Kod för att importera min blogg till Nouw: 3626906953

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Började jobba! Annars, nej.

Hur har ditt 2013 varit? - Det har varit ett jobbigt år med tanke på allt som hänt, annars rätt roligt och latsamt år. Har väl mest bestått av kaffe.. Haha.

Blev du kär i år? - Nej, det blev jag 2012!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - 1 mars.

Vad är din största framgång 2013? - Min största framgång är att jag blivit mer independent och gjort något vettigt av min sommar - jobbet alltså. Känns så himla skönt med egna stålingar och eget ansvar, och att det inte går neråt för mig i skolan.

Bästa köpet? iPhone 5s, mina Primeboots och min baby air <>

Vad spenderade du mest pengar på? - Gofika och mat, lätt.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Hector el father - Sola, Mortal Combat - Tu cuerpo me llama och Farruko - Cositas que haciamos. Annars dom där radiodängorna som spelats på radio hela sommaren.

Vem har du umgåts med mest? - Om jag bara får välja en så är det Lollo.

Har du haft ett förhållande under 2013? - Ja, hela året :-)

Vart reste du under 2013? - I juli var jag i Turkiet, annars har jag väl varit på Åland om det räknas som utomlands...

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Min älskling tillbaka,,,

Vad gjorde du på din födelsedag? - Åkte till Skärholmen med Oscar och sen åt vi mat hemma med min familj, Sen var jag på Nacka-donken och efter det sov han hos mig.. Haha

Gjorde någonting dig riktigt glad? Inte för att låta emo, men nej inte direkt.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Ifall min bebis var här.

Vem saknade du? - Oscar.

De bästa nya människorna du träffade? - Vet inte...

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? - Fortsätt kämpa på, fast 1000 gånger hårdare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Julstämningen är på topp. Alla julklappar är klara och har spenderat dagen med familjen och pepparkaksbakning. Nu längtar jag bara efter all god mat imorgon... God jul!

Likes

Comments

Åh, är så trött! Känns skönt att vara hemma nu efter denna extremt jobbiga dag. Var på Café 60 med tjejerna och tyvärr avslutades kvällen med drama. Bjuder på en bild från idag..

Likes

Comments

Åh, vilken dag! Vaknade upp hos Louise och begav mig hemåt där jag rensade kläder och onödiga saker. Känns så sjukt skönt nu i efterhand att jag äntligen tagit tag i det.
Upptäckte också att mina väggar är så enormt himla fula, men ska måla om ASAP. Känns såååå bra!

Likes

Comments

Åh, ligger hemma med ett par mysiga tofflor och en lurvig filt och tittar på Vänner. Och självklart börjar jag tänka på gymnasievalet. Ett val av skola, där jag ska gå tre år samt ha en liten aning om vad jag vill bli.
Men det vet jag ju knappt? Utomlands skulle ju vara trevligt, kanske öppna ett hotell någonstans i Västindien "Coco Hotels", eller varför inte som språklärare?, kanske sociolog?
 
Ska man gå Stockholms Hotell & Restaurangskola då, inriktning hotell & turism? Eller ska man försöka söka in till Södra Latins humanistiska linje, inriktning språk? Kanske Sam Beteende i Kärrtorp?
 
Så många frågor och så lite svar. Åh, det är så jobbigt...
 
Tiden då man va liten och inte tänkte på sånt :(
 
 

Likes

Comments

Idag har jag befunnit mig inne i stan med min syster och Clara. Kände verkligen att en runda på stan behövdes. Runt 6-tiden drog även jag och Clara en bio. Rekommenderar The Heat, sjukt bra & rolig film! Anyhow fick jag med mig detta + en ögonbrynspenna och en mascara hem. Bilden ger ej linnet någon rättvisa!

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Vet inte varför, men kände för att starta igång bloggen igen nu när jag har en dator som inte väger 5 kilo och är ohanterlig. Like a fresh new start (or something like that).
Känns också väldigt roligt att se att folk går in på min blogg även om den varit obloggad på i ungefär tre månader (och jag har mina funderingar om vilka det kan vara).
 
Hur som helst, cut the crap och välkomna till min extremt spännande blogg där jag kommer att blogga om allt som händer i mitt liv. Kinda funny tho' 
 
Med denna bild hälsar jag er varmt välkomna <>
 

Likes

Comments