Hello people!

Min dag började tidigt idag, 6 för att vara exakt, med jobb... Men idag har jag jobbat som städare. Jag gör det ibland åt en på min mammas jobb. Där dammsuger jag, torkar skrivbord och sådana saker, inte det roligaste kanske men det är en del roliga människor som jobbar där som gör det något bättre. Efter jobbet gick jag och min syster in till nordstan, där köpte jag en ny pyjamas (!!!) ska på pyjamas party på fredag med ett gäng bra människor. Ser fram emot detta såå mycket! Men eftersom att jag inte är en person som sover i en pyjamas så behövde jag införskaffa en. Till min stora förvåning så fanns det typ inga att köpa?!? Men lyckades hitta en till slut så nu är allt fixat inför fredag.

Till det som gjorde min dag bra. Min syster kom med den briljanta iden att åka till Ullared (!!!) älskar att vara där. Så dit for vi med två kompisar. Kom hem med en del saker faktiskt! Jag har nyligen gjort om mitt rum så behövde lite mer saker för att kunna bli helt klar. Men snart e jag klar! Köpte nya tavelramar lite sådant plock, allt för att göra det mysigare.

Just nu sitter jag I min älskade säng och kollar serie, det bästa jag vet! Så man kan säga att jag avslutar dagen på bästa sätt! Hoppas att eran dag har varit lika bra som min!

Kram :)

Likes

Comments

Som ni förstår när ni läser rubriken så är det här mitt absolut första inlägg! Så dom mig inte allt för hårt.

Mitt namn är Jessica Stridh, jag är 18 år och bor med min familj i Kungsbacka. Jag går tredje året på gymnasiet just nu, teknik, vilket kanske inte var helt rätt val för mig men men. Det är bara några månader kvar nu (!!!!) tar ju som ni kanske listat ut studenten till våren. Längtar Såå mycket! Utöver skolan så jobbar jag en del, just nu jobbar jag som personlig assistent vilket jag faktiskt trivs väldigt bra med! Vilket jag tror beror på att jag jobbar med underbara personer och hemma hos en fantastisk individ!! På tiden som jag får över utöver jobb och plugg brukar jag spendera på gymmet och i min älskade säng framför någon serie om man nu ska vara ärlig. 

Det är väll typ det som jag kan tänka mig kan vara intressant att veta om mig i detta stadiet, hehe. Hoppas att detta har gett er en bra uppfattning om mig tills vidare. 

kram :)

Likes

Comments