Vardag

Imorgon är det redan fredag och jag funderar vad jag hunnit med denna vecka förutom jobb. Familyn samt mommo och moffa var till mig på kaffe i onsdas. Sen har jag sett på massa avsnitt av shameless, sovit och idag var det konstens natt. Åt en glass i solen/molnen vid faros med Annina och Nemo före jag for iväg på nattskift.

Om 4 1/2h tar jag helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Vardagen min går ut på jobb, sova, kolla serier, hänga med vänner och göra spontana saker. Lite bilder från min telefon från senaste veckan:

Little pub en kväll och måndagshäng i soffan med nya säsongen av GoT

Hejdå brunch för Ida som for iväg till Sverige, senare samma dag fixade jag o Lina ihop halloumiwraps! Japp mina dagar går ibland ut på att bara äta.

Hann ju faktiskt med en olliskväll förra lördagen också!

Glass med Annina och Elin i åskvädret och idag har jag solat på stranden på min lediga dag.

Likes

Comments

Vardag

I måndas var vi fem brudar iväg till ikea med släpkärra. Efter 5h, en köttbullsmåltid och många euro fattigare var vi redo att fara hem igen!

Likes

Comments

Utflykter

Söndag, solen skiner och vädret är najs. Så jag och Ida for iväg till Kuni och gick kunileden runt, gjorde en brasa, grillade korv och blev uppäten av myggor. Men mysigt och fint var det ändå!

Resten av denna söndag tänker jag ligga i soffan och se på serier.

Likes

Comments

Resor, Vardag

Igår efter mitt andra nattskIft for jag, Ida, Karolina o Nicke till Power park. Skojjig dag och helt slut när vi var hemma. Bilen gav upp och startade inte när jag skulle hem från nattskiftet så hann knappt sova något före vi skulle iväg. Somnade tidigt igår och efter 14h sömn är jag idag utvilad.

Likes

Comments

Vardag

Utsikten från mitt köksfönster, klagar inte. Nånting som jag klagar på är grävmaskinerna nedanför huset. Låt mig sova.

Tystnad och utsikten på jobbet från dagens nattskifte.

Likes

Comments

Vardag

Förra helgen var jag ledig (som nästan alla helger nuförtiden). På fredag var vi till Åminne och tittade på på veijin. Efter det några timmar i puben innan vi begav oss ut på sjön i stormen och for till Idas skäre. Resten av helgen tillbringade vi där i solen, åt god mat, badade bastu och badtunna och skrattade. Ännu en helg som får mer än godkändt i protkollet!

Likes

Comments

Fest, Vardag

Förra helgen dök solen fram igen och jag hann med namngivningsfest, förfest, ollis och en roadtrip till Replot!

Slutade vaka på lördag morgon så efter några timmar sömn stev ja upp o gjorde mig iordning för min systerdotters namngivningsfest. När den festen var slut hann jag hem o fixa om mig lite innan alla vänner dök upp hos mig för förfest! Ljudnivån var hög o det var dags att slå klackarna i taket! Efter 23 tiden rörde vi oss mot Ollis för en kväll med dans, shottar o skratt! En superrolig kväll med brudgänget!

Söndagen blev en seg dag och jag sov länge. Städade undan gårdagen, duschade och blev en ny människa igen. På kvällen pantade jag med Ida oså for vi på en glass till Replot och njöt av kvällssolen.

Likes

Comments

Fest

Förra helgen som förmodligen var sommarens varmaste helg körde vi till Jeppis för att gå på Klacken party och lyssna på Freddy Kalas. När Lina slutat jobbet plockade hon upp mig, Thanh och Ida. Först ett stopp på friends and burgers och sen till Dennis på förfest. Vi tog sedan taxi till Lillby och klacken. Det var en rolig och somrig kväll. Hann träffa massa bekant folk, lyssna på freddy kalas och dansa o sjunga med i alla låtar. Vi tog sen bussen tillbaks till jeppis. Tror klockan närmade sig halv 6 före hela gänget på 9 personer hade somnat. Lyckad kväll och lyckade sista semesterdagar.

Likes

Comments

Vardag

Inne på min sista semestervecka nu, eller egentligen var sista semesterdagen igår och nu har jag 3 dagar ledigt. Solen och värmen tycks också ha hittat till Vasa så helgen kommer bli toppen! I veckan har jag hunnit med lite vin, villahäng, brygghäng och sol. Lite bilder på det:

Villahäng med jobbakompisar hos min moster.

Strampenhäng med brudarna

Igår var vi vuxna och shoppade loss på Plantagen. Löjligt nöjd över min nya växt.

Igår kväll blev det brygghäng i solen. När solen gick ner gick vi till mig för att fortsätta vårt high school musical maraton! ;)

Likes

Comments