Idag var jag ledig så åkte in till stan och mötte upp Johanna. Var så fint väder ute så vi gick och satte oss på en uteservering och åt lunch och pratade. Vi gick runt lite i butiker och sen så satte vi oss på en mysig liten uteservering i Kungsträdgården (igen!). Det är verkligen helt underbart nu när det är hyfsat varmt ute och bara sitta ute på en servering och prata.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mötte upp Ebba idag och tog lite bilder. Det var så himla mysigt väder när man stod i solen, och där det var vindstilla var det även riktigt varmt! Så underbart att det äntligen börjar bli varmare efter allt hagel/snö väder som varit.

Sitter nu på espresso house för en liten fika och även för att värma oss från den kalla blåsten.


Likes

Comments

Min garderob består i princip av färgerna vitt, svart, grått och blått med lite stänk av grönt. Har börjat gilla färg mer och mer, speciellt färgen gult riktigt mycket nu under senaste tiden. Särskilt nyanserna åt det mer senapsgula och pastell gula hållet, vilket är två raka motsatser!

Älskar hur somrigt och glatt allt blir automatiskt så fort man lägger in en stark färg och att de är en keytrend som man kommer att se mycket av nu i vår får mig bara att bli mer exalterad över det!

Likes

Comments

Mina dagar har sedan jag kom hem bestått av att packa upp, städa och tvätta. Så det är inget exalterande som händer just nu. Ska träffa några kompisar ikväll för en drink eller två inne i stan vilket kommer bli super mysigt speciellt nu när solen har börjat titta fram! Hoppas ni får en trevlig fredag!

Likes

Comments

Träffade tjejerna i helgen för en efterlängtad brunch! Vi gick till det omtalade Greasy Spoon, vilket var en stor besvikelse. Tog en Egg Benedict med feta ost till och en Espresso Martini. Hade högre förväntningar efter all kritik man hört om stället, vet inte om det är för att man varit bortskämd med the typical english food när man bott i England.. who knows?

Däremot så var det jättemysigt att få träffa alla igen! Efter brunchen satte vi oss på en uteservering i stan med ett glas vin och myste i solen!

Likes

Comments

Jacka: Topshop / Klänning: Mango / Väska & skor: HM

Likes

Comments

Efter en härlig vecka i Göteborg så avslutade vi vår resa med en brunch tillbaka i huvudstaden. Gick till The Brunch Club i Vasastan och deras mat var fantastisk! Hade aldrig varit där innan och det var ganska fullsatt när kom dit men den goda maten var verkligen värt väntan.

Åkte ner tidigt i onsdags till Göteborg med tjejerna för en mys vecka där. Vi var på Liseberg och gick runt på stan ganska mycket och provade även på deras nattliv, vilket inte var någon riktig höjdare om jag ska vara ärlig. En stor del var nog för att man inte hittade där och visste vart man skulle gå. Men vi hade kul ändå och även om jag saknar Göteborg så är det jätte skönt att få komma hem till Stockholm igen! 

Likes

Comments

Instagram@roosjessica