Header

Nailpolish from ORLY - SPONSORED

Ei venninne av min mor er eier av Lakkbar og dro en tur og besøkte hennes nye lakkskole forrige uke. Da var jeg så heldig at jeg fikk med meg et par neglelakker hjem. Jeg har selv aldri prøvd merket ORLY og må si at jeg er veldig fornøyd. Har helt ærlig funnet mitt nye yndlingsmerke, no joke! Neglene mine er så svake og fliser seg så fort opp at hvis jeg er heldig varer lakken jeg tar på i 2 dager. Men da er jeg som sagt heldig.

Så fort jeg kom hjem måtte jeg selvfølgelig teste denne ettersom min mors venninne selv skryter av den. Etter dag 2 var den fortsatt like fin og det var først ut i dag 4 at jeg måtte fjerne den og ta på ny lakk. Dette er helt supert for en som synes det er kjedelig å ta på neglelakk annenhver dag.

Jeg er veldig glad i rød lakk og endte derfor opp med å velge to røde. Den ene har litt nyanse av rosa med glitter, mens den andre var mørk og var mer plommerød. Begge lakkene kan kjøpes her eller hos Blivakker


Ta en titt innom Lakkbar sin nettside for å se hvor de holder til, hva slags behandling de gir eller om du er interessert i å gå på kurs kan du finne info om det også.

------------------------------

Went to visit my mom's friend the other day that own a Nail Beauty Salon/Bar to see a new school she opened up and got to bring two nail polishes home from ORLY. This is definitely my new favorite nail polish. I'm lucky if I manage to have a polish on for two days, but with this I didn't need to take it off until the fourth day. Really satisfied with it!

If you live in Norway and want to check the Lakkbar out, visit their website for more info. Here you can read their latest news, buy nailpolishes and check out their courses.

Likes

Comments

Hadde den koseligste dagen på lenge i går med min kjære venninne Elin. Vi har begge studert foto og i motsetning til meg er hun er så flink til å komme seg ut døren med kamera og ta bilder. Så etter at hun hadde vært i botanisk hage og tatt så mange fine bilder ville selvfølgelig jeg gjøre det samme. :)

Vi tok oss derfor en tur ut dit i går og knipset masse bilder av en haug med planter. Det var så utrolig koselig høststemning ute og det var så gøy å knipse litt bilder bare for hyggens skyld. Anbefaler på det sterkeste til de som ikke har vært der å ta seg en tur dit. Kafeen var veldig hyggelig, men hvis man er ute etter flere varianter med kaffe så selger de bare vanlig svart kaffe. Vi drakk kakaoen de hadde og den var veldig god. Smakte hjemmelaget og var sånn passe tykk. Når det er varmt nok til piknik er det en egen del av parken som er satt av til akkurat det.

I dag går turen hjem til mor for å ha litt jentetid med mor og søster og slappe litt av hjemme.

Ønsker dere alle en flott dag!

--------------------

Had the greatest day in a while yesterday with my good friend Elin, who is also a photographer. Compared to me, she's so good at bringing her camera outdoors and take pictures just for fun and after seeing some of the photo she took at the botanical garden in Oslo, I felt like doing the same with her.

I asked her to join me yesterday, and we took a photo trip there together. It was so much fun to just take tons of photos of all the plants. Looking forward to do some proper editing and maybe print out some of them and put them on the wall. When finished our photo tour, we sat down at the café to drink some hot cocoa and chat for a bit.

I recommend everyone to go there if you are in Oslo.

Today I'm heading home to my mum's to spend some quality time with my mother and sister. Looking forward to it!

Have a lovely day everyone!

Likes

Comments

Veske (sponset) - Lycke kan kjøpes her
Jakke - H&M
Genser - Zara
Bukse - Bik Bok
Sko - Christian Louboutin


Jeg elsker sommeren, det er virkelig en av favorittårstidene mine. Blir alltid litt trist når temperaturen synker og regnværet kommer, men etterhvert som sjokket over forsvinningen av varmen og solen har roet seg, kommer jeg på at høsten ikke er så ille. Elsker når bladene forandrer farge og trærne er røde, oransje, gule og brune. I tillegg til at naturen er så fin, kan jeg dra frem klær som jeg ellers ikke bruker. Kunne endelig finne frem denne hvite jakken jeg kjøpte for halvannet år siden hos H&M. Liker den like godt enda. Synes den er så fin og passer til absolutt alt. Kjøpte også et par Louboutins i Januar da jeg var i London, og har helt ærlig ikke vært flink til å bruke disse. Først var det vinter, og da vinteren endelig var borte og våren kom følte jeg mest for å bruke sneakers. Skal definitivt bruke disse mer når i høst når været tillater det. Bruker ikke disse i plaskevær.

Fikk også tilsendt den flotte vesken fra Lycke for noen uker siden. Er så fornøyd med den. Størrelsen er perfekt, hverken for stor eller for liten, og den også kan brukes til alt. Så er den veldig praktisk oppdelt med flere lommer innvendig. Skal få tatt noen bilder av kun den.

Nå skal jeg ut på tur til storsenteret for å finne gave til min kjære venninne som har bursdag snart. Som sykmeldt må jeg finne på noe å gjøre og komme meg ut av huset.

Ha en fantastisk dag!

--------------------

I'm more of a summer person than fall, but when I come to think about it, fall is a really nice season. The trees are so beautiful and I can wear clothes that have been hanging in my closet for the past 5 months. Love the white coat I'm wearing in the photos because it's classy and I can wear it both to dresses, or a couple of jeans and sneakers. I'm also going to wear a lot more my gorgeous Loubis that I bought in London in January. Have only managed to wear them once, and I feel so bad because they aren't exactly cheap. Looking forward to wear them more, when the weather allows me. I do not wear these when it's pouring outside.

I also got this pretty bag from the Norwegian brand Lycke some weeks ago and I can honestly say that it's so handy. Love the size and that I can wear it to almost anything. It also got divided pockets inside, which is really great for someone like me. I usually just toss things in my bag, but this makes it easier to keep it organized. I'll take more photos for another blogpost.

I'm off to a shopping mall now to see if I can buy a present for my friend's birthday. When you're on sickleave for as long as I'm going to be you need to find something to do. Just some fresh air and a trip to the mall will be nice for me today.

Have a great day!

Likes

Comments

Livet altså, noen ganger slår det deg bare rett i trynet. Jeg føler jeg har hatt nok uflaks i livet, mer enn nok i alle fall. Som 8 åring falt jeg over en eksospotte på en motorsykkel og fikk 2 grads forbrenning på innsiden av låret som gikk fra kneet og helt opp til underlivet, eller tissen om man vil kalle det det. Så gikk det noen år og jeg var en lykkelig 11 åring som ante fred og ingen fare, men det varte ikke lenge. På vei hjem fra tannlegen i Oslo en kald og våt vinterdag, havnet jeg i bilulykke med min mor, her hadde jeg englevakt sa dem. Jeg slapp unna med å brekke en ryggvirvel og brudd på to. Siden jeg hadde skoliose fra før av måtte jeg operere da jeg var 15 for å rette opp min S-formet ryggrad. Herlig, nå skal vi få orden på ting. Men den gang ei, for ryggen begynte bare å oppføre seg som en dritt for noen år siden og jeg hadde min første uke som sykmeldt. Jeg liker ikke å være sykmeldt. Synes faktisk det er gøy å dra på jobb. Heldigvis fikk jeg ny jobb i år så det har gjort at jeg med trening har det ganske greit.

2017 skulle bli mitt år, ny leilighet med kjæresten, ny jobb og alt så ganske bra ut. Men, for ja, det kommer et men, flaksen tok slutt i sommer da jeg fant ut at jeg hadde brystkreft. Ingen i familien har tidligere hatt det, så dette er ikke genetisk, legene har ikke peiling på hvorfor jeg har fått det, har bare hatt uflaks. 12 september var jeg tilbake på Radiumhospitalet for å få tilbakemelding på hva de fant fra prøvene etter brystbevarende operasjon (fikk beholde hele puppen, litt flaks må man jo ha), og da kom beskjeden jeg hadde forberedt meg på, men trodde jeg slapp unna, nemlig cellegift. De hadde ikke fått ut alle kreftcellene og måtte derfor operere på nytt fredag 15 september, og etter hvert blir det 18 uker med cellegift og deretter 3 uker med stråling.

Jeg gråt, i fem sekunder. Men vet du hva? Fuck off kreft. Jeg blir sint på deg noen ganger, men jeg prøver å ikke bli sint eller trist i for mange minutter. For jeg har det ganske fint. Jeg har et tak over hodet, penger til mat og klær, jeg kan ta ferier, jeg har familie og venner som er glad i meg. Folk stiller opp hvis jeg trenger det og det beste av alt, jeg skal ikke dø.

Bestemte meg for å klage litt på bloggen fordi jeg hadde behov for det og fordi det er min blogg, så får de som gidder å lese gjøre det. Livet er virkelig hva man gjør det til, og jeg skal gjøre det beste ut av det.

Positive tanker, positivt liv!

-------------------------------------------

Life hits you hard in the face sometimes. When I was 8 I burned my thigh on a motorcycle's muffler and got a second degree burn, at age 11 I was in a car accident with my mother and broke one vertebral and almost two more. Got a surgery because of that when I was 15 and thought that I definitely couldn't be more unfortunate now. But, that wasn't it. In July this year, I found out that I had breast cancer and the doctors doesn't know why this happened to me. I was just unfortunate. I've had two surgeries in one month, but I'm one of the lucky ones. Got to keep both of my breasts and they have (hopefully) removed the cancer that was there. Next step is 18 weeks of chemotherapy and three weeks of radiation therapy. I cried for five seconds when they told me, because chemo can be hard and I'm really not looking forward to it. But I try not to give cancer too much attention. This is going to be a hard winter, but hopefully everything is over soon and I can go back to a "normal" life.

I felt like complaining a bit on the blog, because it's my blog and I can write almost whatever I want. You don't have to read it if you don't want to. But at the end, when I think about it, I really am one of the lucky ones. I have a roof above my head, a job that I love, money to buy the necessities, I've got family and friends that really do care and best of all, cancer isn't going to kill me.

Life is really what you do about it and I'm going to make the most out of it.

Happy thoughts, happy life!

Likes

Comments

Jacket - Zara
Travelbag - Lycke
Jeans - Bik Bok
Shoes - Converse
Sunglasses - Ray Ban

Likes

Comments

Jeg er Game of Thrones fan som enhver mann og kom over denne kule college genseren på etsy der det kun står "Mother of Dragons". Simpelt, men digger det. Har så snill søster som var så grei og kjøpte den til meg (tusen takk, elsker deg!).

Litt baggy fit og for meg som har litt former sitter den ikke så fint grunnet strikken som er litt strammere nederst. Ekstremt digg genser å ha på inne og koster kun 180kr (uten frakt). Kan kjøpes her

-----------------------------

Like any other person I'm a big Game of Thrones fan, so when I saw this sweater on Etay I just had to have it. Well, my sister bought it for me (thank you, love you). It just says "mother of dragons", simple but I love it. It it also super comfy and cozy to wear.

Only thing for me is that it's a little bit big except for the bottom which is a little big thighter so for me with a big booty it doesn't look very good. Probably just going to wear it indoors, but who cares? It costs only 23 US dollars and you can buy it here

Likes

Comments

Jeg har alltid vært veldig flink til å bruke lite farger når høsten kommer og mørket nærmer seg. Da jeg var i Polen med jobben kom jeg over denne grønne skjorten med små hvite blomster på og måtte bare ha den. Den er laget av bomull og er kjempedeilig å ha på, og fargen er så fin. Perfekt høstfarge! Bare fordi det er høst, grått og temperaturen har sunket, så trenger man ikke å matche været. I år skal jeg prøve å gå inn for og heller matche de fine fargene som kommer på høsten.

Shopping i Polen er så bra! Litt billigere, også på kjedebutikker som for eksempel Zara, og så har de butikker som vi ikke har hos oss.

Ha en fin dag! Jeg ligger fortsatt og drar meg i sengen 😜

---------------------------------

I've never been really good at wearing colorful pieces when fall arrives, but when I saw this shirt in Poland I had to buy it. First of all, the color is really nice and will be perfect for fall. It is also very comfy to wear since it's made of cotton.

For us in Norway, Poland is a lot cheaper so shopping there is so much fun.

Have a wonderful day! I'm still in bed 😜

Likes

Comments

Jeg har ikke vært så veldig fan av søte parfymer, det er først og fremst ikke helt meg og blir rett og slett kvalm av lukta (sorry hvis jeg tråkker på tærne til noen). Men, min bror og hans kjæreste var i Italia på ferie og jeg fikk denne fra Jimmy Choo i gave. Med en gang jeg åpnet den tenkte jeg, søren... Denne ser søt og forferdelig ut. Heldigvis så var den ikke så ille. Litt søt, men også veldig frisk i tillegg til at den holder seg stort sett hele dagen. Jeg er veldig glad i å ha flere parfymer å bytte mellom og nå har jeg fått meg en til og best av alt, den var gratis. Hurra for gode gaver!

Hvilken er din yndlingsparfyme?

--------------------------------------------------

I've never been a big fan of very sweet perfumes. Just the smell of them makes me feel really bad and it's just not me. When my brother and his boyfriend got home from vacation, they brought me this one from Jimmy Choo. At first glance I just though "Oh no, this perfumes must smell really sweet", but it really didn't. Well, it's sweet, but also very fresh. Best thing is also that it stays almost the entire day. I love to have several perfumes to change between, and now I do (best thing about it, it was for free). Gotta love nice gifts.

Which perfume is your favorite?

Likes

Comments

Endelig, etter mange søk i butikker, fant jeg den perfekt skinnjakken! Kjøpte min gamle i 2011/12 og den var blitt så gammel at den hadde revnet i foret, luktet litt ekkelt og ikke lenger var sort, men grå. Var på jobbtur i Polen og stakk innom Zara og der hang den. Kostet også kun 900kr, tipper den er litt dyrere i Norge. Jeg er SÅ fornøyd og anbefaler den på det sterkeste til andre som er på utkikk etter en kul, litt rocka og allsidig skinnjakke. En annen positiv ting med den er at den er supermyk og veldig behagelig.

Ettersom jeg har lett etter en skinnjakke så lenge kan jeg definitivt si at dette blir nok årets kjøp for meg. 🖤

-------------------------------

Went on a worktrip to Poland a couple of weeks ago and i finally found the perfect leather jacket. Wnt by Zara, because it's always cheaper outside of Norway, and there it was. Love that it's a little bit rough, but at the same time pretty to wear with about anything. Another really nice thing about it is that the leather is really soft and it's really nice to wear.

Definitely best buy this year for me (so far). I recommend this to anyone looking for a leather jacket.

Have a nice evening everyone! 🖤

Likes

Comments

Etter to biopsier i sommer på Aleris ble jeg 2 august ringt med endelig beskjed om at kulen jeg hadde i brystet, som jeg en gang kun trodde var en ufarlig fettkul, viste seg å være kreft. Jeg, som 27 år gammel kvinne, har fått brystkreft.

Ønsker ikke med dette innlegget å sette fokus på meg selv for at andre skal synes synd på meg, for det er det absolutt ikke. Jeg er så heldig å ha vokst opp med en mor som alltid har sagt "sjekk deg, jammen gå til legen, det er ikke noe farlig å gå til legen. Det er viktig å sjekke seg", og det er det. Jeg var så heldig at jeg oppdaget denne kulen i tide og forhåpentligvis kanskje kun slipper unna med operasjonen jeg hadde i går og eventuelt bare strålebehandling.

Legene jeg har snakket med har alle sagt at det er svært uvanlig at en på min alder får brystkreft, men selv om det er uvanlig betyr ikke det at det ikke skjer. Jeg vil oppfordre alle kvinner der ute i alle aldere til å kjenne kroppen sin. Vær flink til å sjekke deg og bli kjent med kroppen din. Er du usikker på om det er noe, ring legen. Vet du ikke hvordan du skal gjøre det? Se på youtube videoer. Vet du ikke hva du skal kjenne etter? Les på nett eller snakk med lege. Det er alltid best å være på den sikre siden for det kan redde livet ditt og det koster deg ingenting. Bare en liten egenandel 😜

Til dere nysgjerrigperer, jeg har det som sagt ganske bra. Opererte i går og fjernet kulen, ikke hele puppen, og tre lymfeknuter. Alt dette skal analyseres og jeg får endelig svar på hva som skjer videre 12 september. Jeg er bare glad for at dette ble oppdaget nå og ikke om flere år.

Livet er herlig og det er så fint å se hvor mange gode mennesker jeg har rundt meg. Takk til dere alle ❤❤❤

Likes

Comments