Header
View tracker
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
View tracker

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag men har inte riktigt orkat gått upp ur sängen förens nu. Har precis varit nere i tvättstugan iallafall och ska tvätta några maskiner till innan vi ska göra oss iordning och åka till min kära mor på advents-fika och käka lite god mat.

Så ser mina planer ut för dagen iallafall men givetvis så uppdaterar jag er lite senare igen.

Likes

Comments

View tracker

....pga olika orsaker så kommer det inte upp någon video idag. Den största orsaken till det är att jag har ingen inspiration sen så har jag en del saker framför mig som gör att jag tappar fokus. Ställer alldeles för höga krav på mig själv också. Jag har tyvärr funderat på att inte uppdatera så ofta som jag vill då det blir för mycket med ett heltidsjobb vid sidan av, blogga är verkligen något jag älskar men youtube är svårt för mig att hinna med och det gör att jag tycker att jag inte kan lägga tid på att göra videos som jag VILL göra och när jag sitter och redigerar så tvekar jag på om jag ens vill lägga upp videon då jag helt enkelt inte blir nöjd med mina videos.

Jag har sån beslutsångest när det gäller det här, har verkligen svårt att fatta beslut. Ska nog fundera på allt det här. Jag kanske bara skulle kunna göra vloggar? I och med att det är nästan enklare samt att det är nästan det enda som jag kollar på.
Ska nog göra en video om detta till veckan och fråga vad mina tittare tycker, för alla följer inte min blogg.

Likes

Comments

Kände för att faktiskt ta upp bloggen igen, ibland har jag mer sug på att blogga och ibland mindre sug men jag tycker ju att det är så kul! Tror det mest handlar om att jag inte hittar inspirationen och tiden till att blogga men det fixar sig! Det är iallafall kul att det är många utav er som fortfarande tittar in här. Som ni vet så håller jag mest på med youtube vid sidan av mitt heltidsjobb, så glöm inte att kika in min kanal också.

Idag iallafall är det första advent vilket känns väldigt konstigt, tiden går så himla fort! Vi pyntade hela lägenheten igår för att få lite jul stämning till första advent. Och det blir så mysigt när man får upp stjärnor och ljusstakar. Idag iallafall så har vi fått lite god mat hos svärmor samt adventsfika, super gott. och ikväll sitter sambon och jag bänkade i soffan framför tv n och hoppas på att man kanske kan vinna något på bingolotto (pensionärs-varning) I KNOW! Men det är faktiskt lite mysigt, speciellt på uppesittarkvällen dagen före jul.

Likes

Comments

Eftersom det nu börjar närma sig julen sakta med säkert så tänkte jag att det kanske var dags att fundera på vad man önskar sig, även fast jag fyller den 27 december så gör jag ingen separat lista utan jag skriver allt på samma.
Min önskelista är inte så värst lång men detta är saker som jag verkligen vill ha, innan jag kom på att jag kunde önska mig detta så sa jag bara att jag ville ha pengar/presentkort.

Så här är några exempel på vad jag skulle vilja ha.

Spegel -HÄR , Lampor x2 - HÄR, Förvaringslåda - HÄR

Sen önskar jag mig givetvis pengar som jag kan spara undan till t.ex mitt körkort eller ett presentkort.

Likes

Comments

Nouw Magazine