hej livet! idag är det tisdag och mitt första inlägg detta år. 2018 började turbulent med intensivt tentaplugg. egentligen är inte denna period över men då hjärnan och kroppen har sagt ifrån sedan några dagar tillbaka har jag tagit en liten time-out. synd att jag inte även kan ta en time-out från tentaångesten.. 2018 har alltså inte börjat på topp men jag hoppas att det bara går uppåt härifrån. har ju en massa mål och förhoppningar som jag hoppas på att få checka av innan det blir nytt år igen. framförallt vill jag resa mer - det har varit lite klent med resor de senaste åren. drömmer just nu om sol, bara ben och varma vindar. ska sätta mig med min kalender nu och planera roliga grejer att göra i vår. det blir mycket brunchande, en hel del mello-tittande och några step-pass på my darling friskis. så fort jag får tid ska jag banne mig boka en resa - även om det så bara är till le huvudstad.

har egentligen ett mer substantiellt och hjärtefyllt inlägg som jag funderat på att publicera ett tag. får se om jag vågar. tanken med bloggen är ju (förutom att dokumentera mina dagar för min egen skull + tipsa om goa ställen att äta på, hehe) att jag ska läka min utbrända själ genom att prata om det. återkommer asap!

Likes

Comments

hej och hjärtligt välkomna hit!

jag heter jessica, är 25 år och lever just nu livet som läkarstudent i gbg. i veckorna gör jag mitt bästa för att plugga/vara duktig student/träna osv varvat med ute-frullar, take-away-kaffe och spontana äventyr med fina människor. det här då är mitt försök att vara lite kreativ under 2018, eftersom jag saknar det väldigt mkt i livet just nu. tanken är att jag ska babbla lite om min vardag, dela med mig av tips om allt möjligt i livet (oftast student- eller matrelaterat, hehe) samt posta en mängd bilder på god mat. PS. jag gillar att göra listor också.

gott nytt 2018 så länge, vi hörs nästa år! xx

Likes

Comments