Lördagen var bästa dagen på länge! Jag blev överraskad med möhippa av mina vänner, svägerskor, systrar ❤️ En helt underbar dag hade jag!

Dagen började med att jag hämtades, hade ögonbindel på mig typ halva dagen så hade ingen aning om vart vi var på väg eller vad vi skulle göra. Vi började med brunch vid Felicias ville, efteråt körde vi till jeppis där jag fick skönhetsbehandling. Sen var jag på körlektion med min gamla bilskollärare 😂 Senare körde vi iväg till pedrinas där vi åt mat och tillsist tillbaka till Felicias villa där vi badade badtunna, åt gott, lekte och hade kul 😍

Jag hade världens roligaste möhippa och jag har världens finaste människor i mitt liv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1128 Readers

Likes

Comments

Vappen och 1:a maj är förbi. Det var jätte skönt med en längre helg. Under helgen hann jag jobba lite, jag och Oskar var till kärkkäinen en dag i brist på annat och så har vi varit i bosund vid Oskars villa ganska mycket.

Så en lugn och skön helg har jag haft. Den 7:e praktikveckan är nu påbörjad, lite mer än 4 veckor kvar.

  • 1204 Readers

Likes

Comments

Längesen jag skrivit något här nu. Idag är det söndag, jag har haft en ledig helg.

I fredags var jag till vasa från morgon och skrev en tent, på kvällen var vi till D & A:s och firade Ankis födelsedag.

Igår gick vi runt i stan och fixade lite småsaker till bröllopet, kvällen gick också åt till bröllopsfix.

Imorse var jag på kaffe med Carolin, alltid lika kul att träffas när man träffas så sällan 😍 Var sen till kokkola och firade Jonas födelsedag. Ikväll har vi mest tagit det lugnt bara.

Jag är nu klar med mina praktikveckor i nykarleby så imorgon börjar mina 6 veckor praktik i kokkola!

  • 1312 Readers

Likes

Comments

Måndag igen. Börjar på min 5:e praktikvecka nu, har bara denna vecka + nästa kvar i Nykarleby. Sen har jag 6 veckor praktik i kokkola.

Denna helg har vi varit och köpt vigselring 😍 Gick runt i alla möjliga smyckesbutiker tills jag tillsist hittade den jag ville ha. Så nu är det en sak mindre att tänka på. Denna vecka var vi även på hindersprövning. Det börjar närma sig 😱

Igår jobbade jag från morgon. Eftermiddagen och kvällen gick åt till kalasande. Vi var först i esse på kalas och sen ännu här hemma.

  • 1492 Readers

Likes

Comments

Ihelg har jag inte haft något ledigt alls nästan. I fredags var jag på praktik till klockan 10 på kvällen, lördagmorgon började praktiken klockan 10 och slutade 8 på kvällen och igår jobbade jag från halv 11 till 5. Så hela helgen har gått åt till praktik och jobb.

Också nu är jag på praktikplatsen, har natt så jag började halv 3 idag och slutar 9 imorgon. Har världens bästa praktikplats, jag var lite skeptisk i början över att vara tvungen att köra till Nykarleby nästan varje dag men nu är jag jätte glad över att jag tog denhär platsen.

Nu skall jag ta natten så jag orkar upp imorgon 😴

  • 1560 Readers

Likes

Comments

I fredags var jag med Janina till D & A:s, där drack vi kaffe och var ute med Moa en stund. Annars har jag väll mest jobbat ihelg, jobbade både fredag och lördag. På lördagskvällen var vi ut och äta med Julia & Jona men annars har vi mest varit lata 😏

Idag är det tisdag. Jag var ledig från praktiken igår men idag har jag natt, börjar halv 3 och slutar klockan 9 imorgon. Annars gör jag inte så mycket på dagarna, planerar och fixar till bröllopet då jag har tid. Så ser mina dagar ut just nu.

  • 1651 Readers

Likes

Comments

Ylläs var fint, jätte mycket snö fanns där. Vi var och bowlade, gick, grillade, shoppade lite, var ute och åt, var till ett isslott och bara njöt av att vara lediga en helg.

  • 1752 Readers

Likes

Comments

Igår påbörjade jag min 12 veckor långa praktik. Hittils har det varit jättekul och jag trivs jätte bra. Underbara människor får jag spendera mina dagar med 😍

På torsdagskvällen far jag, Oskar, Julia och Jona till Ylläs. Resten av familjen for dit idag, jag och Oskar hade först inte alls tänkt fara p.g.a. praktiken, jobb och sånt men fick allt fixat så vi bestämde oss för att fara dit iallafall. Så där stannar vi till söndag.

  • 1833 Readers

Likes

Comments

Sen senast har jag varit till Vasa, tömt min lägenhet och lämnat in nycklarna. Firat Janinas 16 års dag, varit på isen och inte så mycket annat.

Nu jobbar jag, skall jobba ända till fredag.


  • 1970 Readers

Likes

Comments

Nu är alla tenter skrivna och jag var sista dagen i Vasa igår. Om 2 veckor börjar min praktik och den slutar 1 vecka före jag gifter mig. Corinne och Jenny far iväg utomlands på fredag och är borta i 3 månader! Så jag sa hejdå till dem igår också 😢

Igår var det fastlagstisdag. Jag stannade vid mommos påväg hem och åt ärtsoppa och sen här hemma gjorde pappa en liten brasa så vi var ute och grillade korv.

  • 2055 Readers

Likes

Comments