Imorgon är det dags att skola in Matheo på förskolan. Vi var där i torsdags och det var verkligen hur bra som helst. Helt nybyggt och alla leksaker och möbler var helt nya, så det kändes superfräscht. Pedagogerna var underbara, så goa och trevliga så det kan inte kännas bättre!

Milo ska börja på fritids imorgon och det ser han fram emot, så nu börjar allvaret för oss alla för om två veckor börjar jag jobba igen, så då är vi alla inne i "ekorrhjulet" igen. ;)


Likes

Comments

Tänk att vi fick lite snö ändå, trots allt. Igår började det snöa, det var inte mycket som kom men det var iallafall så barnen kunde åka i backen. Vi gick ut och Matheo var så imponerad och sa "titta, titta" och pekade på snön som föll. Vi tog fram Milos snowracer och han åkte med en massa barn från området som också är hemma på jullov. Det var mysigt!


Likes

Comments

Vi hade en mysig nyår hos våra vänner i Alingsås, 6 vuxna och lika många barn. Vi hade ansvar för efterrätten så dagen innan gjorde Robin tiramisu som var supergott. Vi åkte hem innan 12 då Matheo var trött men när han somnat så tittade vi på fyrverkerierna från Milos rum. En alldeles lagom och mysig nyår när man har småbarn.


Likes

Comments

Idag, dagen före julafton, ska vi gå på Jul på Liseberg. Matheo ska vara hemma hos mormor och morfar, båda hans morbröder är hemma över jul så han kommer få det skoj han med. Nu sover han så vi ska göra oss redo för att åka iväg när han vaknat, känns skönt att komma lagom till de öppnar.

Är det någonstans i Göteborg man kan få julstämning så är det väl ändå på Liseberg så vi hoppas vi kommer därifrån med julkänslor inför morgondagen.


Likes

Comments

Första dagen på Milos jullov börjar idag och det känns skönt att inte ha någon tid att passa på mer än två veckor.

Igår var vi hemma hos Lisa och Magnus och åt middag och bytte julklappar. Det var så mysigt då det var ett tag sedan vi sågs allihop och barnen lekte och hade kul ihop. Matheo gick runt och undersökte allt och var på toppenhumör. Det är han tyvärr inte idag då han sovit dåligt inatt så han är nog trött...


Likes

Comments

Vår Milo har fyllt 6 och vi har hunnit med både släktkalas och barnkalas. Idag hade vi 10 st 6- åringar som var här och lekte ballonglekar, hade skattjakt, åt marängsviss och tappade tänder, haha! Milo har fått så mycket fina presenter och om en vecka är det jul så då lär vi behöva resa lite bland gamla leksaker för att få plats med de nya.


Milo 3år och Milo 6 år!

​Det blir en tidig kväll för oss då det vart en intensiv med rolig helg. Bara ett par dagar kvar sen blir det skönt med jullov! 

Likes

Comments

Vilken mysig helg vi haft! I lördags hade vi inget planerat så vi åkte och storhandlade inför söndagen då vi hade gäster över på middag. Men innan det på söndagen så var jag, Lina och barnen och julpysslade på fritidsgården. Vi brukar gå dit vare år och barnen tycker att det är roligt. Kanske inte pysslet är det roligaste enligt dom, men det finns massa annat att göra som fiskdamm, fika, man får träffa tomten och spela på hjul där man kan vinna priser. Toppen!
Efter det så följde de med oss hem och så åt vi middag tillsammans, barnen lekte (brottades, busade, röjde) vi drack lite vin och så var fotbollsmatchen på "i bakgrunden" som Johan och Robin så fint sa... ;)

Likes

Comments

Den här måndagen har verkligen gått i raketfart. Milo ville stanna hemma i morse då han kände sig lite förkyld så det fick han göra. Lina och Amandus kom efter jobbet och hade med sig fika och en massa kläder som Matheo fått ärva, tusen tack!När de gick kom en annan kompis till Milo och lekte tills det var dags att bada och duscha inför kvällen. Sen var den dagen slut. 

Nu sover grabbarna och Robin är och tränar så nu ska jag gå och se om det är nått kul på tv.

Likes

Comments

Häromdagen så satte jag på barnen tomte/pepparkaksdräkt och tänkte fota julkort lite snabbt och lätt... Ganska svettigt blev det och de mesta korten blev suddiga, hur får man barn att sitta still? Men efter att mutat med lite russin till den lilla och satt honom i sin stol så fick jag tillslut ett par kort. Och sen blir det ju ganska så charmiga kort när de liksom inte sitter still eller kollar in i kameran utan bara är sig själva.

Nu är iallafall julkorten beställda och alla julklappar klara! Det är rekordtidigt för mig, det lär aldrig hända igen...


Haha, som sagt...

Likes

Comments

Long time no see, här är det fullt upp hela tiden känns det som. Tiden bara rusar iväg och den här veckan var inget undantag.

Idag har jag haft en effektiv dag då jag hunnit med att rensa bland kläder och leksaker på vinden. Jag klarar inte av att ha saker i överflöd som bara ligger och skräpar när jag vet att andra människor nästan inte har någonting... Nu ska jag iväg med det till en jobbkollega som skänker det vidare till flyktingar, eller immigranter som jag tycker är ett finare ord.

Nu sover Matheo och när han vaknar ska vi iväg till affären och ladda upp med tacos inför kvällen. Var evigheter sedan vi åt det så jag längtar redan!

Hoppas ni får en trevlig helg! Vår helg kommer bestå av fotbollsträning, kalas och bus på lekland så den här helgen lär gå lika fort som vanligt.


Likes

Comments