Igår var det vårkänslor hemma i Jeppis. Min lördag spenderades hos faster där det bland annat bjöds på fastlagsbullar. Klockan fyra stod bröllop på schemat, det var nämligen vår fina vän Jens som gifte sig. Och vilket fint bröllop det blev. Kvällen bestod alltså av god mat, lekar, vänner och ett vackert brudpar.

Likes

Comments

Eftersom årets abiturienter firar sin penkkis idag blev jag och mina vänner lite nostalgiska och började prata om minnen från vår egen dag. Den dagen var helt underbart rolig, önskar att jag kunde få uppleva den en gång till. Vi hade dessutom, enligt mig, världens bästa tema. Nämligen Disney.

Under min andra halva av gymnasietiden böt jag skola och det är, helt ärligt, en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Att få gå i en skola där jag hade alla mina favoritbrudar på samma ställe, där alla var så himla trevliga, där lärarna kunde ens namn och där jag fick vara mig själv till hundra procent. Är tacksam över att jag fått samla på mig många fina minnen från min gymnasietid.

Likes

Comments

Slängde ihop en god lunch med Christa här om veckan för att vi skulle ha energi till att skriva på vår kandidatexamen.

Samma fina Christa bjöd in till inflyttningsfest förra veckan. Kvällen bestod av drinkar, skratt och dans.

En solig eftermiddag fikade jag med Julia och började veckan med brunch tillsammans med Joanna. Bästa tjejer båda två!

Likes

Comments

Bilder från när jag hälsade på Sarah i Stockholm 2014.

Det ger mig både fjärilar i magen och ångest i bröstet att skriva det här. Men, jag är säker på att jag har en hejdundrande vår framför mig för jag ska nämligen göra praktik, på Åhléns, i STOCKHOLM.

Tillsammans med tre tjejer på klassen har vi hittat en fin lägenhet på Östermalm och det kommer bli så himla mysigt att bo där med dem i tre långa månader. Dessutom är jag överlycklig för jag ska få sjunga med till Ed Sheeran i Globen och träffa min Paris-familj igen. Läskigt men jätte jätte roligt.

Likes

Comments

Det finns nog inget jag tycker så mycket om som att börja en söndag med brunch. Denna söndag var jag och några tjejer välkomna hem till Ellinors nya lägenhet och där gräddade vi våfflor, gjorde i ordning mängder med frukt och åt sedan tills vi nästan sprack. När vi kände att maten hade lagt sig spelade vi "Just Dance" och dansade tills svetten rann, hur roligt som helst!

Självklart skulle det fotograferas också innan vi fick njuta av allt gott.

Likes

Comments

Jag kan inte längre räkna hur många gånger jag och mina estenomvänner har fått höra saker som "estenom är bara skit, ni gör väl inget annat än sminkar er?" och "vad ska det där vara bra för? Gör något ordentligt istället." En av mina bästa vänner fick en gång kommentaren "du är förvånansvärt snäll för att vara estenom." Jag blir så himla arg. Besviken. Ledsen.

Det är synd att människor som inte vet något om min utbildning kommer och trycker ner den rakt i ansiktet på mig. Estenom är inte bara läppstift, det är så mycket mer. Vi estenomer behöver även lära oss ämnen som kemi, biologi, produktutveckling, företagsekonomi och statistik. Vi lär oss om hudens uppbyggnad, vi lär oss om att ta hand om våra kunder både utanpå och inuti. Vi lär oss om hälsa, välbefinnande och självförtroende.

Vi estenomer kämpar för lika många studiepoäng (210), går lika många år i skolan (3,5) och skriver en krävande kandidatexamen, men ändå anses vi vara onödiga? Jag blir så himla ledsen.

Estenom är inte bara läppstift.

Några av mina fina och kloka estenomer.

Likes

Comments

Idag hade jag på mig många favoriter. Skorna är från finska märket Aaltonen, lädervantarna från River Island, kappan från H&M och väskan är min underbara Guess.

Annars då, jag började dagen med att storstäda lägenheten och fick sedan besök av bästa Sofie. Vi drack kaffe och sydde halarmärken. Runt fyra tiden var vi bjudna på kaffe till en klasskompis för att leka med hennes lilla pojke, så himla mysigt. Ikväll väntar jag på sällskap av Joanna för att plugga lite på Skönhet & Hälsa. Favoritkursen hittills skulle jag säga eftersom vi fokuserar på hur viktigt det är att må bra.

Likes

Comments

Tog en ordentlig sovmorgon, bakade scones och ligger och tittar New girl just nu. Bra start på dagen. Ska snart börja fixa till mig eftersom jag ska möta upp fina Celine på en kaffe och sedan blir det inflyttningsfest hos Christa.

Likes

Comments


Ibland behövs en sovmorgon för att kunna ladda batterierna ordentligt. Satt upp till klockan 01 igår och pluggade tillsammans med Heidi. Idag står det roliga saker på schemat eftersom jag snart ska ta mig till campus området för en eftermiddagslektion och ikväll blir det semestersitz med tjejerna, skoj.


​Ps. Har hittat ett nytt livsmotto av Anja Forsnor i Januarinumret av ELLE.

Likes

Comments