Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ska aldrig mer ta mina ben för givet. Har saknat deras styrka så mycket de senaste dygnet.

Jag va så brutali taggad på att träna, äta bra och bli fit att jag körde ett två timmars ben pass a la Hauta(tänk er världens starkaste människa med grym teknik) i måndags. När jag kom hem körde jag lite till, squads, plankan osv. framför biggest loser, blev liksom ännu mer taggad.

På tisdagen mådde jag bra, gick promenad med Axl på morgonen och tog sedan tåget hem till Sthlm. Åkte direkt till skolan där jag hade en lektion och sedan hem, lagade mat och satte sedan mig i soffan. När min matleverans plingade på dörren 21.00 kom jag inte upp ur soffan. Kände sån smärta att jag vinglade mig fram på tårna till dörren. Det var hemskt, sov kanske 3h den natten. Åkte till skolan på morgonen ståendes för om jag satte mig ned på tunnelbanan skulle jag aldrig komma upp! Vilket jag inte heller gjorde efter lektionen haha, fick ringa taxi som skjutsade hem mig. Tog mig 20min att ta mig upp från bilen till lägenheten, var tvungen att stanna varannan meter och "stretcha".

Sedan dess har jag varit sängliggandes typ. Idag är de mycket bättre men om jag varit stilla ett tag blir jag stel igen. Imorgon tror jag de är över och då ska jag till gymmet för att cykla och värma upp och sedan stretcha! Haleluljah

Inspo!!!

Likes

Comments