Header
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen på den senaste tiden men som ni vet så har jag tröttnat lite på att blogga. Är liksom inte riktigt min grej längre, vet inte ens vad min blogg har för kategori, har inga mål längre med bloggen vilket gör att man inte har någon motivation heller. Så jag kör på bara med youtube nu så här kommer inte bloggen att uppdateras längre. Den dagen jag startar en blogg igen så blir det på en annan portal som en ny start.

Så följ mig på youtube istället --> HÄR

Likes

Comments

Min morgon har bestått utav att ligga i sängen, eller ja hela dagen. Är sjuk så var även hemma igår från jobbet, känns inte alls kul när man har lite mer än en vecka kvar på detta jobb och så blir man sjuk liksom.
Inte så mycket att göra åt tyvärr..

Jag har iallafall varit i kontakt med vårdcentralen då jag upptäckte igår att mina tabletter var slut och jag måste ha nya då jag inte kan vänta tills måndag när jag har tid hos min läkare. Så ska strax ta en dusch och sen pallra mig ner till apoteket och hämta ut dom. Får se om jag ska prova att pallra iväg till jobbet imorgon, jag mår bra i övrigt men när jag anstränger mig så blir jag helt matt och trött och får huvudvärk så jag känner ju inte av så mycket när jag bara ligger i sängen.
Men får hoppas jag mår bättre och kan dra iväg och jobba imorgon då jag har en jobbintervju imorgon och vill ju helst inte skjuta på den liksom, men det återstår att se.

Men nu ska jag stänga ner datorn och ta mig upp ur sängen och förflytta mig till duschen.

Likes

Comments

Nouw Magazine