Header

Det slog mig att nu när vi ska lämna Sverige och alla dess saker jag är van vid att ha runt mig eller kunna köpa när som fick mig att börja skriva en packlista. Packlistan består egentligen av skitsaker men jag vet att jag kommer att sakna dessa i London. Vi har ju alla saker som man inte klarar sig utan man måste ha just det där speciella ett märke, sort eller vad det nu kan vara. Jag som person kan bli väldigt arg och irriterad om det inte finns saker så som jag vill ha dem. Därav började jag med denna packlista och jag tänkte dela med mig av några av sakerna.

- Hårsnoddar, jag måste alltid ha en eller två på armen oavsett! Jag är också specialist på att slarva bort minst en snodd varje dag och köper nya ganska så ofta. De jag tycker bäst om är bikboks egna och ska därför ladda upp med några buntar att ta med.

- Ipren/Bluefish, känner att det alltid är bra att ha med läkemedel som jag själv vet om och framför allt funkar på mig. Ipren för all sorts smärt typ och sen mina älskade bluefish tabletter. Jag får ofta sjuk mensvärk och har därför fått ett par tabletter utskrivna som verkligen funkar på mig.

- Tamponger, kanske låter konstigt att ta med... Men såhär är det att jag har hört talas om tamponger som finns i USA med en typ bast behållare runt. Både Ellen och jag kände att det var säkrare att ta med från älskade Sverige då ingen av oss vet hur tampongerna är i England. Jag informerar senare på plats vilka sorter som finns!

- Marabou, jaa jag ska ta med choklad. Jag är kär i Marabouchoklad och det är något jag kan köpa med mig efter jobbet och för att se på någon serie och äta choklad. Tänker att det kan vara lite mysigt att ha svensk choklad att äta om man längtar hem.

Nu fick ni ta del av fyra viktiga saker som jag känner att jag inte får glömma här hemifrån så ska handla allt i god tid så det är fixat så jag slipper springa runt sista dagen och hinna med allt.

/ J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Goddag allihopa!

Måndag 13 november - 2 månader tills avresa.

Jag satt hemma en helt vanlig måndag för mig där jag antingen börjar 16.00 med ett fyra timmars jobbpass framför mig eller en hel jobbdag på nio timmar. Jag tog en rejäl sovmorgon denna morgon, vaknade 10.30, vilket är ett mirakel för mig. Vaknar alltid av mig själv vid 7-8 och kan inte somna om och är ändå trött hela dagen, vilket resulterar i en nap på eftermiddagen eller en sjukt trött Jessica som försöker hålla humöret uppe på jobbet och dör av trötthet så fort jag får gå hem. Denna dag satt jag hemma och nästan väntade ut dagen så jag kunde åka och jobba kl 16.00, kollade på någon film och fixade lite annat hemma. Runt 14.00 ringer min bästa Ellen och frågor om hon kan svänga förbi efter hennes jobbdag och vi visste båda vad vi hade framför oss.

Vi satte oss ner och gick in på sas för att boka enkel biljett till London Heathrow Airport. Sjukaste någonsin, att boka enkel biljett är något jag aldrig gjort. Vi har ingen inbokad hemresa... (dock vet vi att vi ska hem till Sverige i Juli för att se självaste Ed Sheeran) Men 13 november, två månader kvar och vi är inbokade på ett flyg till London. Nu börjar ändå nervositeten att smyga sig på och det börjar slå en att detta nu är verklighet. Lördag 13 Januari 2018 11.10 så lämnar jag Stockholm, Sverige för London, England på obestämd tid.


Ha en bra dag, J

Likes

Comments

Hej alla nära och kära!

Första inlägget på bloggen... såå taggad :) Här på bloggen ska ni få följa eventuella förberedelser inför resan och sedan självaste avresan och allt som händer i staden jag flyttar till den 13 Januari 2018 - London.

Anledningen till denna blogg är för att familj och vänner ska få följa en daglig uppdatering om vad som händer utan att jag ska behöva ringa runt till alla varje dag och berätta samma sak vilket jag troligtvis kommer göra ändå. Jag älskar att dela med mig av mina äventyr och vill att allt och alla ska få ta del och se vad just jag får vara med om. Jag tror dock denna blogg kan vara till hjälp att uppdatera vad som händer i London när jag är helt slut och knappt orkar tänka. Men även för mig att blicka tillbaka till som minne.

Vi hörs

Likes

Comments