Nu är vi mitt uppe i vecka 34 av denna graviditeten, vilket betyder att det alldeles alldeles snart är slutspurt.

Jag börjar inse att förlossningen närmar sig och det är med lite blandade känslor som jag visualiserar den. Förlossningen med Juni höll på i 12 timmar från det att jag kommit in till sjukhuset och var öppen 3 cm. Dem 12 timmarna var på gränsen till outhärdliga dels på grund av smärta och dels pga av att jag inte hade sovit något på två dygn innan allt drog igång. Känslan var ungefär lika med att jag sprang tredje varvet på ett marathon...

Jag lever på hoppet om att följa statistiken och isåfall har jag en 6 timmars förlossning framför mig innan vi får träffa vår lilla plutt, och det kommer jag garanterat klara av.

Jag är inte nervös eller rädd för förlossningen, det enda jag är brydd om är att jag måste ha tillräckligt med energi innan för att kunna ge min kropp dem bästa förutsättningarna.

Innan det är dags för bebis att anlända så ligger full fokus på Juni som för tillfället kommit in i en utvecklingsfas som får mig att gråta, skratta och bryta ihop nästan dagligen. Jag försöker verkligen att vara världens bästa mamma åt henne och jag försöker att ge henne all min kärlek och uppmärksamhet nu så länge vi bara är 3, men somliga dagar är det tufft. Framför allt då jag är känslosam som ett stormigt hav och för att jag har en stor mage i vägen som drar ihop sig till en hård basketboll varje gång jag anstränger mig lite.

Men vi kämpar på! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag när jag, Edvin och Juni precis kommit hem från Ikea för ett byrå inköp till sovrummet så bankade det på vår dörr.....

Utanför står nästan alla mina godingar med ballonger i händerna och skriker SURPRISE!! Blödig som man är såhär 50 dagar innan beräknad födsel så gråter jag loss en stund innan jag förstår vad dem är här för.. Dem har ordnat en babyshower för mig ❤ fina fina fina dem.

Dem dukar upp med glass-buffe, kladdkaka, kaffe, ballonger, flaggor och presenter till mig och bebis.

När jag satt där bland alla mina fina så gick det upp för mig att jag är sååå såå nära nu. Snart har vi en liten bebis i huset och som vi längtar efter vårt alldeles egna lilla bebis-gos.

Likes

Comments

I lördags natt landade vi i Sverige igen efter en riktigt göttig vecka i Turkiet.

En välbehövlig semester med 100 procent fokus på att koppla av, mysa med Juni och bonda med bebisen i magen. Vi tillbringade samtliga dagar vid antingen poolen eller vid havet. Och intaget av glass, melon och jordgubbar var STORT!

Resan både dit och hem gick bra trots 2 skumpiga flygningar som fick mig att hålla extra hårt i Juni.

Nu är vi fulltankade med D-vitaminer och redo för en mysig vår och sommar med flytt, bebis och en massa utflykter.

Likes

Comments

Idag vaknade jag första gången redan vid 06, men frukost blev det först vid 07 tiden efter lite kramar och mys.

Frukost i sängen är något som samtliga i familjen älskar, om man bortser från smulorna då. Idag passade vi på. Vem vet, det kanske är sista frukosten i just denna sängen och i just denna lägenheten. På fredag flyttar vi och i samma veva uppgraderar vi oss med en helt ny säng.

Likes

Comments

Vi har kommit en bra bit in i vecka 30 och nu är det endast 70 dagar kvar tills bebisen är beräknad.

Det är först nu som allt börjat sjunka in... Jag ska inom kort bli tvåbarns mamma!

Om några ynka veckor så ska jag åka in och krysta ut den lilla lilla bebis som vi har längtat så mycket efter.

1 år av bebisverkstad och 9 månaders bebis-bakning ligger snart bakom oss och en helt ny tid tar vid. Juni ska bli storasyster och min underbara Edvin ska bli pappa åt ännu en liten sprallis.

Det är så nära nu att jag nästan kan famna det, men bara nästan... Det är helt klart en spännande tid som ligger framför oss. ❤

Likes

Comments

igår var jag, Edvin och Juni en runda på Ikea för att kolla mörkläggningsgardiner till huset. Vi har sådana i lägenheten i Turkiet, och man sover så bra när rummet är helt mörkt. Edvin nappade direkt på iden och nu är dem beställda.

Av en slump så gick vi förbi ett helt fantastiskt uppläggningsfat som dem hade skyltat med vid sommar produkterna. Jag var tvungen att springa tillbaka till servera och dinera avdelningar och med oss hem följde 6 stycken tallrikar. 6 stycken assietter, 1 stor salladsskål och ett stort uppläggningsfat.

Ett impulsköp som kändes så rätt!

Länk till servisen hittar ni här .

Servisen finns i 3 färger och även som mugg och skål.

Likes

Comments

Kul med så många glass-sugna tävlande!

Nu är vinnaren dragen och den lyckliga som ska få tillverka glassar i sitt alldeles egna glass-kit från ONYX i samarbete med Goodforkids.se är....


@FRIDASIMONSEN_


Vänligen maila ditt fullständiga namn och adress till Karlssonjjessica@gmail.comLikes

Comments

Idag har jag och Juni stått på loppis och sålt hela förmiddagen. Efter en solig loppisdag så åkte vi till Ikea för att äta köttbullar och för att spendera en del av vara välförtjänta pengar. Både Juni och jag var överens om vad vi skulle köpa, en ny bädd åt Mowit som inte längre ska få sova i vår säng när vi flyttat till huset.

Vi kommer att ha sovrummet på övre plan och det kommer inte vara bra i längden för henne att springa upp och ner för trapporna. Så hon kommer istället få en sovplats under trappan.

Juni tyckte att vi skulle packa upp bädden så fort vi hunnit innanför dörren och sen så hoppade både hon och Mowit ner i den och myste. Jag har en känsla av att Mowit kommer att få dela med sig utav sin stora mysiga bädd..

bädden heter DIHULT och ni hittar den här

Likes

Comments

Jag gick in om vårt köpcentrum igår för att köpa present till en vän samt byta ett plagg åt Juni..

Tanken var att jag snabbt också skulle kolla på bekväma trosor att ha när jag jobbar men jag kom ut med något helt annat än det jag sökte...Kimonon tänkte jag ha på min gravid fotografering och t-shirt klänningen kommer vara perfekt att mysa runt i nu på semestern.

Likes

Comments

Wow wow wow! besiktning av huset idag, och jag hade pirr i magen redan när jag vaknade.

Jag har inte besökt området dit vi ska flytta på ganska länge, men nu hade det verkligen hänt grejor. Nu ser man att det är ett litet samhälle där familjer likt min egen ska flytta in och bo.

Vi kommer att bo på ett helt nybyggt område precis intill en stor hästgård och en damm. Och allt var verkligen så mycket finare i verkligheten än på bilderna.

Här har ni små skymtar av vårt radhus som vi kommer flytta till om ca 20 dagar! (jag glömde helt bort att fota övervåningen).

Likes

Comments