Angående att jag inte uppdaterade igår... Jag hade ingen tid! Direkt efter skolan åkte jag och pappa till några vänner och åt middag, när vi kom hem var jag så trött att jag däckade på typ 20 minuter. Men, men, idag är en ny dag. Jag vaknade av mig själv vid 07.30 idag å bestämde mig för att inte somna om då det ändå bara var en timme kvar tills att jag skulle gå upp på riktigt. Runt 8.30 gjorde jag en snabb och väldigt liten frukost bara för att ha något i magen innan jag åkte till gymmet för att gå på ett väldigt roligt pass som heter "Dans Fuego". Efter passet åkte jag direkt hem och nu sitter jag och pluggar. Jag hatar verkligen lärarnas upplägg, de har ingenting under typ tre veckor men de tre sista veckorna innan sommarlovet så ska man börja med helt nya arbetsområden och få läxor i ALLT. Det är för stressande. Men det är bara att bita i det sura äpplet och plugga. Det är i alla fall vad jag gör denna helg.

Vi hörs lite senare, en uppgift i engelskan bara väntar på mig!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan vi bara diskutera Grönalunds utbud av konserter i sommar?? Hur grymt! Vill gå på sååå många. Dom har även plockat in några artister som inte är svenska vilket jag tycker är super roligt. I år är det även väldigt många som jag personligen lyssnar på vilket gör mig ännu mer taggad! Jag kommer fira in sommarlovet genom att gå på en av konserterna den 10 Juni. Jag ser verkligen framemot en härlig sommar med, som det verkar nu, en hel del konserter.
Ska du gå på nån konsert?

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Idag är det exakt 35 dagar kvar tills att jag åker till SPANIEN! Jag kommer att åka till Gran Canaria - Puerto Rico med min pappa och min bästa vän Elin. VI åker den 23 Juni och är borta i en vecka. Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter att få hänga vid poolen eller på stranden, äta gott, träna och mysa med två av mina favorit människor på denna jord. Ska ni göra något roligt i sommar?

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

God morgon på er!

Jag vaknade för ungefär 1h sedan då jag har ett läkarbesök nu klockan 9. Dock börjar jag skolan klockan 11.45 så jag kommer ha en del tråk tid mellan läkarbesöket och att skolan börjar, what to do dock. Kort skoldag idag, 11.45 - 15.40! Känns så otroligt skönt. Nu måste jag springa till bussen! Ha en bra dag!

PUSS OCH KRAM


Likes

Comments

Bara jag som känner att sommaren verkligen är nära nu? Jag menar för ungefär två veckor sedan var det 25 grader ute! Jag kände därför att bikini säsongen är på väg och om man, som jag, inte trivs i pytte små bikinitrosor och alla toppar är för små så tar det längre tid att hitta en bra bikini till sommaren. Men jag gick ändå in på H&M och deras Plus size "avdelning" och hittade en riktigt snygg bikini. Den är väldigt färgglad vilket jag tycker om, plus att underdelen är högre i midjan! Lycka!! Jag beställde hem den och passade även på att klicka hem en byxdress när jag ändå var igång. Längtar så otroligt mycket till sommaren.

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

En av mina absoluta favorit serier! Ibland älskar jag den och ibland hatar jag den men den går inte att sluta titta på. Jag är en sådan person som älskar high school serier så denna är helt perfekt, plus att den innehåller en del drama och romantik... Can it get better? Om du inte har sett Awkward tidigare så bör du göra det typ nu!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Trots att det är måndag har jag haft en ganska så bra dag. Har hunnit göra två muntliga nationella i både engelska och matte (ett av mina hat-ämnen)fikat på espresso house med Elin och träffat min kompis Clara. Efter två intensiva men mysiga dejter med två av mina favoriter åkte jag hem, åt middag och begav mig sedan direkt till gymmet! Det blev lite löpning på bandet, 2,7km på 21 minuter och 41 sekunder vilket för mig är en väldigt bra tid. Sedan lite mag- och rumpövningar. Nu har jag precis duschat och gjort mig redo för att sova. Hoppas även ni har haft en bra måndag!

PUSS OCH KRAM


Likes

Comments

Hola och välkomna till min nystartade blogg här på nouw!

Jag heter Jessica Wretling och är 16 år gammal. Jag går mitt första år på gymnasiet med inrikting Samhälle- Medier, information och kommunikation. Jag älskar verkligen smink, jag blir alltid mer bekväm i mig själv när mitt "ansikte" kommer på. Denna blogg kommer därför handla lite om smink men även mode och allt annat som händer i både mitt liv och världen. Jag kämpar även mot övervikt och jobbar mot ett mer hälsosamt liv. Jag hoppas att du vill vara med på min resa och kommer att tycka om min lilla blogg.

Puss och Kram


Likes

Comments