Hej! Har 2 nyheter att berätta. Den första är att jag har färgat håret. Det var planerat att det skulle bli rött men jag vet inte vad som gick snett x). Det blev lite rött men det fick även en lila ton. Är nöjd i vilket fall men skulle varit roligare med rött. Den andra nyheten är att imorgon ska jag flyga till Stockholm. Det är bara över dagen men det ska bli roligt ändå. Ska se om jag kan ta lite bilder och dela här med er sedan.

Just nu är det fullt upp på dagarna. 3 dagar i plugget och 2 praktik. Man blir så himla trött dem där 2 dagarna då det är mycket spring fram och tillbaka där jag har praktik. Men men.

Ska snart tillbaka till praktiken, har lunch just nu. Så det blir några timmar till sen kan jag åka hem. Ska bli skönt att lägga sig tidigt idag så jag kommer upp imorgon. Ska gå upp klockan 04:30 så jag hinner äta och så innan vi måste åka till flyget. Galet tidigt om du frågar mig x).

Men jag återkommer med lite bilder sen, Lördag eller Söndag tror jag. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Har inte gjort så jättemycket idag. Mest slappat i sängen och har även tvättat lite. Sitter fortfarande i sängen och ska förmodligen göra det hela kvällen. x) Men imorgon har jag rätt mycket att göra, måste städa och fixa lite. Har faktiskt väldigt lite att skriva idag. Men vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Har inte haft tid att blogga något. Mina dagar bara springer iväg nu när jag har 2 hästar att rida. Men strunt samma. Har tagit det rätt lugnt, tävlade med Micke och Chimra och kom 2:a. Micke håller jag på att göra till en allround-häst från en dressyrhäst. Första skuttet slänger jag in en bild på. :) Chimra och jag har tagit det väldigt lugnt med lite galopp barbacka i skogen. Hur mysigt som helst. Idag ska jag nog bara rida Micke. Men det kanske blir lite med Chimra också. Vi får se vad jag orkar. Är väldigt rörigt i mitt liv just nu men när det lugnar ner sig kommer jag kunna lägga ner mer tid på bloggen. Just nu kommer det ut ett inlägg ibland när jag har tid. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Har inte bloggat på flera dagar men det har hänt väldigt mycket i mitt liv just nu. Men hur som helst. Idag har jag inte gjort så mycket, har tagit en tur i skogen idag och i förrgår red vi dressyr i ridhuset. I lördags var hon superfin i ridhuset och jag var jättenöjd med både hennes och min insats. Idag galopperade vi fort, riktigt fort. Vilket vi båda tycker är superkul. Hon bara lägger i en extra växel. Snacka om att flyga fram. Ska mest vila ikväll men förhoppningsvis har jag något att komma med imorgon också. Vi hörs!

Likes

Comments