• 3 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Caroline släppte nyss av mig hemma hos mig. Vi har kollat på skam och jag blev bjuden på vin och massa gott. Så trevligt att få umgås med henne, det var allt för länge sedan. Saknat henne sååå mycket! Då hon äntligen flyttat närmare mig så kan vi ses oftare. Nu ligger jag i sängen och ska fortsätta kolla på sista säsongen... helt fast alltså! 😘

Hoppas ni har en fin kväll, kram!

  • 9 readers

Likes

Comments

Hej på er och god morgon!

Jag ligger just nu i sängen efter att ha ätit frukost och fått iväg grabbarna (fosterbarnen) till skolan. Det är sååå skönt att krypa tillbaka ner i sängen. Tycker ni det också? 😍

I morgon så sätter skolan igång, i morgon är dagen då jag ska börja min matematikkurs. Jag känner mig förberedd och laddad. Dock vill jag ha helg typ nu så att jag kan åka till älskling. Jag sticker redan på torsdag eftermiddag så pontus kan hämta upp mig på centralen efter han slutat jobbet.

Jag ser mycket fram emot denna helg. På fredag så åker vi antingen tåg eller bil till Stockholm, beroende på om vi ska till
Mall of Scandinavia eller bara till stan. Jag ska få bli lite bortskämd av honom och sen ska vi äta någon god sushi! Vi har varit sugna på det för länge nu. 😏 sen på lördag så har jag bokat bord åt oss på pinchos, kl 21:30 så ska vi ut och äta och det ska bli hur mysigt som helst. Längtar verkligen!! Aldrig ätit där innan varken jag eller han så förväntningarna är stora!

Hoppas att ni får en bra dag, jag ska blunda i några timmar nu innan jag ska upp igen och titta i den där matteboken. Kul? Nja!

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej och god morgon på er! Guess what? 😏

Minns ni när jag skrev att jag var tvungen att läsa upp lite behörighet för att komma in på sjuksköterskeprogrammet? Här har ni en liten del av det!! Jag börjar redan nu på tisdag nästa v. Då jag både ska läsa matte 1b och 2b samtidigt. Blir färdig i juni, så jäkla skönt alltså!! Känner mig så taggad och motiverad att det äntligen sätter igång

Jag tänkte söka in till en annan distansutbildning, en utbildning som en kompis tipsade mig om, men nu hann jag få svar från denna vuxenutbildningen före. Så vi får se, kanske läser naturkunskapen via den eller om jag lägger till den i denna utbildning. Men jag är så lättad hörni. Bästa brevet på bra jävla länge, nu är jag nära mitt mål.

Ha världens underbaraste dag, för det ska jag ha!! ❤️

  • 25 readers

Likes

Comments

Hej på er!!

Jag ligger redan i sängen, jag är riktigt slö, det har jag varit hela veckan, ingen aning vad som försegår i min kropp. Inte riktigt velat tagit mig ut genom dörren ens. Jag känner mig inte sjuk eller något, har bara lite extra tyngd på mina axlar som inte vill försvinna... vet heller inte vad det kan vara. Jag är lite stressad bara. Det går nog över, snart har vi helg.

Var ute på en promenad idag också, innan besöket hos tandläkaren och efter. Hade friska och fina tänder som vanligt enligt tandsköterskan, tur det då!! Borstade tänderna som en idiot innan, brukar ni också göra det? Borstade alltså typ tre gånger om!! Sjuk jag är.

Idag var vädret fantastiskt. Vi hade hela 10+!! Värmde gött när man gick... lite vårkänslor kanske?Huset ni ser på bilden är tågstationen här i byn. Tror att det är någon som bor där, faktiskt väldigt fint må jag säga! Synd bara att det finns en massa respektlösa snorungar som bara förstör runtomkring hela tiden. Man kan t.ex. Inte sitta inne i väntsalen nå mer eftersom det har varit klotter och förstörelser så dörren är igenbommad. Gud så kul! Idioter.

  • 31 readers

Likes

Comments

Hej fina ni, glad alla ❤-ans dag på er! Tyvärr så får jag ej spendera denna dagen tillsammans med mannen jag älskar mest av allt. Men vi träffas snart igen, han och jag.

och vet ni vad jag sitter och kollar på istället för att plugga? Asså jag kollar på något som jag aldrig trodde att jag skulle börja kolla på. Skam, serien skam. Jag har fastnat totalt. jag kan inte dra mig ut på något sett. Jag är på säsong 2 nu och det är så spännande jag dör. Och norska är det vackraste språket jag vet, förutom franska då.

Hoppas att ni är tillsammans med någon/några ni tycker riktigt mycket om! ❤️


Likes

Comments

Älsklingen har varit i Tyresö och jobbat hela dagen idag. Beslöt mig redan när jag satt på tåget hem i morse att jag skulle skicka blommor till honom. Vi kom överens att inte fira någon alla hjärtans dag eftersom att varje gång vi träffas så känns det som Valentines day... Så det spelar ingen roll vilken dag det är, det kommer alltid vara underbart.

Men jag skickade blommor till honom ändå, ända fram till hans hotell kom blombudet knackandes på hans dörr. Han blev så glad så. Mitt hjärta. ❤️

  • 38 readers

Likes

Comments

Hej och god morgon på er!

Jag sitter just nu på tåget på väg hem från älsklingen. Nu ska vi vara borta från varandra i ytterligare 2 veckor igen, (12 dagar för att vara exakt.) han ska åka iväg till Stockholm och jobba idag, och jag ska hem till Dalarna och jobba. Det blir jobb och "högskoleprovsplugg" hela veckan för min del, då jag heller inte har något planerat. Ska väl komma ut och röra på mig lite kanske, för fasiken vad man har ätit massa skräp i helgen!

Jag vann förresten igår på Bingolotto, 2 Sverigelotter vann jag! Glömde lotten hemma hos Tobbe och Malin också... får hämta ut lotterna vid ett senare tillfälle! Kul att man vinner någonting i alla fall. Kanske inte alla gånger, men nästan!

Jag hoppas att dessa dagar kommer att flyga förbi så jag och älsklingen kan träffas igen. Han är verkligen den finaste människan som existerar på denna jord, och Snart har vi varit tillsammans och förälskade i hela två års tid. Vi funderar på om vi ska resa till Malta under våran årsdag, eller om vi ska till något annat resmål. Det lutar åt Malta i alla fall. Stanna i en vecka, bara han och jag. Mys! Men det får vi kolla vidare på och boka lite längre fram, först måste man göra från steg 1. Och det är att se om man får semester. Steg 2. Hur länge man får semester. Och steg 3. Börja träna så att man ser någorlunda snygg ut till beachen!! Haha!!

Nu ska jag inte tråka ut er allt för länge! Ville bara skriva lite här och meddela att jag är på väg hem igen efter en mysig helg i Västerås. Nu är det ny vecka och nya möjligheter som gäller! Och snart så drar jag och älsklingen till Stockholm och mall of Scandinavia! Ska bli så underbart. Inte alltid man åker dit liksom. Hihi!

Fråga mig inte varför den där grejen på Pontus hand hamnade med på bilden, eller varför han överhuvudtaget hade den på sig.. det var nog en pryl som hans polare hade som han testade! Han såg riktigt farlig ut... ;)

  • 38 readers

Likes

Comments

Sitter just nu hemma hos Malin och Tobias och spelar Bingolotto. Man är så nära hela tiden på att få bingo, haha!! Resor för 50 lax eller en bil skulle inte sitta fel.

Vad gör ni ikväll babes?

  • 43 readers

Likes

Comments