Ylläs var fint, jätte mycket snö fanns där. Vi var och bowlade, gick, grillade, shoppade lite, var ute och åt, var till ett isslott och bara njöt av att vara lediga en helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 60 readers

Likes

Comments

Igår påbörjade jag min 12 veckor långa praktik. Hittils har det varit jättekul och jag trivs jätte bra. Underbara människor får jag spendera mina dagar med 😍

På torsdagskvällen far jag, Oskar, Julia och Jona till Ylläs. Resten av familjen for dit idag, jag och Oskar hade först inte alls tänkt fara p.g.a. praktiken, jobb och sånt men fick allt fixat så vi bestämde oss för att fara dit iallafall. Så där stannar vi till söndag.

  • 142 readers

Likes

Comments

Sen senast har jag varit till Vasa, tömt min lägenhet och lämnat in nycklarna. Firat Janinas 16 års dag, varit på isen och inte så mycket annat.

Nu jobbar jag, skall jobba ända till fredag.


  • 279 readers

Likes

Comments

Nu är alla tenter skrivna och jag var sista dagen i Vasa igår. Om 2 veckor börjar min praktik och den slutar 1 vecka före jag gifter mig. Corinne och Jenny far iväg utomlands på fredag och är borta i 3 månader! Så jag sa hejdå till dem igår också 😢

Igår var det fastlagstisdag. Jag stannade vid mommos påväg hem och åt ärtsoppa och sen här hemma gjorde pappa en liten brasa så vi var ute och grillade korv.

  • 363 readers

Likes

Comments

Idag har det varit underbart väder. Såklart jobbar jag en fin dag som denna så jag har inte hunnit vara ute. Jobbar också imorgon.

Denhär veckan var jag i vasa från måndag till fredag, har haft 2 tenter och 2 presentationer denna vecka så har haft ganska fullt upp med skolan.

Kom nyss ur duschen, nu väntar jag på Oskar.

  • 431 readers

Likes

Comments

På torsdagskvällen var jag, Oskar, Julia, Janina och Jona till jeppis å spela badminton. Det var jätte kul!

I lördags var det fint väder. Solen sken och det var inte så farligt kallt fast det blåste. Då for vi ut på isen med Julia & Jona. Vi gick en bit, satt och njöt och utforskade några stugor som fanns där nära. En bra lördagseftermiddag hade vi.

Lördagskvällen gick åt till förlovningskalas. Vi var på Antonia och Emils kalas, där var vi några timmar. Ett jätte fint förlovningskalas hade de.

Igår var det söndag, jag jobbade nästan hela dagen. Kvällen spenderade jag med Oskar. Nu är jag i vasa, stannar här till fredag denna vecka. Har 2 tenter denna vecka så jag borde börja ta tag i läsningen.

  • 523 readers

Likes

Comments

Vändagen var ju igår. Den "firade" jag tillsammans med mina kompisar som jag tycker så mycket om ❤️ Dagen började med att vi lunchade på ett ställe med jätte god mat! Efteråt gick vi på stan en stund och bara hade det trevligt.

När jag kom hem satt jag hos Antonia. Vi var också på kaffe till Irénes, det var trevligt.

Idag har jag varit i skolan och också på ett studiebesök till kvevlax. Tog helg redan idag. Tiden går alldeles för snabbt, nu har jag bara typ 2 veckor kvar i skolan och sen börjar min praktik på 12 veckor. Så snart städar jag ur min lägenhet i vasa för att flytta hem igen.

  • 605 readers

Likes

Comments

I fredags var jag hos frisören. Färgade bort det gula ur mitt hår och klippte bort de nötta topparna. På kvällen var jag med Oskar, vi gjorde inte något speciellt.

Lördagen jobbade jag hela dan. När jag kom hem åt vi tacos med Julia & Jona, jätte gott var det. Senare kollade vi melodifestivalen och somnade efter det.

Nu är det måndag och jag är i vasa. Hade skola från morgon idag, vi övade oss att picka insulin samt mäta blodsockret. Läskigt men kul!

Efter skolan for vi på kaffe till Corinnes där vi satt en bra stund och pratade. När vi tröttnade på det åkte vi en vända till stenhaga och gick i några butiker.

Resten av kvällen har jag varit hemma hos mig, suttit hos Antonia och också klippt henne, varit snabbt in till Nickens.

  • 645 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit på studiebesök och efteråt i skolan. Ikväll var jag med mina vänner hos Jennys. Vi åt gott, pratade och skrattade 😍 Avslutade kvällen med att vi var ut och körde en stund.

Har väll inte så mycket mer att komma med så sätter lite bilder hit från de senaste dagarna istället.

  • 734 readers

Likes

Comments

Förra veckan var jag i skola, jag umgicks med mina vänner, Dani, Anki & Moa kom på besök till vasa, jag var på pleppo 2. Det var väll ungefär allt som hände förra veckan tror jag.

I fredags var jag med Moa hela dagen. Vi var i kokkola, gick runt i butiker och så åt vi glass. Hela lördagen jobbade jag. Igår jobbade jag också.

Skärmen till min iphone 6 har varit sönder så jag har haft min gamla iphone nu en tid. Jag har väntat jätte länge på att den nya skärmen ska komma. Nu hade den äntligen kommit och Nicken böt skärmen så nu har jag tillbaka min 6:a igen 😍

Idag är jag ledig. Ska inte göra så mycket idag tror jag, har suttit och pysslat inbjudningskort nu hela morgonen. Det närmar sig 😱

  • 913 readers

Likes

Comments