Fantasi make-up av Mikaela.

Fashion Shoot av Christa.

1960-tal av Rebecca.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tre bilder från fredagen innan modevisningen på Karisma där temat var "rosa bandet".


Ny vecka, nya möjligheter brukar det väl heta. De flesta har höstlov runt omkring mig men min egen vecka är fullsatt med program. Började med en mjukstart idag eftersom jag satt modell för Christa och ikväll hoppas jag på en promenad med några vänner. Imorgon sitter jag modell igen och på onsdag kommer mina föräldrar på besök. Torsdagen består av modellande igen och lördag likaså. Där emellan ska jag åtminstone klämma in simning och mys med vänner. Hektisk vecka men det är så jag vill ha det.

Likes

Comments


Min fredagskväll var lite bättre än vanligt. Jag, Julia och Amanda gick nämligen på modevisning hos Karisma. Så många fina plagg fick vi se och Sarah serverade oss champagne, lyx. Efter modevisningen fortsatte kvällen med tacos och skratt hemma hos Amanda fram till midnatt.

Likes

Comments


Min lördag började med ett kaffemöte på Café Raawka. Jag och Christa pratade i timmar om livet och arbetade på vårt gemensamma examensarbete. Det känns faktiskt som att vårt arbete kommer bli suveränt bra.


Efter den första kaffekoppen gick jag vidare för att dricka nästa. Denna gång tillsammans med Sarah och Fredrika på Sweet Vaasa. Återigen satt vi i timmar och pratade strunt innan vi kollade in höstutbudet i Vasas butiker.

Likes

Comments


En styling jag gjorde på Christa den här veckan där temat var "fashion shoot".

Likes

Comments


För en vecka sedan besökte vi estenomer Vasa stadshus. Ni vet Galan 2015, den jag var praktikant på förra året? Nu 19.11 ordnas den på nytt och i år kommer vi estenomer att hålla i trådarna för en programpunkt på galan, nämligen vår egen modevisning! Det kommer bli himla kul och vi är i full fart med att fixa samarbetspartners, scenografi, musik och modeller. Det här är nog en av de roligaste kurserna i höst på linjen.

Christa.

Anna och Anna.

Likes

Comments


Det har ju blivit fruktansvärt kallt nu på sista tiden så denna vecka fick min rosa kappa titta fram. Köpte den på Zara för två år sedan men den fungerar lika bra nu som då, rosa är ju dessutom en trend i höst. 

Likes

Comments


Idag körde vi fullt ös i hårsalongen. Jag gjorde en fashion shoot på min modell Christa och jösses vilka fina bilder det blev, måste visa dem senare. Eftersom jag var klar redan runt ett lunchade jag med Sarah och sedan bestämde vi oss för att glass och serier lät som en bra idé. Ni vet, för att pigga upp måndagshumöret lite.

Likes

Comments

Italienska alperna 2011.

Rhodos 2011.

Barcelona 2012.

Mallorca 2014.

Champagne, Frankrike 2015.

Spanska solkusten 2016.

Likes

Comments