View tracker

Mammas lilla kille hade en så bra dag igår fram till kvällskvisten.. då var han så ledsen och otröstlig.. Sen sov han oroligt under natten och jag fick amma en gång. Tycker så synd om honom när det blir så..

Idag har han varit på lite varierande humör, FM var han inte alls på humör.. men på EM var han busig i vanlig ordning! hoppas verkligen på att han får en bra kväll nu ♡ ..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mammas lilla skrutt har inte alls varit på humör under dagen utan har haft ont i magen.. Det som funkade bäst var att sitta i mammas knä med benen ihop upp mot magen och bara gunga.. Nu på kvällen lyckades han bajsat så vi fick en glad kille i vanlig ordning igen. (nej han är inte förstoppad.)

Nu ska vi se om han vill sova några timmar, mamma och pappa är trötta ♡

Likes

Comments

View tracker

Min lilla myspojke sov hela natten igen! Så skönt för mamma och pappa att få sova ut lite så dagarna blir lättare igen. Väntar nu på att han ska vakna lite igen efter att han har vilat så att vi kan busa lite 💙

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg när det kommer till att få sova ut lite, James vaknade en gång per natt och vi fick sova till 8 sen 😊.. inatt som var så sov han hela natten fram till 7, händer inte alls ofta! Så både jag och hampus känner oss lite utvilade! ..

Idag var mamma och Johanna här i några timmar och det var mysigt och roligt som alltid! önskar att vi bodde närmare varandra..

Imorgon kommer Carro Nyholm hit en stund och hälsar på och det ska bli trevligt! annars ska jag och James bara lata oss hela dagen i vanlig ordning! ❤

Likes

Comments

Idag har jag och våran lilla skrutt inte gjort mycket av värde. En kompis och hennes barn skulle ha kommit hit men hon fick lov att ställa in, så vi har bara busat och myst på soffan. Nu har vi pappa hemma så vi ska fortsätta mysa vid tvn med lilla som är övertrött men inte lyckas somna..

Imorgon får vi se om jag får något gjort, beror på lillas humör och min ork. Skulle behöva tvätta en maskin eller två.

Idag fyller lillasyster Johanna 20..! Vart har tiden tagit vägen? Hon var nyss 15.. Vi firade henne i helgen som nyss var, så hon och mamma firar med god mat själva idag. ❤

Likes

Comments

Igår var vi hemma hos mamma och firade Carros och Johannas födelsedagar. Ibland är det skönt att komma hemifrån, och har saknat dom så det var roligt att ses!..

Idag åkte vi till Hampus mamma och Peter en stund och åt, och nu är vi hemma och myser lite framför tvn. Tråkigt att helgerna går så fort hela tiden..

Får se vad jag och James hittar på för kul i veckan, kanske bara ta det lugnt? Vi får se, han är fortfarande lite snorig.. På onsdag blir det BVC och få dom första sprutorna... usch.. men ska bli spännande att se hur mycket han har växt iallafall!

Nu ska vi försöka sova lite.. får se hur många timmar det blir inatt.. 😊

Likes

Comments