Vilken resa! Två saker - vi har den roligaste & snällaste farbror man kan tänka sig och Silja Line har nog den bästa maten av alla båtar som går på Östersjön.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag älskar morgonstund. Helst innan solen gått upp, äta en långsam frukost med dem man tycker om(eller ensam) i morgonrock och avsluta dem med en kaffe i soffan framför nyhetsmorgon. De är fan livet!

​​Dock händer de typ 1gång i halvåret..

Likes

Comments

”Fisken är beredd att pröva allt som skulle kunna skänka en glimt av mening och åtrår mest av allt att kunna hänge sitt liv åt tron på ett speciellt högre syfte.

Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens stjärntecken. Den som söker svar och aldrig får dem. Den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövande nya vägar. För Fisken hänger allt liksom i luften, och tillvaron är närmast kaotisk. Obesvarade frågor, osäkerhet och hjälplöshet hör stjärntecknet till.

Fisken är den som alltid hoppar från punkt till punkt och prövar vad helst som är okänt. Det är svårt för Fisken att slå sig till ro med något, för snart kommer känslan att det inte är riktigt rätt, att något bättre finns bakom hörnet.”

Likes

Comments

Vilken jävla jävla kväll. Ett. Jag ska köra från huset till lägenheten, packar in alla miljoner saker i bilen, bilnyckeln lägger jag längst under såklart.. så de va bara att ta ut allt igen. Två. Letar efter parkering i hundra år, velar mellan att klämma in en fickparkering på marginal eller ta en stor parkering längre ifrån, väljer att klämma in mig och har nog aldrig gjort en bättre fickparkering, då är automaten där sönder så får ändå gå tillbaka till den stora parkeringen Hahaha! Tre. Kommer in i lägenheten och poppar popcorn, bränner hela skiten. Fyra. Bäddar ned mig i sängen istället och inser när jag kommit till ro att jag glömt mobilen i bilen så de va bara klä på mig och gå ned igen.. men då stod ju bilen nära iaf.

Andra otursaker: köper en skohylla, dem frågar om jag vill betala den nu eller när jag hämtar ut den, väljer att betala den på direkten. När den sedan levereras till butiken och jag ska hämta ut den är den på REA.

Köpte en bok jag suktat efter länge idag, den har legat i veckor i varukorgen så idag klickade jag hem den o tänkte va väntar jag på? Jag vill ju ha den! 1h senare kommer mamma hem ”kolla vilken bok jag köpte på Arlanda”

Du och jag syster, och vår otur(din är garanterat värre). Olga i andra namn.

Likes

Comments

• En sak som bara händer i små städer: jag går över bron på väg hem efter jobbet 22 en tisdagkväll, då åker de förbi en bil och tutar, tänkte först att de var nån stolle men då är de min mamma & syster som svänger runt i nästa rondell och skjutsar hem mig dem sista 200m som var kvar haha.

• Har fått ett munsår på högra läppen, gör så jävla ont, är typ bortdomnad. Ungefär 3v om året har jag de och jag mår alltid lika dåligt. Skäms så mycket, självkänslan är på noll för man känner sig på vidrig och folk ska alltid påpeka de, hate it. Men ska försöka komma över de för att jag kommer att leva med herpes resten av mitt liv och de är synd att må dåligt över saker du ej kan påverka, de är ju inte jag som har uppfunnit herpes liksom, haha. Nu har jag iallafall beställt vitaminer och L-lysin för ett år framöver för att få upp immunförsvaret!

• Inatt sov jag med tre katter i mina föräldrars hus, så så så mysigt. Dock är två av dem små så dem busade mest med mina fötter, skulle under täcket, rev ned inredningen osv. fattar inte hur mina föräldrar pallar haha.

Ikväll ska jag till kyrkogården för att hälsa på farmor<3 Med mina morföräldrar och syster. Så fridfullt på alla Helgona afton! Efter de ska jag jobba i 4h sedan ska jag träffa tjejerna för att planera vår 100års fest! Imorgon jobbar jag igen i 10h.. men de blir bra.


Undra när jag har denna utsikt igen. Kommer vara ifrån båten i minst 2månader. Behöver de, känns så bra.

​Tbt när min läpp var normal.. 

Likes

Comments

Likes

Comments

• Har börjat ändra mig angående min lägenhet. Jag vill kanske köpa en 90 säng och ställa bredvid soffan, för att sedan köpa likadana gardiner och sätta för garderoben. ELLER. En loftsäng från taket. Ska iallafall köpa en glödlampa till köksfönstret, vill ha den längst till vänster, fast i mässing.

• På söndag åker jag till Fabbe i Uppsala. Förlängesedan jag såg pojken, och jag har aldrig varit där så ska bli jätte jätte kul.

• Har lite ont i magen att gå på båten imorgon igen. I Onsdags innan jag gick av fick hela båten slagsida och vinden var uppe i 30s/m. De va lite obehagligt för att jag blev så yr & ur balans, att de gungar är ok, ska kännas att man åker båt, men när båten lutar blir jag alltid som svimfärdig nästan.. så märkligt och jätte jobbigt.

Från mandyschulmans Instagram. Kolla gardinerna, där gardinerna hänger, de runda fina ”rummet”, lampan, vill ha allt förutom köttet på bordet.. haha

Likes

Comments

Detta är det hemskaste jag varit med om på länge.

Jag var ute igår och nu är jag på bussen till båten. Jag är bakis & skakis och för 30min sen gjorde vi ett stopp i Strängnäs(aldrig varit med om de tidigare, åker alltid direkt) där de finns både donken & cirkel K. Jag va så sugen på både cheeseburgare och korv så jag tänkte faktiskt äta kött idag. Jag går in på donken men där var de väldigt mycket folk så jag går ut och ska gå över vägen för att gå till cirkel K och köpa en korv istället. Då svänger en lastbil in framför mig och blockerar min väg och sen kommer de en jävla lukt av ladugård, så jag kollar upp och ser att de en lastbil full av kalvar som ska till slakt..

FY FAN vad ödet sa till mig att jag inte skulle äta kött. Började böla på direkten. Lastbilschauffören kollade jätte länge på mig och dem stackars kalvarna i transporten också. Dem hade som små galler där man kunde se dem, alltså jag dör. Mitt hjärta blöder och mina ögon sprutar(folk på bussen måste tro jag är loco) för de gjorde så ont att se dem. Vissa stod med huvudet framåt och vissa med baken. De rann kiss från transporten och dem vinglade därinne. STACKARS STACKARS små små oskyldiga kalvar. Dem va så söta, hade krulligt hår på deras huvuden och bruna stora ögon<3

fy satana helvete vad jag önskar att jag hade sluppit se detta. Aldrig sett en sådan lastbil förut. Undra hur länge dem ska åka där? Vart dem ska? Hur många dem var? Hur fick dem in dem? Om dem hade ångest? Förmodligen för de där var ingen vanlig miljö för en kalv.. jävla jävla människor jag hatar oss!!

Och nu kommer jag att googla på detta hela resan..

Likes

Comments

Likes

Comments