I torsdags var det dags för sitz, vilket var allt för länge sen sist. Den var riktigt rolig och eftersläppet var nästan ännu roligare. Däremot var man väldigt trött igår så jag låg i soffan och kollade youtube störta delen av dagen. Mot kvällen åkte jag hemhem och möttes av en good middag med familjen.

Började denna lördag med en ordenlig frukost och lite mera youtube innan jag nu ska gå ut och tvätta bilen. Sen är kvällen oklar, får helt enkelt se sen vad jag hittar på.

Likes

Comments

Igår var det vändagen och den spenderades självklart med fina vänner. Klockan åtta befann jag mig i skolan och redan vid tolv åkte jag hem. Även Josefine och Johanna kom med så vi drack kaffe och pratade i flera timmar.

Senare på kvällen åkte jag in till stan för att gå på bio med Ida. Vi såg såklart Fifty Shades Darker och den var såå bra! Efteråt gick vi till ollis en stund innan vi avrundade kvällen vid 00:30.

Likes

Comments

I slutet av januari var det dags för en vecka i Åre på Skiweek med Brobyggarna, en helt oförglömlig resa! Redan i slutet av september bestämde jag och Ida oss för att åka på resan och vi visste att det skulle bli en rolig upplevelse. Helt plötsligt blev det dags att packa väskan och dra. Vi åkte en söndagsmorgon över till Umeå och sen med buss vidare till Åre, dit vi kom fram kring åtta på kvällen.
På dagarna åkte vi i backarna och chillade i eventbyn före det var en helt insane afterski varje eftermiddag. På kvällarna var det baren eller stugfest som gällde.
På torsdagsmorgonen startade vi mot umeå och kom över till vasa vid halv tolv på kvällen, så det blev en låång dag.
Det blev intensiva dagar men vi hade verkligen såå roligt, levde life där! Trots några motgångar så hade vi det bra iallafall. Och vi fick jätte många nya vänner, pluspoäng! Kommer definitivt att åka igen nästa år.
Märkte sista dagen att jag inte hade tagit så mycket bilder vilket är synd men här får ni se några iallafall.

Likes

Comments

Igår efter 2 lektioner med handelsrätt åkte jag in till stan på fika med Johanna och Josefine. Vi satte oss på mysiga SweetVasa och njöt av delikatesserna.
Sen var jag bara hem en sväng och fixade mig innan jag cyklade iväg till Josefine. Hängde där några timmar innan vi gick till leipis på halarkalas och hade en trevlig kväll.
Idag var man inte så värst pigg efter gårkvällen men tog mig till skolan iallafall och kämpade igenom engelska lektionen. Efteråt packade jag snabbt väskan, diskade och for iväg hem till närpes. Har inga planer för helgen men det är också ganska skönt, att bara kunna ta det lugnt.

Likes

Comments

En längre tid har jag funderat på att klippa av en rejäl bit av svallet eftersom det blivit jätte slitet och tunnt i topparna. Så en dag i förra veckan kom Johanna till mig innan skolan och tog fram saxen. Vet inte exakt men minst 15cm klippte vi av. Är sååå nöjd!! Trodde det skulle kännas jätte konstigt och ovanligt men jag har inte alls tänkt på det. Håret känns bara så friskt och tjockt nu.

Likes

Comments

Jullovet är här och första terminen på högskolan är avklarad! Och som ni ner här åvan har vi också hunnit med skojiga saker under hösten. Senaste är att vi äntligen har fått våra halare och fick känna oss som en i gänget på vårt första riktiga halarkalas. Vi har också hunnit ha tradenom-julfest och varit på årets sista sitz.

Denna höst har varit en av de bästa i mitt liv, mycket tack vare de vänner jag har fått. Ni är guldvärda! # tradegirlsen

Likes

Comments

Ända sen augusti har jag tänkt åka till frissan och nu äntligen har jag fått det gjort. Jag har länge velat göra en balayage färgning och här är resultatet. Är så himla nöjd! Klippte även av 5cm så nu är det friskt och fint.

Likes

Comments

halva tjejgänget jag hänger med / med fina Johanna

I onsdags var det dags för sitz! Och den var ju huur kul som helst! Jag som aldrig varit på sitz förr, bara hört hur det är, så var ju extra taggad men endå nervös över hur det skulle gå. Alla hade feelis och gamylerna visade oss hur det skulle gå till. Efteråt åkte vi till Ollis där tjejerna och jag dansade loss resten av kvällen. Hade verkligen en jätterolig kväll, och jag ser framemot att vara med på fler sitzer!

Likes

Comments

Tidigare i veckan var det dags för gulisintagning och det var riktigt roligt. Jag var väldigt nervös innan eftersom man har hört så mycket om det men det gick nog bra. Mitt lag vann inte men vi kämpade på bra iallafall. Efteråt var vi på ollis och det var nog en av de roligaste gångerna! Så nu är jag officiellt en gulnäbb.🐥😎

Likes

Comments

Hej på er! Jättelänge sen jag har hört av mig här! Så en kort update skadar väl inte.

Sommarlovet är slut och jag har flyttat tillbaka till Vasa. Annat som hänt är att jag har bytt skola så numera är jag högskolestuderande inom företagsekonomi på Novia! Fick platsen två veckor innan skolan skulle börja så det blev ett väldigt spontant beslut att byta skola, men det var också bästa valet. Trivs jättebra och jag har hittat nya fina vänner, och även studielivet har dragit igång så det är kul!

Likes

Comments