Dagens goda och nyttiga recept.

Ingredienser:
1/2 Apelsin (kläm ut saften)
1 dl Mango
1 Avokado
Ca 25 g Spenat
2 dl Havremjölk
1/2 dl Kesella

Blanda alla ingredienser och kör i en mixer, supergod och bra som ersättning för exempelvis lunch!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Senaste inköpta. Adidas superstar på Junkyard hemma i Trollhättan för 899kr. Super nöjd!

Likes

Comments

Min senaste förändring, vad tycker ni?

Jag har alltid vart skeptisk till hårförlängning om det är bra för håret eller ej, men denna variant som kallas för Hairtalk ska låta ens eget hår vila under tiden man har i hårförlängningen. Vilket är super? 

Hårförlängningen har nu suttit i exakt 14 dagar och jag tycker att allt man måste lägga ner på håret så som uppsättningar, produkter, skötsel osv är värt allt man kan ge! Allt om du precis som jag har stora problem och missnöje för ditt hår. Jag har sedan jag kan minnas en lång tid tillbaka haft kort, tunt och hemskt hår. För två veckorsedan tog jag tag i det och valde att göra något åt saken. Nu ska mitt hår få vila och växa till sig till ett tjockare finare och längre svall. 

Men annars? Jag älskar Hairtalk och mitt hår! Rekommenderas starkt! Vid fler frågor, fråga på eller så lägger jag upp ett inlägg om metoden och lite vad ni är ute efter att veta om många är intresserade. 

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Min största omställning i livet skedde den 15 augusti 2015. Då flyttade jag till Norrbotten för studier, vilket för mig var extremt påfrestande. Helt klart olikt dig som flyttat hemifrån och kan ta närmsta buss hem till familjen igen för en tjuga. För mig skulle en busstur hem till familjen ta ca två dagar, tåg - en dag, flyg - några timmar över tusenlappen oavsett transport. Men under alla omständigheter mår jag bra.


Att flytta till Norrbottens kalla vinterdagar med upp till trettiofem minus grader (hittills) för studier känns bra för de flesta. För mig har det nu blivit helt tvärt om då jag har insett hur fel jag hamnat. Fel utbildning. Fel framtidsplaner. Under mina 19 år har jag valt att gå 161 dagar i fel riktning och om endast 60 dagar måste jag välja om mitt val inför framtiden. Vad har jag för framtidsplaner? Vad går mitt liv ut på? Hur hittar jag mina svarMen under alla omständigheter mår jag bra.


Vad har du för framtidsplaner?

Likes

Comments

Postad i: Shopping

I onsdags kom jag hem till Norrbotten igen och märkte att jag glömt min bikini i Trollhättan! Eftersom jag har ett simkort här i Boden så fick det bli att shoppa bikinis idag. Toppen då det fortfarande är mellandagsrea överallt. Dessa hittades på H&M för ca 50kr/st!

Likes

Comments

Postad i: Mat

​Idag är det söndag den 3 januari och om tre dagar åker jag tillbaka till Norbotten igen. Så idag passade jag och min mor på att ha en bakdag tillsammans och det blev goda kanelbullar och en blåbärspaj. Lyckat! 

Likes

Comments