Oj oj OJ så tiden bara rusar iväg, igen så känns det som att jag varken själv har hunnit skriva något eller läsa vad någon annan skrivit.

Idag har jag pysslat några julkort medans E sovit ute i vagnen och Noah har lekt runt och tittat lite fåret shaun.

De två senaste veckorna har verkligen Elinne gått från liten till lite större. Och vet ni vad? Denhär tösen har nu börjat sova 2,5-3h i vagnen ute!!!! Som tidigare gallskrek efter 5-10min och sov dagsvilor på max 20 min tre gånger om dagen, och alla med småbarn vet att det inte är rimligt för en 6 månaders att sova så lite trots 12h nattsömn.

Hon äter nu morgongröt, lunch, middag och kvällsgröt vilket betyder att vi bara ammar tidigt på morgonen, eftermiddagen efter att hon vaknat upp från vilan och sen på kvällen när hon skall börja sova. Undantagen finns när vi ammar på andra tider också men i stortsätt så ser det nu ut på detta vis. Hon har även börjat tillåta flaskan så att pappa/vänner kan ge henne ersättning.

Sen har hon också börjat me att ställa sig på knäna i sängen och i söndast ställde hon sig upp på Noah's parkeringshall(jaa alltså inte ovanpå med ställde sig mot den och steg upp ni fattar), jag menar bara take it easy madam du är ju jätteliten ännu 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallelujaa vad jag är glad nu just gällande barnens sovande på dagarna, speciellt Elinne's. Hon har börjat sov allt från 2,5h-3h i vagnen UTOMHUS!! Ännu för en månad sedan sov hpb 5-10 min sen gallskrek hon och skulle in tillbaka, så ja gav upp och skulle bara testa igen och så blev det så lyckat.

Annars då? Små pyntar huset lite varje dag och imorgon hade jag tänkt vi skulle hitta oss en miniminijulgran att pynta huset med i och med att det är lillajul på lördag, btw har C julfest från jobbet då och vi skall vara på strampen, hoppas de blir bra.

Nu skall jag ta natt så jag orkar imorgon🌉

Likes

Comments

Hittade systemkameran och tänkte vad kul om jag fotograferar under hela dagen och gör sen ett blogginlägg om det.

Så här kommer bilder från vår tisdag. Rösta nedan om ni vill jag gör flera sånahär inlägg!

Likes

Comments

Nästa veckas onsdag fyller jag 22 år, omgomgomg.. Haft panik varje gång sen jag fyllde 19 med att fylla år, åldersnojja så det står härliga till. Jag önskar mig bara saker i år som jag vet jag kommer använda.

1.) Parfymerna är gamla godingar som jag tidigare haft, dock har jag aldrig haft dendär sorten av boum parfymen som jag har på bild men jag har sniffat på den and i lööv it

2.) En vit lurvjacka från gina tricot 🖤🖤🖤🖤
3.) pengar så att jag kan köpa mig jeans, jag är helt utan.. har 2 par ett som är så uppnötta att de snart också går sönder och ett par som användningsbara.
4.) Som sakt, byxor!
5.) Påslakan, vi har just beställt en ny säng (180x200💛💛💛💛💛) som vi väntar ivrigt på så då vill jag ha nya påslakan och underlakan.

Likes

Comments

För en vecka sedan började Elinne visa att hon skall inom snar framtid börja krypa, och från och med i fredags tar hon sig fram. Drar och krälar sig fram som en liten sälunge, så. himla. söt.

I fredags hängde vi även i Molpe på dagen hos Emmi och Calle's lägenhet. Syrran hade dukat upp brunch och hade gjort den godaste pannkakan jag ätit på länge.

Senare på kvällen åkte vi till stan och köpte förlovningspresent, men mera om lördagen i nästa inlägg.

Likes

Comments

Helt plötsligt från ingenstanns började Elinne gallskrika igårkvälk inget hjälpte hon grät tröstlöst och mitt mammahjärta höll på att gå i 1000 bitar. Såhär sprang jag och vaggade henne 01:30 inatt. Tillsist så la jag ner henne i sängen och satte på halvmånslampan som hon har vid sängen och därnågon gång har jag somnat och likaså. Att se sitt barn skrika sig blå runt munnen och inte kunna göra något gör en helt förkrossad.

Vi vaknade upp på bra humör och hade fått meddelande om kompisträff så kl 12 befann vi oss hos Rebecka och 10 minuter senare kom Josefine där pratade, skrattade och åt vi gott. Rebecka bjöd på tacopaj med sallad och nachos och till efterrätt kaffe och kladdkaka toppad med pollygodis, mums! Därifrån rullade vi hem till sundom i matkoma. Så himla fin och spontan onsdag 💛💛

Likes

Comments

Outfit 7 November 2017, Nakupelle

Tisdag vad fin du är idag, solen lyser och det ligger frost på marken.
Idag är vi på bra humör och det tror jag har att göra med att vi har sovit så otroligt bra!!! och att det märs jättetydligt nu att det vänder *pepparpeppar*👏

Barnen har sovit i sina egna sängar ända fram tills morgonen, Noah vaknade när C steg upp och åkte till jobbet och det är så bra för då somnar Noah till sin middagsvila på rätt tid där vid 11 och sover till ca kl 13 och det i sin tur gör att han själv säger till kl 20 om kvällarna att han vill sova.

Hörni! Julen närmar sig oavsätt om vi vill eller inte. Jag själv vill saknar dock julfeelis för iår ännu men kanske den kommer när man väl börjar lägga upp julgardiner osv. men nu till en fråga;

ni med barn eller som har julklappar att köpa till barn vad köper ni till en 2,5 åring och vad köper ni till en 7 månaders ? När folk frågar mig så har jag ingen aning om vad jag skall säga för jag kommer inte på vad mina barn behöver. Så ge mig tips på vad ni har gett/tänker ge.

Skall själv kolla runt lite så kanske jag kommer på något.

Likes

Comments

Idag vill jag tipsa ALLA stora som små, småbarnsföräldrar eller inte det funkar till alla.

Jag har länge hört talas om NäsFrida eller NoseFrida som den också kallas, men inte kommit mig för att köpa en eftersom vi har haft en "snorpump" som kom i Noahs mammalåda som vi använt. Men efter att ha tappat bort pipen som skall in i näsan har den inte kommit tiöö användning längre och Noah som har blivit så duktig på att snyta sig så har den liksom glömts bort också.

MEN nu när Elinne också är snorig och hon int kan snyta sig så kom jag på igår att NU skall vi ha en aådan som alla pratar om är så bra. Så vi åkte till Citymarket där jag minns att jag har sett dem hängande. Mycket riktigt där hängde hon så fint i hyllan näst sista Frida flyttade hem till oss och vet ni vad hon är bäst!

Vi fick idag konstaterat att våra barn har bihålsinflammation, men så vida snoret har börja släppa så gäller det nu bara att suga suga och ännu mera suga så är snart våra två små friska igen utan peneselin. Efter att ha varit flunssiga i 4 veckor fatta en hel månad så hoppas jag verkligen att det skall börja ge med sig och att vi har haft vår ranson av förkylningen nu. Bara att invänta spysjukan..  påskämsochså

Nu till saken, köp er en Frida så har ni en stötande kompis i förkylningens tid. Man kan hur lätt som hellst använda den på sig själv också, vilket jag har gjort och bara känner hur det lättar till i skallen. Bästa köpet efter Buggisen!

Likes

Comments

Ni har väl inte missat den underbara serien i 8 avsnitt där man får följa med Ida och Viktor i all förberedelse inför bröllopet. Jag tittade idag sista avsnittet och redan några minuter in i avsnittet tårfylldes mina ögon och under hela avsnittet tårkade jag x-antal tårar. Så himla fint, coolt, rörande osv. feelise serie, dessutom när dem två är så jordnära och himla roliga. Synd att det redan var slut.

Men det jag skulle säga var att om ni inte sett gå och kolla!!!!!! (man kan se det via tv4 play) tack och hej

Likes

Comments

Idag vill jag bara hoppa, stampa, skrika och gråta... Alla dagar nu just står bara för en massa gråt och skrik från båda ungarna. Noah är förkyld ännu vilket betyder att han är på sin tredje vecka, lill damen skriker bara för att skrika känns det som.. Nu just är jag trött väldigt trött så trött att jag inte ens "skäller" på sonen fast vilka j*vla rackartyg han än håller på med.

Sover dåligt på nätterna gör jag också, känns som man hinner sova 30 minuter och så hör jag små tassande fötter komma gåendes i korridoren och 3-4h efteråt skriker Elinne för fulla muggar och de sista tre timmarna av natten går åt att försöka sova fast vi ligger som 4 packade laxar i en laxask.

Jag hinner aldrig städa eller plocka klart i huset mera och skäms över hur huset ser ut varje gång någon knackar på. 


Vet inte vart jag ville komma med detta gnällinlägg, antar jag bara behövde få skriva av mig lite.

Likes

Comments