Mode

Denna klänning hade jag på mig på påsk och måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Direkt när jag såg den ville jag ha den direkt för den är så cool med bara en ärm och att det är lite öppet vid midjan. Måste bara säga att när min släckt såg mig i den klänningen när vi var i kyrkan så fick man massa blickar,, inte bra blickar direkt men jag skiter i vad dom säger det är mitt liv och jag bestämmer över den. Jag gillar att ha på mig snygga klänningar bara för att jag älskar klänningar och jag gillar att vissa upp mig med mina nya klänningar. 

Klänningen är från Gina Tricot och den kostar 150kr just nu. Det är stretch material och den är väldigt skön att ha på sig och den är figurnära. 

Jag tipsar verkligen att köpa den <3

Likes

Comments

Mode, Kärlek
Lite fakta om mitt liv och vad jag tänker skriva om i min blogg

Det här är första gången jag startar en blogg och jag kommer skriva om mode och om ett projekt jag gör som handlar om att man inte ska blanda ihop religion och kläder. Jag och mina två tjejkompisar tar detta väldigt seriöst och vi vill verkligen lyckas med detta projekt så att alla kan lära sig något av det. Det kommer vara en film som kommer visas upp på lite olika ställen framförallt i Nova (Södertälje).

Jag gillar att designa kläder och går nu första året i Stockholms Tillskärarakademi. Mitt mål i livet är att bli en designer och starta ett eget förtag.

Likes

Comments