Häftigaste kameran. Verkligen fascinerande. För övrigt är brudarna på bilden klippor. Dom har jag äran att få vara med varje dag i stort sett. En Uppsalabo, en Nyköpingbo och en norrlänning. Vem ska bort?

Likes

Comments

två från spanien

Hey ni tappra! Just nu är livet väldigt upp och ner (as usual) men kan berätta att rutinen att stiga upp för att spendera dagen i skolbänken har börjat ta form. Jag har alltså börjat känna att det är roligt att lära mig saker igen och att få hänga med mina nya tillskott till vänner. Jag trivs med andra ord. Första tentan är på fredag och jag hoppas att det kommer gå vägen men innan dess blir det att spendera några dagar i umeå för lite läkarbesök och sånt där tråkig-göra. Som om tentan inte vore nog. Men då jag checkat ut från skolan på fredag och tentan är skriven blir det dricka vin, umgås med vänner och bara andas ut vilket jag inte gjort på flera veckor, särskilt det där med alkohol. Har varit skönt dock men nu börjar det bli dags för lite höstgalejj tycker jag.

Likes

Comments

Hej! Shit vad längesedan. Vad har hänt? Long story short. For utomlands till vår lägga i Spanien med Marcus plus familj. Fick besked om att jag kom in på fastighetsmäklarutbildningen då jag var utomlands som jag nästan glömt bort. Flög hem och tackade ja. Så nu studerar jag!! Jag hade inte alls några planer på att studera men som ni vet är jag fortfarande sjuk och har inte kunnat jobba sen i mars(!) så den linjen sökte jag endast för att jag skulle gå om jag inte var tillräckligt frisk osv. Och så blev det. Så de kommande två åren lär jag skrika och gråta av frustation inför studierna för omväxlingens skull.

Likes

Comments

Jag fyllde 20 somrar den 29 Juli. Bakade en glutenfri marängtårta som jag bjöd släkten på. Roligt att den blev så uppskattad!

Likes

Comments

Pdol bjöd på sol och bra väder i år också. Den förblir den bästa helgen på året.

Likes

Comments

​Jo ni, idag har jag varit driftig. Har nämligen slängt en massa skit som tar onödigt med plats i sminkväskan och även putsat in och utsida på alla produkter då i stort allt var nersmutsat av varandra. Det ovan är en del av det som just nu ryms i necessären. Nu har jag betydligt bättre ordning på grejerna vilket inte bara gör mig glad utan alla andra i familjen också.

Likes

Comments

Tjabba alla! Har sedan sist testat min nya kameras filmfunktioner som den mediaelev jag en gång var. Har nämligen fått (OBSERVERA FÅTT!!?!?!??!) en kamera av familjen. En tröstpresent går tydligen att gråta sig till haha, nä skämt åsido eller nä inget skämt ens he...Men kan också kallas en tidig födelsedagspresent (lät avsevärt bättre). Men hur som helst måste jag berätta att jag fått upp ögonen för redigering. Älskar att redigera videos, bara synd att jag inte var så intresserad under gymnasiet när det kommer till redigering utan kan väl bekänna att jag höll mig mer i bakgrunden och lät de mest begåvade och kunnigaste ro hela lasset i land. Det kändes som det mest lämpligaste (och roligaste) i just den situationen. För gruppens bästa. Det är dock en fin käftsmäll jag får ta idag. Nåväl, fick bli en sminkvideo då det också är ett favvointresse från min sida. Om vi undviker att tänka på att jag inte orkade hämta stativet och istället byggde ett eget (som för övrigt blev två decimeter för kort) av toarullar som gör att vi måste stå ut med grodperspektiv så var det en ok första gång tycker jag.

Likes

Comments

Har afkat en vecka från bloggen för att jag inte alls kännt mig särskilt glad. Prövade ju som sagt att jobba förra veckan och det gick inte alls som planerat. Humöret sjönk en aning (typ ända ner i stortån) så där av min oreflekterade och impulsiva pause. Kanske behövde jag dessa sju dagars revolution för att hitta tillbaka? Men jag känner som nån stans att det inte kan bli mycket sämre (tar i trä) och att någon slags god aura bör fatta eld runt om mig. Åtminstone någon slags karma kan väl inte vara för mycket bejärt?

Likes

Comments

​Igår eftermiddag vid hamnen.

Måndag idag och ser så mycket fram emot denna vecka. Ska nämligen börja jobba lite smått, wiiho. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra imorgon och på onsdag. Men idag gör jag inte mycket. Ska gå en promenad innan jag ska slå på en film. Har hamnat i en riktig serie virvelvind och verkar inte ta mig ur den. Har alltså sett alla avsnitt som finns av fyra olika serier bara nu de senaste veckorna, och behöver jag nämna att alla har 5-6 säsonger? Uttalas bored. Så ska utmana mig själv med en film idag var tanken.  

Likes

Comments