Idag hade vi tid till rådgivningen för att skriva under faderskapet, och rutinkontroll för mig och babyn. Babyn mådde bra hade svängt sig med huvudet neråt så får hoppas hon lämnar kvar så och inte svänger sig allt för mycket nu innan det är dags. Med mig själv så var inte riktigt allt bra, hade högt blodtryck igen och med tanke på att jag är inne nu på 3dje dagen med huvudvärk så var hon lite orolig fick nu på mig 3-4 dagar att äta värkmedicin släpper det inte är jag tvungen att åka in till sjukhuset eller rådgivningen redan nästa vecka, annars ville hon ha mig om två veckor för att få följa med så att jag inte får protein i urin och att jag inte är påväg att få havandeskapsförgiftning när jag är så trött och slut. Hade nämligen några symptomer som lutar sig ditåt men som sakt först värkmedicin och massage för mina axlar och efter det måste jag se hur jag mår. Annars så var hon nöjd har allt som allt gått upp 7 kg nu vilket jag känner är som en fis i rymden med tanke på hur långt jag är nu redan, hb hade jag fått upp från 109 till 125 av mig själv så det tyder också på att tröttheten kommer någon annanstans ifrån. Det om dagens rådgivningsbesök.Detta känns väldigt väldigt länge sedan, en mycket uppblåst mage i v4-5 bara men minns hur himla galen min mage/tarmarna blev när jag hade plussat den var knasig ända till v10

Likes

Comments

Okej okej nu skall jag berätta en spännande sak för er!
Det är så att vi har gått och blivit med syskonvagn eller är påväg, det är väldigt nära nu snart finns den att hämtas ut på postern i stockholmsområdet där min moster bor. Vi har alltså köpt en begagnad (mycket fin sådan, om personen och bilderna inte ljuger) Bugaboo donkey duo. Kändest till en början lite riskigt att inte se vagnen före osv. Men på de sättet som vagnen blev skickad på så har man 24h på sig efter att ha hämtat ut den från posten att granska varan och är man inte nöjd så får man skicka den tillbaka och få pengarna tillbaka, så vi tänkte vad har vi att förlora? inget eller jo en barnvagn ifall det är någon gammal skruttig Emmaljunga som blir skickad istället vilket jag heller inte tror, hon som jag har haft att göra med har varit väldigt trevlig och saklig!
Så nu väntar vi bara på att den skall komma och därefter skall vi se hur vi får den till finland vi klurar på några förslag, alternativen är att vi åker själva och hämtar den och träffar kusinerna över en helg bara, men känns riskigt att åka iväg och tungt att sitta så långt i bil och va såhär pass gravid som jag är... Det andra alternativet är att någon som kör på C's jobb får åka och hämta den och ta den hit till terminalen på C's jobb. Återstår att se!


Likes

Comments

Igår på morgonen bestämde jag mig för att se om jag hade material till att göra en stilren, super enkel och framförallt lite söt sängmobil eller annars bara en dekoration som får hänga på vägen vid bebisens säng. Och detta fick jag åstadkommit. Jag är riktigt nöjd och den är verkligen långt ifrån perfekt men jag gillar den ändå. Noah han älskade molnet och vill ta tag i det hela tiden så C tyckte imorse att jag är tvungen att sy ett moln till honom också så han får ett eget. Denna sängmobil gick på 0,00€ win win!

Tyget tog jag från ett gammalt lakan som jag också tidigare har sytt en gardin av som jag har att hänga i vardagsrummet och stoppningen tog jag från en av våra prydnadskuddar som vi hade i soffan som var helt slut eller ihopsäckad, haha! Så allt material hade jag hemma.

Likes

Comments

Avbryter tystnaden med en bild på min favvo frukt nujust🍊 Har oskojjat den senaste månaden säkert ätit närmare 10kg apelsiner.

Jag har också lämnat bloggen lite på flit för känner att jag på senaste tiden har gnällt så mycket om hur ont jag har haft och nu är det värre än någonsin så därav har jag också lämnat gnällandet bort härifrån.

Trycket ner mot bäckenet har int lättat utan blivit värre eller "tyngre" känner mig riktigt sår/mörbultad i bäckenet. Fortfarande supertrött men jag sover otroligt bra på natten tillbaka så det är jag tacksam över. Sover även dagsvila med Noah 1-2 gånger per dag beroende på.

Men jag är glad iallafall för Chricke har varit superduktig de senaste kvällarna i N's rum så ikväll kommer jag och mamma börja måla jag är så glad för vi har verkligen som mål att ha rummet klart innan mars är slut så han skulle hinna börja göra sig van att sova där förren babyn kommer.

Förövrigt har vi varit ganska strandsatta för min bil är sönder men får förhoppningsvis blir den fixad ikväll också.

Nu tillbaka till alla måsten.

Likes

Comments

Idag mår jag inte så eller så är det täcken på att man mår bra, det är frågan?

Igår när jag skulle sova så kändest det lite konstigt i kroppen men inget annat somnade utan problem. Inatt däremot vaknade jag lite före 3 med ett sånt herrans tryck ner mot bäckenet vaknade igen kl 5 samma sak och kl kvart över 7 kunde jag inte sova mera... Åt frukost och la mig på soffan, Noah vaknade och han fick frukost. Efter det skulle vi titta lite TV och det var här jag lämnade hela förmiddagen i princip sängen varvat med soffan. Jag hade väldens sammandragningar och en molvärk starkare än mensvärk, skickade åt chricke så han skulle veta hur jag mår. Hade till och med så ont att jag började klocka "smärtan"  "värkarna" vet inte vad jag skall kalla dem. Steg upp och fixade lunch till oss och därefter var vi sovd till klockan halv 3. Jag känner mig trött och slut, och konstig i hela min kropp. Inte nog med det jag skulle ha världens storstädning här i huset idag men fick glatt lov att strunta i den delen och leva kvar i svinstian (jagfårpanikinombords) till imorgon. Hoppas du lilla baby ännu ligger inne åtminnstine några veckor till så inte vi skulle behöva gå genom en lång sjukhusttid igen...

Likes

Comments

Vårt vardagsrum blev så himla vårigt med nya gardiner, bara jag kan hålla mig nu så får dessa hänga och pryda vårt vardagsrum till hösten. Nu återstår det bara att hitta nya kuddfodraler och rulla ut en annan matta så skall nog detta bli riktigt bra.

Likes

Comments

Vår morgon började sent idag mot vad den brukar kvart före 9 vaknade Noah som först och jag själv vaknade kl 8 men låg och drog mig när jag fick chansen.

Halv 10 dök Rebecka upp och jag fixade frukost före det var dags att åka iväg till *trumvirvel* Tropiclandia!!!
Lika kul som alltid att åka dit.

klockan halv 2 hade vi simmat klart och åkte till rax efter för att få mat i våra magar.
Så med andra ord har vi haft en super bra dag idag tillsammans med Rebecka❤

Ikväll har man varit helt trött och slut istället men har ändå fått saker gjort, har fällt upp gardiner, bilder får ni se imorgon. Sambon och ungen sover och jag kollar ung och bortskämd, O M G säger jag bara.......

Likes

Comments