Ännu en vecka har passerat och idag är det söndag igen. Idag kommer mina föräldrar hit, jag fyllde år igår så vi ska äta lite mat och fika. Fick så himla fina blommor av dem igår!

.


Nu blir det att plocka undan lite innan gästerna kommer, maten är redan klar den gjorde jag i förmiddags så den är bara att värma när de kommer, så skönt!

Jag hoppas att ni haft en fin helg!

Milo och Robin är på fotboll och jag och Matheo är hemma och grejar, jag plockar undan och han leker.

Likes

Comments

Hejsan!


Nu har jag hunnit att jobba en vecka och det har gått hur bra som helst både för mig på jobbet, för Milo på fritids och för Matheo på förskolan. Så tummen upp för första veckan.

Något som jag inte hade räknat med det är att jag faktiskt har mer energi nu när jag kommer hem från jobbet än när jag var föräldraledig... Jag hade ställt in mig på att vara mer död än levande den första tiden men så blev det inte och det är ju toppen.

Nu väntar vi på att Matheo ska vakna för då ska vi hem till mormor och morfar som varit i Spanien i två veckor. Så det blir en lugn och skön söndag innan en ny vecka drar igång igen...


lillgrabben på sin förskola som han tycker så mycket om

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag och Matheo är hemma då vi är förkylda. Milo blev sjuk förra helgen och har vart hemma med Robin medans jag har haft hand om Matheos inskolning. Och det har gått jättebra, han tycker det är superkul. Igår blev han dock ledsen så jag fick komma tillbaka ( jag satt i ett annat rum) och det är ju inte likt honom så jag tänkte att det var nån sjukdom på g och det hade jag visst rätt i tyvärr... Men jag hoppas han blir frisk snabbt så tar vi nya tag nästa vecka igen.


Likes

Comments

Imorgon är det dags att skola in Matheo på förskolan. Vi var där i torsdags och det var verkligen hur bra som helst. Helt nybyggt och alla leksaker och möbler var helt nya, så det kändes superfräscht. Pedagogerna var underbara, så goa och trevliga så det kan inte kännas bättre!

Milo ska börja på fritids imorgon och det ser han fram emot, så nu börjar allvaret för oss alla för om två veckor börjar jag jobba igen, så då är vi alla inne i "ekorrhjulet" igen. ;)


Likes

Comments

Tänk att vi fick lite snö ändå, trots allt. Igår började det snöa, det var inte mycket som kom men det var iallafall så barnen kunde åka i backen. Vi gick ut och Matheo var så imponerad och sa "titta, titta" och pekade på snön som föll. Vi tog fram Milos snowracer och han åkte med en massa barn från området som också är hemma på jullov. Det var mysigt!


Likes

Comments

Vi hade en mysig nyår hos våra vänner i Alingsås, 6 vuxna och lika många barn. Vi hade ansvar för efterrätten så dagen innan gjorde Robin tiramisu som var supergott. Vi åkte hem innan 12 då Matheo var trött men när han somnat så tittade vi på fyrverkerierna från Milos rum. En alldeles lagom och mysig nyår när man har småbarn.


Likes

Comments

Idag, dagen före julafton, ska vi gå på Jul på Liseberg. Matheo ska vara hemma hos mormor och morfar, båda hans morbröder är hemma över jul så han kommer få det skoj han med. Nu sover han så vi ska göra oss redo för att åka iväg när han vaknat, känns skönt att komma lagom till de öppnar.

Är det någonstans i Göteborg man kan få julstämning så är det väl ändå på Liseberg så vi hoppas vi kommer därifrån med julkänslor inför morgondagen.


Likes

Comments

Första dagen på Milos jullov börjar idag och det känns skönt att inte ha någon tid att passa på mer än två veckor.

Igår var vi hemma hos Lisa och Magnus och åt middag och bytte julklappar. Det var så mysigt då det var ett tag sedan vi sågs allihop och barnen lekte och hade kul ihop. Matheo gick runt och undersökte allt och var på toppenhumör. Det är han tyvärr inte idag då han sovit dåligt inatt så han är nog trött...


Likes

Comments

Vår Milo har fyllt 6 och vi har hunnit med både släktkalas och barnkalas. Idag hade vi 10 st 6- åringar som var här och lekte ballonglekar, hade skattjakt, åt marängsviss och tappade tänder, haha! Milo har fått så mycket fina presenter och om en vecka är det jul så då lär vi behöva resa lite bland gamla leksaker för att få plats med de nya.


Milo 3år och Milo 6 år!

​Det blir en tidig kväll för oss då det vart en intensiv med rolig helg. Bara ett par dagar kvar sen blir det skönt med jullov! 

Likes

Comments

Vilken mysig helg vi haft! I lördags hade vi inget planerat så vi åkte och storhandlade inför söndagen då vi hade gäster över på middag. Men innan det på söndagen så var jag, Lina och barnen och julpysslade på fritidsgården. Vi brukar gå dit vare år och barnen tycker att det är roligt. Kanske inte pysslet är det roligaste enligt dom, men det finns massa annat att göra som fiskdamm, fika, man får träffa tomten och spela på hjul där man kan vinna priser. Toppen!
Efter det så följde de med oss hem och så åt vi middag tillsammans, barnen lekte (brottades, busade, röjde) vi drack lite vin och så var fotbollsmatchen på "i bakgrunden" som Johan och Robin så fint sa... ;)

Likes

Comments