View tracker
Mitt liv

Idag har jag fått en del gjort och ska försöka få ännu mer gjort under kvällen. Har pratat ihop mig med några i min litteraturkurs och vi har sett till att vi ska börja med våran gruppuppgift imorgon och förhoppningsvis blir vi klara i tid. Sen så har jag även pluggat och läst på om Barocken vilket är det ämet vi håller på med just nu så att jag har fått en bra överblick vilket jag hoppas blir en bra fördel.
Jag har även passat att börja studera lite smått om runor för de är så himla intressant, hade tankar på att läse en sommarkurs om det men det blir inte av då jag vill jobba ihop lite penger istället. Så då får man ta saken i egna händer och studera det på egenhand vilket också är roligt. Japp, trodde nog aldrig att jag skulle plugga för skojs skull för några år sen men man förändras haha.
Fick även en jättetrevlig spontan fika idag med Mimmi vilket satt perfekt, vi satt och pratade mellan himmel och jord. Så himla glad över att jag har träffat en sån härlig kompis här i Jönköping. Det är inte lätt att lära känna nya människor alltid när man inte studerar på plats eller så.

Likes

Comments

Idag har jag fått en del gjort faktiskt, jag har promenerat i nästan en timme och fått både skolarbete gjort och hunnit studerat lite inom wicca för skojs skull. Satt på ett mysigt cafe inne i stan och pluggade vilket gjorde mig motiverad, plus en kopp kaffe på de var toppen.
Har även pratat med Jessika och bestämt att vi ska träffas när jag åker till skövde nästa vecka vilket ska bli roligt eftersom vi inte träffas så ofta.
Har även haft en paus nu i några dagar för min hy så har inte haft något annat än maskara plus att jag ahr fixat mina ögonbryn så att min hy ska hinna bli lite bättre då den har varit rätt så jobbig ett tag nu. Jag har både acne och känslig hy av ett meddel som jag använder mot min acne så jag har inte kunnat sminka mig för de har endast svidit. Men för att få en bättre hy och för att inte känna mig som en 14 åring även då jag är 20 så är det värt det, haha!

Likes

Comments

Mitt liv

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk men jag är verkligen helt slut, har inte mycket ork i kroppen. Skulle jobbat igår men mådde verkligen inte bra så jag stannade hemma i sängen i stället vilket var rätt beslut för orkade knappt gå till köket.... Men nu mår jag lite bättre och ska ta en promenad med Ludwig och försöka få så mycket skolarbete gjort som möjligt.
Har även tagit tag i min träning och från och med nästa vecka har jag ett gymkort som fungerar, vilket jag hoppas ska få mig att verkligen komma igång igen.
Ska även bli bättre på att blogga igen, det har varit lite segt det senaste men det ska komma igång igen !


Likes

Comments

att tiden kan gå så fort är helt sjukt, detta har varit ett fantastiskt och jag hoppas det blir många mer ❤

Likes

Comments

Idag är det en sån där dag där man inte vill gå upp ur sängen, det som är bra med att det är just idag är att jag är ledig så jag kan ligga i sängen en stor del av dagen.
igår däremot så gjorde jag en del, jag jobbade 7-16 för att sedan möta upp Mimi efter jobbet, vilket var jätte roligt för vi har inte träffas på ett tag. Vi hade en jätte mysig kväll, med Pizza och s¨bakade vi en riktigt god äppelpaj!

Likes

Comments

Böcker

fick hem denna bok igår och den är så himla fin!

Den innehåller bok ett ocj två plus andra historier han har skrivit, fick den av mamma i julklapp från bokus. Min plan är att samla ihop ett gäng fina böcker som denna för att kunna ställa upp dem i en egen liten bokhylla i framtiden när jag har en större lägenhet eller var jag nu bor. Tänkte att de kunde vara snyggt, plus att jag älskar att läsa ut klassiska böcker som denna!

Likes

Comments

idag fyller min älskade Adam hela 24 år, det firar vi med tårta och bio 🎂
han är verkligen en otrolig människa som står bredvid mig genom allt. är så tacksam för att han finns här i världen ❤
vi har bråkat precis som alla andra men det behöver inte vara helt perfekt för vi finns alltid där för varandra ändå.

Likes

Comments

Mitt liv

Då var det måndag och det är nu ännu en ny vecka, jag har lite små planer under veckan men förhoppningsvis inte lika mycket jobb som förra veckan.
Denna vecka fyller Adam 24 år och jag ska sitta hundvakt åt lilla Ludwig igen, plus förhoppningsvis träffa Mimi igen då hon har kommit hem.
Då jag äntligen lämnat in min ena tentamen så har jag endast en kvar plus en kort kamratgransking kvar, äntligen är detta snart över!

Likes

Comments

Mitt liv

är nu påväg in mor stan för att sätta mig och ta en kaffe och få det sista på min inlämning klar.
det är riktigt härligt ute nu, vill bara ha det lite kallare så skulle det vara perfekt!

Likes

Comments