Godmorgon världen! Vaknade upp som 18 åring idag, känns precis som de gjorde igår 😂
Uppe innan 6, cyklade upp till pollen och håller just mu på att skritta av. Skönt att få stallet klart och att ha hunnit rida innan de blir allt för varmt 👍🏼

På schemat idag ståt gym, lunch med bästavän och middag med närmast sörjande 😁 hoppas på en solig och fin dag ❤️🙌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Goooodmorgon älsklingar!
Vaknade med ångest igen, och de va för att jag har haft så svårt att sova pga att jag tänker och oroar mig för uppkörningen... jag känner mig redo och jag vill göra det, men eftersom att det är de ända jag velat mest av allt sen jag va 15, vet jag inte hur jag kommer reagera om jag kuggar.
Vet att det går att göra om, men de är typ 3 månaders väntetid...

Men aja, körlektion 7.45.. på sommarlovet 😅 men det är skönt att komma upp på morgonen tycker jag så de gör mig inget 🙊

Sen får vi se vad dagen bjuder på, blir en sväng upp till Zanna och kanske drar mig ut på en löprunda senare ikväll - vilodag från gymmet iallafall och imorgon köper jag kort där😍😍😍

Hoppas ni får en fin solig dag!
Puss

Likes

Comments

Alltså det var länge sen jag mådde såhär bra som jag gör just nu 😂 jag har hittat ett gym där jag kände mig hemma från första steget jag tog där inne. Jag fick en provträning gratis så det va ju askul & på onsdag blire köp av medlemsskap 🙊

Jag nyttja 1,5 timme till ett helkroppspass - och det VR nog de svettigaste passet på länge 😅 varenda muskel i min kropp jobbade på jävligt bra efter en veckas vila.
Nu ska jag hem och lasta kroppen med mat 😍
Hungrig, svettig & svinglad ✌🏼❤️

Likes

Comments

Godmorgon! idag vaknade jag lycklig - efter en vecka utan träning ska jag äntligen ta mig till nya gymmet och kolla läget. jag ska få träna första gången på en vecka och adrenalinet flödar i kroppen.

Jag fyller inte förens på onsdag, men känner att jag vill kolla läget, hur allt funkar osv innan jag köper kort. så idag är det dags! såååå taggad!

kör nog ett helkroppspass idag för att återuppta där jag slutade senast. återkommer med en recension om hur det var :)

Let's go!

Likes

Comments

Well hello, godmorgon på er. Stressig dag idag, och jag börjar den såklart med att försova mig och nästan missa bussen... typiskt mig.
Aja idag är det lilla uppkörningen som gäller, är så nervös så att jag skakar. MEN så länge jag gör mitt bästa och ser lugn och säker ut kommer de gå bra! Hoppas ja😅

Jorå, men sen är det snabba ryck hem, försök få till någon form av träning innan det är dags att åka på studentfirande, min lilla storebror går ur skolan 🙄😳
Så släkten kommer, det blir massa festligheter. Ska bli jättekul!

Men nu ska jag ladda upp mentalt och försöka lugna ner mig. Wish me luck!

Puss

Likes

Comments

Godförmiddag! Vaknade med ångest idag. Jag har känt ångest varje dag, varje morgon, senaste månaden. Och det är pga av körkortet. Jag ska köra upp om mindre en 2 veckor och även om jag känner att jag är redo - känner jag att ångest och nervositet kommer förstöra för mig. Fy alltså. Jag vill ha det mer än något annat.

Ae ångest är verkligen en del av min vardag, och känner om jag inte ens kan ringa å boka en tid på vårdcentralen - hur ska jag då klara av uppkörningen?

Menmen idag körde jag näst sista körlektionen. Gick helt ok, nervositet gjorde mig lite okoncentrerad och imorgon är det dags för lilla uppkörningen innan studentfirande så ändå något kul.

Nu ska jag upp på stan och uträtta några ärenden, sen ska jag och Zannas fotas, superkul. Det är fint väder så det passar perfekt.

Tror oxå att det blir lite hemma träning idag, joggingrunda och lite annat. Träna bort ångesten 👍🏼😄

Hoppas ni har en fin dag!
Puss

Likes

Comments

Godkväll finisar! hoppas att ni mår bra!

jag mår just nu helt okej, men har inte gjort det under hela den här dagen. Jag gick till gymmet, pigg, glad och taggad för ett benpass. men slutade träna efter 15 minuter ungefär - jag lämnade gymmet upprörd och obekväm. jag hade tränat och gjort mitt när en man bestämde sig för att få mig att känna mig utsatt, jag har sett den här mannen på gymmet förut och liksom det har aldrig varit något konstigt. Men idag kändes det annorlunda, jag vet inte om det bara var jag som tolkade de han sa och gjorde på FEL sätt och han kanske bara ville vara trevlig, men för en person som tidigare blivit utsatt för sexuella övergrepp och ofredande - och som inte har någon form av tillit till andra människor, var detta enn situation som jag inte kunde hantera. jag fick fullständig panik, ringde min pojkvän och sen gick jag snabba steg ut från gymmet och bestämde mig där och då för att aldrig mer komma tillbaka.

Jag kommer att byta gym. fr.o.m nästa onsdag. jag fyller 18 år då och kommer kunna skriva på allt själv - såå fram tills dess kommer jag att träna kondition och använda mig av pappas hemmagym.

dagen blev inte riktigt som planerat. jag är mycket lugnare och mår helt okej.

jag fattar inte, ska man inte ens få vara ifred på gymmet, där man tränar - för sig och inte för någon annans skull. Jag går till gymmet för att det är terapi för mig själ, jag går dit för att bygga upp en stark och bra kropp - komma över mina hjärnspöken. kan jag få träna ifred, se ut hur jag vill och göra som jag vill utan att bli sedd som ett jävla sexobjekt.

alltså förlåt om jag verkar upprörd, men jag är så förbannat trött på detta.

jag väljer att inte skriva vilket gym, hans namn och vad som hände det är oviktigt. jag vill, glömma - och gå vidare.

Sov gott! hoppas på en bättre dag imorgon

Likes

Comments

Mornmorn 👋🏼 uppe vid 8 idag, käkade lite grötfrulle och pluggade körkort. Nu är det mindre än två veckor kvar tills det är upp till bevis - och jag har hjärtat i halsgropen varenda gång jag tänker på det... menmen vi tar en sak i taget, först storebrors student på fredag, sen min 18 års dag & sen kan jag bli nervös. Har dock känt ångest och nervositet över detta med körkortet i månader.. för vill så himla gärna ha det 😻

Aja, träningsdax. Ben och rumpa idag, kanske lite mage om de känns lovande. Tränade sönder magen i söndags och träningsvärken är outhärdlig haha 😂

Nu tycker jag att vi kör✌🏼

Likes

Comments

Dagens lunch består av ris, soyafärs, gurka och paprika 😋 snabbt enkelt och gott

Likes

Comments

Hej alla fina! jag har varit borta från bloggandet alldeles för länge. Vill inte dra "att det varit mycket" men kan inte ljuga och säga något annat. skolan har fullständigt tagit över mitt liv, jag har haft plugg upp till öronen,, plus att jag inte trivs i skolan - vilket leder till ångest. fy. tur att jag nu kan pusta ut och njuta till MAX för sommarlovet har kommit.

sen har det varit mycket runt omkring skolan, mycket privat som påverkar min psykiska hälsa. jag är i ett stadie när jag inte riktigt har kontroll över mitt mående. jag tränar som vanligt och försöker hålla koll på mat osv, men min matlust är noll. MEN jag är påväg tillbaka, jag försöker hitta ett sätt att hantera spökena. och förhoppningsvis är detta stadie just pga skolanoch allt därikring.,

jag hoppas iallafall att ni mår bra! snart sommarlov, håll ut.

Puss

Likes

Comments