Header
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

En liten sneak peak på vad jag har på mig idag. Kan visa en bättre bild sen! 😊

Nu är vi iallafall iväg en liten snabbsväng till Laxå där min pojkvän ska göra ett ärende sen drar vi vidare mot Hallsberg och ska hälsa på en kompis och ta en liten fika och se hur hans lägenhet blev i och med att han har nästan precis nyligen flyttat in och därefter drar vi vidare hem till min mamma och umgås där en stund.

Idag har jag så ont i kroppen efter veckans arbete, har nog ont i varenda kroppsdel. Så idag var jag väldigt svårt att röra mig. Men det går nog över hoppas jag!

Likes

Comments

Trenden som började lite smått på tröjor, toppar och linnen sen blev det blusar, skjortor,stövlar och skor och tillslut kjolar och nu byxor.

Finns mycket olika varianter. Jag äger en kjol som har en sådan snörning och samt lite tröjor men inga byxor som är så himla populärt just nu. Jag vet inte själv vad jag tycker. Tycker det är super snyggt men vet inte om det skulle se bra ut på en annan?

Vad tycker ni om denna trend?😊

Likes

Comments

Hittade denna på facebook och var själv tvungen att göra det för att verkligen se om det är någon förändring och ja! Kolla bara mellan 2010-2017 , alltså WOW! Mycket har verkligen hänt och ibland är jag väldigt glad över att man förändras.

Testa ni med att göra detta så får ni se hur mycket ni har utvecklats genom åren! 😊

Likes

Comments

Hej alla fina läsare! ❤
Jag, tillsammans med andra nouw bloggare vill bli inspirerade & även inspirera andra.
Så därför vill vi följa nya & ha nya följare.

Vi har nu startat ett "followtrain"
& vi vill gärna att du är med!

Såhär går det till:
Här nedanför finns en massa inspirerande bloggar så börja bara följa alla så kommer vi att följa tillbaka.
Alltså är det followforfollow ⭐️
Kul va? Det tycker vi!!
Släng gärna en kommentar så vi kan se, du kan exempelvis kommentera: Klar! ⭐️
Så ser vi det ännu tydligare.

Vi alla ser framemot att få nya följare & även få följa nya inspirerande bloggar 😃

FÖLJ ALLA HÄR 💗
@Readthis
@beckalindhe
@Isfeld
@jessicanyqvist
@Saandriiie_
@Alyssandra
@JohannaLiljegren
@MyEmily
@Sannema
@AlixxRuotsalainen
@Meeerry
@idawesterberg
@minstingen
@familjennordberg
@Solhyddans
@FruLjungberg


Likes

Comments

Heeej! Det var ett tag sen jag uppdaterade här men skriver när jag känner för det.

Hoppas att alla har haft en fin och bra påsk, min påsk har bestått utav massor av mat och umgås med familjen. Trodde seriöst att jag inte skulle få på mig mina arbetsbyxor igår morse efter all mat, men som tur var passade dom haha. Men illa om de inte hade passat.

Annars har jag legat sjuk och tröst shoppat. Har en liten tuff period just nu och jag mår ganska dåligt just nu. Längesen jag fick en ångestattack men själva ångesten finns alltid kvar.

Någon utav er som lider utav ångest eller en annan typ av psykisk ohälsa?💕

Likes

Comments

Hej allihopa! Har haft två jobbiga dagar, eller ja främst gårdagen var jobbig. Har haft problem med magen, har ju en riktig stressmage och misstänker IBS också så jag har haft en jobbig måndag. Idag har det varit bättre har gått en liten lugn promenad för det är ju bra att röra på sig för magen skull. 

Men detta inlägg skulle inte handla om mina magbesvär utan mer om min youtube kanal. Alltså motivationen är upp och ner. Vill vlogga men svårt när man jobbar 7-16 för från när jag har slutat så äter vi mat kanske kollar på tv och sen går vi och lägger oss typ. Sen som ni kanske vet så har jag varit sjuk samt väldigt trött de senaste veckorna och även haft fullt upp under mina lediga dagar.

Men jag tänkte försöka vlogga under påsk-helgen då vi ska iväg på fredagen till Jönköping, ELMIA!! Jag är inte så intresserad utav bilar så men ser det mest som en utflykt och en anledning till att vlogga, sen tänkte jag göra fler vloggar under helgen.
Har försökt komma på andra "vanliga" videos som jag kan spela in men kommer inte alls på något då jag själv föredrar att titta på vloggar... så kanske ska byta namn på min kanal till Jessicas Vloggar eller nått...HAHA!!!
Skämt o sido..

Nu vet ni iallafall att jag har planer att vlogga en hel del under helgen så det kommer videos, hold on!😊

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks från Adviral

1. Här/2. Här/3. Här/4. Här/5. Här/6. Här/7. Här/8. Här

Ska du ta studenten i år? Då är detta inlägget riktat till just DIG som letar efter en klänning till studenten. Jag gillar allihopa i detta collage men min favorit är nog klänning nr 1.

Skulle jag ha tagit studenten nu så hade jag helt klart köpt någon utav dessa.

Skulle ni vilja ha en sminkvideo eller en ChitChat GRWM-video inför studenten? Att jag gör mig iordning/sminkar mig och fixar håret som om jag skulle ta studenten idag?

SKRIV ISÅFALL JA i kommentarsfältet så fixar jag en sån video snart!

Likes

Comments

Nouw Magazine