Header

Vill tipsa er alla om unga mammor som går nu på tv3. Själv följer jag med programmet på viafree. Jag verkligen älskar sånahär serier där man får se andra som är lika gamla som en själv vara mamma och se hur de gör och hur deras vardag ser ut. Så ni som inte sett, se det!

Min "favvo" mamma i programmet är Julia och hennes supergulliga son Milan 😍

Likes

Comments

Här har bloggen ekat tomt några dagar. Veckan har rusat iväg med en sån herrans fart att jag inte riktigt hänger med och inte bloggandet heller.

Här hemma tar vi det lungt mestadels. Jag har drabbats av foglossning från h*lvete och kommer knappt fot om fot så sovtimmarna om nätterna är inte många för har sån värk och sen ligger jag bara och vrider och vänder mig. Skulle ljuga om jag inte sa att jag är supertrött just nu.

Hade verkligen inte trott att fogarna skulle ta såhär mycket stryk denna gång som de tydligen gör. Skall till rådgivningen på Onsdag så skall ta upp det med henne och se vad hon har att säga.

Annars så snurrar tvättmaskinen här och nytvättade kläder viks på hög för att åka in i skåpena, V A R D A G!

plockade fram de minsta åt den minsta i söndas också 💕

Likes

Comments

Okej okej hörrni,
denna torsdag blev bra trots allt. Mitt på dagen fick jag meddelande om att mammalådan hade kommit, så hämtade hem den ikväll. Vi fick 2016 eftersom de inte har släppt 2017 ens ännu men vad gör de? Nu undrar någon, men varför tar du mammalådan igen tog inte du nyss en när Noah föddes? Svar, Jepp det gjorde jag! Jag är supernöjd över innehållet som har funnits i lådorna och älskar att vi har en sånhär superbra förmån här i Finland.

Annars ikväll har vi bara bollat bebbonamn, färger och golv till N's rum, bra så!

Gonatt!

Likes

Comments

På vändagen gav jag min kära bil lite extra kärlek och städade och torkade den så nu är den huuur fräsch som helst.

Bakade också cupcakes vanliga chokladmuffins med toppning av smält Fazers blå, 5st pätkis chokladbitar, philadelfia och florsocker. Supergoda, använde minsta tänkbara socker och lät chokladerna sätta det söta istället.

Vet ni vad ? denna torsdag kanske inte var så dålig iallafall... jag lade mig ner på spikmattan i 45 min och vips efter det och en kaffemugg mår jag bra igen och har ny energi från ingenstans eller jo från min älskade spikmatta❤❤❤ räddar mitt liv varje vecka.

Likes

Comments

Fick sicken snygga tulpaner av Christian på vändag!💕

Likes

Comments

Idag har jag Jessica Löfgren vaknat upp på fel sida, är på så himla dåligt humör.. huvudvärk och benvärk, värk i hela kroppen.

Sen har vi ett bombnedslag till hus, N's leksaker ligger precis överallt... i köket, wc, sovrummet och i vardagsrummet. Sängkläder måste bytas, nytvättade kläder vikas in i skrubbarna, diskmaskin tömmas och fyllas, samma med tvättmaskin. Jag får P A N I K

Behöver bara tillägga att ungen i huset spidar i 120 och hinner precis ÖVERALLT, klättrar upp och klättrar ner, skall ha det ena och det andra och munnen på en själv går på repeat näää kom bort, näää ga ner, neeejjjj noooooah du får int haa hede, osv.

Denna torsdag går till historiens sämsta dag!

Likes

Comments

Just nu finner ni mig liggandes i ett vilorum på Vasa centralsjukhus. Idag kl 09:30 hadd jag rond 2 av sockerbelastning vilket också betyder sista gånger om det inte visar sig vara något konstigt. Hoppas inte heller att det är förhöjt.

Annars då? Lämnade av N vid faffa och Annika fören jag åkte hit och efter jag är klar skall jag åka och köpa målarullor, händer nämligen i N's rum nu och vi har riktigt bra flyt och på. Vilket är skönt och jag hoppas att vi har hans rum klart innan slutet av mars så han skulle få börja vänja sig där fören babyn kommer, vilket är om galet 3 månader!! Alla vet att 3 månader går i racefart, inte sant???

Likes

Comments

Min to do -list idag är oskojjat 3m lång. Känns som jag verkligen inte kommer någon vart heller, klockan är redan idag 1 och jag har precis fått N att sova. Så nu dags att ta tag i allt.

Egentligen ville jag bara kika in och önska alla en underbar vändag! ❤

looooove😙💖

Likes

Comments

Känslan när man faller längre och längre ner i sockerträsket.. Aldrig förr i mitt liv har jag haft sånhär abstinens efter godis, bulla, glass sött sött sött och mera sött. Jag rotar runt i skåpena gång gång ihopp om att hitta något sött och gott. Blir typ galen om jag inte hittar något.. detta är hemskt och jag hoppas verkligen detta bara är något som jag känner för tillfället...

Likes

Comments

Idag började vi med sovmorgon till kl 09.oo. Åt sedan frukost och gjorde oss i ordning för en sväng till dna butiken i prisma. Väl där visade Noah sin "bästa" sida och gallskrek när han inte slapp löst ur vagnen. Genomsvettig och "orkarfanintegöranågotannat" humöret kom på och jag kände mig mer än redo att åka hem, kom ändå på tanken att åka och se till C's jobb ifall han inte hade fullt upp eller lunch. Lunch hade han inte men fullt upp men åkte ändå en sväng så N skulle få se på stora näännään (Lastbilarna). Nöjd och glad efter besöket körde vi hem för att äta något och sen tog vi båda en gubbvila. Mellanmålet ligger i magen och vi skall klä på oss och gå ut och städa min bil på insidan så himla stökig och snuskig att jag får panik varje gång jag skall någonstans med den.


Likes

Comments