Idag började jag skolan med att göra klart ett grupparbete. Sedan vidare till Tritona för att låna böcker till ett annat grupparbete. Sen lunchade jag med Corinne, Sara, Jenny och Julia. Efter det hade vi muntlig kommunikation och sen var skoldagen över.

Efter skolan for jag och Corinne in till stan, vi var till Fazers café och drack deras varma choklad. Alltför längesen vi var dit 😍 Efteråt släppte jag av Corinne som skulle fixa sina fransar.

Sedan plockade Sara upp mig och Corinne och så körde vi iväg till Matildas. Där åt vi våfflor och pratade om allt möjligt. En mysig och trevlig onsdagskväll.

Nu har jag just kommit ur duschen och skall snart ta natten.

  • 120 readers

Likes

Comments

Idag har vi invigt vår nya skola, den är stor och "tållo" så jag kommer säkert att ha slarvat bort mig många gånger men säkert blir det bra. Kul med en ny skola.

Efter skolan satt jag hos Antonia tills jag körde iväg till Sandras. Där var Sandra, Emma, Rebecka och Paulina. Vi satt och pratade om allt möjligt och drack kaffe.

Nu har jag just kommit ur duschen och skall ta natten riktigt just.  • 162 readers

Likes

Comments

I fredags var jag till vasa och skrev tent, har ingen aning om hur tenten gick men den är skriven iallafall. Efter tenten for vi till Corinnes på kaffe och satt där en stund.

Igår sprang jag och Oskar i kokkola, vi kollade på lite vigselringar men köpte ingen ännu. Istället köpte vi både en säng och en soffa! Så nu har vi väll kanske de viktigaste sakerna tills sen då vi skaffar lägenhet.

Senare på kvällen var vi och skruvade Oskars bil, Oskar skruvade och jag tittade på 🤗 Efter det for vi till Mattias och satt där ganska länge och ännu efteråt körde vi till D & A:s och satt där till mitt i natten.

  • 207 readers

Likes

Comments

Oj vad jag har blivit lat med mitt skrivande här. Sedan nyår har det väll hänt endel nog. Vi har varit på besök till D & A:s några gånger, jag har jobbat, vi har varit i esse på kalas, jag har varit på kaffe med Corinne och Erika osv.

Jag har hittills jobbat varje dag denna vecka. Har en tent på fredag som jag försökt läsa på lite mellan varven. Skolan börjar igen på måndag, jag är inte alls taggad för att börja skolan igen. En kul grej är ju att vi har en ny skola att börja i, det skall bli spännande.

Idag skall jag också jobba, börjar klockan 6 och slutar vid 12 någongång. Efter detta skifte är jag sen ledig typ en vecka 😍

  • 276 readers

Likes

Comments

2016 har varit ett bra år. Under 2016 har jag gått i skola, jobbat, umgåtts med vänner, varit på resor, förlovat mig osv.. Det har varit ett händelserikt år. Jag ser fram emot detta nya år jätte mycket, tror det blir ännu bättre än året 2016.

Under 2017 skall jag fortfarande gå i skola, jobba och allt annat men till sommaren gifter jag mig också. Jag ser så framemot den dagen 😍 Detta år blir förhoppningsvist ett toppen år!

  • 454 readers

Likes

Comments

Igår var jag med Julia och Pia i kokkola hela eftermiddagen. Vi gick runt i alla möjliga butiker tills vi tröttnade. Efteråt for jag till Oskars och ungicks med han resten av kvällen.

Idag har jag jobbat, tog ett extra skifte så hade endast 4 timmar i jobbet. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket mera än tagit det lugnt.

Denna bok som min syster Janina fick till julklapp är så läsvärd! Jag läste igenom den på 2 dagar och den rekommenderas verkligen.

  • 554 readers

Likes

Comments

Julen är över för i år. Julhelgen har firats tillsammans med nära och kära. Julafton firade vi först i kokkola, sen en stund i byviken och tillsist avslutades kvällen hemma i larsmo. En fin julhelg har jag haft.

  • 633 readers

Likes

Comments

I lördags var vi i esse på julmiddag, jätte god mat fick vi och mycket folk var det där. Igår var vi till Dani å Ankis på besök, äntligen har de flyttat hem igen. Förutom det har jag också jobbat både lördag och söndag.

Idag vaknade jag ganska tidigt. Jag hämtade upp Moa, henne har jag umgåtts hela dagen med. Kulkul! Imorgon skall jag ta sovmorgon 😍

  • 777 readers

Likes

Comments

Ojoj, denna vecka har jag haft fullt upp med skolan. Vi har haft presentation, första hjälp uppvisning och läkemedelstent. Nu är allt vi kämpat och slitit för över och jag har jullov i en månad! Jag skall njuta till tusen av att vara ledig från allt som heter skola.

Har även denna vecka varit på tisdagssamlingsjulfest, det var mysigt och jätte kul. Igår var jag, Jenny och Julia på glöggkväll till Corinnes. Vi spelade alias, pratade och åt lite godsaker. Jätte mysig kväll 😍 Har också lyckats med att tappa min telefon i golvet så displayen gick sönder, så nu väntar jag på en ny skärm.

Det var väll ungefär allt jag gjort denna vecka, imorgon är jag ledig hela dagen och skall ta en lång sovmorgon.

  • 845 readers

Likes

Comments

Oj vad jag har blivit lat med mitt skrivande här. Kom just ur duschen, har suttit vid Antonias typ hela kvällen. Idag i skolan hade vi första hjälp, en intressant och rolig kurs. Efter skolan var jag, Jenny, Corinne och Julia på Café. Vi "firade" Corinne som fyller år idag 🎉

Annars denhär veckan har jag skrivit en finskatent, i tisdags var jag hemma i Larsmo, umgicks med familjen och kollade självständighetsbalen. Mycket mer än så förutom skola har jag väll inte gjort.

  • 974 readers

Likes

Comments