Längesen jag skrivit något här nu. Idag är det söndag, jag har haft en ledig helg.

I fredags var jag till vasa från morgon och skrev en tent, på kvällen var vi till D & A:s och firade Ankis födelsedag.

Igår gick vi runt i stan och fixade lite småsaker till bröllopet, kvällen gick också åt till bröllopsfix.

Imorse var jag på kaffe med Carolin, alltid lika kul att träffas när man träffas så sällan 😍 Var sen till kokkola och firade Jonas födelsedag. Ikväll har vi mest tagit det lugnt bara.

Jag är nu klar med mina praktikveckor i nykarleby så imorgon börjar mina 6 veckor praktik i kokkola!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Måndag igen. Börjar på min 5:e praktikvecka nu, har bara denna vecka + nästa kvar i Nykarleby. Sen har jag 6 veckor praktik i kokkola.

Denna helg har vi varit och köpt vigselring 😍 Gick runt i alla möjliga smyckesbutiker tills jag tillsist hittade den jag ville ha. Så nu är det en sak mindre att tänka på. Denna vecka var vi även på hindersprövning. Det börjar närma sig 😱

Igår jobbade jag från morgon. Eftermiddagen och kvällen gick åt till kalasande. Vi var först i esse på kalas och sen ännu här hemma.

  • 193 readers

Likes

Comments

Ihelg har jag inte haft något ledigt alls nästan. I fredags var jag på praktik till klockan 10 på kvällen, lördagmorgon började praktiken klockan 10 och slutade 8 på kvällen och igår jobbade jag från halv 11 till 5. Så hela helgen har gått åt till praktik och jobb.

Också nu är jag på praktikplatsen, har natt så jag började halv 3 idag och slutar 9 imorgon. Har världens bästa praktikplats, jag var lite skeptisk i början över att vara tvungen att köra till Nykarleby nästan varje dag men nu är jag jätte glad över att jag tog denhär platsen.

Nu skall jag ta natten så jag orkar upp imorgon 😴

  • 261 readers

Likes

Comments

I fredags var jag med Janina till D & A:s, där drack vi kaffe och var ute med Moa en stund. Annars har jag väll mest jobbat ihelg, jobbade både fredag och lördag. På lördagskvällen var vi ut och äta med Julia & Jona men annars har vi mest varit lata 😏

Idag är det tisdag. Jag var ledig från praktiken igår men idag har jag natt, börjar halv 3 och slutar klockan 9 imorgon. Annars gör jag inte så mycket på dagarna, planerar och fixar till bröllopet då jag har tid. Så ser mina dagar ut just nu.

  • 352 readers

Likes

Comments

Ylläs var fint, jätte mycket snö fanns där. Vi var och bowlade, gick, grillade, shoppade lite, var ute och åt, var till ett isslott och bara njöt av att vara lediga en helg.

  • 453 readers

Likes

Comments

Igår påbörjade jag min 12 veckor långa praktik. Hittils har det varit jättekul och jag trivs jätte bra. Underbara människor får jag spendera mina dagar med 😍

På torsdagskvällen far jag, Oskar, Julia och Jona till Ylläs. Resten av familjen for dit idag, jag och Oskar hade först inte alls tänkt fara p.g.a. praktiken, jobb och sånt men fick allt fixat så vi bestämde oss för att fara dit iallafall. Så där stannar vi till söndag.

  • 534 readers

Likes

Comments

Sen senast har jag varit till Vasa, tömt min lägenhet och lämnat in nycklarna. Firat Janinas 16 års dag, varit på isen och inte så mycket annat.

Nu jobbar jag, skall jobba ända till fredag.


  • 671 readers

Likes

Comments

Nu är alla tenter skrivna och jag var sista dagen i Vasa igår. Om 2 veckor börjar min praktik och den slutar 1 vecka före jag gifter mig. Corinne och Jenny far iväg utomlands på fredag och är borta i 3 månader! Så jag sa hejdå till dem igår också 😢

Igår var det fastlagstisdag. Jag stannade vid mommos påväg hem och åt ärtsoppa och sen här hemma gjorde pappa en liten brasa så vi var ute och grillade korv.

  • 755 readers

Likes

Comments

Idag har det varit underbart väder. Såklart jobbar jag en fin dag som denna så jag har inte hunnit vara ute. Jobbar också imorgon.

Denhär veckan var jag i vasa från måndag till fredag, har haft 2 tenter och 2 presentationer denna vecka så har haft ganska fullt upp med skolan.

Kom nyss ur duschen, nu väntar jag på Oskar.

  • 822 readers

Likes

Comments

På torsdagskvällen var jag, Oskar, Julia, Janina och Jona till jeppis å spela badminton. Det var jätte kul!

I lördags var det fint väder. Solen sken och det var inte så farligt kallt fast det blåste. Då for vi ut på isen med Julia & Jona. Vi gick en bit, satt och njöt och utforskade några stugor som fanns där nära. En bra lördagseftermiddag hade vi.

Lördagskvällen gick åt till förlovningskalas. Vi var på Antonia och Emils kalas, där var vi några timmar. Ett jätte fint förlovningskalas hade de.

Igår var det söndag, jag jobbade nästan hela dagen. Kvällen spenderade jag med Oskar. Nu är jag i vasa, stannar här till fredag denna vecka. Har 2 tenter denna vecka så jag borde börja ta tag i läsningen.

  • 916 readers

Likes

Comments