View tracker

Vilken mysig helg vi haft! I lördags hade vi inget planerat så vi åkte och storhandlade inför söndagen då vi hade gäster över på middag. Men innan det på söndagen så var jag, Lina och barnen och julpysslade på fritidsgården. Vi brukar gå dit vare år och barnen tycker att det är roligt. Kanske inte pysslet är det roligaste enligt dom, men det finns massa annat att göra som fiskdamm, fika, man får träffa tomten och spela på hjul där man kan vinna priser. Toppen!
Efter det så följde de med oss hem och så åt vi middag tillsammans, barnen lekte (brottades, busade, röjde) vi drack lite vin och så var fotbollsmatchen på "i bakgrunden" som Johan och Robin så fint sa... ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den här måndagen har verkligen gått i raketfart. Milo ville stanna hemma i morse då han kände sig lite förkyld så det fick han göra. Lina och Amandus kom efter jobbet och hade med sig fika och en massa kläder som Matheo fått ärva, tusen tack!När de gick kom en annan kompis till Milo och lekte tills det var dags att bada och duscha inför kvällen. Sen var den dagen slut. 

Nu sover grabbarna och Robin är och tränar så nu ska jag gå och se om det är nått kul på tv.

Likes

Comments

View tracker

Häromdagen så satte jag på barnen tomte/pepparkaksdräkt och tänkte fota julkort lite snabbt och lätt... Ganska svettigt blev det och de mesta korten blev suddiga, hur får man barn att sitta still? Men efter att mutat med lite russin till den lilla och satt honom i sin stol så fick jag tillslut ett par kort. Och sen blir det ju ganska så charmiga kort när de liksom inte sitter still eller kollar in i kameran utan bara är sig själva.

Nu är iallafall julkorten beställda och alla julklappar klara! Det är rekordtidigt för mig, det lär aldrig hända igen...


Haha, som sagt...

Likes

Comments

Long time no see, här är det fullt upp hela tiden känns det som. Tiden bara rusar iväg och den här veckan var inget undantag.

Idag har jag haft en effektiv dag då jag hunnit med att rensa bland kläder och leksaker på vinden. Jag klarar inte av att ha saker i överflöd som bara ligger och skräpar när jag vet att andra människor nästan inte har någonting... Nu ska jag iväg med det till en jobbkollega som skänker det vidare till flyktingar, eller immigranter som jag tycker är ett finare ord.

Nu sover Matheo och när han vaknar ska vi iväg till affären och ladda upp med tacos inför kvällen. Var evigheter sedan vi åt det så jag längtar redan!

Hoppas ni får en trevlig helg! Vår helg kommer bestå av fotbollsträning, kalas och bus på lekland så den här helgen lär gå lika fort som vanligt.


Likes

Comments

Idag har vi hängt på Barnens Lekstad i Kungälv. Milo och Robin passade också på att testa LaserArena som låg vägg i vägg. Under tiden röjde jag och Matheo i leklandet. Han är en riktig liten röjare och klättrar och har sig hela tiden. Längst upp skulle han och åka en lång rutschkana ner... Och så runt och upp igen, han verkar aldrig bli trött...Men nu är jag allt bra trött och har t om med lite träningsvärk, haha!


Likes

Comments

Jag och Milo har varit i Dalarna i ett par dagar för att gå min mormors begravning. Den var så fin och Milo satt så tyst och stilla under ceremonin. Alla mina syskon och kusiner samlades, även om vi bor på utspritt håll runt om i Sverige och min lillebror som bor i Dublin, så det var fint att alla kunde vara där.

Vi åkte på torsdagen och kom hem söndag så det var en snabb visit för oss den här gången. Ser fram emot att komma upp till sommaren igen, hoppas att det blir så.


Likes

Comments

I natt när jag gick ner med Matheo som vägrade sova, så såg jag en grävling på gräsmattan. Jag såg först inte vad det var, såg bara två små ögon och ett svart/vitt huvud. Fick släcka lampan och gå närmare och då såg jag. Blev så förvånad visste inte att det fanns grävlingar här i området. Men efter lite googlande så läste jag nu att de är vanliga i hela Europa fast inte längst upp i norr. Där ser man. Fin vad den iallafall och stor och nu vet vi vem som bökat runt och grävt konstiga hål i gräsmattan. :)

Efter en natt med alldeles för lite sömn tackar jag för att Matheo iallafall somnade lätt på sin vila nyss. Jag har druckit kaffe och tryckt i mig choklad för att piggna till, så nu känner jag mig ok. Är ju van vid att inte sova på nätterna tyvärr...

Idag tänker jag att jag och killarna ska till öppna förskolan efter Milo vart på skolan. De har börjat ha öppet 15-17.30 istället för på förmiddagen så det passar ju oss perfekt!


Likes

Comments

Är man småbarnsförälder kan man spendera dagen på Allum med resten av alla familjer i Partille. Uträtta lite ärenden, köpa den första julklappen ( ! ) och äta lunch. Sen handla lite gott till kvällen innan man spenderar en liten, väldigt kall, stund på lekplatsen innan man åker hem igen. 

Det är lite skillnad mot hur man spenderade helgerna för några år sedan. =)


Likes

Comments

En vecka till har gått och idag är det fredag. Under veckan som gått har vi inte gjort så speciellt mycket alls faktiskt. Vi brukar ju hänga en del med kompisar och så efter skolan men den här veckan har vi bara gjort det en gång. Det har vart så himla kallt och blåsigt så jag har inte haft någon lust att vara ute så mycket.

Igår sov Milo till straxt innan 8 så vi tog en ledig dag från skolan och åkte in till stan. Åt lunch på McDonalds, kikade i leksaksaffärer och jag fick köpt ett par jeans. Idag är han hemma igen, han är lite hostig så vi tyckte att han lika gärna kunde vara hemma idag också.Igår när Robin kommit hem så drog vi till Allum, Milo fick ett par höst/vinter kängor och så åt vi sushi. Det känns bra att ha köpt ett par skor då vi alltid brukar vara ute så sent och de flesta skor redan är slut. Vi måste fortfarande köpa vinterkläder till honom men det får vänta ett tag till. Matheo har redan allt då vi sparat från när Milo var liten och vi har ärvt en hel del, så det känns skönt!


På tal om shopping så var jag och Lisa iväg förra helgen, det blev tyvärr ingen jättelyckad shopping då vi inte hittade så mycket men det är alltid trevligt att träffa sin vän och äta lunch och så. Men jag köpte b la den svarta tröjan ni ser på bilden och två pyjamasar till Matheo. Alltid nått! ;)

Likes

Comments

Min favoritårstid är här! Helt plötsligt var det bara höst, från den enda dagen till den andra och jag som älskar hästen blev så glad!

Eftersom jag hämtar Milo redan 12:30 från skolan så brukar vi alltid gå någonstans och leka efteråt, så att dagen ska gå och vi inte bara går hem direkt. Häromdagen stannade vi vid vattenfallet där vi brukade vara när Matheo var mindre och var nöjd med att sitta i vagnen. Vi kunde inte stanna så länge då Matheo hela tiden ville vara precis vid vattnet, såklart, men det är så fint och mysigt där!


Likes

Comments