Så Melodifestivalen ikväll då. Ska självklart rösta på YOHIO. Har ni någon favorit med ikväll? Eller kanske någon i dom andra deltävlingarna. Tycker att Little Great Things som ska vara med nästa gång verkar intressanta. Men är peppad för ikväll! Bara synd att jag inte kunde vara där och se det. Men TV funkar väl lika bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Föräldrarna spelade på trav för första gången idag, vann dock ingenting. Så man blev inte miljonär idag heller..

  • 30 Readers

Likes

Comments

Har ni nånsin inte blivit trodda av era föräldrar. Jag har blivit det många gånger. Som imorse, har varit sjuk hela veckan (illamående och huvudvärk) och jag kände mig dåliga imorse så jag sa till min mamma att jag kände mig sjuk. Och hon sa att jag kunde stanna hemma. Så jag ligger i min säng och försöker somna om när jag hör min lillebror fråga mamma varför jag inte är vaken, så hon säger att jag är sjuk, vilken min lillebror svarar med att jag ljuger, min mamma säger då "Ja,hon är bara trött på skolan". Jag menar! Visst är jag trött på skolan! Vem är inte? Men jag skulle inte stanna hemma för det! Jag hatar att mina föräldrar inte litar på mig! Men det har väl inte bara hänt mig? Har era föräldrar inte litar på er någon gång? Och varför?.

  • 31 Readers

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Det kommer mest att handla om mitt vardagsliv. Så det kommer komma upp något lite nu och då.

  • 43 Readers

Likes

Comments