Idag har Dews och jag varit iväg till Mönsterås för att fira Sandra. Pea hade gjort massa gott o smaska på, och Dewin fick busa lite med tjejerna. Peas söta son plockade fram bilar till Dewin som han plockade och styrde med, hur söt som kom med sina bilar💕?!
Vi var också en sväng på Huldas gårdsbutik, så mycket fint de har där och massa goda delikatess gosaker från godis till ost/korv/kött. Hem fick det följa med ädelost, knäcke,marmelad lite sött och bröd. Fick dock inte i mig något av det ikväll, proppmätt och känns som jag ätit för en vecka framåt!

Dews somnat för ett tag sedan och snart jag också, huvudet gör ont och ögonen är trötta så lär gå undan när blunder kommer med sömntåget. 💤

Pappa (Dewins morfar) skickade också förut idag bilder på min farmor i sina unga år. Jag var bara 16 år när hon lämnade oss, men jag tänker på henne väldigt ofta och på senaste tiden har jag drömt om henne väldigt ofta. Jag ångrar att jag inte var mer där när jag var i tonåren, och jag hade så gärna önskat att hon fått träffa Dewin. Världens mysigaste farmor med massa husmors knep som bara hon kunde, som man aldrig fick eller gav sig tid till att lägga på minnet. Något jag ångrar, man ska verkligen ta vara på tiden, varenda minut.

Känt mig irriterad under kvällen men motade bort de tankarna av hur tacksam jag är i nuläget utan att låta för "klyschig".
Jag är tacksam över att jag vågade ta steget och våga satsa på min stora kärlek som egentligen alltid varit på ett eller annat sätt i mina tankar sedan tonåren. Och det är vi, efter alla dalar och toppar. Tacksam över våran fina underbara son som visar oss vad obegränsad kärlek är och lär oss vad som är viktigast i livet - att ha varandra och värna om våran familj. Tacksam över alla dessa skratt som Dewin ger oss att vi kan ligga dubbel vikta och bubbla av skratt av hans tokigheter och framför allt tacksam över hur mitt liv blev och utvecklas till, ett liv som jag egentligen inte hade i min beräkning, jag som ville så mycket och just då egentligen inte var i närheten av ett familjeliv men som jag aldrig någonsin skulle vilja byta bort mot någonting. Den bästa tiden den är nu ❤️

Nu ska jag somna med mina positiva tankar och vara redo för morgon dagen, imorgon är det babyrytmik på schemat ☺️Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskarrrr verkligen att beställa hem saker och få dem på posten, känns som små paket till en själv (som jag gärna glömmer att jag själv också betalat) !
Men just det här som kom på posten idag var super fynd, älskar bla barn kläderna från Zara prisvärt och framför allt jackan som jag förväntade mig skulle vara tunnare kvalité pga det billiga priset visade sig vara varm och Go! 👏🏻
Dewins tavlor och text postern betalade jag endast 16 kr/st för, det här med fynd det gillar jag!

Vi avslutade kvällen här hemma med ett lass pannkakor igen det är ju så gott?!
En varm dusch och förberett Dews välling, kom dock ut ur duschen och busungen hade redan slocknat självklart på Pappis bröst.

Likes

Comments

Hallåå alla ni som läser !
Här kommer ett spännande inlägg om mitt händelsrika liv 😅 nä, men har faktiskt inte gjort så mycket igår egentligen ingenting.
Jag hade fransar, lagade mat. Busade med vårt busfrö.. Dagarna får så himla snabbt, och dessutom känns det som dom blivit kortare sen Dewin kom till oss så hinner inte så mycket. Plock&städ byta blöjor laga mat allt de där vanliga som ska hinnas med!

Idag ska vi försöka hinna med en sväng till stan ☺️

Likes

Comments

Hade en mycket trevlig kväll igår, mat från cecil, chips/godis ja allt gott man kan tänka sig 😁 Och bäst av allt bjöd kvällen på massor av skratt ❤️
Första kvällen utan Dews och jag överlevde 😅 Dock var min mamma-oro på 110 % men när jag sedan kom hem var både son och pappa nöj, Dews hade förstås redan somnat och givetvis på Pappas bröst så inga klagomål från Dewin sida, han älskaaar att somna så och just på Pappa, hos mig är det bara tuttenisse hela tiden!

Hade egentlig annars tänkt att byta plats på mina sommar jackor och ta fram höst/vinter samt skor då.. Men det i sig är en heldags jobb med jah.. 30 vår/sommar också kanske 40 vinter jackor.. Och ungefär lika många skor som ska byta plats. Måste sälja av massoooor. Men har svårt att skilja mig från dem 😂 även ännu mer rens i garderoben bör ske inom snar framtid.

Dewin har somnat för kvällen och jag ska inte rörs mig ur fläcken, Ben&jerry väntar på mig tills senare !

Likes

Comments

Skit natt & skit tand som bökar med Dews! Ledsen till och ifrån sedan kl 03.00 inatt. Och inte nog med det så gick vi inte till sömns försen kl 01.00, jag är så trött idag, ofräsch och svett luktar jag också detta bärande och upp och ner! Nu sover Dewin eftermiddag så ska äntligen ta mig en välbehövlig dusch!

Är så hemskt att se hans tårar mitt inatt som rullar ner från hans kinder, han förstår ju inte vad som gör ont 😓 Dessa tänder hoppas att han inte kommer lida av det lika mycket på resterande..

Snart ska jag ha egentid med Anna&Pea mycket gott att smaska på och god mat ska vi ha😁

Något gladare om dagarna nu ❤️

Likes

Comments

Började i Lördags med att lägga honom i sin egna säng och vi tyckte att det gick förvånansvärt lät, Lördagen - Måndagen sov han i sin bortsett från att han någon gång under natten kom över till våran men sedan blev Dews sjuk och vardagen har varit upp o ned 👎🏻 Så ledsen och Pappig/Mammig så har suttit fast klistrad på oss de senaste dygnen, nu är han piggare och tänkte att i kväll kör vi på med rutinerna... Nope, hinner inte ens lägga ner honom innan han gör sina klago-ljud!
En sådan vilja så det är inte klokt! Hade inget annat val än att lägga mig i sängen med honom, tack o lov så tuttade han på nappen för den här mammas bröstvårtor vill gärna vara i behåll! Ammar ju endast på kvällen/natten nu men efter några tuggor på mina nippels ikväll så funderar jag på om det inte får vara nog med tuttematen. Sjukt ont gör det!

Hoppas på att kunna ta oss ut en sväng med vagnen imorgon kommer nog bli skönt för Dews med frisk luft ❤️

Imorgon kväll ska jag få en barnfri kväll med mina vänner, kommer kännas mycket lustigt får se om den här morsan kan slappna av 😅 mer om morgon dag får ni höra om sedan !

Ha en trevlig helg gott folk!

Likes

Comments

Ett mini uppehåll från bloggandet, tiden har inte räckt till. Våran prins är inne på sin tredje feber dag ☹️

Så Ja, utan världens bästa Pappi hemma hade det inte blivit mycket gjort hemma. Dews är kjelsjuk och vill vara i famnen helst hela tiden, vilket egentligen inte är något ovanligt men då brukar man iallafall kunna sysselsätta honom en kortis. Nu är det pappas och mammas famn 24/7 ❤️

En sådan himla skit rent ut sagt, blir tokig på det här. Förkylning,feber,förkylning etc.

Har inte varit utanför dörren på 3 dygn, hade det inte varit för fransbokningarna hade jag väl blivit chockad över att befinna mig en folkmassa 🙈
Och inte nog med febern så är det en envis liten huggtand som inte bryter igenom dock känner man den väl men syns inte. Va så säker på att det berodde på tanden (febern) men efter några samtal till Kalmar barnklinik så sa dem att bebisar inte får feber av tänder 🤔 utan säkert var 3 dagars febern som slagit till!
Hur eller hur så är det så hjärtskärande att se en trött varm kille som har ont och tycker det är besvärligt, och en gnällis som påminner om hans kolik tid som pytte bebis, nu är han inte så liten längre.. 6 månader.. Tiden ja den går verkligen snabbt.
I söndags var vi hos min Kusin och Melinda, hälsade på deras söta Lexie! Så himla söt! Och näe, jag minns inte att Dews varit så liten 😢 himla trevligt att träffas och så fint de bor!

Dewin har äntligen somnat och jag ska bara päsa ner mig och ladda mina batterier till ev ännu en dag med feber.

Go kväll!

Likes

Comments

Då var det dax att ta tag i Dewins sovrutin, att somna i sin säng... Helt plötsligt blev han så stor, vet inte vem det är värst för, mig eller Dewin. Älskar ju att ha honom när och känna hans andetag mot huden och hans små fingrar och ben som far hit & dit.
Men han har blivit alldeles för rörlig och kan lägga sig hur som helst i sängen och det är tidsfråga till han börjar krypa.

Får hoppas att det går bra ✊🏻 Både förmiddags vilan och nu eftermiddags vilan har han tagit i sin säng, som han har hittills lyckats sova i 30 min, bra jobbat Dewin!

Ska snart bege oss in till stan för fika. Mysigt i regn vädret och självklart åker regn stövlarna på 👏🏻

Likes

Comments

Härlig morgonpromenad ! var tvungen att ut och rulla barnvagn tidigt, Dewin hade förmodligen inte sovit färdigt när han gick upp idag så en liten surpuppa. Han somnade direkt i vagnen så nu sitter vi ute och jag väntar på att han ska vakna. Vill inte rulla in vagnen då kommer han vakna för att han blir för varm eftersom det krävdes mycket kläder i kylan idag, och tar jag av honom vaknar han så får helt enkelt sitta här ute med min kaffekopp.
Det är så himla skönt att vi har en liten trädgård att vara i, tror inte jag skulle klara mig i lägenhet... Inte nu när man är van vid den friheten så himla synd att det är så trångt hos oss bara !

Idag ska jag till frisören 😁 så blir massa Pappa&Dewin bus i eftermiddag ❤️ försöka att hinna med att plocka iordning lite hemma med, Fårse om Dewin går med på det den rastlösa lilla spjuvern.

Ha en fin dag !

Likes

Comments