Header
View tracker

Du är i gravidvecka 17, 167 dagar kvar och 40,4% av graviditeten har passerat 💕

Så säger min app idag denna lördag.
Mitt illamående har blivit lite bättre igen likaså min huvudvärk. Men redan nu som förragången vaknar jag med sådan värk i hela kroppen, eller värken jag har i kroppen väcker mig helt enkelt och ända som hjälper är att jag går upp och vankar runt i hela huset. Väntar ännu bara på halsbränna och sendrag i benena om nätterna så är det hela komplett, haha

Annars har magen växt till sig ganska ordentlig och sparkar och buffar har blivit så himla tydliga nu.

Många vet att när jag väntade Noah och kände hans första sparkar så fick jag typ panik.. Sa till C att dehär klarar jag inte av så himla obehagligt.. Fann inget mys alls i de första sparkarna. Men denna gång när jag började känna rörelse så himla tidigt så känns det riktigt bra, nu från små lätta buffar som övergår till hårdare buffar hela tiden. Förra gången var det hårda direkt därför tror jag att jag hade så himla obehag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag började vi morgonen med frukost och efter det klädde vi på oss och gjorde oss klara för att plocka upp Noah's faffa i stan. Åkte till det nyöppnade XXL affären men gick bara för att kolla de saker vi sku ha, skorna jag skulle köpa till julklapp åt Chricke och mig själv var slut fanns bara i en sån färg som jag inte ville ha...

Efter det skjussade vi hem faffa och fortsatte färden mot malax. Hälsade på fammo en stund och sen hem till mina föräldrar. Mina parenteser pluss lillebror har varit här ikväll men annars har det varit en rätt slö kväll. Nu har jag två tvättmaskiner att hänga upp och sen hamnar jag också att tvätta upp något inför morgonkvällens festligheter 💃🏻💄

Noah såg glädjen i shoppingrundan idag hos XXL när han fick korv när vi var klara

Likes

Comments

View tracker

Först vill jag börja med att säga att det INTE är något "tycka synd om mig inlägg" utan jag känner bara att jag måste få skriva av mig.

Kan verkligen inte minnas om jag någon gång i hela mitt liv har mått såhär dåligt som jag gör nu, alltså inte illamående utan psykiskt, heter det så? Jag känner mig trött, nere, allt för ofta ledsen osv.

Vet inte om det har något med hormonerna att göra eller vad men varje dag jag slår upp ögonen känner jag sällan någon glädje för dagen.. Mera bara stress och ångest.

Ställer mig frågan konstant vaför jag mår som jag mår? Jag har världens finaste son, sambo, bra tak över huvudet, andra bebbo på G, finaste vännerna, familj osv. Men ÄNDÅ...
Jag borde ju inte ens ha något att vara ledsen över.

Hoppas verkligen detta så småningenom tar vändning eftersom detta tär inte bara på mig utan också mitt och Christians förhållande.

Jag slutar här hälsningar en tjej med gråten i halsen.


Likes

Comments

Dagens humör: trött, snorig

Dagens borde: städa, tvätta, vika kläder

Dagens frisyr: halva håret uppsatt i tåffs

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: t-skjorta och mjukisbyxor

Dagens planer: träffa Jenny

Dagens materiella vill ha: syskonvagn

Dagens fundering: umeå resan

Dagens tråkigaste: att jag har sakt upp mitt gymkort

Likes

Comments

Igår fyllde jag hela 21 år 🎈 Det firade vi med att C gav en preaent som innehöll en dagskryssning till Umeå för han och mig om två helger. Senare lämnade vi Noah hos fammo och åkte till stan för att köpa julbelysning. Väl där ville vi också fira mig med att gå och äta på tumis. Det blev surprise Amarillo. Lika gott som alltid och vi blev mätta och belåtna.

Hämtade upp N och for hem och sova, blev så himla illamående innan läggdags så har vänt mig fram och tillbaka halva natten..

Likes

Comments

Igår kväll kom Alexandra och Anna hit på besök hela kvällen. Vi pratade, åt gott och umgicks. Dessutom hade tjejerna med mig ett paket till Noah som innehöll sen snygga mussepigg tröjjan som han har på bilden och även tossorna som skymtar superfina och mysiga. Och bönan fick sina alldra första kläder också superfina och gulliga, så himla tacksam! 💕

Likes

Comments

Fick ett ryck ikväll och har suttit och pysslat hela kvällen med bloggen ända sedan Anna och Alex åkte hem. Mera om det imorgon, nu skall jag ta natt. Tryck F5 alla ni som inte ser.


Likes

Comments

Här ovan ser ni några av mina födelsedags presenter som jag fick i fredas och i lördas.

På fredagen firade jag mig på Amarillo tillsammans med mina fina vänner som jag i vanligt fall skulle ha åkt ut med på krogen men krogen känns som den minst lämpliga platsen i mitt liv nu just så därför blev Amarillo ett bra val. Det går alltid hem i ens magar. Fick superfina presenter och vi hade det sååå roligt eller jag iallafall.

På lördag stod släktkalas på agenda och det blev riktigr bra, fick hjälp av mamma med bakandet och fixandet 💕

Lyckade kalasdagar. Fast det är min riktiga dag imorgon kommer jag nog inte att fira så stort, fyller ju trots allt bara 21 #ochändåharjagålderskris

Likes

Comments

Nu just eller de senaste två veckorna har jag inte mått alls bra, inte något som jag har visat utomstående eller ens mina närmaste förutom C som fått höra dagligen om det. Som jag skrev har jag igen börjat må dåligt, kastar upp mer en någonsin och mitt blodtryck är så förhöjt så pass förhöjt att jag går runt med huvudvärk dugnets 24h i två veckor isträck... Det ger negativt åt alla i min omgivning Noah som Chricke, Mamma som kompisar.

Efter att jag förstod att jag inte kan lämna detta utan måste göra något åt saken fören det är för sent så kontaktade jag min barnmorska på rådgivningen. Hon ringde opp mig i förmiddags och vill att jag kommer in idag kl 15 för att se så att jag inte har fått protein i urinen och att babyns hjärtljud är okej, likaså mitt blodtryck. Utredning av det gör vi på måndag för att se hur jag skall fortsätta. Samtidigt jag försöker hålla mig lugn osv. Känner jag mig bara så rädd och ledsen på sammagång. Att ha förhöjt blodtryck i för lång tid kan senare sluta i havandeskapsförgiftning vilket är det sista jag vill, jag har ännu hur långt som hellst att gå denna graviditet och skulle verkligen inte nu redan vilja gå runt med en konstant oro!
Jaaaa jag är ledsen nu...

Likes

Comments

Om nätterna känns det som att min hjärna kör på högvarv. Jag drömmer, drömmer och återigen drömmer. Jag drömmer om förlossningar hela tiden. Kan ha att göra med att jag varje dag fundera och påminner mig själv att på måndag när jag skall till rådgivningen så skall jag fråga om hon kan veta hur jag kommer föda denna gång. Jag själv tror ju vaginalt eftersom de var planen förragången också fast Noah hade tarmarna på utsidan. Men blev ju ändå sen snitt pga. N började må dåligt och hela situationen för honom blev stressamt.

Så men svaret kanske jag får på måndag! Tillbaka till mina drömmar jag drömmer om smärtsamma långa förlossningar och jag drömmer om snabba smidiga jag föder tvillingar förlossningar😂 Allt på en gång och känns som det rullar på hela natten, natt efter natt. Speciellt om jag är kissnödig på natten så drömmer jag att värkarna har satts igång, haha 👶🏼

Likes

Comments