Idag har det varit underbart väder. Såklart jobbar jag en fin dag som denna så jag har inte hunnit vara ute. Jobbar också imorgon.

Denhär veckan var jag i vasa från måndag till fredag, har haft 2 tenter och 2 presentationer denna vecka så har haft ganska fullt upp med skolan.

Kom nyss ur duschen, nu väntar jag på Oskar.

  • 38 readers

Likes

Comments

På torsdagskvällen var jag, Oskar, Julia, Janina och Jona till jeppis å spela badminton. Det var jätte kul!

I lördags var det fint väder. Solen sken och det var inte så farligt kallt fast det blåste. Då for vi ut på isen med Julia & Jona. Vi gick en bit, satt och njöt och utforskade några stugor som fanns där nära. En bra lördagseftermiddag hade vi.

Lördagskvällen gick åt till förlovningskalas. Vi var på Antonia och Emils kalas, där var vi några timmar. Ett jätte fint förlovningskalas hade de.

Igår var det söndag, jag jobbade nästan hela dagen. Kvällen spenderade jag med Oskar. Nu är jag i vasa, stannar här till fredag denna vecka. Har 2 tenter denna vecka så jag borde börja ta tag i läsningen.

  • 129 readers

Likes

Comments

Vändagen var ju igår. Den "firade" jag tillsammans med mina kompisar som jag tycker så mycket om ❤️ Dagen började med att vi lunchade på ett ställe med jätte god mat! Efteråt gick vi på stan en stund och bara hade det trevligt.

När jag kom hem satt jag hos Antonia. Vi var också på kaffe till Irénes, det var trevligt.

Idag har jag varit i skolan och också på ett studiebesök till kvevlax. Tog helg redan idag. Tiden går alldeles för snabbt, nu har jag bara typ 2 veckor kvar i skolan och sen börjar min praktik på 12 veckor. Så snart städar jag ur min lägenhet i vasa för att flytta hem igen.

  • 210 readers

Likes

Comments

I fredags var jag hos frisören. Färgade bort det gula ur mitt hår och klippte bort de nötta topparna. På kvällen var jag med Oskar, vi gjorde inte något speciellt.

Lördagen jobbade jag hela dan. När jag kom hem åt vi tacos med Julia & Jona, jätte gott var det. Senare kollade vi melodifestivalen och somnade efter det.

Nu är det måndag och jag är i vasa. Hade skola från morgon idag, vi övade oss att picka insulin samt mäta blodsockret. Läskigt men kul!

Efter skolan for vi på kaffe till Corinnes där vi satt en bra stund och pratade. När vi tröttnade på det åkte vi en vända till stenhaga och gick i några butiker.

Resten av kvällen har jag varit hemma hos mig, suttit hos Antonia och också klippt henne, varit snabbt in till Nickens.

  • 251 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit på studiebesök och efteråt i skolan. Ikväll var jag med mina vänner hos Jennys. Vi åt gott, pratade och skrattade 😍 Avslutade kvällen med att vi var ut och körde en stund.

Har väll inte så mycket mer att komma med så sätter lite bilder hit från de senaste dagarna istället.

  • 340 readers

Likes

Comments

Förra veckan var jag i skola, jag umgicks med mina vänner, Dani, Anki & Moa kom på besök till vasa, jag var på pleppo 2. Det var väll ungefär allt som hände förra veckan tror jag.

I fredags var jag med Moa hela dagen. Vi var i kokkola, gick runt i butiker och så åt vi glass. Hela lördagen jobbade jag. Igår jobbade jag också.

Skärmen till min iphone 6 har varit sönder så jag har haft min gamla iphone nu en tid. Jag har väntat jätte länge på att den nya skärmen ska komma. Nu hade den äntligen kommit och Nicken böt skärmen så nu har jag tillbaka min 6:a igen 😍

Idag är jag ledig. Ska inte göra så mycket idag tror jag, har suttit och pysslat inbjudningskort nu hela morgonen. Det närmar sig 😱

  • 519 readers

Likes

Comments

Idag började jag skolan med att göra klart ett grupparbete. Sedan vidare till Tritona för att låna böcker till ett annat grupparbete. Sen lunchade jag med Corinne, Sara, Jenny och Julia. Efter det hade vi muntlig kommunikation och sen var skoldagen över.

Efter skolan for jag och Corinne in till stan, vi var till Fazers café och drack deras varma choklad. Alltför längesen vi var dit 😍 Efteråt släppte jag av Corinne som skulle fixa sina fransar.

Sedan plockade Sara upp mig och Corinne och så körde vi iväg till Matildas. Där åt vi våfflor och pratade om allt möjligt. En mysig och trevlig onsdagskväll.

Nu har jag just kommit ur duschen och skall snart ta natten.

  • 758 readers

Likes

Comments

Idag har vi invigt vår nya skola, den är stor och "tållo" så jag kommer säkert att ha slarvat bort mig många gånger men säkert blir det bra. Kul med en ny skola.

Efter skolan satt jag hos Antonia tills jag körde iväg till Sandras. Där var Sandra, Emma, Rebecka och Paulina. Vi satt och pratade om allt möjligt och drack kaffe.

Nu har jag just kommit ur duschen och skall ta natten riktigt just.  • 799 readers

Likes

Comments

I fredags var jag till vasa och skrev tent, har ingen aning om hur tenten gick men den är skriven iallafall. Efter tenten for vi till Corinnes på kaffe och satt där en stund.

Igår sprang jag och Oskar i kokkola, vi kollade på lite vigselringar men köpte ingen ännu. Istället köpte vi både en säng och en soffa! Så nu har vi väll kanske de viktigaste sakerna tills sen då vi skaffar lägenhet.

Senare på kvällen var vi och skruvade Oskars bil, Oskar skruvade och jag tittade på 🤗 Efter det for vi till Mattias och satt där ganska länge och ännu efteråt körde vi till D & A:s och satt där till mitt i natten.

  • 844 readers

Likes

Comments

Oj vad jag har blivit lat med mitt skrivande här. Sedan nyår har det väll hänt endel nog. Vi har varit på besök till D & A:s några gånger, jag har jobbat, vi har varit i esse på kalas, jag har varit på kaffe med Corinne och Erika osv.

Jag har hittills jobbat varje dag denna vecka. Har en tent på fredag som jag försökt läsa på lite mellan varven. Skolan börjar igen på måndag, jag är inte alls taggad för att börja skolan igen. En kul grej är ju att vi har en ny skola att börja i, det skall bli spännande.

Idag skall jag också jobba, börjar klockan 6 och slutar vid 12 någongång. Efter detta skifte är jag sen ledig typ en vecka 😍

  • 913 readers

Likes

Comments