View tracker

Imorgon är det äntligen fredag, skall bli hur skönt som helst med helg! Började dagen med skola, när vi inte orkade sitta i skolan mera hämtade vi mat från Subway och for till Julias för att äta. Efter maten var vi duktiga och gjorde en del av läkemedelstenten 💪🏼

När jag kom hem läste jag en stund på finska, har finskatent på måndag och tänker inte sitta hela helgen och läsa så därför börjar jag redan nu. När Antonia kom hem från skolan for vi in till stan, där var vi på café och gick runt i butiker.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och skall kolla tvd före jag tar natten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 73 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag hade vi en lång och jobbig skoldag. Som belöning för att vi klarade av dagen for jag, Corinne, Erika och Janina till Fazers café och drack den otroligt goda varma chokladen de har där 😍 den som inte har testat den måste göra det!

Efteråt ännu for jag och Corinne på stan en stund, skatteåterbäringen kom ju idag 😏 Jag köpte två julklappar, så snart börjar jag ha den saken klar.

Nu har jag nyss kommit ur duschen, skall kolla lite tvd nu före jag börjar sova.

  • 116 readers

Likes

Comments

View tracker

I lördags firade vi lilla jul 🎅🏽 Jag och Oskar började dagen med lite julshopping, åt sen mat vid Oskars före vi körde iväg mot Vasa. Vi firade lilla jul vid Sandra & Samppis, där åt vi mat, godis och annat gott. En riktigt mysig lilla jul.

Idag påbörjades en ny skolvecka, har denna vecka ända från måndag till fredag igen. Idag hade vi en lång dag, vi hade första hjälp och fick öva bl.a. återupplivning, så det var intressant och kul!

  • 139 readers

Likes

Comments

Har idag firat min 22 års dag, snart är jag 30 😱 Dagen började med sång + presenter från Antonia. Var sen i skolan till 12 och efter det blev jag bjuden på lunch av Corinne, Jenny och Julia.

Ikväll var Nicken och Felicia hit på kaffe och av dem fick jag också lite presenter. En bra födelsedag har jag haft 😍 Imorgon åker jag hem till Larsmo efter 5 dagar här i Vasa, skönt.

  • 225 readers

Likes

Comments

Denna vecka har jag haft ganska mycket med skolan, finskaförhör, grupparbeten och uppgifter. Har nu före jul ganska mycket men sen har jag jullov länge och då ska jag njuta 😍

Fredag idag. Har just ätit lite grillpanna och druckit kaffe. Ska väll snart köra mot larsmo. Jobbar både imorgon och på söndag.

Igår var jag och Antonia på kaffe me Rebecka som är hemma från Åbo, kul att träffa henne som man ser så sällan.

  • 339 readers

Likes

Comments

Helgen gick mest åt till kalasande. I lördags var vi i esse och firade Oskars fadderbarn som fyllt år. Igår jobbade jag till klockan 5, sen firade vi både pappa och Moa. Pappa firade vi för att det var farsdag och Moa firade vi för att hon fyller 2 idag 😍 Igår senare på kvällen var vi även till Oskars mommo & moffa på kaffe.

Dani, Anki och Moa har alltså varit här i helgen. Alltid lika kul när de kommer på besök. Snart flyttar de hem igen så ser man dem lite oftare.

Idag har jag haft en ledig dag. Var till stan med Julia och Janina ikväll, annars har jag inte gjort så mycket. Imorgon skall jag tillbaka till Vasa.

  • 397 readers

Likes

Comments

I måndags var vi halva klassen socionomer i Petalax högstadie där vi hade workshoppar för 8:e klassen hela dagen, det var en intressant och annorlunda dag.

Julia kom till Vasa i onsdags, hon sov över där till torsdag. Vi hann besöka Corinne, Sara och Matilda.

Igår kom jag hem från Vasa, skall bli skönt med helg.
Dani, Anki och Moa kommer hit till Finland ihelg, så det blir kul.

  • 456 readers

Likes

Comments

I fredags var jag till mitt jobb på utvecklingssamtal. Då var Corinne påväg till jeppis så efter mitt samtal for vi på café.

Igår jobbade jag från 11 till 6, så dit for hela dagen. Efter jobbet kom Oskar till larsmo, vi for och tända ljus på moffas grav och efteråt körd vi iväg till kokkola för att äta. Efter att vi hade ätit så körde vi runt lite, sen tillbaka till larsmo igen där vi spelade skipbo och avslutde kvällen med film.

Nu skall jag stiga upp och fara i duschen, skall med Carolin och äta idag.

  • 577 readers

Likes

Comments

Började dagen med frukost och skolarbeten hos Corinne. Efter det hade vi skola, kom därifrån vid en halv 6 tiden.

En stund efter att jag kommit hem ringde Julia mig, jag gick ner och öppnade dörren till hon och Jona. Kul med spontanbesök! Nicken kom hit nästan påsamma gång, vi drack kaffe pratade. Sen kom Felicia hit en stund också.

  • 644 readers

Likes

Comments

Jag har dragit på mig en förkylning, jätte jobbigt när man bara snorar och nyser om vartannat. Jag är väldigt sällan sjuk, det pratade jag om med Oskar för någon dag sedan, men såklart blev jag förkyld då någon dag efter.

Kom till vasa idag, stannar här till torsdag. Längsta veckan hittills efter sommarlovet tror jag. Började dagen med grupparbete. Sen for jag, Corinne och Julia till Matildas där vi satt hela eftermiddagen.

  • 691 readers

Likes

Comments