Hej!<3 Jag heter Jessica Tran, jag är 13 år gammal och bor i Vasastan (med min mamma) och i Bromma (med min pappa). Båda mina föräldrar kommer ifrån Vietnam men uppvuxna i Sverige precis som jag och min storasyster Josefin, bara att vi är födda i Sverige. På fridtiden gillar jag att vara med kompisar och familjen, annars brukar jag bara plugga eller träna. Jag brukar antingen gymma på Nordic Wellens eller springa utomhus hos min pappa som är superskönt eftersom jag gillar naturen och den friska luften att springa i.
Just nu sitter jag och väntar på bussen påväg hem till min pappa ifrån stan där jag var och åt Sushi med min kompis Wendela som var jättegott, när jag kommer hem ska jag bara duscha och sedan gå och lägga mig i sängen.


Igår var jag på min kompis Ellies mammas jobb med Wendela och Ellie, då hon hade ett event som är ett jättefint ställe nere vid Odengatan "onewelike". Det var supertrevligt och roligt men klockan 17:15 (15 minuter efter eventet hade börjat) behövde vi gå eftersom Wendelas farmor hade lagat middag åt oss (Theos soppa) som var jättegott. Vi var där en halvtimme innan för att plugga och för att vi inte kunde stanna där längre än 17:15. Här kommer två bilder ifrån gårdagen<33

Likes

Comments