Header

Jag har haft en underbar helg som har bestått av avkoppling i form av en "bara vara" dag på Aisa spa. Detta var en present från Albin då vi hade 6 månader förra månaden. Jag jobbade på lördagen, sen åkte jag och Albin och gjorde världensmysigaste grej. Vi sov nämligen i bilen och hade hur fin utsikt som helst. På söndagen stod det vandring på schemat och det var Hiaklitten som skulle bestigas. Detta gjordes med ett underbart gäng av människor. Helgen avslutades med filmmys. Hoppas alla har haft en bra helg

Kram J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan

Nu var det ett tag sen jag var aktiv här. Mycket har hänt sen sist då jag b.la. tagit studenten och haft en underbar sommar med goa vänner och familj. Jag har b.la. besökt Norge för första gången, det var en underbar resa. Jag har försökt spendera så många timmar som möjligt i solen, har även jobbat en del nu i sommar också.

Ska försöka vara lite mer aktiv här nu

Kram J

Likes

Comments

Hej!

Igår var en superfin och varm dag, jag fixade de sista detaljerna inför balen som är idag. Jag var och fikade med en god vän på strömma. Har aldrig vart där tidigare, det var hur mysigt som helst. 

Senare på kvällen drog jag och några kompisar till fästnings terrassen. Även detta var en premiär för mig och jag skulle klassa den som en guldklimp i varberg. 

Kram J

Likes

Comments

​Hej!

Denna veckan har vart fylld med inlämningar av de sista uppgifterna och jag har även fått fira två av mina fina vänners studenter. Jag firade med Becka i torsdags och sen hade My en storslagen student igår. Jag bara längtar till det är min tur nästa vecka, längtar även till balen som är i mon. Shit var tiden har gått fort

Kram J

Likes

Comments

Hej!

Dålig på det här med uppdateringen, har haft mycket i skolan nu det sista som jag har vart tvungen

att lägga allt mitt fokus på. Men nu är allt ÄNTLIGEN klart i skolan så kan lägga fokus på roligare saker.

Summerburst var ju även i helgen och självklart var jag där för att uppleva det. Det var en perfekt helg med god mat, vänner, musik.

Likes

Comments

Hej!

Det har varit en underbar dag i alla fall om man tittar på vädret. Vaknade dock med migrän i morse så gick inte till skolan. Det släppte senare på dagen och jag kunde åka hem till min solstråle till mamma och prata lite med henne.

Sen blev det en fika på stan och fick även lagt undan skor till balen. Hann även med en powerwalk men Alexandra., vilket var väldigt mysigt.

Kram J

Likes

Comments

​Hej!

Har varit en hektisk helg men den har vart full av roligheter. På fredagen åkte jag och Albin upp till Billdal för att hälsa på några kompisar till mina föräldrar. Vi åt och drack gått en perfekt fredag helt enkelt. 

Sedan skulle jag upp tidigt på lördagen för hade mitt Cambridge prov vid 9. För er som inte vet var detta prov innebär så gör man det provet för att kunna plugga utomlands och få jobb enklare utomlands. Vi åkte senare hem till Varberg igen för en mysig utekväll på Grappa med mina favoriter.

Söndag bestod av en efterlängtad sovmorgon och våra traditions söndagspannkakor. Bar sedan av hem till mammsen för att byta däck på bilen sen blev det en filmkväll med goa vänner.

Hoppas alla hade en lika underbar helg som mig!

Kram J

Likes

Comments

​Hej!

Gårdagen bestod av en vanlig skoldag, efter skolan blev det en kaffepaus med mina fina vänner. Är så glad över att de finns i mitt liv.

Kram J

Likes

Comments