Header

Idag åkte jag med mitt cheerleader team till vårt första away game den här säsongen, i Mendota. Bussen från skolan gick klockan 4 och tillbaka ungefär vid 11, det var så roligt. Det var mitt första match då jag faktiskt cheered!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det Labor day, vilket betyder att vi var lediga och därför tog tillfället i akt att åka till Pismo! Väldigt mysig dag. Vi gick upp tidigt för att hinna före trafiken & köpte frukost från Starbucks på vägen. Jag har aldrig riktigt sett öken förut, så det var rätt spännande att åka igenom alla "hills". När vi väl var framme började vi dagen på stranden "Pismo beach", så fin! Vi åt lunch för att sedan försätta dagen i en outlet. Efter några timmars shopping åkte vi hem för att avsluta dagen med BBQ i trädgården.

Vi åt lunch på en fiskrestaurang, precis vid stranden. Tror den hette något i stil med "fish & chips", lite dyrt för att vara lunch, men väldigt gott.

Likes

Comments

Idag var jag på min första fotbollsmatch, amerikanska då, för att förtydliga det. Jätteroligt! Mitt cheer team gjorde jättebra ifrån sig och det var jättekul att se dem även om det aldrig är roligt att vara den som inte kan vara med. Det har varit en lång dag, med mycket nya saker och många intryck. Vill bara bara sova nu, om jag ska vara helt ärlig!

Likes

Comments

Middag på In & Out, Kaliforniens hambugeställe nummer 1, så gott.

Likes

Comments

Ny måndag, ny vecka, min andra vecka i skolan. Nu börjar lektionerna sättas igång på riktigt, hade min första riktiga ballettlektion, fruktansvärt jobbigt men superkul. Vi har börjat redigera videos, designa kläder, definiera ekonomiska termer, skriva texter och så vidare. Börjar komma in i saker mer och mer, förstå hur fort man måste gå för att hinna mellan lektionerna, få en känsla för hur snabbt man måste slänga i sig maten för att hinna få någon, veta vart ska jag ska gå när skolan slutat. Allt är otroligt utmattande men så himla lärorikt, så himla roligt.

Nu sitter jag på en restaurang och äter middag, mysigt!

Likes

Comments