Header

Idag kan jag säga att jag mår helt okej, eller ja tillräckligt frisk för att jag ska orka ta mig ut och kunna jobba imorgon.
Idag är jag påväg till Örebro för att prova ut nya arbetsskor då jag får fruktansvärt ont i mina fötter av de jag har.
Sen ska vi åka hem igen, käka mat och inte göra så mycket mer.

Hoppas allting är bra med er idag iallafall!❤️

Likes

Comments

Klockan är strax efter 9 och jag kan inte somna om. Ringde jobbet imorse och gjorde en fortsatt sjukanmälan för idag och sen dess har jag inte kunnat somnat om. Det är så himla ljust inne i sovrummet och jag är så sjukt trött men ändå går det inte.
Ska göra ett sista försök, går det inte då kan jag lika gärna gå upp och duscha och käka frukost.

Är det bara jag som har svårt att somna om när man väl har vaknat?

Likes

Comments

Nu får ni hjälpa mig med vad ni skulle vilja ha för inlägg här framöver. Jag är inte längre så insatt i bloggvärlden...vad som är inne just nu och vilka inlägg som är bra och intressanta.
Jag är ju mer insatt i youtubevärlden, så det det här med blogg känns nästan nytt för mig trots att jag har bloggat sen 2006.

Så skriv nått/några förslag i kommentarsfältet.

Nu ska jag sätta igång en tvättmaskin och gosa ner mig i sängen och klicka runt på nätet/youtube.

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så är jag faktist sjuk IGEN!!
Var sjuk under tiden som vi flyttade med 39 graders feber. Mådde bättre efter några dagar sen blev det ytterligare en flytt till en mellan lägenhet i och med renoveringen och 2 dagar senare blev jag sjuk igen.

Jag hann alltså jobba i 2 dagar innan jag blev hemma igen. Så himla tråkigt att man aldrig kan få må bra.

Nu bor vi som sagt i en annan lägenhet som är helt okej. Den är renoverad och jag gillar att huset är gammalt med det höga taket.
Vi har tvättstuga i badrummet, diskmaskin och ja allt man behöver.
Det är en 1,5 men den är stor ca 70kvm.

Såhär kommer vi att bo under renoveringen vilket känns jätte skönt för min del då jag är damm allergiker.

Kommer försöka uppdatera min blogg mer nu då vi inte har något wi-fi i lägenheten så blir väldigt få videos tyvärr, kanske inga alls då jag får använda mitt egna mobilnät.

Likes

Comments

Bloggen ligger inte alls nere som jag sa, men jag behöver verkligen skriva av mig för just nu har jag inte tid att sätta mig framför kameran och berätta hur det ligger till.

Bloggen är ju ändå en del utav mig men som jag nämt tidigare så är det helt enkelt inte min grej längre. Men vi får se!
Till saken..

Jag har kanske inte nämt detta i ett blogg inlägg men på youtube har jag berättat om att nu den 1 sept så skulle vi äntligen flytta till en ny lägenhet och vi skulle även få ny renoverat så småningom. Helt okej men vi tänkte ändå att den ändå såg helt okej ut eftersom vi var och kollade på lägenheten för 3 månader sen.

MEN VI HADE HELT FEL!!!

Hyresgästen som bodde här innan oss har totalt förstört den med flit.
När vi skulle flytta in så för det första så fick vi nyckeln 15 min senare än vad deras regler & lagar säger, sen var den inte ens städad, den såg förjävlig ut. Även fast h*n hade fått nycklarna till sin lägenhet den 21 aug, hann h*n inte att städa.
Trots om städ så fick vi ta hit en städfirma tillslut så vi kunde få flytta in någon gång. 5 timmar senare än beräknat fick vi äntligen börja bära in möbler.

NU TILL DET SOM ÄR ÄNNU VÄRRE...

• Hyresgästen har plockat med sig alla gardinfästen vilket ingår i lägenheten.
• Proppskåpet hänger löst
• Det är ev mögel i badrummet
• Hyresgästen har även plockat med sig alla krokar inne i badrummet + golvlisten till duschen som gör att vattnet stannar och åker ner i brunnen. Så nu när vi duschar blir det en simbassäng i hela badrummet.
* Vi har dessutom fuktskada under mattan i badrummet, den har lyfts upp mer och mer nu efter vi har duschat och det är fullt med bubblor under.
• Vi har ingen fungerande toalett så vi kan spola utan vi får ha en hink med vatten, och hela toastolen sitter inte fast.
Förmodligen fukt/mögel under toastolen också.

Jag har säkert glömt någonting med det här är vad vi ska stå ut med och besiktningsmannen var här innan vi ens bar in alla våra möbler och han tillät oss att flytta in här trots alla dessa fel & brister.

FÅR DET GÅ TILL SÅHÄR?!?!?


Imorgon ska vi ringa till hyresvärden och klaga.
Det som är klart är att vi ska få en ny toa men vi vet inte om när vi ska få renoverat och då kan vi inte heller bo här då jag är riktigt allergisk mot byggdamm.

Likes

Comments

Jag har jag pratat om att lägga ner bloggen i inlägget nedanför men jag undrar, är det verkligen folk som fortfarande läser bloggar? Jag läser knappt några bloggar utan för mig är det youtube som gäller.
Jag vet att jag ska göra precis som jag känner med bloggen, men vad tycker ni om att jag ska lägga ner bloggen?

Vill ni ens läsa min blogg och isåfall, vad vill ni se läsa om?

Jag har idétorka när det gäller youtube just nu, så på youtube blir det mestadels vloggar.
Om jag ska blogga samtidigt så blir det isåfall endast vloggar på kanalen så att jag kan lägga mer tid på att uppdatera bloggen.


Likes

Comments

Ja det är på riktigt denna gång och anledningen är helt enkelt att dels är det inte min grej längre.
Har bloggat sen 2006 vilket är väldigt länge och känner att det är dags att satsa mer på min youtube-kanal och mina andra sociala medier här istället.

Känns som att bloggar inte är så populärt längre och har mer som kollar min youtube-kanal. Dagligen!

Jag kommer att släcka ner bloggen helt och hållet 1 september och sen så hoppas jag att ni följer mig på mina andra sociala medier istället.

Länkar:
Min youtube kanal -> HÄR
Min instagram ->
HÄR
Min Snapchat: jessicanyqvist

Likes

Comments