Fest, Vardag

2 bilder från Novias gulisintagning. Jag o Thanh var fotografer och cyklade runt till alla punkter och fotade. Det var min 5 gulisintagning så nu får det nog räcka! 🙈

Förfest med PP hos Lina en lördag före vi for iväg till Ollis! Och vårrullar en kväll hos mig med thanh, lina o anna :)

Läseårsöppning på torget och Italobrothers uppträdde! Bra keikka och när han spelade summer air var stämmningen på topp!

I fredas var det dags för studieronden med temat Suomi100! Rolig kväll o kul att sitza lite.

En måndag kväll då vi kollade på ÅA's gulisintagning!


Sista nattskiftet nu (som vanligt bloggar jag på nattskiftena mina för det är då jag har lite att göra). Imorgon ledig dag och tisdag vilket betyder ollistisdag med girlsen! 💃🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fest, Vardag

Jag har visst glömt bort att jag startade blogg. Men sen jag sist bloggande har det ändå inte hänt så mycket spännande i mitt liv. Förutom att jobba har jag druckit alltför mycket vin, dansat en massa på ollis, firat villavslutning med kräftskiva, hängt med mina vänner, idolmys och skrattat massor!

Planeringen för årsfesten i oktober går framåt och anmälningarna har börjat rulla in. Tror jag aldrig varit såhär taggad för en fest! En lördag umgicks jag med mina yrkeskompisar Michelle och Nadja. Mat på strampen och massa skvaller. Fastän vi träffas så sällan känns det som att det var igår.

Gjorde ett försök på att plocka svamp med Ida och Thanh, de blev ingen lyckads svampjakt den dagen. Och en selfie före en olliskväll jag sent lär glömma! 😅

O 3 bilder från förra lördan på villavslutning!

För tillfället sitter jag på jobbet, är inne på sista nattskifte av 3 st! Så redo för lite helg!

Likes

Comments

Vardag

Imorgon är det redan fredag och jag funderar vad jag hunnit med denna vecka förutom jobb. Familyn samt mommo och moffa var till mig på kaffe i onsdas. Sen har jag sett på massa avsnitt av shameless, sovit och idag var det konstens natt. Åt en glass i solen/molnen vid faros med Annina och Nemo före jag for iväg på nattskift.

Om 4 1/2h tar jag helg!

Likes

Comments

Vardag

Vardagen min går ut på jobb, sova, kolla serier, hänga med vänner och göra spontana saker. Lite bilder från min telefon från senaste veckan:

Little pub en kväll och måndagshäng i soffan med nya säsongen av GoT

Hejdå brunch för Ida som for iväg till Sverige, senare samma dag fixade jag o Lina ihop halloumiwraps! Japp mina dagar går ibland ut på att bara äta.

Hann ju faktiskt med en olliskväll förra lördagen också!

Glass med Annina och Elin i åskvädret och idag har jag solat på stranden på min lediga dag.

Likes

Comments

Vardag

I måndas var vi fem brudar iväg till ikea med släpkärra. Efter 5h, en köttbullsmåltid och många euro fattigare var vi redo att fara hem igen!

Likes

Comments

Utflykter

Söndag, solen skiner och vädret är najs. Så jag och Ida for iväg till Kuni och gick kunileden runt, gjorde en brasa, grillade korv och blev uppäten av myggor. Men mysigt och fint var det ändå!

Resten av denna söndag tänker jag ligga i soffan och se på serier.

Likes

Comments

Resor, Vardag

Igår efter mitt andra nattskIft for jag, Ida, Karolina o Nicke till Power park. Skojjig dag och helt slut när vi var hemma. Bilen gav upp och startade inte när jag skulle hem från nattskiftet så hann knappt sova något före vi skulle iväg. Somnade tidigt igår och efter 14h sömn är jag idag utvilad.

Likes

Comments

Vardag

Utsikten från mitt köksfönster, klagar inte. Nånting som jag klagar på är grävmaskinerna nedanför huset. Låt mig sova.

Tystnad och utsikten på jobbet från dagens nattskifte.

Likes

Comments

Vardag

Förra helgen var jag ledig (som nästan alla helger nuförtiden). På fredag var vi till Åminne och tittade på på veijin. Efter det några timmar i puben innan vi begav oss ut på sjön i stormen och for till Idas skäre. Resten av helgen tillbringade vi där i solen, åt god mat, badade bastu och badtunna och skrattade. Ännu en helg som får mer än godkändt i protkollet!

Likes

Comments

Fest, Vardag

Förra helgen dök solen fram igen och jag hann med namngivningsfest, förfest, ollis och en roadtrip till Replot!

Slutade vaka på lördag morgon så efter några timmar sömn stev ja upp o gjorde mig iordning för min systerdotters namngivningsfest. När den festen var slut hann jag hem o fixa om mig lite innan alla vänner dök upp hos mig för förfest! Ljudnivån var hög o det var dags att slå klackarna i taket! Efter 23 tiden rörde vi oss mot Ollis för en kväll med dans, shottar o skratt! En superrolig kväll med brudgänget!

Söndagen blev en seg dag och jag sov länge. Städade undan gårdagen, duschade och blev en ny människa igen. På kvällen pantade jag med Ida oså for vi på en glass till Replot och njöt av kvällssolen.

Likes

Comments