Alltför länge sedan nu igen.... Men känns som jag verkligen inte hinner sätta mig ner framför datorn mera utan det blir bara via telefonen som man kollar och med den har jag också blivit så himla dålig, hinner inte blogga och att läsa bloggar känns ännu längre bort. Minns inte senast jag bara skulle ha satt mig ner för att läsa bloggar.

Här är det som vanligt, har ganska mycket framför oss b.la Dop som vi bara har pratat lite om, men långt ifrån bestämda datum, ställen, faddrar, alla namn osv. Känns som att ända sakerna som snurrar i mitt huvud nu just är hur mätt jag är på att bo här i Vasa, Österbotten ja Finland helt enkelt. Känns som jag har kommit till ett stadie i livet när jag är berädd på att packa ner vårt hem och åka någon annanstans. Sverige och runtom Stockholm klingar rätt bra i mina öron. Men det krävs såå mycket mera än att bara packa ner sina kära ägodelar och åka iväg. Den som lever får se!

Christian funderar ta pappaledigt i augusti och då kommer vi högst trolig åka iväg till stockholm.
Igår köpte jag begagnat en digikamera som jag lätt skall kunna ha me överallt så framöver hoppas jag på att få in bilderna hit till bloggen annat än mina instragram bilder, heh!

Fredag idag och 3/4 i huset vaknade med täppt näsa... Men tar skulden helt på mig själv eftersom jag inatt vaknade av typ panik av vad jag hade varmt och inte tänkte destumera än att jag öppnade vädringsluckan i sovrummet på vidgavel, lyckat? svar: nej.


Ha en fin helg allihopa dom har ju trots allt lovat helt ok väder.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna tisdagmorgon har börjat lungt hos oss, frukost ligger i magen och Noah kollar Masha och björnen. Själv sitter jag med en varm kaffekopp och lyssnar på den otrevliga bulldrande åskan som härjar i luften. Jag är livrödd för åska och ännu värre blev det när vi flyttade hit, stället som vi bor på är omringat med vatten och någon kilometer längre ut kommer det öppna havet vilket gör att när det åskar så ekar det och gör åskvädret 100 ggr värre 🌩

Planerna idag är att vi ska ta det lungt bara. Jag skall fösöka ordna upp papper medans kiddosarna sover. Så med andra ord bryter vi inga stora berg idag.

Likes

Comments

Vi har inte bestämt oss ännu när vi skall ha dop men tösen kallas inte bara babyn eller lillasyster längre utan tilltalas Elinne. Noah och Elinne klingade bra i våra öron.

Likes

Comments

Hejhopp!

Här har det varit väldigt väldigt tyst en tid. När vi kom hem från BB var datorn och telefon det sista jag tänkte på. Jag som tidigare inte har åkt hemifrån utan telefon började plötsligt gör det. Det viktigaste för mig då just var om jag hade blöjjor med till båda barnen.

Vi har i 1 månads tid nu levt i bebisbubbla och varit bortskämda med att ha pappa Chricke hemma med oss varje morgon som vi har vaknat, men idag var det slut på det och han återvände på jobb och vardagen för mig börjar rulla idag också. Orolig som bara vad har jag varit men det har gått superbra.

Sådär långt kom jag förra veckan på mitt bloggande, ny vecka ny start!
Jag är alltså inne på andra veckan som ensam hemma med barnen allt löper på smidigare och jag känner att röra sig utanför huset 4 väggar går bättre och bätte.
Idag började vi förmiddagen med att åka till GW gallerian för att träffa Rebecka och Thea 💛 Pratade om mycket vad som varit och hur töserna växer. Jag hade turen att ha båda barnen som sov under största tiden så kunde faktiskt njuta av stunden (timmarna).
Nu är vi hemma och har mat i magen, Noah leker och E sover, skulle måsta börja plocka och kasta massa onödigt man sparar på så huset är rent och fint på fredag när det nalkas älskade Noah's två års kalas 😍

🌸Tack alla nära och kära för alla fina presenter och blommor som vi fått🌸

Likes

Comments

... vår prinsessa!💖 51cm lång 3740g kärlek.

Likes

Comments

Eftersom tiden och orken inte riktigt finns nu just så lägger jag hit några punkter åt er för att hålla er uppdaterade! 😉

- jag är idag gravid i v40 (39+0) vilket betyder att jag aldrig i hela mitt liv varit såhär gravid.

- jag var idag till rådgivningen och hon konstaterade att babyn har lite rum kvar i magen och att ligger väldigt väldigt väldigt långt ner fem före med huvudet ut, haha typ😂 önskade mig lycka till med förlossningen och att vi ses nästa gång hemma hos oss, fick dock en ny tid inbokad till nästa veckas onsdag men hon påstog att den bara var för synskull, vad försökte hon hinta egentligen? att vi har baby före nästa veckas onsdag?😉

- på onsdag har vi tid till mödrapolin för uppskattning av vikt och vidare planering av förlossning. Min bm hintade även här att de kan vara helt okej lungt och bra att ha bb-väskan klar packad och med. Beroende på läkarens bedömning så kanske igångläggning blir upptaget på onsdagens planering. Spännande!

- jag håller på att bli jättesjuk, eller som förkyld, not nice... som det inte skulle vara jobbigt från förr✌

- vi har fått hem vår vagn från Sverige och vi är supernöjda 😍 tack alla inblandade för hemleveransen!!! så himla tacksam!

- just nu händer det inte så mycket mera här vi längtar, väntar och känner efter räknar ner och fösöker ända leva helt normalt, tvättar och städar emellan och ibland umgås med våra vänner. Vilar dock mycket för jag har väldigt högt blodtryck och samlar otroligt mycket vätska, all vätska jag samlat på mig under sluttiden tror jag tar upp minst 5kg av det som jag hittils gått opp, huhhu aldrig i hela mitt liv har jag vägt såhär mycket. 

Tack för mig här var en liten uppdatering till er! ❤

Likes

Comments

Hej, ville bara kika in och berätta att jag nog lever ännu, ingen baby ännu men tror det är väldigt nära. Jag har ont så ont, samlar vätska som en camel men mår annars bra. Bloggandet kommer nu tyvärr lämna åt sidan för jag har inte den extra orken jag är för trött och sliten nu just för att orka med allt, så blir tvungen att prioritera bort något och det är tyvärr bloggen, men jag hoppas ni har förståelse för det.

Vi hörs, ha det bra!

Likes

Comments

Vilken lugn men bra påsk vi har haft i år.
Så himla tacksam över att ha fått ha Christian hemma i såhär "många" dagar, man känner inte hur mycket lättare det är med en extra han på dagarna före man har det och det var absolut vad jag behövde nu❤

På skärtorsdagkväll var vi bjudna på kaffe till Kenne och Nilla, spenderade några timmar i sällskap av dem och hundarna med skratt kaffe och god kaka ☕❤

Långfredag spenderades mestadels Ute, C hann måla i Noahs rum direkt när han vaknade och vi fixade frukost medans. Annars hände det inget annnat speciellt på fredag.

Påsklördag jag steg upp tidigt och åkte till stan för att storhandla så. himla. skönt. att bara tossa och på för sig själv i en butik med ca 5 andra människor. Var klar på en timme och efter det åkte jag hem och städade huset med resten av mina familjemedlemmar för mina kusiner från Sverige kom hit och påskade, drack kaffe och umgicks en stund före det var dags för Noah och att börja sitt trullande åkte till alla  far och morföräldrar och gamla far och morföräldrar så halv 6 var vi klara och kl18 kom mamma, pappa och bror hit. Jag fixade kindercake medans och chricke grillade gott, mätta och belåtna rullade vi alla till soffan och halv 12 åkte de hem och jag o C fortsatte kolla TV en stund innan läggdags.

Påskdagen var vi såååå himla slöa vi gjorde typ ingenting hängde hos C's mamma hela dagen och åt gott på Grillo, kom hem med febrigaste killen på länge som somnade på 3 min. Kollade TV till klockan blev alltför mycket.

Annandag påsk spenderade vi slöandes hela förmiddagen framför suprise TV haha ha nog aldrig tittat såhär mycket TV på ja gud vet hur länge. Senare skulle vi till C's mamma och träffa Chrickes mommo och moffa och glädjande nyheter var också att Noahs kusiner från kokkola skulle komma glädjen när killarna fick busa av sig och glädjen för oss andra också att träffas❤
Efter några timmar åkte vi till malax och vinkade hejdå till kusinerna som åker idag tillbaka till Sverige❤ Och sen vidare igen till Chrickes mamma så Noah fick leka av sig det sista med kusinerna kl 22 var de så upp i varv och noah kändes igen supervarm så vi åkte hem och han somnade direkt. Idag är han också väldigt slö ännu och supersnorig.

Med andra ord har denna påskhelg spenderats med nära och kära hela helgen igenom, och det är jag glad över❤

Likes

Comments