förra veckan så fick jag hem en beställning från skincity där jag klickade hem en ansiktsmask i guld(!!) den är helt fantastisk, den stramar åt min hud och lyfter den och man får en helt otrolig lyster. förpackningen är lyxig och även så innehållet. det står på förpackningen att man ska applicera ett rejält lager som ska sitta i ca 5-10 minuter, men jag brukar ha den i ungefär 20. det är lite hur man själv känner. Man ska använda ansiktsmasken upp till 2-3 veckor för att se bästa resultat, jag har använt den lite då och då, och jag ser redan skillnad. jag tycker att efter redan en användning så ser an att det blir resultat, Huden ser pigg ut och får en lyster av glittriga guldkorn efter man tvättat av den. den är helt enkelt fantastiskt!

man får rejält med produkt när man beställer, och priset är kanske lite för knivigt för att kunna köpa om och om igen, men den räcker så pass länge så man hinner spara ihop dom slantarna. Jag tycker om att testa nya produkter, och om dom fungerar bra till min hud så får det kosta vad det kosta vill. även fast jag tycker att dom billiga man brukar få tag på dollar eller någon annanstans så fungerar dom också bra, men ibland vill man bara ha det lilla extra!


masken är från peter thomas roth och kostade 819 kronor. (150 ml)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

från att ha använt mig av blogg.se, vilket jag tröttnade på, så bestämde jag mig för att byta till denna bloggportal istället. jag gillar den verkligen, jag uppfattar den som mycket enklare och smidigare, sen typ snyggare också? ska försöka här istället i alla fall, hoppas på att det blir bra!

hej och välkomna hit förresten! jag hoppas att du som klickat in på min blogg kommer att tycka om den, ska försöka uppdatera mycket och hålla den fresh! inte för att man har ett så intressant liv, men lite kommer man nog få ur sig! att blogga för mig är inget tvång, jag känner mest att det kan vara bra och väldigt roligt att kunna skriva av sig ibland, och sen om andra tycker att det man skriver om är nice, så blir det ju ännu mer dugligt, eller hur? haha. man behöver verkligen inte ha ett intressant liv för att kunna ha en "bra och hållbar blogg" så länge man är sig själv, och att bloggen är anpassat till vad du vill ha så blir det nog riktigt bra i vilket fall som helst.

För att "pimpa" upp första inlägget så ska jag visa er mina nya tatuering jag gjorde i torsdags, heeelt galet vad ont det gjorde... min pojkvän pontus följde med mig, utan hans moraliska stöd hade jag aldrig klarat den långa sittningen. det tog ca fyra timmar med linjer, skuggningar och färg. satans ont, men satans snygg!
slänger in en bild på pontus nya gadd också.

jag gjorde min på royal arch tattoo i västerås, pontus gjorde sin i vällingby på emens crew tatto

Likes

Comments