Header

... please be good to me

Ni kommer nog inte höra så mycket från mig här, livet kommer emellan. Kan bara berätta att 2017 har med sig så mycket, det ska bli jobb, flytt, plugg och dietande. Idag är första dagen på 2017 och även första dagen på dieten, hittills har det gått bra och jag är super taggad på detta. Hoppas ert år blir lika bra som jag hoppas att mitt ska blir.

Likes

Comments

Mitt hjärta svek mig när jag behövde det som mest.

Likes

Comments

"Jag vet att du har rätt och kanske är det just det som gör ondast. Jag vill inte släppa taget. Jag vill krypa upp i den famn som så många gånger omfamnat mig. Älskat mig. Älskat hela mig. Omslutas av värmen från hans lätt brunbrända armar och känna lugnet sprida sig i kroppen när hans bröstkorg höjs och sänks till rytmen av hans andetag. Och så vill jag stanna där." - M.S.

Likes

Comments

"”Det räcker inte”, säger jag med en ny röst, en stillsammare röst, en röst fri från allt trassel hjärtat orsakat.
”Det räcker faktiskt inte”. Sedan dess har jag inte tänkt på dig en enda gång. Jag ser tillbaka som om det var något vackert som hände mig, något fint, som en gåva man måste ge vidare.

För att kanske vara älskad är inte tillräckligt." - O.H.

Likes

Comments

Ja det är precis vad det är. Näsa år är livets liv, hoppas jag. Jag ska få se Håkan, min Madde kommer hem. Åh herregud vad jag längtar.

Likes

Comments

Den här veckan började min praktik på onkologen på universitetssjukhuset här i Örebro. Har varit på medicinska behandlingsenheten den här veckan och nästa vecka börjar mina fyra veckor på riktiga avdelningen. Ser fram emot detta, lite nervös men jag tror att det ska lösa sig. Heja!

Likes

Comments

Här är en fin skara bilder från helgen. Körde tvådagars med Halloweenfirande och det var så kul, både Kåren och Strömpis bjöd på partaj och jag kunde inte vara nöjdare. Nu har jag precis skrivit en tenta om om 20 minuter drar jag till USÖ för introduktion till praktiken, och sen vidare till mitt jobb för bredvidgång där. Det blir en lång dag!

Likes

Comments

​Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Min buss in till stan går om ca 30 min och då ska jag träffa min Hanna för lite biomys såhär en söndag. Man behöver sånt ibland. Nästa vecka ska jag plugga och träna massor. Det kan jag behöva efter dessa veckor.  Hoppas ni får en fin kväll vänner.

Likes

Comments

​Ja ojdå. Igår kväll satt jag och pluggade, det var så segt och så tråkigt så det slutade med att jag skrev till Nellie och sa att jag ville ut, 20 minuter senare var jag på väg till henne. All alkohol jag hade hemma tog jag med och ca 90 minuter senare med enbart 3 cider och 2 shots i kroppen var vi inne på Ritz. Tur att man kan köpa mer alkohol där, haha. Det blev en så bra kväll, vi dansade och dansade och skrattade. Hon är så förbannat bra. Ja, vilken lördag. Vilken vän.

Likes

Comments