Ibland är det svårt att veta var man är påväg. Vad man strävar efter. Kanske är det lyckan? Eller att vara på ett visst sätt? Ja listan kan göras lång.Detta året har jag lovat mig själv att sluta grubbla över saker. Jag ska göra det som jag känner för, det som faller in. Jag ska leva varenda sekund och njuta av att jag är ett steg närmare mitt mål. Målet om att kunna leva, känna sig fri och älska varenda sekund utav livet. Man lever endast en gång och inom loppet av några ynka år har jag fått känna smaken på livets "hårda skola". Men 2017 hoppas jag är förändringens år.

De senaste månaderna har bestått utav många vändor in till sjukhuset. Ett flertal behandlingar och många provtagningar. Jag har varit svag, psykiskt och fysiskt. Men trots detta har jag vägrat att ge upp. Livet är viktigt men det viktigaste av allt är att inte trappa tron på sig själv, tron på att man klarar precis allt.

Den största tacksamheten i mitt liv är mina nära och kära. Min underbara familj, min pojkvän och mina fina vänner. De har gett mig energi när jag varit energilös, de har gett mig kärlek när livet har svikit men de har framförallt funnits där när jag behövt dom som mest. Det är underbart att få uppleva en sådan kärlek, trots att det skett under jobbiga omständigheter. Tacksamheten kommer aldrig ta slut. Detta året blir en början på ett nytt kapitel.

Likes

Comments

Hej på er och gott nytt år! Hoppas allt är bra med er och att eran jul och nyår har varit bra. För mig har det dock varit väldigt stressigt då jag har jobbat hela julen och nyår.... Trots att jag älskar julen så tycker jag att det ska bli skönt att den äntligen är över. Jag ser fram emot det nya året och hoppas att det har många underbara saker att bjuda på. 2016 var för mig ett jobbigt och tungt år med mycket ledsamma stunder. Därför hoppas jag att 2017 tar mig med storm.

Idag har jag ledig förmiddag och den har jag ägnat åt att plocka ut julen. Varenda liten tomte har åkt ut och istället har jag plockat fram ljusstakar, foton, krukor mm. Om en stund ska jag fixa iordning mig och sedan träffa S innan det är dags för kvällsjobb.

Såhär blev det efter att julpyntet fick åka ut! Känns både bra och skönt. Tycker om att ta fram julpyntet men tröttnar på det lika snabbt som jag tagit upp det.

Likes

Comments

En månad sedan våran älskade vovve fick ta sitt sista andetag. En månad av stor saknad och sorg. Jag är så otroligt tacksam över alla fina år jag fick spendera med henne och för att hon fanns där i en sån stor del av mitt liv. Min änglahund 👼🏼

Likes

Comments

Godmorgon!! Idag var det tyst och stilla på gatorna när jag åkte till jobbet. Det här med att jobba tidigt på morgonen kan vissa dagar vara väldigt kämpigt.. (läs varje dag😂)Jag har en hatkärlek till att jobba 7-16, mest för att man inte kan sova ut ordentligt men också för att jag alltid!!! är som piggast på kvällen. Allt går så mycket smidigare och hjärnan hänger med hela tiden. När jag jobbar dagpass går jag och gäspar fram till klockan 14 sen är jag "vaken" haha.

Senare idag ska jag iväg på läkarbesök, sedan uträtta ärenden och efter det ska jag få träffa min efterlängtade Celine! Vi har inte träffas på jättelänge pga att vi båda jobbar inom vården och aldrig är lediga under samma tider...

Likes

Comments

Hej på er! För en stund sedan kom jag hem från kvällens jobbpass och nu har jag landat i soffan framför en bra film🙏🏻 Denna veckan har jag endast jobbat kväll så det ska bli skönt med ett dagspass imorgon innan jag checkar ut för lite ledighet över helgen.

Imorgon står en hel del på schemat,jag har jobbet som jag nämnde, men även några ärenden att fixa med innan kvällen. Sen ska jag bara njuta av att får vara ledig! Det har blivit en hel del jobb på det senaste så nu ska det bli så S K Ö N T (!!!!) att få komma ifrån allt och få slappna av. Dock så har jag annat inplanerat i helgen så helt "ledig" är jag inte.

Kollade igenom mobilen innan och fastnade för de här fyra bilderna. Trots detta hemska året så finns det trots allt små guldkorn att plocka fram och kika på, som kan påminna mig om att exakt ALLT har inte varit dåligt under året... 🙏🏻⭐️✨

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag haft en effektiv dag, jag har hunnit med massor utav saker. Bland annat har jag varit i stan och uträttat några ärenden som jag skjutit alldeles för länge på.... Jag har även hunnit med att luncha tillsammans med en vän. Det var supertrevligt och händer tyvärr inte så ofta. Ikväll har jag städat inför advent och satt upp mina ljusstakar. Så mysigt nu när det börjar gå mot julen, älskar julen och allt som tillhör den. Jag har redan hunnit köpa flera julklappar och min kalender börjar fyllas på med fler julfester och julbord.

Nu när mina ljusstakar kommit fram längtar jag tills jag få ta upp resten utav julpyntet...🎅🎄🌟

Likes

Comments

Tack för alla fina år, för din oändliga kärlek och för att du varit min bästavän i princip hela livet. Tack för att du var så klok, snäll och för att jag fick chansen att få spendera så många år tillsammans med dig. I onsdags tog du ditt sista andetag och du fick äntligen slut på allt ditt lidande. Jag älskar dig Mia, vi ses igen👼🏼

Likes

Comments