Igår kastrerade jag mina små hjärtan. Operationen gick smidigt och utan komplikationer, tack och looooov!🙏

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sen 2017 startade har det varit en känslomässig berg och dalbana, livet har tagit många vändningar på kort tid och ibland har det varit svårt att sortera tankarna. Bland annat har mitt "sjukdomstillstånd" förvärrats och detta hände i samma veva som jag lämnade mitt gamla jobb och började på mitt nya.Men det jag vet att de flesta har undrat och spekulerat mest omkring är mig och Edvin. Därför tänkte jag ta upp det här och nu. Vi höll ihop i ca 4år, vi hade våra bra stunder och vi skapade många roliga minnen tillsammans. Men kärleken avtog och därför valde jag att göra slut. Mer om det kommer jag inte skriva om här, mest pga att detta inte endast handlar om mig. I ett förhållande är man 2 och därför väljer jag av ren respekt att inte skriva mer om det.


Likes

Comments

Hej på er! Idag är det äntligen sista behandlingsdagen (!!!) I onsdags fick jag åka till ögonmottagningen på en akuttid pga av kraftig huvudvärk och smärta i ögonen. Jag har anat under ca en veckas tid att det varit något på gång och precis som jag trodde hade jag fått en ny synnervsinflammation. I tre dagar nu har jag fått kortisonbehandling och denna gången har jag märkt av en förbättring sedan dag 1, de två andra gångerna har det varit mer drygt och det har tagit tid att repa mig. Dock är det inte bra att jag har fått en inflammation igen, då detta är den tredje gången på mindre än ett år! Läkaren har varit fundersam på hur vi ska gå vidare om det är dags att sätta in någon form utav bromsmedicin för att stoppa "sjukdomsförloppet". Men medicinerna är starka och biverkningarna kan vara svåra, dock vill varken läkaren eller jag att detta ska förvärras och påverka min vardag som den gör i dagsläget.

Såhär ser det ut under tiden som behandlingen pågår. Just idag slipper jag att vara ensam då jag delar behandlingsrummet tillsammans med en tant. Det är skönt att ha någon att prata med under tiden, det tar lite mer än en timme så det kan bli drygt att sitta helt ensam. Nehe... nu ska jag dricka lite Cola och äta en sportlunch, man måste ju fira att det är fredag trots det tråkiga omständigheterna!

Likes

Comments

Lördagkväll och jag är helt slut. För en timma sen gick jag av mitt sista pass för idag. Jag har jobbat delat och det tar så mycket på krafterna(!!!) Imorgon är det dock än "lättare" dag, 7-16 står på schemat. Dock önskar jag att helgen var över nu, det händer så mycket roliga och spännande saker nästa vecka. Bland annat ska jag och Sabina åka på en bussresa till Ullared, vilket ska bli superkul då det var ett bra tag sedan jag var där sist! Jag hoppas på att jag hittar de jag söker....och lite till😉 Tomhänt kommer jag nog inte vara när jag går därifrån iallafall, haha. Annars rullar livet på som vanligt, jag har precis börjat lämna en tung period bakom mig, såå skönt! Saker och ting börjar falla på plats och det känns som att jag kan börja andas ut. Trots att 2017 började lite halvdåligt så tror jag att detta kan bli mitt år! Jag hoppas på att hålla mig pigg och kry, eller ja.. Så gott som det går. Jag vill resa mer under året och upptäcka nya platser. En viktig sak för mig är också att unna sig vardagslyx, så som att åka iväg på spa eller en hotellnatt då och då. Bara något som bryter av mönstret i vardagen och gör livet mer spännande. För mig är det viktigt att hitta på saker, dels för att jag mår bra utav det men också för att det ger mig energi.

Likes

Comments

Har tänkt att beställa hem bilder från student, balen och allt annat som spännande som har hänt under de senaste halvåret i mitt liv. Kom på när jag satt där och bläddrade bland mina bilder att jag har glömt att visa er hur jag såg ut på balen. Därför passar jag på att göra det nu.... si sådär ett halvår senare😁

Likes

Comments

Hej! Har inte valt att prioritera bloggen det senaste. Det har varit mycket förändringar som har skett i livet, på väldigt kort tid. Emellanåt har jag saknat att blogga, men vissa dagar har jag inte tänkt på det överhuvudtaget. Men nu har motivationen kommit tillbaka så jag ska försöka skriva åtminstone 1 inlägg per dag. Idag är jag ledig, jag har spenderat min dag hemma tillsammans med vovvarna. Vi har kollat på tv, myst och varit ute på promenad i det kalla vädret. Senare i eftermiddag ska jag hämta upp Sabina från jobbet, men innan det har jag lite annat att fixa med.


Den senaste månaden har jag varit så sugen på att åka iväg någonstans. Jag är trött på Sveriges gråa och kalla väder. Jag längtar efter varma dagar, en brun kropp och ledighet. Bilderna ovanför är tagna i Cypern och det är ett av de bästa resmålen hittills. Jag och S sitter redan nu och pratar om vart nästa ställe blir, men än har vi inte kommit på det "rätta". Vi båda är iallafall överrens om att det ska vara varmt, lyxigt och hyfsat när havet. 

Likes

Comments