Om ungefär en månad börjar jag gymnasiet och jag tror inte jag är ensam om att vara nervös. Det här är början på något helt nytt.

Jag har alltid varit lite nervös inför gymnasiet, ända sedan jag fick veta vad det var. Jag har alltid undrat vilken linje jag ska gå, hur svårt det ska vara, alla nya människor, etc.

Speciellt linjevalet har varit svårt. Jag har velat mellan många och har inte riktigt varit säker på någon egentligen.

Till slut hamnade valet på samhälle, med inriktning beteende. Eller kanske media? Jag vet inte än, men jag har ju ett år på mig att bestämma mig.

Gymnasiet är som sagt början på något nytt. Nya lärare, nya klasskompisar, nya lektion, nya erfarenheter, nya byggnader. Allting är så nytt.

Själv tycker jag det kommer bli skönt men lite läskigt. Jag får en chans att börja om igen.

Det som gör mig nästan mest nervös är vad jag ska göra efter gymnasiet. Jag har i n g e n aning. Jag vet att jag vill resa, men vart ska jag få pengar ifrån?

Men jobb? Vart ska jag jobba? Vad ska jag jobba med? Ingen aning. Jag har så mycket jag vill prova, men så få chanser.Åh, det måste vara så lätt för de som har sin framtid klar för sig.

Det har alltid känts som en evighet hit, men nu händer det.

Likes

Comments

- jag är rädd för nästan allt. Höga höjder, trånga utrymmen, mörker, småkryp, berg-och-dalbanor etc. Lättskrämd dessutom.

- jag är väldigt kort; 157 cm. Blir jämt använd som armstöd, blir buren, klappad på huvudet och folk tror att jag är yngre än jag är... Kul! Märk min sarkasm.

- älskar att resa. Ä L S K A R. Har rest utomlands ca 30 ggr vilka 10 av dom gångerna var till samma land (där några ur min släkt bor). Favoritländerna jag varit i är Kina, Thailand, Frankrike, Italien och Mongoliet.

- om jag fick se ut som vem jag ville skulle det lätt bli Cara Delevingne eller Barbara Palvin. Lättttt.

- jag följer serierna Bones, Pretty little liars, Teen Wolf och American Horror Story.

- jag är inte kär och tror inte jag någonsin varit det heller.

- har nästan bara svarta, grå och vita kläder. Oups.

- älskar horoskop hur töntigt det än är. Är våg och stämmer så bra in på det. Ibland.

- ska börja samhällslinjen i höst.

- jag kan börja gråta hur lätt som helst. Tårarna bara väller upp oavsett om jag är glad, ledsen, arg, trött, förvånad, pigg. Alltså minst 5 gånger om dagen haha.

​tre bilder från tre resor jag gjort. Mongoliet, Kina, Thailand.

Likes

Comments