Idag har det varit en såndär tråkig men nödvändig dag. Dagen började iofs med ett snabbt besök från Övik, farfar och faster kom förbi och drack kaffe med mig. Väldigt mysigt och en bra början på dagen, men efter det har jag bara pluggat, handlat, städat, tvättat och lagat matlådor. 9 av 10 dagar har jag absolut inga idéer i köket whatsoever, men idag fick jag feeling och lagade faktiskt väldigt god mat haha. Till lunch blev det tomatsoppa med hemmagjorda vitlöksstekta krunonger och till middag blev det avokado med ägg och tomat i ugnen (rekomenderar!!), torsk och sparris, mumma! Nu ska jag hoppa i duschen och sen skriva det sista på hemtentan. Kram

Likes

Comments

Hej, hur är allt med er? För mig känns livet just nu som en enda stor berg- och dalbana med väldigt djupa dalar. Det har varit två otroligt tuffa veckor, jag går ständigt runt med ett tryck över bröstet och det gör så fruktansvärt ont. Det känns så jobbigt att gå vidare från detta och jag vet att det enda som behövs nu är tid.

Jag ska försöka leva livet så som du alltid gjorde, med ett leende på läpparna och med oändligt mycket värme och kärlek. Din kämpaglöd och vilja var så fascinerande. Kommer aldrig glömma vad du en gång sa till mig, "nöj dig inte med bra, du ska ha det bästa". Jag ska anamma det till 100 procent, leva livet för dagen, kämpa hårt och sträva högt men aldrig ta något eller någon för givet, aldrig.

.

Likes

Comments

Igår var vi och kikade på familjens nya hus, så fint verkligen! Dom får tillträde imorgon och jag tror att dom kommer trivas väldigt bra. Som det ser ut nu så kommer även jag flytta ner dit i höst, känns så kul!

  • Traveling

Likes

Comments

Fail

Bästa bästa CCF, har verkligen saknat maten där

Just nu sitter jag på Arlanda i väntan på flyget som ska ta oss hem till Umeå. Vi lämnade hotellet halv tre inatt så det blev inte många timmars sömn. Känns väldigt tråkigt att lämna familjen och värmen och återgå till plugget som inte motiverar mig alls längre. Som tur är åker jag till Chicago om mindre än en månad och sen är det inte länge kvar på terminen, längtar!

  • Traveling

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Jag är glad att jag just nu ligger på hotellrummet levande efter denna eftermiddag haha. Nä, ska inte överdriva men har varit med om det mest obehagliga någonsin tror jag. Vi åkte ut med stora bilar rakt ut i öknen, upp och ner för alla sandhögar i 70 kilometer i timmen. Sanden sprutade och bilen gled, och vi skrek haha. Brukar inte ha några problem att åka karuseller eller liknande men detta var otroligt obehagligt och jag var så rädd och illamående. När vi väl kom fram hade vi där emot väldigt mysigt, såg solen gå ner bakom sanden och åt middag i en liten by. En bra men läskig dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra och att ni haft en bra början på påsken. Här i värmen är allt bra, ingen vidare påskkänsla men väldigt trevligt ändå. Idag har vi tagit det lugnt, spenderat mesta tiden i skuggan då jag bränt mig ganska mycket. Imorgon ska vi på ökesafari och titta på kameler, sandsurfa och äta middag, låter spännande. Ha en fortsatt trevlig påsk, kram!

Likes

Comments