View tracker


Idag har vi bakat pepparkakor här hemma i Jakobstad. Försöker allt för att få julstämning just nu trots slaskvädret utanför fönstret.


Efter pepparkakorna gick vi och kikade på det nya huset som min faster och hennes man köpt. Himla fint var det. Nu ska jag försöka ta mig an tentläsning men sedan blir det gröt och julmys. Det är ju ändå lilla jul och lördag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilder: Joni Keko


Några bilder från vår modevisning på Galan 2016. Äntligen fick vi se resultatet av vad vi jobbat på så länge och jag var väldigt imponerad av våra modeller, alla var super duktiga.

Likes

Comments

View tracker


Under två månaders tid har jag och mina estenomvänner planerat ihop en modevisning och i helg var stunden inne. På lördagen var det nämligen dags för Galan 2016, en finlandssvensk bloggala, och fram för allt vår modevisning Wearable but WOW som vi kämpat så mycket med. Det var hur roligt som helst att se allt falla på plats och se hur bra allt blev till slut. Vi gjorde det, tillsammans, som ett team.

Jag tycker verkligen om min klass, mina vänner. Vi är en väldigt nära och personlig klass och på estenomlinjen lär vi känna varandra på djupet. Det är en av de sakerna jag gillar med utbildningen, inte bara studierna utan även det sociala man får av linjen. Känner verkligen att jag drog en vinstlott där!

Likes

Comments


Dagens make-up lektion i skolan bestod av body paint i valfritt mönster. Här ser ni det grafiska mönstret jag gjorde på min fina vän Celine.

Likes

Comments

Hyllan ovanför matsalsbordet.

På vårt lilla köksbord.

Mitt sovrum.

Likes

Comments

Fantasi make-up av Mikaela.

Fashion Shoot av Christa.

1960-tal av Rebecca.

Likes

Comments

Tre bilder från fredagen innan modevisningen på Karisma där temat var "rosa bandet".


Ny vecka, nya möjligheter brukar det väl heta. De flesta har höstlov runt omkring mig men min egen vecka är fullsatt med program. Började med en mjukstart idag eftersom jag satt modell för Christa och ikväll hoppas jag på en promenad med några vänner. Imorgon sitter jag modell igen och på onsdag kommer mina föräldrar på besök. Torsdagen består av modellande igen och lördag likaså. Där emellan ska jag åtminstone klämma in simning och mys med vänner. Hektisk vecka men det är så jag vill ha det.

Likes

Comments


Min fredagskväll var lite bättre än vanligt. Jag, Julia och Amanda gick nämligen på modevisning hos Karisma. Så många fina plagg fick vi se och Sarah serverade oss champagne, lyx. Efter modevisningen fortsatte kvällen med tacos och skratt hemma hos Amanda fram till midnatt.

Likes

Comments


Min lördag började med ett kaffemöte på Café Raawka. Jag och Christa pratade i timmar om livet och arbetade på vårt gemensamma examensarbete. Det känns faktiskt som att vårt arbete kommer bli suveränt bra.


Efter den första kaffekoppen gick jag vidare för att dricka nästa. Denna gång tillsammans med Sarah och Fredrika på Sweet Vaasa. Återigen satt vi i timmar och pratade strunt innan vi kollade in höstutbudet i Vasas butiker.

Likes

Comments