Idag gick jag och min bästa kompis till Max och åt lunch och testade deras goda Lyxshake. Jag tog choklad och hon tog jordgubb och dem var sååå goda.
Vädret var så otroligt härligt. Jag fick verkligen sommarfeeling. På tal om sommar så pratade vi en hel del om sommaren och framtiden. Vi till och med planerade en del saker vi vill göra efter studenten. Bland annat om att flytta utomlands till antingen Spanien eller USA. Det hade varit sååå mysigt och kul. Att flytta till ett annat land och träffa nya människor är aldrig fel.
Men som sagt, det är några år kvar och vi får se om vi håller oss till våra planer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det trots allt Valborg. Min dag var väldigt lugn och mysig. Jag plus några kompisar gick och kollade på brasan, såg våran kompis drilla och vi hade det väldigt roligt

Likes

Comments

Jag har haft en tanke om att tatuera mig rätt länge nu. Jag skulle verkligen vilja göra det. Jag tycker det är så snyggt med tatueringar och tatueringar kan som sagt ha en betydelse vilket jag tycker är jättefint. Kanske inte i mitt fall eftersom jag bara vill tatuera mig för att jag tycker att det är snyggt hehe.

Om jag nu skulle tatuera mig så skulle jag i sånna fall göra det när jag är 18 vilket är nästa år, så jag kanske kommer på någon tatuering som är meningsfull tills dess.

Dem här tatueringarna som jag har bild på här ovan är dem jag har haft mest intresse för att tänka mig tatuera in. Dock så vill jag nog bara ha två stycken. En stor och en liten. Men som sagt, jag för se hur jag gör, men jag skulle verkligen vilja tatuera mig!

Om ni har några tips på någon fin tatuering så dela gärna med er!

Likes

Comments

Här har ni några bilder från Spanienresan i somras. Några i min klass plus klassen under min årskurs åkte till Spanien på grund av att vi hade ett utbyte med en spansk skola. Så det var som så att jag bodde hos en tjej och hennes familj i ungefär 1 vecka.

Det var verkligen en upplevelse och jag skulle mer än gärna vilja göra om resan tillsammans med dessa tjejer!

Likes

Comments

Idag har jag umgåtts med min bästavän Natalie. Vi bestämde oss för att äta på en restaurang som heter Bambu där dem serverade lunch buffé. Det var sååå otroligt gott då ni kan se bild på maten här nedan. Som ni ser så åt jag sushi och det var första gången för mig. Jag tyckte faktiskt det var rätt gått även fast jag inte är ett fan av fisk.

Vi gick till Bambu vid 11 viket var väldigt tidigt men vi ville inte att maten skulle vara slut när vi kom dit så vi gick dit då dem öppnade vilket var klockan 11.

Vi satt där i nästan 2 timmar hahaha, men vi hade så mycket att berätta för varandra så det blev att vi satt där ett tag.

Som några av er kanske vet så har bland annat jag påsklov nu och det här var verkligen en bra start på lovet!

Likes

Comments

Namn: Jessica Natalia Andersson

Född: 2000 januari 27

Från: Sverige och Mocambique

Hemort: Mjölby

Syskon: 5 halvsyskon

Studerar: Handel- och administrationsprogrammet i Tranås

3 saker jag gillar att göra: Skapa egen musik, umgås med nära och kära, kolla på serier

3 saker jag inte gillar att göra: Plugga, gå upp tidigt, inte ha något att göra

Favoritmat: Varm couscoussallad med quorn

Favoritgenrer: Hiphop och pop

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Jessica Andersson och jag är 17 år gammal. Jag har funderat länga på att börja blogga eftersom det verkar vara roligt så därför tänkte jag testa på det nu!

Här kommer jag publicera saker som händer i min vardag och jag hoppas ni kommer tycka om det jag skriver!

Puss & Kram

Likes

Comments