View tracker

Vardag

Det känns som att den här dagen är evig, haha. Gick i skolan 8-4, och har mått halvdåligt i kroppen hela dagen.

Efter skolan hade jag bokat både Tabata och CXWORX så det var jag på.

Just nu sitter jag vid mitt skrivbord med min kisse i en utdragen låda. Döör vad söt hon är. Ibland tror jag att hon känner av mitt humör. Jag inbillar mig att hon tar hand om mig iallafall.

Nu ska jag göra dagens nytta, lyssna på lite go' musik och försöka få en god natts sömn. Cant wait. Kramar!

Hade kollar runt på eventuella hår-"uppsättningar" för karonkan och bl.a. printat dessa två med en tids mellanrum. Märkte sedan att de två bilderna som genom alla urrensningar blivit kvar är två av samma bild, som jag ej kunde bestämma mig mellan. Det kan väl vara ett tecken, om inte annat.

Likes

Comments

Hej på er!

Som vanligt startade jag upp veckan med en lektion i skolan, gym och hem för plugg. Det plugget jag håller på med nu är Hälsa och jag tycker det är intressant, så det går ganska smärtfritt att läsa in de där sidorna.Som vanligt är det för övrigt sista gången, eftersom det här är min sista vanliga skolvecka någonsin i Ålands Lyceum.

I övrigt hade jag huvudvärk och skulle ta en 25 minuters nap, och märkte 50 minuter senare att alarmet pausats ? Inte direkt uppfriskande för humöret, men kanske jag behövde den där sömnen. Det känns bättre nu iallafall.

Nu ska jag fixa i rummet, och sedan ska jag åka till min sömmerska med karonkaklänningen.

Hoppas ni haft en bra dag. Kramar!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag, och jag mår förvånansvärt bra, haha. Igår var det partaj, och första gången på länge som jag faktiskt haft skitkul på arken. Jag hängde med gänget, dansade med Lina, och köpte drinkar med PAPPA. Hur kul. Vi var där eftersom vi åkt på idrottsgalan tillsammans, och Andrea och hennes mamma var med oss också!

Det var skönt att ha roligt. Jag sov med Arvid och kom hem vid 12. Nu ska jag plugga så mycket jag kan, och ikväll kommer Kenneth och Emma, samt farmor och farfar över och äter middag med oss.

Jag hade på mig en ny klänning med öppen rygg. En tjej kom fram till mig på arken och berömde den, och det är nästan genant att det faktiskt är en ovanlighet på Åland, men det var kul att det hände. Heeejs.

Likes

Comments

Kost

Hej!

Jag tillagade ugnsbakad potatis med räk- & kräftröra idag. Jag hittade inget recept som passade mig, så jag körde på egen hand, och det blev supergott. Nu är jag såååååhär mätt.

Nu ska jag strax gå ut på en promenad med musik i öronen, och sedan ta en lång dusch. Kram på er!

Likes

Comments

Vardag

Livet fortsätter. Idag har jag haft en lektion i skolan, varit med Arvid, varit på möte och tränat. Ikväll har jag försökt att vara aktiv, men jag har en klump i magen. Så fort jag tänker på fredag, på den begravning jag ska åka på, växer klumpen lite till. Livet fortsätter, men hur gör det det ?

I den andra världen, i världen som helst blundar för sorg, så ska jag försöka se över provperioden som kommer på. Jag måste också försöka få tag på en sömmerska som kan sy in min karonkaklänning, eftersom att den när den kom visade sig vara för stor. Hhm.

Jag hoppas ni har det bra. Jag ska försöka att ha det bra också. <3

Jag tycker att klänningen i sig är superfin, men som ni ser är bystdelen, som ska sitta åt, för stor. Det blir nog bra sedan, jag älskar färgen!!

Likes

Comments

Min måndag var faktiskt en lätt uppstart. Jag hade en lektion matematik, och när jag skulle köra till skolan hade mamma kört in bilen i garaget så att den var varm och skön!!

När jag skjutsade hem Lina påminde hon mig om att det är 1 månad och 1 dag kvar till textkompetensprovet i svenska. Nu påminner jag er andra!! Jag tror att jag ska börja sammanställa lite viktiga punkter, så att det inte kommer som en chock sedan, eftersom det är i samband med provperioden.

Ikväll ska jag på Body Combat med Lina, för jag ska ge det en chans att träna bort den här förkylningen. Ibland funkar det ju faktiskt. Kram på er!

Igår raderade jag faktiskt varenda bild från min telefon. Jag hade något på 1400 så nu hoppas jag på att slippa " Ditt utrymme är nästan fullt"-meddelanden hela tiden. Jag har ju ändå allting på datorn, så det kändes skönt. Hejs!

Likes

Comments

Vet ni vad jag ÄLSKAR ? Aesthetically pleasing videos på youtube. Det innebär helt enkelt att det som filmas är snyggt, färgkoordinerat och naja. Det finns människor som tänker på så mycket detaljer, och jag blir så inspirerad och glad av det, haha. Jag tänkte iallafall att jag skulle dela med mig av några jag tittat på idag, ifall ni har en halvt sysslolös fredagkväll. Kramis!


(Det finns också musikvideos, poesi och diktläsning, osv, men jag gillar inredning mest)

Likes

Comments

Hej på er! Igår kväll lagade jag och Arvid en sviiingod pasta och sedan hängde vi i min spaavdelning (?) resten av kvällen. Vi bastade och badade bubbelbad om vartannat tills vi blev helt dåsiga. Vi hade också smält lite choklad och hackat frukt, så det blev en riktig date night. (Vill skriva goals men vill också vara en som inte använder goals)

Idag ska jag försöka behandla min förkylning lite, plugga en del och ikväll kommer Andrea hem från Thailand, så jag tror att gänget ska träffas en stund. Tills vidare får ni ha det så bra!

Ping ping!! Kom ihåg att börja svänga tillbaks dygnet nu. Annars känns det som att springa in i en vägg på måndag.

Likes

Comments