Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

VARDAG

Haft mysigaste fredagen med familjen Kenvall❤️ De bjöd på gómiddag & sedan spelade vi skippo som aldrig tog slut. Fick även se bellisen premiär-gå, kommer inte dröja länge förrän hon är lika stökig som sin mor. Hoppas ni har en fin fredag!

Likes

Comments

VARDAG

Jesus vad mitt hår inte är en fördelaktig kulör just nu. Orange, gul, kallt, varmt & utväxt. Har inte gjort något åt färgen hos en frisör på över 1 år men om 2v är det dags. Fy vad jag längtar!

Likes

Comments

Likes

Comments

VARDAG

Ikväll åkte jag förbi till Kaisa, hon bjöd på blåbärsscones vilket var en fröjd för smaklökarna!

Likes

Comments

MAT & RECEPT

Ni som hängt med mig tidigare vet att jag älskar att baka & att jag älskar att baka hälsosamt. Bröd, granola, snickerkaka, dadelbollar & muffins hann jag åstadkomma i helgen, fritt från gluten & socker. Succé är vad det blev!

Likes

Comments

VARDAG

Hej vänner!
Det var väldigt länge sedan ni hörde något från mig eftersom det ekat tomt på min tidigare blogg jessicalindqvist.blogg.se. MEN nu har jag köpt en ny kamera & tänkte att då måste jag skaffa en ny blogg också, känns logiskt va? Jag har alltid bloggat via blogg.se men jag gillar inte alls hur de har gjort om sin app så jag tänkte, varför inte testa något nytt här på nouw istället :))) Jag har inte riktigt koll på alla härligheter man kan göra med designen osv här ännu men det ska nog lösa sig så småningom. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

VARDAG

I helgen var hannisen hemma en sväng efter sin Greklandssemester. Vi hann med lite lördagsmys & en söndagsfrulle innan det var dags för henne att ta flyget hem mot Halmstad igen. Flytta hem hannisen ❤️

Likes

Comments