... vår prinsessa!💖 51cm lång 3740g kärlek.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftersom tiden och orken inte riktigt finns nu just så lägger jag hit några punkter åt er för att hålla er uppdaterade! 😉

- jag är idag gravid i v40 (39+0) vilket betyder att jag aldrig i hela mitt liv varit såhär gravid.

- jag var idag till rådgivningen och hon konstaterade att babyn har lite rum kvar i magen och att ligger väldigt väldigt väldigt långt ner fem före med huvudet ut, haha typ😂 önskade mig lycka till med förlossningen och att vi ses nästa gång hemma hos oss, fick dock en ny tid inbokad till nästa veckas onsdag men hon påstog att den bara var för synskull, vad försökte hon hinta egentligen? att vi har baby före nästa veckas onsdag?😉

- på onsdag har vi tid till mödrapolin för uppskattning av vikt och vidare planering av förlossning. Min bm hintade även här att de kan vara helt okej lungt och bra att ha bb-väskan klar packad och med. Beroende på läkarens bedömning så kanske igångläggning blir upptaget på onsdagens planering. Spännande!

- jag håller på att bli jättesjuk, eller som förkyld, not nice... som det inte skulle vara jobbigt från förr✌

- vi har fått hem vår vagn från Sverige och vi är supernöjda 😍 tack alla inblandade för hemleveransen!!! så himla tacksam!

- just nu händer det inte så mycket mera här vi längtar, väntar och känner efter räknar ner och fösöker ända leva helt normalt, tvättar och städar emellan och ibland umgås med våra vänner. Vilar dock mycket för jag har väldigt högt blodtryck och samlar otroligt mycket vätska, all vätska jag samlat på mig under sluttiden tror jag tar upp minst 5kg av det som jag hittils gått opp, huhhu aldrig i hela mitt liv har jag vägt såhär mycket. 

Tack för mig här var en liten uppdatering till er! ❤

Likes

Comments

Hej, ville bara kika in och berätta att jag nog lever ännu, ingen baby ännu men tror det är väldigt nära. Jag har ont så ont, samlar vätska som en camel men mår annars bra. Bloggandet kommer nu tyvärr lämna åt sidan för jag har inte den extra orken jag är för trött och sliten nu just för att orka med allt, så blir tvungen att prioritera bort något och det är tyvärr bloggen, men jag hoppas ni har förståelse för det.

Vi hörs, ha det bra!

Likes

Comments

Vilken lugn men bra påsk vi har haft i år.
Så himla tacksam över att ha fått ha Christian hemma i såhär "många" dagar, man känner inte hur mycket lättare det är med en extra han på dagarna före man har det och det var absolut vad jag behövde nu❤

På skärtorsdagkväll var vi bjudna på kaffe till Kenne och Nilla, spenderade några timmar i sällskap av dem och hundarna med skratt kaffe och god kaka ☕❤

Långfredag spenderades mestadels Ute, C hann måla i Noahs rum direkt när han vaknade och vi fixade frukost medans. Annars hände det inget annnat speciellt på fredag.

Påsklördag jag steg upp tidigt och åkte till stan för att storhandla så. himla. skönt. att bara tossa och på för sig själv i en butik med ca 5 andra människor. Var klar på en timme och efter det åkte jag hem och städade huset med resten av mina familjemedlemmar för mina kusiner från Sverige kom hit och påskade, drack kaffe och umgicks en stund före det var dags för Noah och att börja sitt trullande åkte till alla  far och morföräldrar och gamla far och morföräldrar så halv 6 var vi klara och kl18 kom mamma, pappa och bror hit. Jag fixade kindercake medans och chricke grillade gott, mätta och belåtna rullade vi alla till soffan och halv 12 åkte de hem och jag o C fortsatte kolla TV en stund innan läggdags.

Påskdagen var vi såååå himla slöa vi gjorde typ ingenting hängde hos C's mamma hela dagen och åt gott på Grillo, kom hem med febrigaste killen på länge som somnade på 3 min. Kollade TV till klockan blev alltför mycket.

Annandag påsk spenderade vi slöandes hela förmiddagen framför suprise TV haha ha nog aldrig tittat såhär mycket TV på ja gud vet hur länge. Senare skulle vi till C's mamma och träffa Chrickes mommo och moffa och glädjande nyheter var också att Noahs kusiner från kokkola skulle komma glädjen när killarna fick busa av sig och glädjen för oss andra också att träffas❤
Efter några timmar åkte vi till malax och vinkade hejdå till kusinerna som åker idag tillbaka till Sverige❤ Och sen vidare igen till Chrickes mamma så Noah fick leka av sig det sista med kusinerna kl 22 var de så upp i varv och noah kändes igen supervarm så vi åkte hem och han somnade direkt. Idag är han också väldigt slö ännu och supersnorig.

Med andra ord har denna påskhelg spenderats med nära och kära hela helgen igenom, och det är jag glad över❤

Likes

Comments

Idag är en dag när jag känner mig gravid ända upp till öronen, så gravid att jag mår illa, så gravid att tröttheten från v.6-20 knackar på igen och halsbrännan OMG.. jag har dessutom så himla dåligt samvete ända gångerna jag inte har legat i sängen idag är när Noah ska äta och inte nu heller när jag för omväxlingsskull ligger på soffan med N och tittar Tom & Jerry. Trött i kropp och knopp.. är verkligen inte berädd på att börja fira påsk, huset ser ut om en bomb och mitt hår har inte blivit tvättat sedan lördag? söndag? kan faktiskt inte minnas.
Så någonstanns borde jag nu börja men var när man har zero energy. Så himla skönt att Chricke lämnar på ledigt nu några dagar❤

Likes

Comments

Jag har nu gått in i vecka 35 och tänker inte ljuga när jag säger att nu fasiken är det tungt, sa till C att hoppas nästan dem har räknat fel 2 veckor och att jag egentligen är i v37, skulle förstå bättre då varför allt är så himla tungt om man skulle ha "bara" ca 3 veckor till förlossningen men om jag verkligen har 5 veckor kvar innan lillan är ute så är detta inte det sista "jag har så sjukt och allt är så himla tungt-inlägg" haha så ni vet vad som väntar er i textraderna.

Enligt min app skall nu bönan vara ca 44cm lång från huvud till fot och väga 2,38 kg i början av veckan och 2,56kg i slutet av veckan dock uppskattade hennes vikt till 2,2kg redan för 2 veckor sedan så får se om vi får en jättebaby. "Babyn fortsätter att lägga på sig vikt och fyller nu ut nästan hela livmodern" Här känns det nog som hon fyller ut livmodern redan <3

Varje kväll i snart 1 veckas tid har jag förvärkar som kan bli så sjuka att jag ligger och andas genom dem så det bevisar väl ändå på att kroppen är påväg mot rätt håll var som gäller förlossningen och så.​minns denna bild som den skulle vara tagen igår och på denhär bilder var jag superdupermega gravid!!! (hahah)

Likes

Comments

Igår kväll var jag bjuden till Becka kl 18 men som vanligt är jag antingen en halvtimme för tidig eller 20 minuter försenad... denna gång det sistnämnda förstås. Klär av mig och går till köket där det låter som hon står och gråter så jag frågar något i stil med "vad gööör du?"samtidigt jag stegar mot köket och får värsta chocken när Becka, Josse och Jenny hoppar fram och överraskar mig med en till babyshower på mindre än en vecka!!!!!!!

De hade fixat och pysslat så himla fint och god mat och tårta och fina gåvor och jaaa allt <3 Blev superchockad och fylld med så mycket kärlek, ännu en gång kan jag konstatera att jag har världens finaste vänner <3

Här kommer en bildbomb från kvällen:

Nu till den stora fråga hur skall man ens "näns" plocka sönder blöjjtårtan ? Den är ju så himla snygg så som den är <3

Likes

Comments

Förra veckan tvättade jag upp mina vita converse för de såg verkligen hemska ut men efter att ha legat 3h i galltvål och efter det några snurr i tvättmaskinen blev de nästan som nya riktigt vita och fräscha och jag fick riktigt vårfeelis, man får ju trots allt det av att ha ett par vita snygga sneakers till våren, ​eller hur? 

Likes

Comments