Den här helgen har vi verkligen haft fullt upp med roliga saker. I lördags var det städdag här hemma i vårt radhusområde. Det rensades i rabatter, krattades, slängdes skräp osv. Matheo var en riktig hejare på att hjälpa till. Efter städandet bjöds det på korv med bröd och fika.

På kvällen var Milo på kalas och jag och Matheo cyklade till mormor och morfar och hälsade på. De har varit i Dalarna en vecka så det var trevligt att ses igen.

Idag ska vi till Halloween på Liseberg med vänner. Det ska tydligen regna hela dagen, men vad gör man? Det är bara att ta på sig bra kläder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är ett stort fan av hösten men visst är våren också härligt. Man längtar lite extra efter värmen när man hittar de här bilderna på datorn. 


Likes

Comments

För en vecka sedan träffade vi våra vänner för grill och svampplockning i skogen. Det var riktigt skönt väder och alla barnen letade svamp och lekte. Sen grillade vi korv och fikade.

Likes

Comments

I torsdags efter jobbet så hämtade jag barnen och gick hem till mormor och morfar och åt tacos. Det var mysigt och känslan av att det redan var fredag kom smygandes. Tyvärr så fick Matheo hosta och har hostat mycket så igår tog vi en lugn dag här hemma. Vi kollade på "Vaiana" var hemma hela dagen.

I går kväll var det handbollsträning för Milo, han började förra veckan och tyckte att det var jättekul. Sen blev det fredagsmys och natten bjöd på betydligt mer sömn än natten innan. Matheos hosta är nästan borta så det känns jätteskönt.

Nu ska vi dra till Allum för shopping! 

Likes

Comments

En vecka in på oktober och hösten är här på riktigt, så mysigt! Matheo har ärvt Milos springcykel och har lärt sig cykla, han ser så gullig ut när han cyklar/springer omkring på den. Vi kom precis in från en liten cykeltur. Annars har vi gjort lite ärenden, som vanligt på helgen. Vi lämnade in Milos cykel på service, köpte höstblommor till altanen, kollade på handfat då vi snart ska renovera vår lilla toa och åt lunch. Känns som att vi fått gjort mycket idag och då känns det ju bra att vi har en hel ledig söndag imorgon också!Likes

Comments

Det blev en tur till skogen igår, precis som jag ville. Men vi väntade tills pappan kom hem från jobbet. Så innan det han vi en tur till affären där de hade kalas då Ica fyller 100 år. Barnen fick korv, glass och ballonger vilket gjorde själva handlandet väldigt smidigt. ;)


Idag är planen shopping på Lager 157 tillsammans med mormor och Milo. Har aldrig varit där men har höga förväntningar så det ska bli kul.

Likes

Comments

Idag är jag ensam hemma med barnen då Robin jobbar. Vi har redan hunnit duscha och äta frukost. Nu sitter de mätta och belåtna framför Matheos favoritfilm Zootropolis.

Vi får se vad vi hittar på idag, det ligger regn i luften så kanske det helt enkelt blir en dag inomhus. Men jag har lust att gå en promenad i skogen, älskar att vara där på hösten!

Likes

Comments

Det blev en jacka från H&M till Milo i år. Vi hade bestämt oss för en från Didriksson men den var så ljus i färgen och jag känner min son och vet hur hans jackor kan se ut efter en dag med lek, så vi satsade på en gråsvart istället. ;) Det är riktigt kallt på morgonen när vi cyklar till skolan så jag tror att den kommer börja användas med en gång.

Vi är hemma idag också, eftersom Milo fick någon sorts magvirus igår och var dålig i magen. Men han verkar bra nu så hoppas det bara var något lindrigt.

Här är jackan som vi köpte, skorna tycker jag är supersnygga!

Likes

Comments

Som det har regnat de senaste veckorna har jag aldrig vart med om. Den här helgen har inte vart något undantag. I fredags var det åskoväder så internet slogs ut. Så hela lördagen var området utan internet och tv. Det var som på stenåldern. ;)

I helgen har vi vart på jakt efter vinterjacka till Milo och vinterskor till Matheo. Vi tänkte vara ute i god tid för en gångs skull. Det slutade med att vi var på Allum både lördag och söndag men någon jacka kom vi inte hem med ändå. Jag beställde en från nätet istället men skor till Matheo får vänta ett tag till. Är ju ingen panik men det riktigt än.


Idag vabbar jag med båda killarna, de var varit lite snuviga hela förra veckan men inatt sov Matheo så dåligt så han fick sova kvar nu på morgonen. Milo har lite hosta och är snuvig, så de kan behöva en ledig dag till för att vila sig.


Likes

Comments

Förra helgen var vi mest på hemmaplan, förut en liten cykeltur på lördagen för att träffa Lisa och tjejerna. De hade med sig presenter till Matheo, nya bilar. Dem gick han runt med hela dagen sen. =)


På söndagen så tog vi en tur till Blacktjärn och hade med oss lite kvällsfika. Bra avslut på en fin helg.

Likes

Comments