Hej på er,

Ja, jag vet att jag är SÄMST på att skriva här. Men jag är en sån person som lätt finner motivation - fast bara en kort stund innan den försvinner fort som attan. Ja, toppar och dalar har vi alla, andra mer eller mindre. Ofta eller också mer sällan. När mina dalar kryper fram så vill jag absolut ingenting, jag låter allt bara vara, och då har jag bestämt mig för det. Just nu när jag är inne i denna period så orkar jag ingenting denna vecka, skiter i allting helt enkelt. Det är ingen bra egenskap, vet det! men för att jag ska kunna ta mig tillbaka till min topp igen så behöver jag "fly" från min plats hemma.
Åka bort ett tag för att samla mig, hämta ny energi, för att sedan komma hem igen och orka lite till. Mina dalar inträffar när jag känner stress och ångesten, mestadels är den oförklarlig varför den kommer och går, men när den väl finns där så försvinner den inte. De flesta kanske tänker - att det finns mediciner och hjälp att få, men jag vill inte medicineras för hur jag mår psykiskt. Detta är den jag är och det är så jag ska vara, det är jag själv som arbetar mig genom det.

Det som händer när dessa "dalar" kommer så åker jag alltid hem till min pojkvän och stannar där ett tag. Jag få skratta, le, känna kärlek och vara mer behövd. Jag vet att han och jag snart en dag bor tillsammans, men inom mig så gör vi redan det. Och känslan av att bo hemma och ha honom långt bort, det tär på mig även fast jag vet, vad som kommer att ske bara jag ger det lite tid och min sämsta egenskap - tålamod.

Jag går i skolan och jag jobbar samtidigt som jag bor hemma, och när jag har mina dalar så klarar jag varken eller. Det blir för mycket i mitt huvud helt enkelt. Blä!

Jag medicineras redan för en diagnos som heter ADD. Kanske det är fel mediciner jag får för det, jag vet inte. Men när jag väl mår bra så mår jag toppen!! Och dalarna för mig är normalt. Jag har inget fast jobb ännu, och studera kan jag göra ändå även fast jag inte är i skolan. Vill bara inte träffa människor, jag vill bara sova och centra mig inom det jag tycker mest om.

Lite tråkigt inlägg kanske. Men många kan nog relatera till detta mer eller mindre, i guess.

Hoppas ni har det bra. För det ska i alla fall jag ha, jag sitter på tåget nu på väg till honom. Saknar honom så mycket. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

förra veckan så fick jag hem en beställning från skincity där jag klickade hem en ansiktsmask i guld(!!) den är helt fantastisk, den stramar åt min hud och lyfter den och man får en helt otrolig lyster. förpackningen är lyxig och även så innehållet. det står på förpackningen att man ska applicera ett rejält lager som ska sitta i ca 5-10 minuter, men jag brukar ha den i ungefär 20. det är lite hur man själv känner. Man ska använda ansiktsmasken upp till 2-3 veckor för att se bästa resultat, jag har använt den lite då och då, och jag ser redan skillnad. jag tycker att efter redan en användning så ser an att det blir resultat, Huden ser pigg ut och får en lyster av glittriga guldkorn efter man tvättat av den. den är helt enkelt fantastiskt!

man får rejält med produkt när man beställer, och priset är kanske lite för knivigt för att kunna köpa om och om igen, men den räcker så pass länge så man hinner spara ihop dom slantarna. Jag tycker om att testa nya produkter, och om dom fungerar bra till min hud så får det kosta vad det kosta vill. även fast jag tycker att dom billiga man brukar få tag på dollar eller någon annanstans så fungerar dom också bra, men ibland vill man bara ha det lilla extra!


masken är från peter thomas roth och kostade 819 kronor. (150 ml)

Likes

Comments

från att ha använt mig av blogg.se, vilket jag tröttnade på, så bestämde jag mig för att byta till denna bloggportal istället. jag gillar den verkligen, jag uppfattar den som mycket enklare och smidigare, sen typ snyggare också? ska försöka här istället i alla fall, hoppas på att det blir bra!

hej och välkomna hit förresten! jag hoppas att du som klickat in på min blogg kommer att tycka om den, ska försöka uppdatera mycket och hålla den fresh! inte för att man har ett så intressant liv, men lite kommer man nog få ur sig! att blogga för mig är inget tvång, jag känner mest att det kan vara bra och väldigt roligt att kunna skriva av sig ibland, och sen om andra tycker att det man skriver om är nice, så blir det ju ännu mer dugligt, eller hur? haha. man behöver verkligen inte ha ett intressant liv för att kunna ha en "bra och hållbar blogg" så länge man är sig själv, och att bloggen är anpassat till vad du vill ha så blir det nog riktigt bra i vilket fall som helst.

För att "pimpa" upp första inlägget så ska jag visa er mina nya tatuering jag gjorde i torsdags, heeelt galet vad ont det gjorde... min pojkvän pontus följde med mig, utan hans moraliska stöd hade jag aldrig klarat den långa sittningen. det tog ca fyra timmar med linjer, skuggningar och färg. satans ont, men satans snygg!
slänger in en bild på pontus nya gadd också.

jag gjorde min på royal arch tattoo i västerås, pontus gjorde sin i vällingby på emens crew tatto

Likes

Comments