Ända sen augusti har jag tänkt åka till frissan och nu äntligen har jag fått det gjort. Jag har länge velat göra en balayage färgning och här är resultatet. Är så himla nöjd! Klippte även av 5cm så nu är det friskt och fint.

Likes

Comments

halva tjejgänget jag hänger med / med fina Johanna

Tidigare i veckan var det dags för sitz! Och den var ju huur kul som helst! Jag som aldrig varit på sitz förr, bara hört hur det är, så var ju extra taggad men endå nervös över hur det skulle gå. Alla hade feelis och gamylerna visade oss hur det skulle gå till. Efteråt åkte vi till Ollis där tjejerna och jag dansade loss resten av kvällen. Hade verkligen en jätterolig kväll, och jag ser framemot att gå på fler sitzer!

Likes

Comments

Tidigare i veckan var det dags för gulisintagning och det var riktigt roligt. Jag var väldigt nervös innan eftersom man har hört så mycket om det men det gick nog bra. Mitt lag vann inte men vi kämpade på bra iallafall. Efteråt var vi på ollis och det var nog en av de roligaste gångerna! Så nu är jag officiellt en gulnäbb.🐥😎

Likes

Comments

barndomsminne / Nellie, 4 månader

Hej på er, länge sen sist! Senaste tiden har jag bara jobbat och inte hunnit med något desto mer. På helgerna har jag umgåts med vänner och även hunnit med några vasa-besök..

Igårkväll var jag ute med Nellie på gården och hittade lite smultron på samma gång. Tänk vilka barndomsminnen man fick när man satt och trädde dem på strådet.

Likes

Comments

Dagarna går med fart nu, tänk att det redan är midsommar! Ser verkligen fram emot helgen och det ska bli så kul att träffa vänner man ser allt för sällan.

Ikväll har jag iallafall catchat upp med Lilli vid fageröbryggan med en glass i handen. Måste ta vara på alla kvällar som bjuder på detta härliga väder.

Likes

Comments

Nu är det måndag igen och jag har en helt suverän helg bakom mig. För som ni ser på bilderna så har jag varit på roadtrip till Sverige med härligt sällskap som bestod av Lilli, Toffe och Tobias.
Vi startade tidigt i lördags och körde norrut ända till gränsen. Där i Haparanda stannade vi och shoppade lite på Ikea och Ica maxi samt åt lunch vid Max. Sen for vi ner mot Umeå där vi checkade in för en natt på hotell, och kvällen kan vi summera som ett enda skrattkalas.. Har aldrig tråkit med dessa människor!
I söndags chillade vi på rummet innan det var dags att checka ut och åka iväg på lite sista shopping till matbutiken. Sen på eftermiddagen tog vi båten över till Finland igen.
Såna här weekend-resor borde man åka på oftare! Så himla skönt med lite luftombyte och att se något annat än bara hemmaplan.

Likes

Comments

För snart en vecka sedan flyttade lilla Nellie hem till oss, ren kärlek!

Vardagen blir så mycket bättre med ett sådant lyckopiller vid sin sida.😍

Likes

Comments

De senaste nio veckorna har jag befunnit mig på Hemtex och gjort min första praktik. I fredags var det min sista dag och det var ju självklart tråkigt, jag kommer verkligen att sakna både stället och personalen. Har trivts som fisken i vattnet! Och som tur är så gjorde jag så gott ifrån mig att jag kommer att få hoppa in som extra jobbare när det behövs, så det ska jag göra på lördag, jättekul!


Har varit med flera gånger och gjort i ordning platsen där kampanjprodukter finns / Fick vara med på deras butikspalaver där det bla. bjöds på denna underbara tårta / Två bord som jag har gjort i ordning

Likes

Comments

Gjorde min första tatuering för snart en vecka sen och jag är riktigt nöjd över resultatet. Jag ville ha ett litet stjärntecken någonstans och då passade det bäst på handleden. Känns även lite extra personlig när det är jag själv som har ritat den, hehe.

Likes

Comments

För några helger sen var jag och Lilli till fontana där favvokillarna spelade. Började kvällen med en drink på fondis, och efter spelningen gick vi till Ollis där vi träffade Norlie&Kkv. (Märkte sen att bilderna vi tog med dem är identiska med de som vi tog förra gången de var här, haha!)

Likes

Comments