Så som allt ser ut just nu så kommer jag förmodligen att hoppa av frisör och eventuellt byta skola, Jag klarar inte av frisör mer faktiskt. Det är för det första så svårt för mig för att fatta saker, det är inte så att jag ger upp men när jag sitter vid min bänk och ska anteckna känner jag mig inte fokuserad och inte ens intresserad eller taggad av att försöka kunna klara av ett viktigt prov. Sen en klass med bara tjejer jag tycker det är så sjukt mycket bråk hela tiden och jag är jätte trött på all drama som skapas runt mig så jag får se ut som värsta drama tjejen.
Som vanligt så är jag med Sascha om dagarna. Så många vänner har bara vänt ryggen till mig de här månaderna ingen hör av sig förutom när de vill någonting och jag skriver, ringer och allt möjligt men ingen bryr sig längre men sen så har jag även underbara vänner också som finns där igenom allt. Jag var i Spanien för kanske en vecka sen kom jag hem tror ja? Det var jätte skönt där borta. Älskade att komma ifrån lite verkligen! Sen somnade min katt in när vi kom hem typ dagen efter. Älskade kisse misse. Så sjukt gosig va han så saknar han en hel del! Snart är det påsklov också! På fredag ska jag till min syster o äta där med familj och sånt. Sen på måndag till tisdag tror ja det var? Så ska Sascha och jag åka den där birka båten! Så det ska bli nice! Hoppas verkligen att alla hade en bra helg för det hade verkligen jag. 
kramar till vänner & fiender. 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag blir alldeles spyfärdig /som rubriken säger. Av allt hat. 
Jag fattar inte hur en person som inte vet mer än mitt namn kan ha hjärtat till att kalla mig för hora.
På riktigt, hur orkar dem? Jag är själv inte perfekt, jag är inte felfri. Det vet jag, men när ni inte känner en person och bara sänder hat,hat,hat och hat så blir det tillslut väldigt töntigt.​ Hat och skit snack är någonting som aldrig kommer försvinna så är det bara, men när man inte gjort en person ett skit så fattar jag inte ens varför folk håller på.
Jag går på nobel i ettan och det finns jätte härligt folk där faktiskt, men sen så finns det sånt folk som hatar mig och det förstår jag, men bara för de hatar mig så måste de inte få fler att hata mig. Det finns folk som har anledningar till att hata mig visst de finns, men sånt folk jag aldrig ens hälsat på då? som jag inte ens känner över huvud taget. Varför hacka så jävla mycket. Skit samma. Dagen var helt ok, förutom att jag inte har en mobil för att den gick i sönder så det sög ju. Nu blir det att sova. Natti!

Likes

Comments

Ligger i min säng i mörkret och tänker typ på allt och har värsta huvudvärken.
Det är typ så mycket i skolan just nu som behövs göras som jag typ inte gör. Tråkigt att skriva om skolan på en Fredags kväll. Förutom plugg så har det varit rätt mycket drama i mitt liv de här veckorna. Tjej drama som de kallar det, haha!
Jag försöker att inte slänga ut en massa onödiga kommentarer tillbaka på de som kommenterar mig men endel förtjänar faktiskt de där kommentarerna, speciellt de personer som varit på mig i över fyra år. Folk som hatar hela tiden, men de klart man kan ju inte gilla alla. Själv så finns det många ormar i Karlstad som jag inte tycker om. Speciellt de som snackar om Ormar som själva är en.

För drygt en vecka sen fick jag en ''fråga'' utav en gammal kompis. Hon sa att nått måste ju vara fel eftersom folk har varit på mig ända sen jag flyttade till Gruvlyckan. Alltså nått måste ju vara fel med mig? Så ja nått måste det ju vara det är ju sant, men grejen den är att jag fick rykte här så snabbt som jag kom hit till Karlstad. Det ryktet gjorde att jag förlorade vänner och att jag fick väldigt mycket hat. Så alltså, om det är en grupp personer som hatar samma person, så är det bästa de vet att se den personen på marken. Så det är klart att den gruppen som hatade mig ifrån början vill se fler hata mig, just därför tror jag att så många hatar på mig. Såklart kan jag ha fel, eftersom jag inte är perfekt. Jag gör också mina misstag men jag erkänner väldigt ofta mina misstag, men om jag någon gång inte gjort ett misstag så finns det inget att erkänna? Right?
Godnatt

Likes

Comments

idag var Emma och jag och dansade pole dance så det var en rätt chill dag. Imorgon är det freeeedag igen! älska älska älska.
sov gott alla

Likes

CommentsLikes

Comments

jag har haft en jätte bra helg med de allra bästa faktiskt. Imorgon är det skola och alla vanliga rutiner kommer tillbaka. Ska försöka hålla det jag lovat mig själv, med att sköta skolan!
Idag var faktiskt ett bra avslut på helgen med Sascha så det var inte en sån tråkig Söndag som det brukar vara. Sov gott alla 💕

Likes

CommentsLikes

Comments

Jag hade en trevlig dag på stan idag med min storasyster och imorgon är det jul. Ingen snö? jag hatar snö! men ändå så tycker jag att vi ska ha snö på julafton men men. Allt är rätt stressigt nu men annars är allt helt okej! Städade när jag kom hem och gjorde det lite mysigt och ska snart äta mat, och idag är det då uppesittarkvällen! då man umgås med faniljen och spelar bingolotto på tv.
Igår hade jag en super mysig kväll med sulle!
har även färgat mitt hår så är nu svart hårig! klippte också topparna i förregår så bild på efter jag klippte kommer nedanför! ja jag vet det ser ut som en brun fläck i håret där bak, som om jag har missat lite men det har jag inte!
god jul alla 💖
Likes

Comments

gå åt helvetet.. imorgon ska jag in på förhör och allt går nästan åt helvetet. Allt med skolan och allt utanför skolan. Det enda som känns okej just nu är att suleman och mina närmaste vänner är vid min sida.

Idag hade vi någon pysseldag med de som går i bygg linjen det var riktigt tråkigt och ovärt ärligt talat. Har då alltså inte bloggat ett skit eftersom att jag har mått så jävla dåligt och mycket har hänt under den här veckan. Jag hoppas verkligen att 2015 blir ett bättre år. Mitt ny års löfte blir iallafall att sköta skolan 100%
Jag tycker att många fler borde ha det löftet till sig själva, jag har varit så dålig gällande skolan den här terminen men det ska bli ändring på det jag lovar!
kram på erLikes

Comments

idag blir det faktiskt att sova tidigt. Varit rätt ledsen idag men annars var dagen helt okej.
Tack alla för att ni finns, era hjärtan är ju för fina 💖
hoppas alla partynissar & choklad ätare har en rockig eller mysigkväll!
natti 💓

Likes

Comments