Header
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Använder du löshår? Eller kanske vill börja använda löshår? LÄS VIDARE!!

Jag håller precis på att göra om mitt hår och därför behöver jag inhandla nytt löshår och varför inte göra det hos "Chloé's Hair" ?
De har ett brett utbud med olika nyanser och dessutom i ombre ifall man skulle vilja ha det. De har clip-on, tejp och nail hair. Jag har testat Clip-on tidigare och det är bra för håret då det inte sitter i hela tiden utan man tar ut det varje kväll. Så jag tänkte beställa hem ett kit. Och dessutom är Clip-on settet 140g vilket är MYCKET hår så det är super bra.

Men innan ni beställer så har jag en rabattkod till er som är " JESS15 " som ger er 15% rabatt på ett helt köp och koden är giltig till 30/4.

Likes

Comments

Inne på vecka 2 på den här förbannade influensan + att jag har även spänningshuvudvärk samt ruggvärk som inte gör saken bättre. Var iallafall hos vårdcentralen igår och tog halsprov som inte visade någonting. Dock tog dom inga blodprover vilket var konstigt då jag ändå hade 39 graders feber och gnällde över huvudvärk men jaja..har blivit sjukskriven veckan ut så nu är det bara vila och ta det lugnt som gäller därför så kommer det att bli tomt på youtube-kanalen denna vecka samt nästa vecka så därför tänkte jag att varför inte starta upp bloggen lite smått.

Jag nämnde ju att jag skulle stänga ner bloggen men det är sååå svårt att bara sluta helt. Och när jag ändå inte kan vlogga eller spela in videos så känner jag för att blogga nu när jag är sjuk.

Hoppas iallafall att ni mår bättre än vad jag gör.

Likes

Comments

IMAC VS MACBOOK PRO ?

Jag vill köpa mig en ny dator och då har jag varit sugen på vääldigt länge att köpa en apple dator då jag aldrig har haft en, har alltså alltid haft PC datorer vilket jag känner mig trött på just nu då jag är trött på att dom typ inte klarar någonting.

För mig spelar det ingen roll om det är en stationär eller bärbar men givetvis ska den klara typ ALLT (kolla film, lyssna på musik, klara av att redigera videos och bilder utan att lagga)
Det lutar mest åt en iMac men vill ändå fråga er som kanske är mer insatta i apple datorer.

Likes

Comments

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen på den senaste tiden men som ni vet så har jag tröttnat lite på att blogga. Är liksom inte riktigt min grej längre, vet inte ens vad min blogg har för kategori, har inga mål längre med bloggen vilket gör att man inte har någon motivation heller. Så jag kör på bara med youtube nu så här kommer inte bloggen att uppdateras längre. Den dagen jag startar en blogg igen så blir det på en annan portal som en ny start.

Så följ mig på youtube istället --> HÄR

Likes

Comments

Nouw Magazine