Hej Kära medmänniskor !

Tycker ni inte att tv:n oftast står på i bakgrunden och orsakar jobbiga ljud vilket medför stress? jag klarar inte många ljud samtidigt, så eftersom ingen någonsin tittar på tv, kanske text-tv och nyhetsmorgon typ, så valde vi att ta bort tv:n i vardagsrummet helt., visst finns det skärmar tillgängliga för mys och nedvarvning på sina håll också. Men framför allt så växer barnen, och med det får barnen mer kompisar, och barnen vill gärna hänga hemma hos oss. I love !! barnen och deras kompisar är trygga här hemma, och ju äldre dom blir desto mindre virrar dom runt, dom kommer vilja sitta ner och softa så småningom, och då ska vi ha en plats för våra fyra barn samt deras kompisar!! dörren står alltid öppen hos oss. Nu har vi en ganska stor yta helt TOM, som jag ska klura ut någonting smart på . upp med grejer på väggar, häng upp i taken!! vi bor på 80kvm, så vi måste tänka smart :D eftersom att vi aldrig har en tanke på att flytta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God Morgon !

Ville börja med att presentera mig och min familj.

Jag heter som sagt Jessica och jag är 32 år gammal född 1985. Jag föddes i Uppsala på Akademiska sjukhuset, mamma och pappa bodde då i Gränby, uppvuxen i Heidenstam. Jag träffade min man Peter (född 1983) första gången då jag var 15 år, såg en galet snygg arab och blev förälskad direkt, det varade inte särsklit länge första "omgången". Vi umgicks dock bland samma vänner, vi hittade varandra på nytt när jag var 19 och han var 21 sen dess har vi hängt ihop, i nu 13 år, gifta i 5 år.

Vi fick våran äldsta dotter Miriam, min värld, mitt liv, (2006) då var jag 21 år, vi hade precis fått våran 2a lägenhet tillsammans, ett förstahandskontrakt (den första var ett andrahandskontrakt), lyckliga var vi, unga och nyblivna vuxna på riktigt, en beeebiiiis !! Vilken lycka. 4 år senare föddes Medina (2011), en stjärna var född, 2 år efter Medina föddes kom Minnah, min fina kloka vackra Minnah, 2 år efter Minnah föddes Elias, en pojke, en lillebror, den sista pusselbiten. Våra små stjärnor, som gör hemmet varmt.

Vi har två katter Zingo , som vi hämtade när han var 12 veckor (han blir nu år), sen har vi SoSo som vi hämtade när hon var 2 år. (nu blir hon 3år)


Likes

Comments

Dotter, Syster, Fru, Mamma

...kanske inte någonsin, jag startade en blogg för 10 år sen, insåg rätt snabbt att det inte var för mig. Men jag testar igen. jag är en fyrabarnsmamma från uppsala som utforskar och försöker upprätthålla mina spirituella tankar. Rätt jordnära, soft och enkel människa. Tävlar gärna i att göra gott, den som gör gott får oftast bara gott tillbaka, visst är det väl så?


Likes

Comments