Hej på er! Idag är det äntligen sista behandlingsdagen (!!!) I onsdags fick jag åka till ögonmottagningen på en akuttid pga av kraftig huvudvärk och smärta i ögonen. Jag har anat under ca en veckas tid att det varit något på gång och precis som jag trodde hade jag fått en ny synnervsinflammation. I tre dagar nu har jag fått kortisonbehandling och denna gången har jag märkt av en förbättring sedan dag 1, de två andra gångerna har det varit mer drygt och det har tagit tid att repa mig. Dock är det inte bra att jag har fått en inflammation igen, då detta är den tredje gången på mindre än ett år! Läkaren har varit fundersam på hur vi ska gå vidare om det är dags att sätta in någon form utav bromsmedicin för att stoppa "sjukdomsförloppet". Men medicinerna är starka och biverkningarna kan vara svåra, dock vill varken läkaren eller jag att detta ska förvärras och påverka min vardag som den gör i dagsläget.

Såhär ser det ut under tiden som behandlingen pågår. Just idag slipper jag att vara ensam då jag delar behandlingsrummet tillsammans med en tant. Det är skönt att ha någon att prata med under tiden, det tar lite mer än en timme så det kan bli drygt att sitta helt ensam. Nehe... nu ska jag dricka lite Cola och äta en sportlunch, man måste ju fira att det är fredag trots det tråkiga omständigheterna!

Likes

Comments

Lördagkväll och jag är helt slut. För en timma sen gick jag av mitt sista pass för idag. Jag har jobbat delat och det tar så mycket på krafterna(!!!) Imorgon är det dock än "lättare" dag, 7-16 står på schemat. Dock önskar jag att helgen var över nu, det händer så mycket roliga och spännande saker nästa vecka. Bland annat ska jag och Sabina åka på en bussresa till Ullared, vilket ska bli superkul då det var ett bra tag sedan jag var där sist! Jag hoppas på att jag hittar de jag söker....och lite till😉 Tomhänt kommer jag nog inte vara när jag går därifrån iallafall, haha. Annars rullar livet på som vanligt, jag har precis börjat lämna en tung period bakom mig, såå skönt! Saker och ting börjar falla på plats och det känns som att jag kan börja andas ut. Trots att 2017 började lite halvdåligt så tror jag att detta kan bli mitt år! Jag hoppas på att hålla mig pigg och kry, eller ja.. Så gott som det går. Jag vill resa mer under året och upptäcka nya platser. En viktig sak för mig är också att unna sig vardagslyx, så som att åka iväg på spa eller en hotellnatt då och då. Bara något som bryter av mönstret i vardagen och gör livet mer spännande. För mig är det viktigt att hitta på saker, dels för att jag mår bra utav det men också för att det ger mig energi.

Likes

Comments

Har tänkt att beställa hem bilder från student, balen och allt annat som spännande som har hänt under de senaste halvåret i mitt liv. Kom på när jag satt där och bläddrade bland mina bilder att jag har glömt att visa er hur jag såg ut på balen. Därför passar jag på att göra det nu.... si sådär ett halvår senare😁

Likes

Comments

Hej! Har inte valt att prioritera bloggen det senaste. Det har varit mycket förändringar som har skett i livet, på väldigt kort tid. Emellanåt har jag saknat att blogga, men vissa dagar har jag inte tänkt på det överhuvudtaget. Men nu har motivationen kommit tillbaka så jag ska försöka skriva åtminstone 1 inlägg per dag. Idag är jag ledig, jag har spenderat min dag hemma tillsammans med vovvarna. Vi har kollat på tv, myst och varit ute på promenad i det kalla vädret. Senare i eftermiddag ska jag hämta upp Sabina från jobbet, men innan det har jag lite annat att fixa med.


Den senaste månaden har jag varit så sugen på att åka iväg någonstans. Jag är trött på Sveriges gråa och kalla väder. Jag längtar efter varma dagar, en brun kropp och ledighet. Bilderna ovanför är tagna i Cypern och det är ett av de bästa resmålen hittills. Jag och S sitter redan nu och pratar om vart nästa ställe blir, men än har vi inte kommit på det "rätta". Vi båda är iallafall överrens om att det ska vara varmt, lyxigt och hyfsat när havet. 

Likes

Comments

Ibland är det svårt att veta var man är påväg. Vad man strävar efter. Kanske är det lyckan? Eller att vara på ett visst sätt? Ja listan kan göras lång.Detta året har jag lovat mig själv att sluta grubbla över saker. Jag ska göra det som jag känner för, det som faller in. Jag ska leva varenda sekund och njuta av att jag är ett steg närmare mitt mål. Målet om att kunna leva, känna sig fri och älska varenda sekund utav livet. Man lever endast en gång och inom loppet av några ynka år har jag fått känna smaken på livets "hårda skola". Men 2017 hoppas jag är förändringens år.

De senaste månaderna har bestått utav många vändor in till sjukhuset. Ett flertal behandlingar och många provtagningar. Jag har varit svag, psykiskt och fysiskt. Men trots detta har jag vägrat att ge upp. Livet är viktigt men det viktigaste av allt är att inte trappa tron på sig själv, tron på att man klarar precis allt.

Den största tacksamheten i mitt liv är mina nära och kära. Min underbara familj, min pojkvän och mina fina vänner. De har gett mig energi när jag varit energilös, de har gett mig kärlek när livet har svikit men de har framförallt funnits där när jag behövt dom som mest. Det är underbart att få uppleva en sådan kärlek, trots att det skett under jobbiga omständigheter. Tacksamheten kommer aldrig ta slut. Detta året blir en början på ett nytt kapitel.

Likes

Comments

Hej på er och gott nytt år! Hoppas allt är bra med er och att eran jul och nyår har varit bra. För mig har det dock varit väldigt stressigt då jag har jobbat hela julen och nyår.... Trots att jag älskar julen så tycker jag att det ska bli skönt att den äntligen är över. Jag ser fram emot det nya året och hoppas att det har många underbara saker att bjuda på. 2016 var för mig ett jobbigt och tungt år med mycket ledsamma stunder. Därför hoppas jag att 2017 tar mig med storm.

Idag har jag ledig förmiddag och den har jag ägnat åt att plocka ut julen. Varenda liten tomte har åkt ut och istället har jag plockat fram ljusstakar, foton, krukor mm. Om en stund ska jag fixa iordning mig och sedan träffa S innan det är dags för kvällsjobb.

Såhär blev det efter att julpyntet fick åka ut! Känns både bra och skönt. Tycker om att ta fram julpyntet men tröttnar på det lika snabbt som jag tagit upp det.

Likes

Comments