Den 1/9 flyttar jag in i min lägenhet. EXAKT tre år sedan första gången. Konstigt att flytta in två gånger i samma lägenhet, på samma datum dessutom haha. Kommer dock ej kunna flytta in på direkten då vi ska bygga loftsäng och ett golv till balkongen, samt att jag vill ha allt i ordning när jag flyttar in.

Har känt mig osäker om jag ska bo i den eller inte.. men jag är 24år jag kan liksom inte bo hemma. Har egentligen värsta möjligheten att åka ut och resa eller flytta utomlands men va sjutton, jag är inte sugen på de just nu. Kanske nästa år och då kan man hyra ut den. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv, känner ingen magkänsla på vad som är rätt att göra, så jag får sitta i den lilla lägenheten och bli raslöst och klura ut den stora frågan haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bebisarna har blivit så stora att dem rör sig i hela huset, dem är jätte roliga att "hänga med" då dem fått lite kött på benen bokstavligt talat. Man kan röra dem utan att de känns som en gummiplopp och man kan bära & pussa dem utan att dem får en hjärtattack.

MEN detta gör att mamma katt blitt ännu mer loco. Hon fräser varje gång hon ser mig(har gjort de ett tag) och hon hoppar på vår hund för att skydda sina ungar. Not ok. Axl aka Kurage den harige hunden skakar som ett asplöv när hon går förbi. Så idag när jag kom hem, satt jag och Axl i ett hörn och var livrädda när hon kollade på oss, om blickar kunde döda skulle jag &Axl varit styckade förlängesedan. För att lösa problemet som kommer att finnas i 4v till(då får vi kastrera mamman) har mina föräldrar nu kommit fram till att vår hund Axl ska börja gå på självförtroende lektioner(HÖR NI HUR DE LÅTER?!?!), han ska lära sig att få upp sitt självförtroende genom lektioner, dem påstår att han behöver det för att han blir så rädd för allt(sodastreamern, flugor, när pappa pratar finska osv.)

Ska man skratta eller gråta?


to be continued..

Likes

Comments

Dagen innan jag drog på tio dagars jobb gick jag ned till kroggatan för några drinkar med Julia & co. Spontant och jätte roligt, skrattade non stop. Först Mocca sedan Vita Huset för att titta på Isacsson och sen till Yvonne inna jag cyklade hem, var jätte skönt med en lugnt och tidigt kväll!

Två bilder från studenten! Snart två månader sen..

Förra året på Åland, cray cray. Så kul. På torsdag går båten dit igen, ska bli SÅ.JÄVLA.SKÖJ.

Likes

Comments

Har känt mig rutten inuti kroppen sen helgen, ont i magen, halsen osv. så ska försöka att inte äta mjölkprodukter så mycket. Äter knappt kött(gör självklart de ibland) för jag fick så ont i magen och halsbränna av det men nu hjälper inte ens de, så ska låta magen "vila" från mjölk. På båten är det dock jordens mission att äta vegansk kost, men ska göra mitt bästa.

Mina favoriter på bilden till höger:
Oatly har så sjukt goda vegan produkter, rekommendera starkt deras chocklad dryck, på mackan kräm, cream fresh och de bästa av allt - iKaffe! De klumpar sig inte med kaffet! Alla andra produkter som jag haft i kaffet(mandelmjölk,kokosmjölk osv.) ser ut som små flytningar i kaffekoppen men med iKaffe blir de samma konsistens som mjölk.

Smöret är helt ok, de funkar, smakar som lätta. Har provat Floras mjölkfria men de känns likadant i munnen.

Havregrädden är bra, smakar som vanligt när du blandar de i mat, dock tycker jag Oatlys grädde var lite bättre för den var tunnare.

Havregurt är jätte gott MEN inte den på bilden. Fläder & citron gav mig kväljningar. Köpte naturell nu för att smaksätta den själv(då slipper du också tillsattsocker) och då är den super god! Måste skakas ganska mycket innan servering men sen är den perfekt!

Jag ska testa vegansk glass & choklad när jag kommer hem, återkommer då med smak & konsistens haha!

Men först väntar 10dagar på havet, ska bli skönt att åka iväg och veta att jag bara kan vara där, jobba och inte behöva tänka så mycket på annat. Hoppas Sverige bjuder på fint väder när jag är borta, och ännu bättre när jag kommer hem!!

Likes

Comments

Vilka roliga veckor jag har haft!! Dem har dock tagit kol på mig. Fortfarande bakis, och de är måndag kväll.

Midsommarfirandet på båten var jätte mysigt, lite kaos då mitt läkarintyg gick ut så på midsommardagen var det bara att stiga av båten. Lyckades hitta en jätte trevlig läkare på Sveavägen så på söndagen steg jag på igen. Av torsdag och sedan dess har livet gått i ett. Imorgon kör jag upp till Sthlm för att fixa fransarna & luncha med fabbe, onsdag jobbar jag på SJ sen ska jag sova hos Ida!

På torsdag åker jag till Eskilstuna för att packa om väskan för tio dagar på båten, när jag stiger av färjan så ska jag lämna blod för första gången i Skanstull! Ska bli så spännande! Någonstans däremellan ska jag bli brun, leva livet, bygga muskler, äta nyttigt, bestämma vad jag vill göra i augusti, bestämma vad jag ska göra under min lediga vecka osv..

Likes

Comments

Likes

Comments

Fan. Nu har jag blivit besatt igen, i en lägenhet. Den är heeeeelt perfekt! Vill så gärna ha den! Liten, nybyggd, ligger på norr, balkong osv. De som är problemet är: Det är visning på torsdag och då är jag borta, den blir klar dec 18 och jag vet inte vad jag gör då i livet.. Har iallafall mailat mäklaren för att se om jag kan kika på den en annan gång, måste känna om de är the one eller om de inte känns bra, då kan jag släppa den ur mina tankar! Haha..

Hann med mycket under mina tre dagar i Eskilstuna! Bla träffa jullan, bli attackerad av vår katt, hänga med Hauta, sola på tomten med vänner, vara barnvakt etc. Jag är nöjd. Nu väntar båten i en vecka, längtat dit konstigt nog.

Likes

Comments

<3<3<3

Hade gärna varit där vid hamnen igen med ett glas iskallt vin och en pizza. Så rolig resa, så fin ö & så bra sällskap.

Likes

Comments


Befinner mig i Sthlm nu hos fabbe. "Flyttade in"
Här igår efter tre dagar hos Alexandra & Maja, vi har jobbat på en Samples Outlet som var sjukt roligt faktiskt! I tisdags när vi öppnade dörrarna 8.00 gick folk loco, kön var så lång, vissa måste ha köat i timmar till öppningen. Aldrig varit med om Samples Sale förut så de var jätte kul att se. Igår var jag helt slut & sov nästan hela dagen. Idag ska jag till Sumpan & fixa lite saker, bla mina fransar! I helgen jobbar jag på SJ och på söndag går tåget till Eskilstuna igen där jag stannar några dagar. Sommaren är i full gång.

22-27/6 Cinderella
28-30/6 Västkusten
8-18/7 Cinderella
21-25/7 Åland (kanske, väldigt oklart)
25-4/8 Cinderella
4-6/8 Sthlm Pride

Valde att jobba på midsommar för hade inte bestämt vad jag ville göra, tänkte även att vädret skulle bara dåligt som vanligt. Men sjutton vad fint & varmt de ska bli, så får hopps att alla midsommarfirare får en sjukt rolig dag! Ska som sagt själv vara på båten. Sabina, Jessica, Jenny & Michaela är där så känns faktiskt bra<3

Likes

Comments

Finaste lilla tjejen har tagit studenten! Blödig & känsloladdad dag. Hon är så duktig, bra betyg och en hästskötare examen!! Nu börjar livet wooop

Likes

Comments