Bilderna är från Åbo för några veckor sedan. Den söndagen var det varmt, soligt och behagligt att gå barbent.

Idag har det varit lite kallare här så tog en super lugnt morgon och kollade igenom en halv säsong Friends innan jag mötte upp mina tjejer för en drink och lite kvällssnacks. Nu blir det att ladda upp inför en ny jobbvecka, vilket känns okej eftersom jag har en så himla fin arbetsplats denna sommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi cyklade omkring här i Köpenhamn längs mysiga gator fulla med små söta kaffeställen, rosor och hus i alla färger.

Passade på att ta några bilder vid det perfekta huset... på tal om perfekt så är klänningen på bilden det! Den är i mocka, figurnära och kommer från H&M. Fynd!

Likes

Comments

Har precis vaknat upp på hotellrummet i ett mulet Köpenhamn. Jag och min kusin bestämde oss nämligen för att åka på en liten semester i några dagar, och oj så underbart det är. Nu ska vi gå iväg och käka nybakat bröd och sånt. Härligt.

Likes

Comments

Igår hade jag en sådan kväll som man bara drömmer om på sommaren. När jag kom fram till Ellinors sommarstuga började vi med grillmat och långbord.

Vi fortsatte med en kubbturnering och avslutade den soliga kvällen med bastubad och ett dopp. Okej, nästan i alla fall. Lite så där idylliskt.

Likes

Comments

Var ju självklart tvungen att skicka ett vykort till min au pair familj borta i Paris.

I samma veva som vi åkte till Nådendal besökte vi även muminvärlden, eller mumindalen som jag vill säga. Parken var riktigt välgjord och det var så himla mysigt att bara gå omkring och titta på alla hus och detaljer de byggt upp. Kan faktiskt rekommendera en tur hit oavsett om ni har sällskap av småbarn eller inte.

Likes

Comments

Vi började nästa dag med en hejdundrande hotellfrukost innan vi körde iväg mot Nådendal. Förut när mina släktingar bodde i Åbo blev det nästan som en tradition att åka hit om somrarna, så himla mysigt.

Nå väl, förutom att gå på stadens mysiga gator och käka pizza när regnet öste ner var den största orsaken att vi skulle besöka Muminvärlden. Och det tänkte jag visa bilder från i nästa inlägg.

Likes

Comments

På söndag morgon satte jag och mamma oss i bilen med slutdestination Åbo. Lagom till eftermiddagskaffet anlände vi till den sommarvarma och soliga staden. Vi strosade i lugn takt längs med ån och satte oss sedan ner på ett café med varsin kaffe och italiensk glass.

Vi satte oss ner och njöt av solen lite till innan vi gick via hotellet innan middagen.

Vi satte oss på den mysiga båten som ni såg på bilden ovan. Där virade vi in oss i varsin filt och åt oss mätta, jag på en laxsallad, mamma på en laxsoppa. Tröjan jag har på bilden är förresten från mitt jobb Code - från märket Vila och den är utan att jag skämtar den skönaste tröjan jag äger. Tips tips.

Likes

Comments

Jag måste bara visa den ursnygga regnrocken jag köpte förra veckan från Samsoe & Samsoe. Var ju självklart bara tvungen att ha en i rosa, helt magisk om ni frågar mig.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av bilderna som jag och Anna fotade förra veckan när jag hälsade på i Vasa. Det brukar liksom bli lite så att när man ser en färgglad vägg måste man ta en bild eller två.

Likes

Comments

Trots att det var mulet idag var det riktigt mysigt. Tillsammans med några tjejkompisar satte vi oss i bilen, körde ut till Café Bryggan och tog en glass vid vattnet. Så fina är de, mina vänner.

Likes

Comments