Åt en riktigt god middag på Strandvägen 1 igår, samtidigt som vi avnjöt varsin Bellini. Förstår varför detta är allas favoritställe, verkligen mysigt. Vi drog sedan vidare till både Escalier och Brillo men avslutade kvällen ganska snabbt tillsammans med de andra tjejerna hemma i soffan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag, Sarah och Tove som är här på besök började dagen med att gå på stan. Perfekt till eftermiddagskaffet mötte vi upp Kajsa och Anna för att fika på Karla Café. Så mysigt ställe, tänker absolut gå dit igen. Tips tips.

Likes

Comments

Som jag nämnde tidigare var jag med på parfymlansering av Sabé Masson förra veckan och på en Diorskolning igår. Som en liten gåva fick vi en produkt per märke, lyx. Vi fick välja ut varsin favoritparfym och jag tog självklart Parisian Rhapsody, gjort på mango smör och tamanu olja.

Från Dior fick vi varsin Lip Sugar Scrub som fungerar bra som både peeling och primer för läppstift.

Likes

Comments

Började min dag med ett frukostmöte och Dior skolning på praktikplatsen. Men det bästa med den här tisdagen var ändå att träffa min fina vän Amanda, på en kaffekopp, på Vete-Katten. Känns så himla skönt att äntligen bo i samma stad som henne igen, nästan som när vi bodde i Paris.

Likes

Comments

Äntligen sken solen i vårt Stockholm. Vi, det vill säga jag, Anna, Kajsa och Sarah - tjejerna jag bor med här, började dagen med en lugn och lång sovmorgon och frukost.

Tog oss ut på stan och fotade några bilder när vi ändå var på gång, finns så många fina ställen att fota på här.

Gick omkring i Sturegallerian och blev bjuden på lakrits te från Rituals, mys.

Efter att ha gått omkring i butiker sökte vi upp Café Saturnus. Mysigt, fullsatt och amerikansk inspirerat.

Vi avslutade kvällen med middag på Prime Burger på Birger Jarlsgatan och det var så himla gott. Deras Cheesy Fries är to die for. Bästa tänkbara lördag enligt mig.

Likes

Comments

Min morgon kickade igång på bästa sätt. Tillsammans med några tjejer från Åhléns var vi inbjudna till Röhnisch på frukost, presentation av vårens nyheter och ett avslutande yogapass på det. Resten av dagen arbetade jag mest på parfymavdelningen.

Kände för att lyxa till det med ansiktsmask och ett avslappnande bad när jag kom hem och ska precis kolla färdigt en film. En riktigt mysig torsdag.


Likes

Comments

Har haft tre roliga dagar på Åhléns där jag arbetat med visualisten och på skönhetsavdelningen. När jag var klar för dagen köpte jag med mig rosor och choklad hem till mina fina roomisar, det är ju trots allt kvinnodagen.

Likes

Comments

Jag, Anna och Kajsa bestämde oss för att promenera runt i våra nya kvarter på Östermalm. Vi passade på att fotografera några bilder och jag bara älskar arkitekturen här.

Efter en kylig timme satte vi oss ner för att värma oss med varsin kopp kaffe.

Vi tog oss ner till Biblioteksgatan. Ögonshoppade i de fina butikerna där och gick sedan in till Sephora där jag fick med mig en duschgel och en ansiktsmask som sägs vara riktigt bra. Snart ska vi sätta på oss träningskläderna och gå en runda innan vi hämtar upp Sarah. Känner på mig att jag kommer storm trivas här i Stockholm.

Likes

Comments

Blev en oplanerad sovmorgon. Packade klart det sista inför Stockholm innan Fredrika hämtade upp mig och vi körde hem till Jeppis. Kvällen består av olika måsten och när det äntligen är klart kommer jag ta det riktigt lugnt, känner jag behöver samla på mig ny energi just nu.

Likes

Comments