Header

And if you really need him, fate won't let you lose him, fate will bring him back. It may not be soon, but he will come back.

I crave you in the most innocent form. I crave to say good night and give you forhead kisses, and to say that I adore you when you feel at your worst. I crave you in ways where I just want to be next to you and nothing more or less.

I may be a woman who can hadle shit on her own, but I don't want to. I want romance, and believe me, it can't ever get to cheesy. The cute texts, the little surprises, the in-jokes... I want to be taken care of, yes, I can take care of myself but it feels nice to be taken care of, to have someone that misses you, someone that wants to make things better for you, someone that want all the bad things. And the kissing. By God, do I want all the kissing.

Ever since we met, I've known that we're special. That the way we talk and laugh around each other is different than everybody else. That I will never meet anyone I can trust as much as I can trust you. And I think most people search their whole lives to find what we've already found.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi

Det som är, det är, är att det gör så ont. Jag kan känna den fysiska smärtan i hjärtat när jag tänker på hur det måste vara. När jag långsamt inser det jag inte tidigare vågat erkänna för mig själv. Är det så, älskar du mig inte längre? Det jag trott på i livet var att om man en gång älskar en annan människa så slutar man inte. Man älskar den för alltid. Men det kanske inte stämmer? Du har visat mig vad äkta kärlek är. Under fem år har jag blivit älskad så som alla människor bör bli. Jag har haft en människor, den finaste av dom alla, som sagt till mig att jag var hans. Att det för alltid och för evigt skulle vara vi. Jag tror att om du hade älskat mig än idag, då hade du vågat. Du hade, precis som jag velat kämpa. Även om det tar blod, svett och tårar så hade du kämpat med mig.

Det är med tårarna rinnandes ner för mina kinder, huvudet bultande och ett hjärta lika trasigt som glaset jag slängde i golvet av ren ångest jag släpper fram denna tanke. När jag tidigare ikväll satte mig i sängen, bläddrade jag bland våra sms. Du hade skrivit till mig att du älskar mig, att du längtade tills vi varje kväll skulle få somna med varandra. Vad hände? När jag sagt att jag älskar dig mer, så menar jag inte att jag älskar dig mer än du älskade mig. Jag menade att jag älskar dig mer än alla dåliga dagar vi skulle ha framför oss. jag älskar dig mer än något bråk vi någonsin skulle ha. Jag älskar dig mer än något hinder som kan försöka komma mellan oss. Jag älskar dig mest. Men på något vis tog sig detta hinder mellan. Jag vill att du ärligt tänker på detta? Om du någonstans i ditt hjärta fortfarande älskar mig. Varför inte försöka? Varför inte kämpa för det vi hade? Ett av de vackraste minnena jag har från vår tid tillsammans var när du sov hos mig i min lägenhet, du väckte mig genom att pussa på mig och sa ”du är så vacker, så fin”, jag reagerade knappt för jag sov i stort sett. Men jag har aldrig glömt det. Det var det vackraste jag varit med om på något vis. Jag saknar det varje dag. Jag vet inte hur man är trasig, hur man hanterar ett brustet hjärta. Jag vet att jag ser dig när jag tänker på framtiden. Jag vet att jag var en dålig flickvän sista halvåret med dig, men jag vet också att det inte bara berodde på mig. Som vi brukar säga, det är inte ens fel när det handlar om två. Men jag har insett mina fel och jag skulle göra vad som helst för att få bevisa för dig hur mycket jag faktiskt älskar dig. Det kanske jag aldrig mer får chansen att göra. Någon dag ska jag ta modet till mig att visa dig denna blogg. Du ska få läsa om detta ur min synvinkel. Någon dag. Jag önskar jag visste vad som pågick i ditt huvud. Men mest av allt, jag önskar jag fick känna dina läppar mot mina igen.

Likes

Comments

Vi

Igår kväll satt vi här hemma hos mig och pratade som så många gånger förr. Vi skrattade, pratade och skojade, vet inte hur länge, kanske en timma? Två? Det spelar ingen roll. Det var mysigt, härligt. Jag kom på mig själv att titta på honom, beundra honom. Han är så vacker. Jag tycker verkligen det. Livet är som det är, jag kan inte förändra detta, inte nu och inte imorgon. Men jag hoppas verkligen att det en dag är vi igen. Jag kan säga det hur många gånger som helst, jag hoppas så.

Likes

Comments

Vi

"När jag säger att jag älskar dig mer så menar jag inte att jag älskar dig mer än du älskar mig. Jag menar att jag älskar dig mer än alla dåliga dagar vi har framför oss. jag älskar dig mer än något bråk vi någonsin kommer ha. Jag älskar dig mer än avståndet mellan oss, och jag älskar dig mer än något hinder som kan försöka komma mellan oss. Jag älskar dig mest."

Första bilden på oss på min blogg sen förra sommaren.

Likes

Comments

Vi

I onsdags kom han hem till mig, efter vår promenad. Vi satt och pratade i två timmar. Han satte sig bredvid mig i sängen när han kom, han torkade mina tårar som runnit innan han klev innanför dörren och tröstade mig. Fantastisk är han. Hur jobbigt det än är mellan oss, hur mycket jag än hatar detta och hur jobbig jag än verkar vara, så är han så fantastiskt. Min stora kärlek. Han är min största och första kärlek, snälla låt han bli min sista också.

Vi pratade i två timmar, tårarna rann nästan hela tiden, men inte bara mina utan även hans. Han visade sig lika ledsen som jag, fast på olika vis. Vi vill vara med varandra, tror jag, han är dock inte där än. Man jag kan vänta tills dagen jag tar mitt sista andetag. Så mycket älskar jag denna människa, har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Han sa någonting till mig, det har satt sig fast i mig. När jag bad om ursäkt för att jag trodde att jag störde honom, att jag var jobbig, då svarade han genom att kolla mig i ögonen, torka mina tårar och säga:

"Alltså, du är en av dom människor som aldrig stör."

Då grät jag ännu mer. Tänk om ni förstod vad det betydde att få höra det. Så fint, så bra. Så sorgligt men så fint.

Jag älskar honom.

Likes

Comments

​Som jag skrev senast har jag jobbat både igår och idag mellan 07-16 och igår frågade dom mig om jag kunde jobba lördag också, men bara till 14, vilket det fick bli. I april kommer det nog inte bli så mycket jobb så jag får passa på nu.

Vill även bara tillägga hur fantastiskt det är att jobba inom äldreomsorgen. Man får träffa så många människor, så många olika personligheter och ingen dag är den andra lik även om det på sätt och vis är exakt likadana. Det är härligt, jobbigt, roligt och sorgligt, Man får verkligen vara med om så många livsöden. Jag är så tacksam för mina närmare tre år inom detta yrke. Jag älskar varenda en av dom.

Likes

Comments

Idag är det onsdag, denna onsdag har bestått av häng med Linnea. Tacos till lunch och en fika på Espresso House. Med henne har man det alltid så bra, vi är ett bra team hon och jag. Tog en promenad med honom förut, det var fint ändå. Skönt att få prata med honom, höra hans röst och få den där kramen igen.

Nu laddar vi upp för två dagars jobb, 07-16 både torsdag och fredag. På lördag ska jag eventuellt till Lindesberg för att följa med en kompis ut, det kan bli spännande, vi får se var helgen har att erbjuda.

Likes

Comments

Vi

Idag är en sådan dag där allt känns bra samtidigt som det inte alls känns bra, det är konstigt. Magen värker när jag tänker på honom, både av lycka och sorg. Jag går och väntar på att han ska vilja vara med mig, det känns lite hemskt. Han har ju sagt att han inte vill vara med någon annan, menade han det? Sa han det för att han inte ville göra mig ledsen? Och varför vågar han i så fall inte kämpa? Hur som helst vet han ju att jag kommer finnas här, jag kommer ju vänta om det så tar år. Jag vill ju inte vara med någon annan. Han är ju the only one för mig, han vet ju det.

Hur som helst, nu ska jag gå på en promenad med honom, snälla håll tummarna för att det går bra.

Likes

Comments