Header
View tracker
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Min morgon har bestått utav att ligga i sängen, eller ja hela dagen. Är sjuk så var även hemma igår från jobbet, känns inte alls kul när man har lite mer än en vecka kvar på detta jobb och så blir man sjuk liksom.
Inte så mycket att göra åt tyvärr..

Jag har iallafall varit i kontakt med vårdcentralen då jag upptäckte igår att mina tabletter var slut och jag måste ha nya då jag inte kan vänta tills måndag när jag har tid hos min läkare. Så ska strax ta en dusch och sen pallra mig ner till apoteket och hämta ut dom. Får se om jag ska prova att pallra iväg till jobbet imorgon, jag mår bra i övrigt men när jag anstränger mig så blir jag helt matt och trött och får huvudvärk så jag känner ju inte av så mycket när jag bara ligger i sängen.
Men får hoppas jag mår bättre och kan dra iväg och jobba imorgon då jag har en jobbintervju imorgon och vill ju helst inte skjuta på den liksom, men det återstår att se.

Men nu ska jag stänga ner datorn och ta mig upp ur sängen och förflytta mig till duschen.

Likes

Comments

View tracker

Jag ber om ursäkt om jag har varit väldigt "off" här på bloggen, det har tyvärr blivit mycket sponsrade inlägg här ett tag och jag vet att ingen utav er att sagt något om det eller ja "klagat", men jag vill självklart inte att det ska vara FÖR mycket sponsrade inlägg såklart! Jag har egentligen ingen anledning varför jag har varit dålig på att uppdatera denna vecka men det har varit mycket denna veckan.

I måndags fick jag beskedet från min chef att jag tyvärr måste avsluta min provanställning pga arbetsbrist, vilket alls inte var något chockerande för mig då jag redan tyvärr förstod det. Så jag har legat i och sökt en del jobb denna veckan och varit på 1 intervju och ska på en till nästa vecka. Däremot fick jag vara kvar om jag ville fram tills den 27de januari men att jag får söka jobb på arbetstid och gå tidigare om jag vill.

Sen annars har jag börjat kolla på skam, har nu sett alla 3 säsongerna och jag är typ helt fast. Dock gillade jag säsong 2 allra mest.
Kollar ni förresten på skam? Och isåfall vilken säsong gillade ni bäst?

Nu är det iallafall söndag kväll och dags för att snart gosa ner sig i sängen, ska bara föna håret innan jag lägger mig.

Likes

Comments

View tracker

Har ni sett att jag har en ny header? Fotade nämligen igår då jag kände för att fixa en ny header till bloggen, skönt med lite nytt ibland.

Denna lördag har spenderats hemma hos min pappa, ni har inte läst så mycket om min pappa på bloggen men vi har faktiskt fått upp kontakten lite smått så det känns jätte bra. Vi blev bjudna på mat och lite fika sen blev det massa snack och vi hade det jätte trevligt och roligt.
Och nu är vi på väg hemåt, har varit så spänd och nervös inför den här dagen, har haft mycket ångest och det har gjort att jag inte har uppdaterat sådär jätte bra dom senaste dagarna.

Skulle ha spelat in en video igår men klarade inte av det helt enkelt så får se om jag orkar göra det ikväll.
Annars ikväll så blir det mest att ta det lugnt, glo på någon film, tända ljus och bara mysa.

Såhär såg det ut imorse när jag vaknade. Så härligt med snö!❄️

Likes

Comments

Hej på er! Hade totalt glömt bort att blogga idag, trodde seriöst att jag hade gjort några tidsinställda inlägg men icke så nu skäms jag litegrann. Men jag har iallafall jobbat hela dagen sen efter jobbet kom sambon och hämta mig och vi drog hem en snabb sväng, kollade så att jag inte hade något paket att hämta ut och sen satte vi oss i bilen och nu är vi påväg mot Marieberg för att kolla in REAN samt ta en snabb sväng till IKEA och kolla lite där.

Förresten så ska jag spela in en video imorgon, där jag tänkte prata om mina planer med kanalen. Är fortfarande kluven när det gäller youtube, jag älskar det men jag vet inte varför jag känner mig tveksam.

Men ni får jätte gärna kommentera vad just NI vill se för videos för jag känner att dom videorna som jag planerar in känner jag bara "det är väl ingen som vill se det här" och sen stryker jag den från kalendern. Så jag behöver eran hjälp!!

Likes

Comments

Nouw Magazine