View tracker

Jag släpar kroppen upp ur sängen, kroppen kändes tung och axlarna hängde så jag såg ut som en sköldpadda. Min andedräkt var torr, jag hade somnat med öppen mun. Det kändes ofräscht fast på samma gång var det kanske bättre än att jag luktade som inlagd sill.

Vattnet rann ner från huvudet, efter håret, över ansiktet, längs halsen, ner på magen, runt efter benen och tillsist fötterna för att sedan rinna ner. Ner i avloppet och vidare. Vattnet omslöt mig med känslan av en begravning, men en riktigt fin en. Kall, nerstämmande.. men ändå fin och lugnande. Jag tog ett djupt andetag, tänkte bort det, vände mig om och skruvade ännu en gång ner temperaturen. Jag blundade i några sekunder, två hjärtslag lät jag migsjälv njuta av. Två långsamma, hårda, tydliga hjärtslag där jag såg dom. Det var det vackraste jag någonsin sett, kanske för att dom förr brukade kolla på mig som om jag var det. Det vackraste.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips

SKAM - Det är en norsk serie som går på SVT, den handlar om olika gymnasieelever och hur dom överlever första fyllan, första kärleken, det sociala livet mm. Vissa av huvudpersonerna går i första ring, andra i tredje ring och i varje säsong byter dom så en i "gängen" är huvudperson. Man får verkligen lära känna dom på djupet vilket göra att serien blir så bra, utöver att man så lätt kan relatera till serien. Plus att det finns det så många kille som får en att få upp hoppet på att alla killar egentligen deep down inte är så dumma som dom vill verka vara. Kolla så hörs vi sen imorgon, okej? Puss

Likes

Comments

View tracker

Hej, jag kom nyss hem efter att ha ätit middag med mamma ute och fy vad jag fick ont i magen. Hoppas det inte blir nå knas nu med illamående och sånt. I alla fall, inte så svår gissning vad jag gör kanske?. Jag ser på SKAM, säsong 2 och jag är helt fast. Det är som min drog, jag vill bara se mer mer mer. Det är som luften jag behöver för att kunna andas. Jag tipsar verkligen ALLA att se den, det kommer ett inlägg senare ikväll då jag berättar mer om den. Vi hörs, puss

Likes

Comments

Tips

Starboy-TheWeekend | Skam-SVT | VS~FashionShow

Starboy - Jag tyckte inte om den från början men nu är jag som besatt. Sååå himla bra och härlig.
Victoria´s Secret Fashion Show - Den har man ju längtat efter i ett år typ. Paris, VS, LadyGaga, TheWeekend och åsså snygga vingar. Jag är mer nöjd med det här årets show än förra i alla fall.
SKAM - Norsk serie som slagit igenom ordentligt på sistone. Alla pratar om den, alla ser på den och det förstår jag för den är så lätt att relatera till. Tipsar till alla!! Puss, hörs later.

Likes

Comments