View tracker

Tips

Jag är nu hemma, har duschat, städat rummet, sett lite av TVD och ska nu sova. Jag är faktiskt riktigt trött redan nu så det är bara att lyssna på kroppen, lägga ner mobilen och sova. Ville bara säga godnatt och även säga att jag nu också har fallit för låten I don't wanna live forever med Zayn ft, Taylor Swift. Lyssna HÄR. Puss och kram skumbanannn!!

Likes

Comments

MAT

Hej, så idag är det söndag. Jag bloggade ingenting igår då jag mest kände mig låg, liksom ledsen och bara trött. Jag gick runt och grät och var jobbig, haha men idag mår jag bättre. Igår umgicks jag med D på dagen, sedan A och E på kvällen. Här över ser ni två bilder som var från i lördags, fika på Waynes och en jättegod Oreo-cheesecake. Under kvällen drack jag även säkert över en halv liter cider (alkoholfri) på mindre än 20min så man sprang ju in till badrummet i morse.
Idag har jag bara pluggat matte då jag låg efter minst tjugo uppgifter. Sedan har jag varit hos farmor sedan klockan tre, det finns inte så jätte mycket att göra så jag ligger mest och lyssnar på musik eller någon podcast. Vi fick i alla fall jättegod mat, ni ser grytan här över. När jag kommer hem ska jag duscha, se klart ett TVD avsnitt sen sova för att vara pigg i skolan imorn. Burr.... vi hörs senare.

Likes

Comments

Oh deer, haha fatta ni? Deer. Okej jag är lite väl trött kanske men jag ska sova alldeles snart. Måste bara tvätt av ansiktet, hoppa i pyjamas, borsta tänderna och hitta lugnet. Ikväll var jag med M, vi såg på Hannah Montana (bästa !), tryckte i oss massa onyttigt, skrattade massor och sjöng med till varje låt. Det var mysigt.♡ Älskar att jag skrev där över att jag var trött och nu känner jag mest för att jag vill gå på en promenad. Haha jag är verkligen som låten what do you mean w-Justin Bieber. Imorgon är det mycket planerat men det ska bli kul, vi hörs. Puss

Likes

Comments

Min dag i bilder, skola, lite drama där, fick ihop några några timmar jobbande och nu basket. For med mamma, pappa och deras vän, men det ska bli kul. Har nog aldrig sett en basketmatch förut. Om inte One Tree Hill räknas, så det ska bli kul. Vi hörs senare hörni, puss och ha en trevlig kväll💕

Likes

Comments