Bloggen hamnar som vanligt åt sidan, jag prioreterar annat och här ekar det tomt. En gång i tiden var bloggen en viktig del av mig och idag inte lika viktig. Jag har under en tid funderat på att lägga ner skrivandet helt, samtidigt som jag känner att jag inte är redo för det än. Jag vill gärna dela med mig utav saker som händer i mitt liv samtidigt som det emellanåt kan vara svårt, då vissa delar kan kännas för privat. Jag ser att ni vardagligen tittar in här och det är jag jätteglad för. Men en ett tag framöver kommer skrivandet att ligga på is, fram tills jag vet vad jag vill. Ni som har hängt med ett tag vet att det har hänt mycket sedan jag startade bloggen, både fantastiska, roliga men också väldigt ledsamma och tråkiga saker. Idag skulle jag själv säga att jag är starkare än någonsin och mår väldigt bra utifrån min förutsättningar. Men som för alla människor är livet inte alltid än fest, vissa dagar är bättre än vad andra dagar är.


Angående mitt sjukdomstillstånd:. I slutet av juli bestämdes det att jag skulle börja 50% tillsvidare. Detta för att jag ska orka med min vardag och ha ork till mer än att bara jobba. Beslutet känns bra samtidigt som det är svårt att acceptera. Det är svårt att acceptera att man är så pass "sjuk" att det går utöver ens vardag. Det är dock väldigt skönt att jag har så fina kollegor som stöttar och förstår min situation. Något jag har varit väldigt tyst med på bloggen angående mitt "sjukdomstillstånd" är att jag har väntat på en remiss till Linköping, men nu äntligen har jag fått en tid. Tiden jag har fått är redan på torsdag och det är med blandade känslor jag ska dit. För första gången på ett år känns det som jag börjar ta in allt som har hänt på riktigt och nu börjar verkligheten komma ifatt mig.

N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I början av maj åkte jag och Sabina på en lyxsemester till Cypern. Vi bodde i en juniorsvit, med jacuzzi och en superstor terass. Det var en lugn och avkopplande vecka som vi båda behövde! Sola, bada, äta, dricka gott och umgås, var det vi satsade på att få ut av resan... Vi lyckades ganska bra. Tyvärr så tog jag knappt några bilder med min kamera, men lite har jag att visa er iallafall 👆 Som ni ser är det inga modellbilder, men ni får leva med det.

Likes

Comments

Det har ekat tomt här sedan början av april, min motivation till att skriva har varit som bortblåst. Jag har suttit framför datorn flera gånger och försökt att skriva, men när det inte kommer direkt ur hjärtat känns det meningslöst. Sedan vi hördes sist har jag hunnit vara utomlands, invigt sommaren med goda drycker på uteserveringar och njutit av livet till 100%. Detta har jag gjort trots att jag (tyvärr) har haft väldiga jobbiga perioder i mitt sjukdomstillstånd. Men på något sätt har jag hittat ljusglimtar i allt mörker och börjat leva det liv jag vill och utifrån de förutsättningar jag har.

Jag nämnde i början av året att det har varit en berg och dalbana i mitt liv sedan 2017 startade, men sakta och säkert börjar många pusselbitar läggas på plats. Jag har lärt mig att acceptera att jag är sjuk, jag har tagit upp kontakten med vänner som jag varit ifrån alldeles för länge, jag har tagit steget att lämna ett långt förhållande, jag har börjat dejta och till sist har jag lärt mig att lyssna på mig själv. Det är okej att gråta, det är okej att vara arg men det är också okej att vara glad trots att livet inte alltid är på topp.

Min tacksamhet över mina fantastiska vänner och min familj går knappt att beskriva, på så sätt kan jag inte ha det bättre. Men den jag absolut beundras mest över är min fina vän Sabina. Hon har ställt upp i alla lägen, oavsett vad. När jag har behövt stöttning, har hon varit där. Hon har följt med mig till sjukhuset, hon har varit den personen som har suttit uppe med mig på natten för att höra om saker som tynger mig, hon har tröstat mig, skrattat med mig och hjälpt mig att bli den personen som jag är idag. TACK ❤️

Likes

Comments

Igår kastrerade jag mina små hjärtan. Operationen gick smidigt och utan komplikationer, tack och looooov!🙏

Likes

Comments

Sen 2017 startade har det varit en känslomässig berg och dalbana, livet har tagit många vändningar på kort tid och ibland har det varit svårt att sortera tankarna. Bland annat har mitt "sjukdomstillstånd" förvärrats och detta hände i samma veva som jag lämnade mitt gamla jobb och började på mitt nya.Men det jag vet att de flesta har undrat och spekulerat mest omkring är mig och Edvin. Därför tänkte jag ta upp det här och nu. Vi höll ihop i ca 4år, vi hade våra bra stunder och vi skapade många roliga minnen tillsammans. Men kärleken avtog och därför valde jag att göra slut. Mer om det kommer jag inte skriva om här, mest pga att detta inte endast handlar om mig. I ett förhållande är man 2 och därför väljer jag av ren respekt att inte skriva mer om det.


Likes

Comments

Hej på er! Idag är det äntligen sista behandlingsdagen (!!!) I onsdags fick jag åka till ögonmottagningen på en akuttid pga av kraftig huvudvärk och smärta i ögonen. Jag har anat under ca en veckas tid att det varit något på gång och precis som jag trodde hade jag fått en ny synnervsinflammation. I tre dagar nu har jag fått kortisonbehandling och denna gången har jag märkt av en förbättring sedan dag 1, de två andra gångerna har det varit mer drygt och det har tagit tid att repa mig. Dock är det inte bra att jag har fått en inflammation igen, då detta är den tredje gången på mindre än ett år! Läkaren har varit fundersam på hur vi ska gå vidare om det är dags att sätta in någon form utav bromsmedicin för att stoppa "sjukdomsförloppet". Men medicinerna är starka och biverkningarna kan vara svåra, dock vill varken läkaren eller jag att detta ska förvärras och påverka min vardag som den gör i dagsläget.

Såhär ser det ut under tiden som behandlingen pågår. Just idag slipper jag att vara ensam då jag delar behandlingsrummet tillsammans med en tant. Det är skönt att ha någon att prata med under tiden, det tar lite mer än en timme så det kan bli drygt att sitta helt ensam. Nehe... nu ska jag dricka lite Cola och äta en sportlunch, man måste ju fira att det är fredag trots det tråkiga omständigheterna!

Likes

Comments