Äntligen fredag!
Veckan har ändå gått rätt fort tycker jag. Nu till helgen ska jag träffa Daniela bland annat och vi ska ut o fota lite tänkte vi. Hoppas bara vädret är med oss!
o på tal om väder.. är det bara jag som tycker att sommaren redan är slut. Fast jag tycker ju knappt att den har börjat..
På morgonen  (05.30) när jag åker till jobbet så får jag den här känslan att de är början på vintern. De är lite mörkt och småkallt.
Så nu ska jag o Marcus åka o äta glass o hoppas på lite sommarkänsla. Ni får ha en fortsatt bra fredag!

Bild tagen i Kalmar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår så va det en rätt chill dag. Vi kollade lite serie, åkte o handla städa lite o sen åkte vi och åt på hsin hsin. Jag testade något nytt denna gången, biff special heller den. Annars brukar jag ta strimlad biff i kokosmjölk o tror jag fortsätter med det. Jag va inte super nöjd med biff special. Men men, vi åkte hem direkt efter vi hade ätit och fortsatte kolla lite serie. Kom även ut på en liten promenad.
När vi var o handlade så hittade vi oreocake o va bara tvungna o köpa den. Oreo är ju bara för gott! Den va jätte god iallafall men nej, vi åt inte upp allt.
Nu får vi se vad veckan har att erbjuda så får ni ha det så bra :)

Likes

Comments

Igår va vi ju som sagt på fest. Allt började jätte bra o va kul o så.
Men sen så stod jag o lyssnade på när några prata och så va de en som skulle få mig över ett litet staket, men jag backade för jag tyckte att jag stod bra där jag stod. Men nä, så hoppar människan över staketet o ska ta tag i mig o lyfta upp mig, så jag går iväg o denna då går emot mig o är beredd att ta tag i mig o lyfta upp mig. O jag ville inte att någon full skulle lyfta upp o bära iväg mig så jag sa "nej" och "jag vill inte". Denna då lyssnade ändå inte så innan denne då hann ta tag i mig så smällde jag till denna människan på armarna i smått panik. jag visste inte vad jag skulle göra..
den säger då helt allvarligt att den bara skoja och jag sa men jag ville ju inte. Men då sa denna människan att jag skulle dra åt helvete o kallade mig något dumt som jag inte kommer ihåg vad de va då jag gick därifrån.
Jag satte mig i bilen o grät, visste inte vad jag skulle göra. Men efter en liten stund bara så kom Marcus o va väldigt irriterad på denna personen. Så vi åkte hem, och ja jag va nykter.
Så nä de va inte så jätte kul. jag känner att nej är ett nej, då borde man ta de som ett nej också..
Nu ska jag o Marcus åka till klädkällaren iallafall o sen åka o äta på thin thin.
Ni får ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

I onsdags så va jag o Emme och kolla på annabelle 2. jag tyckte inte att den va så läskigt men den va bra. Sen kanske de inte blir så läskigt när de sitter massor med folk och småpratar överallt. Man blir inte så jätte fokuserad på filmen då. men som sagt den va jätte bra o de va kul o få umgås lite med Emme då vi i te ses så ofta.

Igår så blev de mysmiddag. Marcus åkte o köpte lite oliver, brie o kex, vitlöksklyftor o lite annat. jag hade så himla ont i huvudet igår o mådde inte alls bra.. men sen fick vi åka till mina föräldrar för min faster o hennes man hade kommit. Jag träffar inte som så ofta tyvärr då dom bor i Stockholm. Senast jag träffa min faster va för 1 år sen. Så ikväll ska vi grilla med dom o sen åka o fira Nicklas.

Så ha en super bra lördag!

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder, jag börjar äntligen må bra igen!
Jag vet inte hur länge de har vart som jag inte riktigt har mått bra.. De senaste halvåret kan man väl börja med, jag har inte hunnit repa mig innan något nytt dåligt händer.. Jag har ju förlorat några stycken de senaste halvåret..

Men nu äntligen börjar jag känna mig glad på riktigt. Så mycket jag har skrattat de senaste 7 dagarna, har jag inte skrattat på flera månader tillsammans. Jag kan äntligen säga till människor att jag mår bra o faktiskt mena det och det känns så bra.
Jag tror även Marcus har börjat märka skillnad.
Så ja, jag mår bra.
Jag hoppas att ni alla mår bra ❤

Likes

Comments

Vem skulle jag vara utan hästar i mitt liv?
De är en väldigt bra fråga som jag nog inte vill ha svar på.
Jag är gladare när jag är bland hästarna. och jag kommer alltid vilja ha dem i mitt liv.
Nu har jag blivit medryttare till en häst som heter Birdy. Han som jag red i torsdags. Jag red han även igår o de gick jätte bra fast han va lite ivrig. Även fast jag red barbacka. Men jag sitter bra på han och på han så är balansen på topp känns de som. Än så länge.. haha.
Ska till honom idag med så får hoppas på att de går bra idag med.

Likes

Comments

Ni vet de dagar man inte känner sug så avslappnad eller så. Visst är det jobbigt.. När jag känner de så brukar jag sätta mig ner o måla o kolla film/serie. jag tycker att det är avslappnande. Vad tycker ni är avslappnande?

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår så hade jag invigning. Det blev inte riktigt som planerat då folk hade dubbelbokat. Egentligen va de meningen att de skulle vara invigning inbakat med tjejkväll. Men istället så blev de att Nicklas och Marcus också var med. Men jag är nöjd. Verkade som att alla hade de trevligt iallafall och det är det som räknas. Så tackar så mycket till er som kom!
Idag så ska jag kanske iväg o rida o sen ska jag o Marcus på dejt om vi kommer på något o göra då.. haha.
Men nu ska jag se om jag får väckt gubben så vi kan äta frukost! 😊

Likes

Comments

Asså jag är så glad efter igår!
Efter jobbet så åkte jag till ett litet snabbmöte. jag träffade cicci o vi planerade lite för min invigning på lördag. o de kommer bli så bra.

Efter de så åkte jag hem lite snabbt o bytte om till ridkläder o åkte till stallet där jag har vart med mulle. jag provred en travare o han va så snäll. Fast vi red ut barbacka så gick de så himla bra o det kändes så himla bra!
Så på söndag kanske jag ska testa han igen o jag e så taggad!
Det bästa är att jag känner ägaren då jag har ridit en av hennes tidigare hästar. Så jag hoppas innerligt att de ska fungera!

Likes

Comments

I söndags så skulle jag o Marcus egentligen på lunch på golden days. Men så kontaktade mamma Marcus så att han kunde berätta då mamma inte ville ta de o telefon eller sms. Jo de som hände va att min kanin hade dött mellan lördag o söndag. Vad jag gissar på va de på natten eller tidigt på morgonen. Så alltså blev de ingen lunch.  jag har haft han länge o kommer sakna honom så.
Min älskade lilla kanin ❤❤❤

Likes

Comments