Träning

Nu har en vecka gått på nya jobbet och jag känner redan att jag har varvat ner med min stress och kan lämna jobbet när jag går hem för dagen.
Jag är ny och peppad samt redo att förändra. Denna vecka har jag städat undan det gamla för nu börjar vi med nya tag nya mål. Att lyssna och iaktta ,sitta med och lära mig allt nytt har gått kanon. Redan nästa vecka har jag mitt första möte med kund ( ensam ). Vi ska även åka runt till alla kontor och presentera mig för mina medarbetare som jag ansvarar för. Ska även vara med ute för att lära mig hur de jobbar och vilka områden vi har.
Att få veta hur min första månad ser ut och de kommande sex har min nuvarande chef varit väldigt tydlig med , jag vet vad som förväntas av mig.
Nu kör vi 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Jobb
  • 45 Readers

Likes

Comments

Träning

Så spännande nu bara två dagar kvar till jag börjar mitt nya jobb. Var idag ner på kontoret och hälsade på. Smyg tittade in på mitt nya kontor😁

  • Jobb
  • 31 Readers

Likes

Comments

Träning

Har en underbar familj som alltid finns för varann. Har många år kämpat som ensamstående till två barn och fått jobbat hårt , i regn och skur fick jag cykla dit jag ville. Träffade sedan min själsfrände och vi har levt ihop i över 20 år, fick två underbara barn tillsammans. Vi har kämpat oss igenom livet tillsammans. Nu står jag här med min familj som jag älskar så mycket och kommer alltid ta hand om er.

Som 15 åring började jag med städning både dag och kväll, samt jobbade inom restaurang branschen i många år. Min fortsatta karriär blev inom städ branschen och jobbade hårt. Slet hårt med att själv lära mig allt inom städningen. Efter många år inom tog jag steget och öppnade eget. Sedan efter ett par år blev jag uppköpt av ett annat bolag. Där har jag även kämpat hårt i många år. Haft stort ansvar när det gäller medarbetare och kunder. Men att känna känslan över hur de tänker och behandlar de som verkligen kämpar och vill komma nånstans suger verkligen skiten ur en. Att sen få höra att det känns bra för dom att man slutar och att det behövs nytt blod i företaget, men att man jobbat i fyra år men att alltid finnas på plats och sköta frånvaro i alla år som innebär en stor press och lidande familj på det , alltid vara tillgänglig söndag till fredag för medarbetare och kunder, så företaget får ett bra rykte med att allt fungerar. Att alltid ta åt sig mer arbetsuppgifter än de man redan har utan att få nåt för det.
Nog om denna arbetsplats , nu har jag lagt det bakom mig och jag vet att jag har nåt mer att ge och det kommer jag att ge till min nya arbetsplats som jag börjar på om några dagar.
Jag vet vad jag kan / vill och vad jag kan ge så nu kör vi😁

Likes

Comments

Träning

Turen till stan slutade med denna leksak 😁
Nu blir hemfärd och baka till 6 års kalaset.

Likes

Comments