Träning

Fortfarande hemma och små sjuka. Då dagen bjöd på storstädning an köket och pyssel och fix och bling.

Även Melinda har hjälpt till och städat och fixat i sitt rum.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning

ÅNGEST.

Jag har aldrig känt så här förut. Bara en helg och en vardag kvar innan jag ska tillbaka till jobbet. Nu var helt plötsligt dessa veckor bort blåsta och allvaret börjar på tisdag nästa vecka. Så hårt som jag har jobbat de senaste åren och kämpat för att komma ditt jag är idag och kände att vad skönt det ska bli med semester och komma tillbaka med ny energi. Men så känns det förfärligt att komma tillbaka. Jag är inte redo. Men jag älskar mitt jobb och mina kollegor jag har runt om mig. Vill verkligen inte känna såhär. Får hjärtklappning bara jag tänker på jobbet. Började med att öppna upp datorn och titta lite i mailen ,scheman mm. Stängde locket igen. Har inte riktigt kunnat ha helt fritt från jobbet under semestern. Kanske sånt man få ta eller inte. Det bästa är väll att acceptera att vardagen är här och göra mitt bästa av situationen. Får tänka positivt och på allt nytt som kommer att hända under hösten. Får planera in roliga aktiviteter. Gå och bada, träffa vänner, grilla eller påta i trädgården. Gör sådant som förlänger semesterkänslan. Fundera även på hur jag kan varva ner efter jobbet. Det enklaste är kanske att lära sig att göra en avslappningsövning eller ta en rask promenad kan också hjälpa.

Likes

Comments

Träning

Inte nog med att jag har i en vecka nu varit förkyld och febrig. I natt vakna lillan med feber, hon började med täppt näsa i några dagar.
Så vad händer idag?
Solen lyser och RIX FM festivalen är i Norrköping.

Likes

Comments

Träning

Blev en tur med familjen och hunden till skogen på kvällskvisten. Plockade lite lingon då vi inte hittade några kantareller.
Kvällsmiddag
Potatismos köttbullar och brunsås
Rårörda lingon

Likes

Comments