Som rubriken lyder, jag är tillbaka på spåret med träningen på gymmet. Igår efter att Chricke hade slutat jobbet så åkte vi iväg till gymmet vi tränade rygg, axlar och bröst vilket framöver kommer kommer tränas varje onsdag. Idag är jag super "limin" men de e inga konstigheter.

Annars så har lilleman gått och blivit ordentligt sjuk under natten och gråter hela sin vakna tid nästan. Nu sover han och funderar på att gå ut på en liten promenad efter han vaknat så han får andas in uteluft en stund. Själv har jag världens nageltrång på ena foten så kommer knappt fot om fot med skon på foten.

Annars är vardagen sig lik här. Måndagar har här i huset blivit till en ny favorit dag och varför det tänker ni? Snart skall jag berätta håll utkik!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen kom och for, för mig har den gått i jobbets tecken. Har varit supertrött efter resan så sovmorgonar har vi haft och spenderat tid ute till jag blivit skjussad till jobbet.

Måndag idag och ny vecka på intågande, idag skall jag och ställa upp som klippmodell till YA och senare skall jag träffa Josefine som jag inte har träffat på superlänge känns det som.

Annars vid något skede skulle jag också måste hämta ut min gymnyckel och köpa mera tvättmedel. Alltså hur mycket tvättmedel kan det liksom gå på en månad? Svar galet mycke

Vi besökte Uppsala, förra veckans Onsdag

Likes

Comments

Natten till söndagen ringde väckarklockan 02:30 (dock snoozade jag så vi blev 1h sen) planerna var att vi skulle starta kl 03 mot åbo så vi skulle kunna köra i lugn och ro men klockan hann bli nästan 04 före vi var iväg. Resan ner gick bra jag körde halvvägs och andra halvan körde min andra hälft.

Båtresan hit var lång, tung och tröttsam. Har redan nu bestämt att vi kommer ta nattbåten hem till finlnd tillbaka.

Här tar vi det lungt, solar, shoppar och äter god mat. Mår bra med andra ord. Idag skall jag och Chricke på tuumis får se vad vi då hittar på❤️

Likes

Comments

Hej Bloggen!

Idag har jag ganska så fullspäckat program. Började min morgon kl 09 när Noah tyckte det var dags att stig upp. Vi åt frukost och lekte jac betalade bort egna och bolagets räkningar och bokade båten till imorgonbitti.

Vi åker till Stockholm imorgon och stannar där till fredag. Så nu har jag just slurpat i mig en kaffekopp och N sover ännu dagsvila så försöker städa tyst här. Har ännu inte börjat packa något men känner mig inte direkt stressad heller. Funderar lägga Noah i vagnen efter att han vaknat och gå ut på en promenad kanske jag till och med går till C's mamma så hon hinner se oss före vi åker iväg.

Ha en fin lördag så hörs vi 💛

Likes

Comments

(Bilderna från då vi var till Kokkola på kusin Frides 3 års kalas)

Hösten är verkligen här nu. Rätt skönt tycker jag faktiskt, nu kan man elda massa ljus om kvällarna och bara mysa ner sog under en filt och titta tv.

Vi började morgonen med frukost och morgonpromenad skall visa er bilder senare.

Annars flyter vardagen och på Chricke är pappaledig i 3 veckor eller 2 till för han har just haft 1 vecka. Jag jobbar 2-4 skift i veckan och resten hemma med N💛

Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 07-14 plockat upp chricke 15:16 kom fram till Kokkola 17:09 drack kaffe och åt tårta. Nu 21:10 är vi påväg mot vasa igen.

Likes

Comments

Idag mina vänner har jag börjat en ny livsstil, lchf är det som jag har börjat med. Hoppas detta är min grejj.

Dagens lunch blev baconomelett

Likes

Comments

Idag fick jag min nya telefon och är redan nöjdare än nöjdast! Det var dock inte min kära sambo när jag berättade att jag hade beställt hem telefonen (han pratade knappt med mig på två dar, haha sinnot han tå)

Tur var det snabbt övergående och vi komunicerar tillbaka!
Idag har jag jobbat 08-1330 och ikväll har vi vinkat av kusinerna som åker tillbaka till sverige 🇸🇪

Efter att ha läst på flera kvällar i rad om LCHF har jag nu bestämt mig för att prova på den nya livsstilen, så från och med imorgon äter jag endast LCHF. Inlägg kommer om hur det går osv.

Haaaade

Likes

Comments


Vaknade upp klockan 09 och kände mig utvilad men ack så förkyld... Glad iallafall eftersom syster sov här. Har inte träffat henne på hela sommaren känns det som när hon har jobbat i Korsnäs. Vi åkte iväg till malax halv 13, släppte av henne hemma hos mina päron och drog vidare till Josse, plockade upp henne och drog iväg till hennes syster i bjerga. Jenny gjorde godaste pajen och sallad. Dit kom också Rebecka och roligt hade vi. Noah blev trött och gnällig så vi blev tvungna att åka hem. Väl hemma städade jag snabbt innan min mosteranna och Markus + kusiner kom, vi umgicks drack kaffe och åt glass. De åkte hem halv 10 och sen dess har jag velat fram och tillbaka om jag skall beställa efter den nya Iphone 5SE eller inte.
Näsan täpper till mera och mera så känner att det börjar bli sängdags för mig.

Godnatt le blogg


Likes

Comments