Hej vänner, Jag har varit hos min underbara pojkvän i Båstad där han bor. Igår så kollade vi på bio i Halmstad, vi såg filmen blair witch, vi hade verkligen höga förväntningar på att filmen skulle vara riktigt bra och läskig. Men tyvärr så var filmen inte så bra som vi trodde att den skulle vara.

Efter bion så hämtade vi mat och åkte hem. Vi satte på en sjukt bra film som hette Mike & Dave need wedding dates. Så sjukt rolig och bra film. Om ni inte har sett den, så se den!! Men iallafall så har det varit riktigt mysigt uppe hos min pojkvän. 

Imorgon blir det jobb så nu blir det bara att ta det lugnt resten utav kvällen. Ha det bra -


Tog bara två snabba bilder när jag satt på tåget påväg hem från Båstad. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår köpte jag en ny höstjacka från Vero Moda, det blev en bomberjacka. Är så himla nöjd med mitt köp, den är underbart skön och jag tog en storlek större så man kan ha tjockare tröjor under nu när det börjar bli lite kallare ute. 

In på Vero Moda, för dom har fått in riktigt snygga höstjackor och andra kläder. 

Likes

Comments

Hej bloggen, nu är det så att jag har bestämt mig för att börja om med bloggen. Det gick inte så superduper bra förra gången. Jag ska ge detta ett försök till. 

Lite om mig, jag heter Jessica och är 19 år gammal. På vardagarna händer det inte så mycket, mest jobb och så drar jag och gymmar. På helgerna har man mer tid för allt annat. Det var lite om mig, snart kommer ett annat inlägg upp kram.

Likes

Comments