Header

Hej alla ni FANTASTISKA människor som fortfarande följer mig! Wow ni är verkligen något alldeles speciellt! 

Vet ni, med allra största sannolikhet har jag dragit på mig någon form av UTMATTNINGS DEPRESSION. Det det finns tydligen ingen ekvation som slutar med ett positivt svar där man vill lyckas med allt samtidigt. Och nu har mitt enda fokus vart att fixa att gå till jobbet (vilket jag mår bra av att göra) och klara av att inte bryta ihop orkes-mässigt under en dag. MEN USCH SÅ JAG SAKNAR ATT BLOGGA! Men jag har ett läkarbesök bokat på Onsdag nu i veckan. Så jag vet att jag kommer att komma tillbaka!! Men just nu behöver jag fokusera på att bara orka med mig själv. För sådär fin som jag orkat fixa mig på bilden just det tillfället, det var riktigt längesen nu.

Fjärde terminen i skolan har ju dragit igång nu och en av uppgifterna är att regelbundet blogga om sina pågående studier vilket fick mig tillbaka in hit ÄNTLIGEN! Dock kommer jag inte uppdatera om det på just den här adressen. Men jag tog mig mod att kika in här igen och jag får nästan en klump i halsen å blir lite tårögd för så mycket saknar jag det. Det är en grym känsla att få skriva av sig. Jag vet inte vad jag vill med det här inlägget. Jag vill nog mest bara säga att jag saknar det! 

Till alla er super power persons out there. TA DET LUGNT och se signalerna i tid! och lova att vara rädda om er och ta hand om varandra!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken superstart på helgen! Matilda är magisk som fixar det här till oss som frukost!! Perfekt för mig som behöver en ordentlig frukost på morgonen för att orka. Vi har suttit sen i förmiddags vid frukostbordet och bara pratat. Det är så underbart med såna vänner ♡

Och nu har vi fixat oss för en dag i Jönköping med fönstershopping för min del dock. Har ni vart här? Det är en sån vacker stad!

Likes

Comments

Det har vart en vecka med reflektion. Hur jag ska hantera min stress, hur mycket jag faktiskt värnar om mina vänner, min Tobias och min familj, men hur stressen och prestations kraven från mig själv ställer till det istället för att gynnar. Jag tror att reflektion är extremt bra och att vara självkritisk är nyttigt för sin personliga utveckling, men inte i den utsträckning jag gör det i.

Är det någon som känner igen sig i det här? I så fall, har Du några bra verktyg för att få en bättre balans på det?

Hur som helst åker jag ner till Jönköping idag med Lisa och hälsar på vår fina vän Matilda. Som vi saknat dig! ♡ Vi åker efter jobbet. Den här helgen är välkommen!! 

Likes

Comments

God morgon! Något som jag och Tobias har som regel här hemma är att ska något nytt in i lägenheten så bör något annat också säljas. Dels för ekonomins skull, dels för att vi inte vill samla saker på hög. Ett superbra tips fakiskt!

Sen älskar jag att göra fynd, leta begagnade saker och saker på rea. Som det här vitrinskåpet. Jag la upp på en säljsida på Facebook att jag sökte ett sådant. Jag hade tänkt ett i furu som jag kunde mål om. Så hör det av sig en som säljer detta skåpet till mig, färdigmålat och hemkört för 300 kr. VA?! 300! Ett vitrinskåp kostar över 1000 kr. Förstår ni vad jag menar med att göra klipp?! Yeay. Sen var det bara för mig att köpa nya knoppar i mässing.

Och nu är jag inne i ett sälj mood igen eftersom vi vill börja bocka av saker på vår prio-lista. När jag slutar jobbet ska jag hem och plocka fram allt som jag kan sälja och lägga upp på olika säljsidor.

Likes

Comments

Vad glad jag är för alla otroligt underbara kommentarer ni gav mig efter att jag lagt upp bilder hör på bloggen på vår lägenhet. Verkligen! Nu skäms jag nästan för att jag inte visat er mer tidigare av våran hem haha... det ska det bli ändring på.

Och för att jag ska kunna ge er en riktig house Tour så vill jag komma ordning liiite mer hemma först. Ni vet, ta tag i att köpa den där sista förvaringsbänken, sätta upp tavlorna och måla klart köksstolarna först. SÅ, för att få lite ordning i kaoset på allt jag vill göra så skev Tobias och jag en lista på allt som ska göras och sen i vilken ordning vi ska prioritera. (Observera dom små färglada prickarna som Tobias har ritat dit, dom indikerar i vilken ordning vi ska prioritera allt, Grönt kommer först på tur osv.) Jag tycker dock att badkar borde komma på allra första plats, men det var vi inte överens om haha. Hur som helst, självklart uppdaterar jag under inrednings-fixets gång!

Hur låter det?

Likes

Comments