I början av maj åkte jag och Sabina på en lyxsemester till Cypern. Vi bodde i en juniorsvit, med jacuzzi och en superstor terass. Det var en lugn och avkopplande vecka som vi båda behövde! Sola, bada, äta, dricka gott och umgås, var det vi satsade på att få ut av resan... Vi lyckades ganska bra. Tyvärr så tog jag knappt några bilder med min kamera, men lite har jag att visa er iallafall 👆 Som ni ser är det inga modellbilder, men ni får leva med det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det har ekat tomt här sedan början av april, min motivation till att skriva har varit som bortblåst. Jag har suttit framför datorn flera gånger och försökt att skriva, men när det inte kommer direkt ur hjärtat känns det meningslöst. Sedan vi hördes sist har jag hunnit vara utomlands, invigt sommaren med goda drycker på uteserveringar och njutit av livet till 100%. Detta har jag gjort trots att jag (tyvärr) har haft väldiga jobbiga perioder i mitt sjukdomstillstånd. Men på något sätt har jag hittat ljusglimtar i allt mörker och börjat leva det liv jag vill och utifrån de förutsättningar jag har.

Jag nämnde i början av året att det har varit en berg och dalbana i mitt liv sedan 2017 startade, men sakta och säkert börjar många pusselbitar läggas på plats. Jag har lärt mig att acceptera att jag är sjuk, jag har tagit upp kontakten med vänner som jag varit ifrån alldeles för länge, jag har tagit steget att lämna ett långt förhållande, jag har börjat dejta och till sist har jag lärt mig att lyssna på mig själv. Det är okej att gråta, det är okej att vara arg men det är också okej att vara glad trots att livet inte alltid är på topp.

Min tacksamhet över mina fantastiska vänner och min familj går knappt att beskriva, på så sätt kan jag inte ha det bättre. Men den jag absolut beundras mest över är min fina vän Sabina. Hon har ställt upp i alla lägen, oavsett vad. När jag har behövt stöttning, har hon varit där. Hon har följt med mig till sjukhuset, hon har varit den personen som har suttit uppe med mig på natten för att höra om saker som tynger mig, hon har tröstat mig, skrattat med mig och hjälpt mig att bli den personen som jag är idag. TACK ❤️

Likes

Comments

Igår kastrerade jag mina små hjärtan. Operationen gick smidigt och utan komplikationer, tack och looooov!🙏

Likes

Comments

Sen 2017 startade har det varit en känslomässig berg och dalbana, livet har tagit många vändningar på kort tid och ibland har det varit svårt att sortera tankarna. Bland annat har mitt "sjukdomstillstånd" förvärrats och detta hände i samma veva som jag lämnade mitt gamla jobb och började på mitt nya.Men det jag vet att de flesta har undrat och spekulerat mest omkring är mig och Edvin. Därför tänkte jag ta upp det här och nu. Vi höll ihop i ca 4år, vi hade våra bra stunder och vi skapade många roliga minnen tillsammans. Men kärleken avtog och därför valde jag att göra slut. Mer om det kommer jag inte skriva om här, mest pga att detta inte endast handlar om mig. I ett förhållande är man 2 och därför väljer jag av ren respekt att inte skriva mer om det.


Likes

Comments

Hej på er! Idag är det äntligen sista behandlingsdagen (!!!) I onsdags fick jag åka till ögonmottagningen på en akuttid pga av kraftig huvudvärk och smärta i ögonen. Jag har anat under ca en veckas tid att det varit något på gång och precis som jag trodde hade jag fått en ny synnervsinflammation. I tre dagar nu har jag fått kortisonbehandling och denna gången har jag märkt av en förbättring sedan dag 1, de två andra gångerna har det varit mer drygt och det har tagit tid att repa mig. Dock är det inte bra att jag har fått en inflammation igen, då detta är den tredje gången på mindre än ett år! Läkaren har varit fundersam på hur vi ska gå vidare om det är dags att sätta in någon form utav bromsmedicin för att stoppa "sjukdomsförloppet". Men medicinerna är starka och biverkningarna kan vara svåra, dock vill varken läkaren eller jag att detta ska förvärras och påverka min vardag som den gör i dagsläget.

Såhär ser det ut under tiden som behandlingen pågår. Just idag slipper jag att vara ensam då jag delar behandlingsrummet tillsammans med en tant. Det är skönt att ha någon att prata med under tiden, det tar lite mer än en timme så det kan bli drygt att sitta helt ensam. Nehe... nu ska jag dricka lite Cola och äta en sportlunch, man måste ju fira att det är fredag trots det tråkiga omständigheterna!

Likes

Comments

Lördagkväll och jag är helt slut. För en timma sen gick jag av mitt sista pass för idag. Jag har jobbat delat och det tar så mycket på krafterna(!!!) Imorgon är det dock än "lättare" dag, 7-16 står på schemat. Dock önskar jag att helgen var över nu, det händer så mycket roliga och spännande saker nästa vecka. Bland annat ska jag och Sabina åka på en bussresa till Ullared, vilket ska bli superkul då det var ett bra tag sedan jag var där sist! Jag hoppas på att jag hittar de jag söker....och lite till😉 Tomhänt kommer jag nog inte vara när jag går därifrån iallafall, haha. Annars rullar livet på som vanligt, jag har precis börjat lämna en tung period bakom mig, såå skönt! Saker och ting börjar falla på plats och det känns som att jag kan börja andas ut. Trots att 2017 började lite halvdåligt så tror jag att detta kan bli mitt år! Jag hoppas på att hålla mig pigg och kry, eller ja.. Så gott som det går. Jag vill resa mer under året och upptäcka nya platser. En viktig sak för mig är också att unna sig vardagslyx, så som att åka iväg på spa eller en hotellnatt då och då. Bara något som bryter av mönstret i vardagen och gör livet mer spännande. För mig är det viktigt att hitta på saker, dels för att jag mår bra utav det men också för att det ger mig energi.

Likes

Comments