Igår var jag med Janina till jeppis. När vi ändå var där for vi till Jakob center där de hade öppning. Sjukt mycket folk var där fast klockan var över 5. Annars var byggnaden jättefin och kul med lite mera klädbutiker i jeppis.

Idag är det fredag. Jag vaknade ganska tidigt imorse. Steg upp och bakade, ligger nu i sängen med hundarna och skall kolla lite tvd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 14 readers

Likes

Comments

Började dagen med finska. Sen for jag med Corinne och äta, efteråt gjorde vi klart ett grupparbete. Kom till lägenheten vid 12 tiden ungefär, var så trött så jag sov en stund.

Var på kaffe till Nickens idag också. Ikväll var jag med Antonia till minimani, vi köpte glögg 😍 Sen har vi suttit här hos mig och pratat.

Imorgon blir det skola från morgon, sen grupparbete och efter det hem till larsmo igen.

  • 71 readers

Likes

Comments

Helgen har spenderats i jobbet och i kokkola. Var på ungdomssamling här i kokkola igårkväll, jag började klockan 7 imorse så skulle upp före 6 för att hinna. Vaknade av att mamma ropade lite före halv 7, fem före att jag försov mig. Men jag hann!

Nu väntar jag på Oskar som är och städar undan efter helgens möte. Har ingen aning om hur länge det tar men hoppas på att han är här snart.

  • 123 readers

Likes

Comments

Imorse steg jag upp ganska tidigt, städade mitt rum och gjorde ett skolarbete färdigt.

På eftermiddagen körde jag iväg till kokkola. Hämtade upp Antonia och så for vi på café, gick även runt i stan en stund. Ikväll for vi till jeppis körande, där hälsade vi på hos Jannike.

Nu sitter jag hemma framför brasan, skönt med fredag imorgon. Jag jobbar hela helgen men det ska väll också gå.


  • 189 readers

Likes

Comments

Sitter vid Oskars nu. For med mamma, Janina, Linus och Josefin till kokkola på eftermiddagen. Hämtade först Julia från lia, sen gick vi runt i butiker tills Oskar kom och hämtade mig.

Får se vad vi hittar på ikväll, antagligen inget speciellt.

  • 212 readers

Likes

Comments

Är på jobbet nu, sitter och njuter av min paus. Jobbade igår och jobbar idag, men slutar redan klockan 3 idag så det är ju skönt.

Igårkväll var jag med Oskar, nästan en vecka sedan jag hade varit med honom sist. Vi gjorde inte så mycket förutom att vi var till stan ett varv.

Nu skall jag jobba vidare 🍔🍟

  • 276 readers

Likes

Comments

Denna vecka har jag varit lite i skolan, varit på en "föreläsning" som handlade om droger, varit på gym, haft kvällskurs, gått runt på stan med Julia och Corinne och lite annat.

Imorse hade jag tänkt ta sovmorgon men blev väckt tidigt av mamma som ville ha med mig till kokkola. Där gick vi runt på lite loppisar och så var vi och fredagshandlade. Ikväll skall jag till bosund och träffa mina bosundkompisar, så det blir trevligt.

  • 320 readers

Likes

Comments

Igår hade vi förlovningskalas, från klockan 3 till 10 höll vi på med firandet. Jätte kul att så många kom. Vi fick också en massa fina presenter 😍 Efter kalaset somnade vi nästan på direkten.

Idag har vi inte gjort så jätte mycket. Vi var på kaffe till Mattias och satt där ganska länge, sen avslutade vi kvällen i Larsmo.

Ny vecka imorgon igen, har skola bara på onsdag och torsdag denna vecka så stannar hemma i Larsmo ännu 2 dagar.

  • 411 readers

Likes

Comments

Sitter nu som bäst hos frisören. Äntligen får jag gjort något åt mitt torra och äckliga hår. Efter frissan skall jag hem och ställa till förlovningskalaset vi har imorgon.

I onsdags kom jag hem från vasa, Oskar kom till larsmo då på kvällen. Igår bakade jag, fixade lite skoluppgifter, städade och lite annat smått.

  • 479 readers

Likes

Comments

Löngesen jag skrivit något här nu. Helgen spenderade vi största delen i Larsmo. Mamma, pappa och de minsta var till Norge över helgen så tog hand om hundarna + huset medan de var borta. Vi har spelat inwest, kollat film, städat min bil, ätit gott och i fredags kom Ida och Viktor med en förlovningspresent.

Nu är jag i Vasa, kom igår och far hem imorgon igen. Förlovningskalas har vi i helgen så måste ju hem för att baka och ställa till.

  • 543 readers

Likes

Comments