Header

Hur jag känner mig? Hur jag mår? För tillfället är jag ensam, ledsen och trasig. Vet inte vad jag vill längre, med någonting. Jag tror att jag gick sönder i höstas och jag har inte blivit hel än. Vet inte om jag någonsin kommer bli hel. Jag har tur som har vänner, vad hade jag gjort annars? Jag vet inte hur man gör när man är ensam, och ensam är jag. Väldigt ensam. Jag festar, mest hela helgerna, men jag vet inte vad annars jag ska göra. Tränar i veckorna och festar på helgerna. Inte bästa kombinationerna med det är vad jag gör bäst nu för tiden. Jag skulle vilja resa bort. Riktigt långt och vara borta riktigt länge. Skulle behöva upptäcka nya saker, få nya saker att tänka på. Jag vet inte hur man är ensam, hur man är trasig, trasig in i hjärtat. Hela hjärtat brast till tusen bitar och kvar står jag. Jag vet ingenting längre.


Låter Winnerbäck tala för mig...

"Tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst".

Likes

Comments

... please be good to me

Ni kommer nog inte höra så mycket från mig här, livet kommer emellan. Kan bara berätta att 2017 har med sig så mycket, det ska bli jobb, flytt, plugg och dietande. Idag är första dagen på 2017 och även första dagen på dieten, hittills har det gått bra och jag är super taggad på detta. Hoppas ert år blir lika bra som jag hoppas att mitt ska blir.

Likes

Comments

Mitt hjärta svek mig när jag behövde det som mest.

Likes

Comments

"Jag vet att du har rätt och kanske är det just det som gör ondast. Jag vill inte släppa taget. Jag vill krypa upp i den famn som så många gånger omfamnat mig. Älskat mig. Älskat hela mig. Omslutas av värmen från hans lätt brunbrända armar och känna lugnet sprida sig i kroppen när hans bröstkorg höjs och sänks till rytmen av hans andetag. Och så vill jag stanna där." - M.S.

Likes

Comments

"”Det räcker inte”, säger jag med en ny röst, en stillsammare röst, en röst fri från allt trassel hjärtat orsakat.
”Det räcker faktiskt inte”. Sedan dess har jag inte tänkt på dig en enda gång. Jag ser tillbaka som om det var något vackert som hände mig, något fint, som en gåva man måste ge vidare.

För att kanske vara älskad är inte tillräckligt." - O.H.

Likes

Comments

Ja det är precis vad det är. Näsa år är livets liv, hoppas jag. Jag ska få se Håkan, min Madde kommer hem. Åh herregud vad jag längtar.

Likes

Comments

Den här veckan började min praktik på onkologen på universitetssjukhuset här i Örebro. Har varit på medicinska behandlingsenheten den här veckan och nästa vecka börjar mina fyra veckor på riktiga avdelningen. Ser fram emot detta, lite nervös men jag tror att det ska lösa sig. Heja!

Likes

Comments

Här är en fin skara bilder från helgen. Körde tvådagars med Halloweenfirande och det var så kul, både Kåren och Strömpis bjöd på partaj och jag kunde inte vara nöjdare. Nu har jag precis skrivit en tenta om om 20 minuter drar jag till USÖ för introduktion till praktiken, och sen vidare till mitt jobb för bredvidgång där. Det blir en lång dag!

Likes

Comments

​Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Min buss in till stan går om ca 30 min och då ska jag träffa min Hanna för lite biomys såhär en söndag. Man behöver sånt ibland. Nästa vecka ska jag plugga och träna massor. Det kan jag behöva efter dessa veckor.  Hoppas ni får en fin kväll vänner.

Likes

Comments