Header
View tracker
View tracker

Den här veckan började min praktik på onkologen på universitetssjukhuset här i Örebro. Har varit på medicinska behandlingsenheten den här veckan och nästa vecka börjar mina fyra veckor på riktiga avdelningen. Ser fram emot detta, lite nervös men jag tror att det ska lösa sig. Heja!

Likes

Comments

View tracker

Här är en fin skara bilder från helgen. Körde tvådagars med Halloweenfirande och det var så kul, både Kåren och Strömpis bjöd på partaj och jag kunde inte vara nöjdare. Nu har jag precis skrivit en tenta om om 20 minuter drar jag till USÖ för introduktion till praktiken, och sen vidare till mitt jobb för bredvidgång där. Det blir en lång dag!

Likes

Comments

​Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Min buss in till stan går om ca 30 min och då ska jag träffa min Hanna för lite biomys såhär en söndag. Man behöver sånt ibland. Nästa vecka ska jag plugga och träna massor. Det kan jag behöva efter dessa veckor.  Hoppas ni får en fin kväll vänner.

Likes

Comments

​Ja ojdå. Igår kväll satt jag och pluggade, det var så segt och så tråkigt så det slutade med att jag skrev till Nellie och sa att jag ville ut, 20 minuter senare var jag på väg till henne. All alkohol jag hade hemma tog jag med och ca 90 minuter senare med enbart 3 cider och 2 shots i kroppen var vi inne på Ritz. Tur att man kan köpa mer alkohol där, haha. Det blev en så bra kväll, vi dansade och dansade och skrattade. Hon är så förbannat bra. Ja, vilken lördag. Vilken vän.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är en sån där jobbig dag. Det var det igår och i förrgår också. Jag hamnar i mina svackor. Jag blir ledsen, tappar lusten och vill bara försvinna ett tag. Just nu vill jag bara komma 2 år framåt i livet, vara färdigutbildad, ha jobb och slippa plugga. Jag vill ha mina vänner här, inte i någon annan stad eller i en annan del av världen. Jag vill ha mina syskon nära och jag vill känna känslor som förr. Jag vill inte vara den jag är idag. Jag vill ändra på så mycket, men framför allt, jag vill börja må bra igen.

Likes

Comments

​Den här dagen har varit så lång. Vi har akutdagar och idag började jag klockan 08.15 med scenarioträning. Det var kul, intressant och lärorikt. Skulle aldrig kunna jobba på akuten dock på grund av. den stress och det ansvar man har, är nog mer för en lugnare avdelning där man vet vad som ska göras, men kul är det ändå. Efter det tränade vi på KTC inför våra examinationer, mer rörigt och flummigt har jag nog inte varit med om, men vi har ju kul ändå!

Just nu sitter jag (ligger) i sängen och ska försöka plugga, dricka te och ta en nap. Älskar mina dagliga naps. Sen ska jag plugga, tvätta och laga mat resten av dagen. Och hörreni, förlåt för ett fruktansvärt rörigt inlägg om min födelsedag, men jag var så glad så det fick bli så... aja, nu ska jag fortsätta livet lite, men det blir nog en nap först...

Likes

Comments

Jaa hörreni! Vad ska man säga om den här veckan? Den har varit så bra!! Så mycket har hänt! Jag har ju som ni vet fyllt år och i fredags kom min moster till mig så bakade vi tårta, handlade mat och fika och donade och grejade inför födelsedagen. Vi satt och pratade till sent, öppnade paket efter tolvslaget. Resten av min familj kom dagen efter och firade, åt tacos, fikade och myste. Jag har en så härlig släkt. Sen på kvällen kom mina fina vänner, vi sjöng singstar, åt pizza, sjöng och dansade, vi drack hemmagjorda jelly shots blandat med allt man kan tänka sig för att avsluta natten på Strömpis dansgolv. Vi dansade tills de stängde. Köpte donken, åkte hem tillsammans med David och Hanna till mig. Tog en dusch och låg och pratade till sent. Men vet ni vad mer som hänt? Jag har äntligen träffat min Madde. Det är helt sjukt. Hon stod utanför min dörr häromdagen och idag fick jag träffa henne igen. Denna födelsedagshelg hade inte kunnat bli bättre. Jag är så tacksam och så lycklig.

Likes

Comments

Äntligen 20! Idag är det min dag och oj vad det ska firas!! Grattis till mig!

Likes

Comments